BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
Re: BMW pokec sekce!!!
foto už je v galeriiSkejT píše:prosime o foto a strucne info.
Dekujeme

4 Kvid@$: vypada to na fotkach ze o auti bylo dobre postarano.Tak at najezdis hodne stastnych kilometru.
Prosim o mensi info auta a prvni dojem z jizdy
-> http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=18818SkejT píše:4 Kvid@$: vypada to na fotkach ze o auti bylo dobre postarano.Tak at najezdis hodne stastnych kilometru.
starano o nej urcite bylo

Po ceste z budejovic ( 220km) zadnej problem. auto krasne drzi,nikam netahne , nic neklepe ( vlastně klepe ..šibr

dik

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
jsem proooo...rad Vas kluciii poznam
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
pííííííííííííííííííííííísk
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
přečti si to tam nejdřív jsem to myslel trochu jinak... Víš co leží mi v garáži E36 nemám, vím že to má cenu ale nevědel jsem jakou, napiš na bmwklub a zkus to vydražitbohhy píše:Chci, ale jak tak koukam je tam vic kecu nez prihazovani, takze me to neba. Rekni cenu kolik za nej a uvidim jestli ano nebo jogeorg píše:14. 4.
to bohhy: ty už nechceš ten spoiler???

napad hezky,ale nerealny,treba takovy dzordz bude stat mezi lestenkama,a vetsina nas bude mimoT-O-M píše:Už jsem na to koukal Tuning Extreme show Příbram. Rád bych se tam s váma nejen sešel, ale budu rád když tam vytvoříme takovej BMW koutek (i když na velkym srazu to jde někdy těžko)
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta
E30 325tds trochu jina nafta
no to se ještě nevííízahy píše:napad hezky,ale nerealny,treba takovy dzordz bude stat mezi lestenkama,a vetsina nas bude mimoT-O-M píše:Už jsem na to koukal Tuning Extreme show Příbram. Rád bych se tam s váma nejen sešel, ale budu rád když tam vytvoříme takovej BMW koutek (i když na velkym srazu to jde někdy těžko)

To by se nemuselo líbit pořadateli a ani bych se mu nedivil. Raději bych napsal email a zeptal se, ale momentálně si myslim, že to nemá cenu nějak hrotit, je to víc jak za měsíc a navíc uvidíme sami jaký to tam bude, jak to bude s placem a hlavně kolik se nás tam sejde, teď můžem těžko dělat nějaký závěry a počítat na jisto.máca píše:no ja tam jedu uz v patek vecer a beru sebou zase i karavan , tak muzu vzit nejaku koliky a zakolikovat to tam jestli chcete, jinak loni sme karavanovali spolecne se zahym a jeho bandou zs s plznetak letos se zase muzem o neco rozrust
no já se těším až vás poznám zatim tu znám osobně snad jen zahyho a zítra vlastě poznám BohhyhoT-O-M píše:To by se nemuselo líbit pořadateli a ani bych se mu nedivil. Raději bych napsal email a zeptal se, ale momentálně si myslim, že to nemá cenu nějak hrotit, je to víc jak za měsíc a navíc uvidíme sami jaký to tam bude, jak to bude s placem a hlavně kolik se nás tam sejde, teď můžem těžko dělat nějaký závěry a počítat na jisto.máca píše:no ja tam jedu uz v patek vecer a beru sebou zase i karavan , tak muzu vzit nejaku koliky a zakolikovat to tam jestli chcete, jinak loni sme karavanovali spolecne se zahym a jeho bandou zs s plznetak letos se zase muzem o neco rozrust