Toto časové rozmezí je z důvodu, že profesionální fotograf na minulém srazu nafotil velmi hezké fotky, ale nikoliv vhodné pro vložení na stránky BMW klubu UL. Tudíž na tomto srazu se budou auta po jednom střídat přímo v autosalonu BMW na fotografování. Proto aby měli všichni stejné podmínky na fotografii a na webových stránkách to potom vypadalo opravdu jako klubové fotky. Takže pro Tebe jako vášnivého fotografa by bylo možná zajímavé vyfotit si starou E30, či E24 v prostoru autorizovaného BMW dealera hned vedle nové X5 či E90. Snad mi rozumíšT-O-M píše:Tweety mam takovej dotaz ohledně toho časového plánu: 11-14h se bude dít co? Já vim, lidi se budou sjíždět, bude očumovačka, ale stejně se mi to zdá velký časový rozpětí. Jde mi o to, že bych rád přijel, ale nevim jestli bych tam měl být už na tu 11tou nebo si klidně přispat a přijet třeba až v 13hod. Nerad bych přišel o něco důležitého
BMW Sraz Ústí n.L. No.2 - NOVÉ FOTKY
Moderátor: T-O-M
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Tweety píše:Toto časové rozmezí je z důvodu, že profesionální fotograf na minulém srazu nafotil velmi hezké fotky, ale nikoliv vhodné pro vložení na stránky BMW klubu UL. Tudíž na tomto srazu se budou auta po jednom střídat přímo v autosalonu BMW na fotografování. Proto aby měli všichni stejné podmínky na fotografii a na webových stránkách to potom vypadalo opravdu jako klubové fotky. Takže pro Tebe jako vášnivého fotografa by bylo možná zajímavé vyfotit si starou E30, či E24 v prostoru autorizovaného BMW dealera hned vedle nové X5 či E90. Snad mi rozumíšT-O-M píše:Tweety mam takovej dotaz ohledně toho časového plánu: 11-14h se bude dít co? Já vim, lidi se budou sjíždět, bude očumovačka, ale stejně se mi to zdá velký časový rozpětí. Jde mi o to, že bych rád přijel, ale nevim jestli bych tam měl být už na tu 11tou nebo si klidně přispat a přijet třeba až v 13hod. Nerad bych přišel o něco důležitého

No tak to bude zajímavý. To už abyste začaly leštit a pucovat

To abych stihnul vyklepat ten bok kuaTweety píše:Toto časové rozmezí je z důvodu, že profesionální fotograf na minulém srazu nafotil velmi hezké fotky, ale nikoliv vhodné pro vložení na stránky BMW klubu UL. Tudíž na tomto srazu se budou auta po jednom střídat přímo v autosalonu BMW na fotografování. Proto aby měli všichni stejné podmínky na fotografii a na webových stránkách to potom vypadalo opravdu jako klubové fotky. Takže pro Tebe jako vášnivého fotografa by bylo možná zajímavé vyfotit si starou E30, či E24 v prostoru autorizovaného BMW dealera hned vedle nové X5 či E90. Snad mi rozumíšT-O-M píše:Tweety mam takovej dotaz ohledně toho časového plánu: 11-14h se bude dít co? Já vim, lidi se budou sjíždět, bude očumovačka, ale stejně se mi to zdá velký časový rozpětí. Jde mi o to, že bych rád přijel, ale nevim jestli bych tam měl být už na tu 11tou nebo si klidně přispat a přijet třeba až v 13hod. Nerad bych přišel o něco důležitého

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Máco, jak se Vám to hodí, časové rozmezí je dáno. Avšak ředitel marketingu těch dárku má připraveno 50. Tudíž i nečlenové mají na dárek právo společně s "klubovou" kartičkou na kterou budou slevy náhradních originálních dílů.máca píše:takze my neclenove muzem prijet pozdeji?
Alespoň tak jsem to pochopil
exE30 320i R6
tak vem karticku i pro meTweety píše:Máco, jak se Vám to hodí, časové rozmezí je dáno. Avšak ředitel marketingu těch dárku má připraveno 50. Tudíž i nečlenové mají na dárek právo společně s "klubovou" kartičkou na kterou budou slevy náhradních originálních dílů.máca píše:takze my neclenove muzem prijet pozdeji?

Každej bude mít svou s číslemmáca píše:tak vem karticku i pro meTweety píše:Máco, jak se Vám to hodí, časové rozmezí je dáno. Avšak ředitel marketingu těch dárku má připraveno 50. Tudíž i nečlenové mají na dárek právo společně s "klubovou" kartičkou na kterou budou slevy náhradních originálních dílů.máca píše:takze my neclenove muzem prijet pozdeji?

exE30 320i R6
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš, je to takové setkání, kdy budeme rádi když to bude mít ohlas a dorazí dost aut. Minule to bylo fajn. Příští rok už by to mělo být větší, letos už jsme se shodli že to na konci sezóny nemá cenuEU_CZE_KILLER píše:moři? JEDU kurna to vypada na priiima akcitoz mam psat 100%tni registraci na sz?
exE30 320i R6
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- .:JoHnNy:.
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
No napíšu lidi, co mi řekli, že pojedou (ale vše záleží na počasí, času a pod. aspektech, tudíž lidi co napíšu nevím jestli na 110% dorazí)
Zahy
Fugo
Bali
T-O-M
Máca (+2auta)
Váca
HansE34
Sean
Trhyy
DC
EU_CZE_KILLER (+3auta)
Johnny
Fantucci
Miki
Bóďa (+10aut)
Vladas
Berkelay
Kalvi
Neverhood
Hageen
Snake
Cyberracer
Medvidek
320i E36 M-paket
a minule přijelo ještě dvacet aut, o kterých jsem ani nevěděl. Takže asi tak
Zahy
Fugo
Bali
T-O-M
Máca (+2auta)
Váca
HansE34
Sean
Trhyy

DC
EU_CZE_KILLER (+3auta)
Johnny
Fantucci
Miki
Bóďa (+10aut)
Vladas
Berkelay
Kalvi
Neverhood
Hageen
Snake
Cyberracer
Medvidek
320i E36 M-paket
a minule přijelo ještě dvacet aut, o kterých jsem ani nevěděl. Takže asi tak

Naposledy upravil(a) Tweety dne 30 zář 2007 19:11, celkem upraveno 1 x.
exE30 320i R6
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
To náhodou byli dobrý "gangsta club"máca píše:maca asi jeste dve auta, zkusim dat vedet i klukum z kadane-cikanum s e 46a blafounkovi-minule e 36ku pe stribrna, ted uz e 36 M3

Trhyy, jak to

exE30 320i R6
Myslím že někteří lidé o to třeba mít zájem ani nebudou a kdo zájem mít bude, ať přijede dříve jak ostatníEU_CZE_KILLER píše:ne ne, nedavejat nam zbydou darky a karticky

Ale myslím, že ono dost lidí kteří teď píší že dorazí, spíš nedorazí... Ale máca jeho banda snad nikdy nezklamali

exE30 320i R6
Motor baštil dost voleje ( litr na 700km ) jednoho krásnýho dne sem popojížděl v koloně do kopečka, olej se odlil ( byl těsně pod první ryskou ) a hotovo, motorshaden, tedka kupuju jinej M20 a snad v Řijnu vyjeduTweety píše:To náhodou byli dobrý "gangsta club"máca píše:maca asi jeste dve auta, zkusim dat vedet i klukum z kadane-cikanum s e 46a blafounkovi-minule e 36ku pe stribrna, ted uz e 36 M3
Tihle dva a máca byli jediní, co na letišti ukázali nějakej ten dým
Co vůbec udělal ten blafounek s 328i ? Bych ten motor bral hned do E30
![]()
Trhyy, jak to

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
at vemou s sebou deniho at tam nejsem nejmladsimáca píše:maca asi jeste dve auta, zkusim dat vedet i klukum z kadane-cikanum s e 46a blafounkovi-minule e 36ku pe stribrna, ted uz e 36 M3

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325