Trhyy nejedethomaswilliams píše:možná se objevím taky zní to zajímavě...akorát netuším jak trhy a johnny chtěj dorazit když majoba dneska u mě brigádu

Moderátor: T-O-M
Trhyy nejedethomaswilliams píše:možná se objevím taky zní to zajímavě...akorát netuším jak trhy a johnny chtěj dorazit když majoba dneska u mě brigádu
840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
Hele mám ji nafocenou, zejtra se něco hodim, ted už se mi to nechce zmenšovat a nahrávatV12 píše:a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
uz jedine ze zadu no, vic sem toho nestih takze jedine TOM zitra, ale byla taky vyborna, brutalne nadhernej zvuk, jak vysoko obsahovej chopperV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
V12 píše:a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
vzadu mela 305/20/20,vpredu nevim,rikal ze podvozek tam ma na zakazku HP sporting,kola rikal ze jsou origo bmw,z nove 5erV12 píše:a nemas vic fotek? prijde mi, ze je neuveritelne polozena..... a velikost kol a gum nahodou taky nekdo nevite?T-O-M píše:840 automatic, ale luxusV12 píše:mno tak ta osma je paradni.... bylo to CSi?? nemate nekdo vice fotek?
mě nejdouTweety píše:Takže přidávám nějaké fotky ode mne![]()
http://tweety11.rajce.idnes.cz/BMW_sraz ... .10.2007)/
nejdou pane tweetyHansE34 píše:mě nejdouTweety píše:Takže přidávám nějaké fotky ode mne![]()
http://tweety11.rajce.idnes.cz/BMW_sraz ... .10.2007)/