no do polska se koukám z oknaFugo píše:Polsko je kousek

Moderátor: T-O-M
ja si take myslim ze by tam mohli pasnout na 3,uz jsem nekde na e30.cz zahlidl nekoho kdo mel obuty 18"georg píše:2 skejt: ¨chce to zkusit nazout a vyfotit, ale podle mě by tam sedět mohli přeci jen je to starší desing...
jojo,ty by ti tam pekne zapadlyIlegaltuner píše:to skejt: ty by se mi hodily na 5ku asi si je někde seženu
spooky-0987 píše:fuuj ty jsou hnusny, za cenu hliníku bych je možná koupil![]()
S 1.8 budeš časem asi zklamán, a pojistka není zas takový problém např. teď jsem si koupil na práci espace 2.8 tj nejvyšší pojistka a ročně to je 6500kč a po potvrzení bezeškodního průběhu od předešlé pojištovny to bude 4500kč, a bmw tam pojistim taky a je to kurva rozdíl když u český chtěj cca 12tiskč.Venca Brody píše:Ahojda!Premyslim nad koupi novyho auta BMW se mi docela zamlouva!Jen bych bral neco do 100 000Kc a do obsahu 1,8!Abych nemusel platit pojistku jako krava!Predem dik za rady!
A u jaky to mas pojisteny?Fugo píše:S 1.8 budeš časem asi zklamán, a pojistka není zas takový problém např. teď jsem si koupil na práci espace 2.8 tj nejvyšší pojistka a ročně to je 6500kč a po potvrzení bezeškodního průběhu od předešlé pojištovny to bude 4500kč, a bmw tam pojistim taky a je to kurva rozdíl když u český chtěj cca 12tiskč.Venca Brody píše:Ahojda!Premyslim nad koupi novyho auta BMW se mi docela zamlouva!Jen bych bral neco do 100 000Kc a do obsahu 1,8!Abych nemusel platit pojistku jako krava!Predem dik za rady!
musel bys sis vozit klíč třeba malou golu na ventilkySkejT píše:potom bych chtel na benzince dofouknout kolo a byl bych v pastiIlegaltuner píše: kdž to pořádně dotáhneš golou a nababráš to nějako průhlednou vazelínou, nebo něčím podobným, tak ti to vydrží dlouho
dost lidí chce v poslední době 316i 318i - že to prej stačíFugo píše:S 1.8 budeš časem asi zklamán, a pojistka není zas takový problém např. teď jsem si koupil na práci espace 2.8 tj nejvyšší pojistka a ročně to je 6500kč a po potvrzení bezeškodního průběhu od předešlé pojištovny to bude 4500kč, a bmw tam pojistim taky a je to kurva rozdíl když u český chtěj cca 12tiskč.Venca Brody píše:Ahojda!Premyslim nad koupi novyho auta BMW se mi docela zamlouva!Jen bych bral neco do 100 000Kc a do obsahu 1,8!Abych nemusel platit pojistku jako krava!Predem dik za rady!
tak na tom touru jsou 18, ale moc to nevynikne, zitra dodelam lepsi foto v detailu, jinak na kabru sou 16SkejT píše:mas mujmáca píše:kdyz vydrzis do pondela, tak ti ukazu jak vypada e 30 na 18dneska je privezu z lakovny a budu obouvat, a v pondeli asi jdou na auto
![]()
uz se tesim
vis kolik to stalo penez je tam vsechny dostat?Tom_ píše:ty nalepky z tech srazu je teda totalni humac, ja vim ze to aspon ukazuje jak moc jezdis na srazy ale vypada to strasne