No tak nejak....proktorcz píše:co já bych za takové klesnutí dalDC píše:jea moje to naštěstí nejni - tak nízko bych neklesnul

Moderátor: T-O-M
To je tím, že sem pořád něco píšeš..T-O-M píše:Oznámení:
Nevim jak jsem k tomu přišel - definoval bych to jako slepej k houslím - každopádně to vypadá, že jsem nový moderátor BMW sekce. Nikdo mi nic neřekl, nikdo se na nic neptal, teď jsem se připojil a koukám - je ze mě moderátor. Budu se snažit, aby naše modrobílá sekce dále rozkvétala.

neber uplatky neber uplatky nebo se z toho zblázníšmatal píše:To je tím, že sem pořád něco píšeš..T-O-M píše:Oznámení:
Nevim jak jsem k tomu přišel - definoval bych to jako slepej k houslím - každopádně to vypadá, že jsem nový moderátor BMW sekce. Nikdo mi nic neřekl, nikdo se na nic neptal, teď jsem se připojil a koukám - je ze mě moderátor. Budu se snažit, aby naše modrobílá sekce dále rozkvétala.

T-O-M píše:viděl jsem v rajchu báfo a ten měl místo modré ve znaku carbon, takže to nebyla modro bílá ale černo bílá a nevypadalo to zle, ale origo je origo

Tome a v čí garáži stojí?T-O-M píše:Znáte tuhle krásku? Našel jsem ji na netu, je taková zapomenutá, ale možná čeká na svou příležitost, každopádně závodnice, žádná polepená replica
já se tak trochu zamiloval

Krásná. Jo jinak gratuluju k modovi,zasloužíš si to z nás BMW postiženejch asi nejvíc.
  Krásná. Jo jinak gratuluju k modovi,zasloužíš si to z nás BMW postiženejch asi nejvíc.   
 Vím o vcelku zachovalé Hartge 635CSi za třetinu ceny. Ale taky třeba o následujícím utopenci.
  Vím o vcelku zachovalé Hartge 635CSi za třetinu ceny. Ale taky třeba o následujícím utopenci.DC píše:ten závoďák je opravdu mňam, včetně racing ráfků apod.
tu rozšířenou už sem taky viděl, ale těma svetlama to zkazil úpravce dle mýho názoru, jinak by se to docela dalo
a koupi levný 6tky si to dobře rozmyslete - opravy a dávání do solidního stavu vyžaduje spooooustu peněz a času
(dodělával sem renovaci, tak s tim mam trošku zkušenosti)
 podle mě zkazil krásný linie tohohle auta a ty 7er světla
  podle mě zkazil krásný linie tohohle auta a ty 7er světla  
  pár e34 M5 jsem už viděl, ale výbavu v 20 Jahre Motorsport ne. Celkově pěkný záběry moooc pěknýho auta, který si umí zjednat respekt
 pár e34 M5 jsem už viděl, ale výbavu v 20 Jahre Motorsport ne. Celkově pěkný záběry moooc pěknýho auta, který si umí zjednat respekt  doporučujou pokoukat
  doporučujou pokoukat 
  ????
 ????Amuse píše:Zdarec
Dneska jsem šel v noci dom a kolem mě projela BMW 5 E39 (v Mkovym kitu,ale možná to bylo opravdu Mko) ,paráda co
No ale moje poznatky AC schnitzer nálepky na boku a vzadu 4 oválný koncáky,a když za to ležérně ,,vzal ,,tak to mělo V8 hlubokej zvuk,ale přišlo mi že to nasálo vzduch jakoby tam měl kompresor a pak musel ubrat kvůli tomu že se tam motal nakej hňup,tak to zase ,,odfouklo,, tak a teď bych chtěl vědět co to mohlo být,a kolik to mohlo mit koni/krouťák prostě náký data,celkem mi to zaujalo a pořád o tom mluvim a musim to rozlousknout????
 jako ten motor je hodně savej, takže když se na to šlápne tak je slyšet jak ten motor nasává vzduch, ale turbo to neni a co já vim tak ani Schnitzer turbo kit na M5 nedělal.
  jako ten motor je hodně savej, takže když se na to šlápne tak je slyšet jak ten motor nasává vzduch, ale turbo to neni a co já vim tak ani Schnitzer turbo kit na M5 nedělal.