no do polska se koukám z oknaFugo píše:Polsko je kousek
BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
-
spooky-0987
- Kontaktovat uživatele:
ja si take myslim ze by tam mohli pasnout na 3,uz jsem nekde na e30.cz zahlidl nekoho kdo mel obuty 18"georg píše:2 skejt: ¨chce to zkusit nazout a vyfotit, ale podle mě by tam sedět mohli přeci jen je to starší desing...
jojo,ty by ti tam pekne zapadlyIlegaltuner píše:to skejt: ty by se mi hodily na 5ku asi si je někde seženu
Pokud je nekde zahlidnu s 5-kou dirou tak dam vedet
Byl by to hodne velkej luxus
spooky-0987 píše:fuuj ty jsou hnusny, za cenu hliníku bych je možná koupil![]()
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Moje zkušenost je taková, že jsem si koupil za pár korun, ale vzhledově pěkný čepičky ventilků, ladily mi s barvou karoserie. Měl jsem je tam ani ne týden, jedno stání u kámoše na sídláku, a to byla taková lepší čtvrť a ani jsem těm čepičkám nestihl zamávat na rozloučenou
Poučení? Fajnová věc, ale jen na focení, srazy.
Ty BMW čapky nevim kde sehnat, ale ty BBS by měly být jako performance z alu katalogu BBS a měly by snad jít objednat samostatně.
Ty BMW čapky nevim kde sehnat, ale ty BBS by měly být jako performance z alu katalogu BBS a měly by snad jít objednat samostatně.
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
tak touring uz je na 18
foto ale bude az zitra, jestli budu stihat udelat, vypada to masakralne, jinak sem je nechal nastrikat do cerny menavky a podle odrzu je to cdrna, fialova a nebo zelena a jeste cervena, a do laku sem si nechl datg hruby zrna, je to fak velmui zajimave na cernym aute cerny kola a cerveny brzdy 
S 1.8 budeš časem asi zklamán, a pojistka není zas takový problém např. teď jsem si koupil na práci espace 2.8 tj nejvyšší pojistka a ročně to je 6500kč a po potvrzení bezeškodního průběhu od předešlé pojištovny to bude 4500kč, a bmw tam pojistim taky a je to kurva rozdíl když u český chtěj cca 12tiskč.Venca Brody píše:Ahojda!Premyslim nad koupi novyho auta BMW se mi docela zamlouva!Jen bych bral neco do 100 000Kc a do obsahu 1,8!Abych nemusel platit pojistku jako krava!Predem dik za rady!
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
A u jaky to mas pojisteny?Fugo píše:S 1.8 budeš časem asi zklamán, a pojistka není zas takový problém např. teď jsem si koupil na práci espace 2.8 tj nejvyšší pojistka a ročně to je 6500kč a po potvrzení bezeškodního průběhu od předešlé pojištovny to bude 4500kč, a bmw tam pojistim taky a je to kurva rozdíl když u český chtěj cca 12tiskč.Venca Brody píše:Ahojda!Premyslim nad koupi novyho auta BMW se mi docela zamlouva!Jen bych bral neco do 100 000Kc a do obsahu 1,8!Abych nemusel platit pojistku jako krava!Predem dik za rady!
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
musel bys sis vozit klíč třeba malou golu na ventilkySkejT píše:potom bych chtel na benzince dofouknout kolo a byl bych v pastiIlegaltuner píše: kdž to pořádně dotáhneš golou a nababráš to nějako průhlednou vazelínou, nebo něčím podobným, tak ti to vydrží dlouho
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
dost lidí chce v poslední době 316i 318i - že to prej stačíFugo píše:S 1.8 budeš časem asi zklamán, a pojistka není zas takový problém např. teď jsem si koupil na práci espace 2.8 tj nejvyšší pojistka a ročně to je 6500kč a po potvrzení bezeškodního průběhu od předešlé pojištovny to bude 4500kč, a bmw tam pojistim taky a je to kurva rozdíl když u český chtěj cca 12tiskč.Venca Brody píše:Ahojda!Premyslim nad koupi novyho auta BMW se mi docela zamlouva!Jen bych bral neco do 100 000Kc a do obsahu 1,8!Abych nemusel platit pojistku jako krava!Predem dik za rady!
hlavně pak nechtějte aby vám někdo pujčil do ruky 320i 325i 328i atd, už by vám ten čtyřválec přestal stačim, o tom jsem přesvědčenej
...pak lidi chodej s brekem
My vás s Fugem varujeme včas
wustenrot
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
tak na tom touru jsou 18, ale moc to nevynikne, zitra dodelam lepsi foto v detailu, jinak na kabru sou 16SkejT píše:mas mujmáca píše:kdyz vydrzis do pondela, tak ti ukazu jak vypada e 30 na 18dneska je privezu z lakovny a budu obouvat, a v pondeli asi jdou na auto
![]()
uz se tesim
- Přílohy
-
- bawo obe maly.JPG (114.74 KiB) Zobrazeno 1574 x
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
vis kolik to stalo penez je tam vsechny dostat?Tom_ píše:ty nalepky z tech srazu je teda totalni humac, ja vim ze to aspon ukazuje jak moc jezdis na srazy ale vypada to strasne