BMW Sraz Ústí n.L. No.2 - NOVÉ FOTKY

Moderátor: T-O-M

máca

Příspěvek od máca »

blafounek kupe proda, neco vystoural pod polstarem a koupil si M3 kupe, zlutou 8) uz tu novejsi, 3,2 6ti kvalt a 320psu pod kapotou, fakt mazec auto, ale jak rikam dam vedet, ale nic neslibuju, jink ja jedu teda urcite, jestli mi teda tweety, nebo kdokoli jinej sezene novej motor do myho kabra
:lol: jinak trhy, asi sou ted naky erupce na slunci, pac vim min o trech pripedech za posledni tyden ze nekomu klekla 2,5 v e 30

máca

Příspěvek od máca »

blafounek kupe proda, neco vystoural pod polstarem a koupil si M3 kupe, zlutou 8) uz tu novejsi, 3,2 6ti kvalt a 320psu pod kapotou, fakt mazec auto, ale jak rikam dam vedet, ale nic neslibuju, jink ja jedu teda urcite, jestli mi teda tweety, nebo kdokoli jinej sezene novej motor do myho kabra
:lol: jinak trhy, asi sou ted naky erupce na slunci, pac vim min o trech pripedech za posledni tyden ze nekomu klekla 2,5 v e 30

máca

Příspěvek od máca »

BALI píše:
máca píše:maca asi jeste dve auta, zkusim dat vedet i klukum z kadane-cikanum s e 46 :lol: a blafounkovi-minule e 36ku pe stribrna, ted uz e 36 M3 8)
at vemou s sebou deniho at tam nejsem nejmladsi :lol:
deni rikal, ze by si s blafounkem nesedl ani do vytahu, pac on by urcite delal hovadiny i ve vytahu :lol: ono takovej drift ve vytahovy sachte :twisted: :lol:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

máca píše:blafounek kupe proda, neco vystoural pod polstarem a koupil si M3 kupe, zlutou 8) uz tu novejsi, 3,2 6ti kvalt a 320psu pod kapotou, fakt mazec auto, ale jak rikam dam vedet, ale nic neslibuju, jink ja jedu teda urcite, jestli mi teda tweety, nebo kdokoli jinej sezene novej motor do myho kabra
A tak to já bych se zase svezl v té E36 M3 :lol: Já se připoutám, mě to nevadí :)

Ale s tim motorem nevim nevim, že dokážu sehnat do tejdne :?

Trhyy, tak pokud budeš vyjíždět již v říjnu, tak 6. října tě očekávám 8)
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tweety píše:
máca píše:blafounek kupe proda, neco vystoural pod polstarem a koupil si M3 kupe, zlutou 8) uz tu novejsi, 3,2 6ti kvalt a 320psu pod kapotou, fakt mazec auto, ale jak rikam dam vedet, ale nic neslibuju, jink ja jedu teda urcite, jestli mi teda tweety, nebo kdokoli jinej sezene novej motor do myho kabra
A tak to já bych se zase svezl v té E36 M3 :lol: Já se připoutám, mě to nevadí :)

Ale s tim motorem nevim nevim, že dokážu sehnat do tejdne :?

Trhyy, tak pokud budeš vyjíždět již v říjnu, tak 6. října tě očekávám 8)
Jóóó mít auto do tejdne hotový to bych si pískal :( Bohužel "můj" mechanik máš čas až od příštího víkendu a co je větší problém tak je ten že momentálně neni na prodej M20 2.5 :(
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

trhy te vemu kdyz to bude mozny,co? jinak mam se asi hodne s kym seznamovat kdyz tak posloucham o macovi a jeho znamejch cheche :lol:
323ci

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Už leštíte? Se to blíží. Já nejspíš v pátek, abych nepřijel jak prase, i když jestli budou padat háky....

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

T-O-M píše:Už leštíte? Se to blíží. Já nejspíš v pátek, abych nepřijel jak prase, i když jestli budou padat háky....
Já si jdu pro broučka teprve až v pátek do lakovny...včera jsem ho tam hodil a ze včerejška na dnešek jsem měl zlý spaní...ještě tři dny :cry:

Jinak původně jsem ještě chtěl stihnout rozvody, ale nevím nevím za to páteční odpoledne :twisted:

Jinak malá změna. Místo rautu v BMW bude objednána irská restaurace. Je mi jasné, že když to čtou jedinci, kteří byli na minulém srazu, tak se jim ježí chlupy na těle :D ale nemějte strach, údajně je objednáno jedno jídlo (nějaké kuřecí medailonky) s přílohou předem a David ze srazu hodinku předem bude volat počet lidí, kteří pojedou na oběd...takže by to mělo být lepší jak minule 8)
exE30 320i R6

BALI

Re: Tak znovu - SEVEROČEŠI pořádají

Příspěvek od BALI »

nehledá někdo kdo jede z prahy spolujezdce :oops:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

BALI píše:nehledá někdo kdo jede z prahy spolujezdce :oops:
no kdyz prestanes fandit skodarne tak mozna :plaz:
323ci

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Tweety píše:
T-O-M píše:Už leštíte? Se to blíží. Já nejspíš v pátek, abych nepřijel jak prase, i když jestli budou padat háky....
Já si jdu pro broučka teprve až v pátek do lakovny...včera jsem ho tam hodil a ze včerejška na dnešek jsem měl zlý spaní...ještě tři dny :cry:

Jinak původně jsem ještě chtěl stihnout rozvody, ale nevím nevím za to páteční odpoledne :twisted:

Jinak malá změna. Místo rautu v BMW bude objednána irská restaurace. Je mi jasné, že když to čtou jedinci, kteří byli na minulém srazu, tak se jim ježí chlupy na těle :D ale nemějte strach, údajně je objednáno jedno jídlo (nějaké kuřecí medailonky) s přílohou předem a David ze srazu hodinku předem bude volat počet lidí, kteří pojedou na oběd...takže by to mělo být lepší jak minule 8)
hele takze by to cely melo bejt fakt presne zarezervovany natvrdo jo? staci teda nejak do ctvrtka do patka ze, jinak ty medailonky, to jako bude Gral platit nebo si mam pripravit tech par desitek tacu co normalne nosim po kapsach i do postele? :D
323ci

máca

Příspěvek od máca »

tak kabro uz odvera jezdi, ale jeste musim vychytat nejaky mouchy 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Jak řiká staré přísloví - bez peněz do hospody nelez :lol:
Nahlásit se na oběd bude stačit až tam, v den akce, stejně se bude vycházet z toho kolik lidí skutečně dorazí a né kolik nahlásí učast a pak tududum dum :D
Nepletu se Tweety?

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

T-O-M píše:Jak řiká staré přísloví - bez peněz do hospody nelez :lol:
Nahlásit se na oběd bude stačit až tam, v den akce, stejně se bude vycházet z toho kolik lidí skutečně dorazí a né kolik nahlásí učast a pak tududum dum :D
Nepletu se Tweety?
Co dodat, je vidět že moderátorem BMW sekce je velmi bystrý a rozumný člověk na svém místě 8)

Ono nejsme ještě s tim jednáním ohledně BMW klubu na takové úrovnui s panem Grálem, aby nám platil obědy. Zatím se vše vyjednává a časem budou možná i ty obědy, ale zatím chceme jen ukázat, že ten zájem tady je, proto i od nich už byly provedeny nějaké kroky ke společné spolupráci. Jsem jen takový tichý spolupořadatel a vesměs všechny informace mám od jakéhosi Davida (ředitele klubu), který na srazu bude s bílou E34 na Schnitzer kolech, takže nějaké dotazy ohledně tohoto téma směřujte na něho (na srazu)
exE30 320i R6

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

zadnee problemo, secko v cajku, jen se ptam abych vedel :?: tesim se jak moucha na lep :D
323ci

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

EU_CZE_KILLER píše:zadnee problemo, secko v cajku, jen se ptam abych vedel :?: tesim se jak moucha na lep :D
No pokud bude přetrvávat toto počasí, které je celý týden, to jest na tričko a úplně jasno, tak to bude moc fajn 8)
exE30 320i R6

máca

Příspěvek od máca »

Tweety píše:
EU_CZE_KILLER píše:zadnee problemo, secko v cajku, jen se ptam abych vedel :?: tesim se jak moucha na lep :D
No pokud bude přetrvávat toto počasí, které je celý týden, to jest na tričko a úplně jasno, tak to bude moc fajn 8)
hele ja nevim kde si byl posledni tejden, ale tady u nas kazdej den chcije :lol:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Slibujou polojasno, asi 15'C
ono ani minule to nebyla žádná hawai

BALI

Příspěvek od BALI »

máca píše:
Tweety píše:
hele ja nevim kde si byl posledni tejden, ale tady u nas kazdej den chcije :lol:
kecáš :lol: tady je celej tejden krásně :lol: :lol: :lol:

TOM:minule to nebylo nejhorší... sice trochu sprchlo,ale aspoň jsme se mi co jsme jeli cabrem předvedli jak rychle natahujem střechy :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

máca píše:
Tweety píše:
Podivný, celý týden jsem v práci v košili, krásně jasno. Jen dnes se to tak nějak honí po obloze, chvíli hezky, chvíli mrholí....ale je fakt, že vždy když jde bouřka od Teplic, je to maso...nejspíš špatnej oddíl... :lol:

http://www.radiolabe.estranky.cz/stranka/pocasi
exE30 320i R6

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

tak dnes jsem vyvezl ten muj kybl z garaze,tak zitra :wink:
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

takze kdo jede z prahy, podte dat skupinu, ja se sam bojim :help:

TWEETY: hele, sem slysel ze to je fakt hodne programovany spis pro ty severocechy, fakt nebude problem kdyz se tam prisere neco z prahy? :policie:
323ci

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

v 10h na omv na teplicke(jak je tam mekac)jedu ja+e30m50

602 228 056

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

zahy píše:v 10h na omv na teplicke(jak je tam mekac)jedu ja+e30m50

602 228 056
ok, je to ta OMV hned za sjezdem na prosek doufam
323ci

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

tak nakonec pres prahu nejedem(pritulkyne nejede),aspon si uzijem okresky :D

máca

Příspěvek od máca »

aktualni info-zatim nehcije a obloha se vyjasnuje :lol:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

EU_CZE_KILLER píše:takze kdo jede z prahy, podte dat skupinu, ja se sam bojim :help:

TWEETY: hele, sem slysel ze to je fakt hodne programovany spis pro ty severocechy, fakt nebude problem kdyz se tam prisere neco z prahy? :policie:
Ty blázne, žádný severočeši. Budu rád, když se staví všichni co mají rádi BMW a dobrej pokec. Ba naopak, vážim si toho, když na náš sraz dorazí i vzdálení kamarádi :wink:
exE30 320i R6

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

máca píše:aktualni info-zatim nehcije a obloha se vyjasnuje :lol:
Přesně tak. Nakonec to vypadá, že po minulém trochu neúspěchu s počasím to teď bude fajn...uvidime.

Jinak včera večer po umytí baworáčka vypadala obloha asi takhle :

Obrázek

Dnes ráno je jemná mlha, která se pomalu trhá
exE30 320i R6

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

ok takze ja vyrazim, snad tam trefim kdyz teda z prahy nikdo nejede
323ci

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

možná se objevím taky zní to zajímavě...akorát netuším jak trhy a johnny chtěj dorazit když majoba dneska u mě brigádu

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“