Moderátor: T-O-M
deni rikal, ze by si s blafounkem nesedl ani do vytahu, pac on by urcite delal hovadiny i ve vytahuBALI píše:at vemou s sebou deniho at tam nejsem nejmladsimáca píše:maca asi jeste dve auta, zkusim dat vedet i klukum z kadane-cikanum s e 46a blafounkovi-minule e 36ku pe stribrna, ted uz e 36 M3
A tak to já bych se zase svezl v té E36 M3máca píše:blafounek kupe proda, neco vystoural pod polstarem a koupil si M3 kupe, zlutouuz tu novejsi, 3,2 6ti kvalt a 320psu pod kapotou, fakt mazec auto, ale jak rikam dam vedet, ale nic neslibuju, jink ja jedu teda urcite, jestli mi teda tweety, nebo kdokoli jinej sezene novej motor do myho kabra
jinak trhy, asi sou ted naky erupce na slunci, pac vim min o trech pripedech za posledni tyden ze nekomu klekla 2,5 v e 30
Jóóó mít auto do tejdne hotový to bych si pískalTweety píše:A tak to já bych se zase svezl v té E36 M3máca píše:blafounek kupe proda, neco vystoural pod polstarem a koupil si M3 kupe, zlutouuz tu novejsi, 3,2 6ti kvalt a 320psu pod kapotou, fakt mazec auto, ale jak rikam dam vedet, ale nic neslibuju, jink ja jedu teda urcite, jestli mi teda tweety, nebo kdokoli jinej sezene novej motor do myho kabra
jinak trhy, asi sou ted naky erupce na slunci, pac vim min o trech pripedech za posledni tyden ze nekomu klekla 2,5 v e 30
Já se připoutám, mě to nevadí
![]()
Ale s tim motorem nevim nevim, že dokážu sehnat do tejdne![]()
Trhyy, tak pokud budeš vyjíždět již v říjnu, tak 6. října tě očekávám
Já si jdu pro broučka teprve až v pátek do lakovny...včera jsem ho tam hodil a ze včerejška na dnešek jsem měl zlý spaní...ještě tři dnyT-O-M píše:Už leštíte? Se to blíží. Já nejspíš v pátek, abych nepřijel jak prase, i když jestli budou padat háky....
no kdyz prestanes fandit skodarne tak moznaBALI píše:nehledá někdo kdo jede z prahy spolujezdce
hele takze by to cely melo bejt fakt presne zarezervovany natvrdo jo? staci teda nejak do ctvrtka do patka ze, jinak ty medailonky, to jako bude Gral platit nebo si mam pripravit tech par desitek tacu co normalne nosim po kapsach i do postele?Tweety píše:Já si jdu pro broučka teprve až v pátek do lakovny...včera jsem ho tam hodil a ze včerejška na dnešek jsem měl zlý spaní...ještě tři dnyT-O-M píše:Už leštíte? Se to blíží. Já nejspíš v pátek, abych nepřijel jak prase, i když jestli budou padat háky....![]()
Jinak původně jsem ještě chtěl stihnout rozvody, ale nevím nevím za to páteční odpoledne![]()
Jinak malá změna. Místo rautu v BMW bude objednána irská restaurace. Je mi jasné, že když to čtou jedinci, kteří byli na minulém srazu, tak se jim ježí chlupy na těleale nemějte strach, údajně je objednáno jedno jídlo (nějaké kuřecí medailonky) s přílohou předem a David ze srazu hodinku předem bude volat počet lidí, kteří pojedou na oběd...takže by to mělo být lepší jak minule
Co dodat, je vidět že moderátorem BMW sekce je velmi bystrý a rozumný člověk na svém místěT-O-M píše:Jak řiká staré přísloví - bez peněz do hospody nelez![]()
Nahlásit se na oběd bude stačit až tam, v den akce, stejně se bude vycházet z toho kolik lidí skutečně dorazí a né kolik nahlásí učast a pak tududum dum![]()
Nepletu se Tweety?
hele ja nevim kde si byl posledni tejden, ale tady u nas kazdej den chcijeTweety píše:No pokud bude přetrvávat toto počasí, které je celý týden, to jest na tričko a úplně jasno, tak to bude moc fajnEU_CZE_KILLER píše:zadnee problemo, secko v cajku, jen se ptam abych vedeltesim se jak moucha na lep
kecášmáca píše:hele ja nevim kde si byl posledni tejden, ale tady u nas kazdej den chcijeTweety píše:No pokud bude přetrvávat toto počasí, které je celý týden, to jest na tričko a úplně jasno, tak to bude moc fajnEU_CZE_KILLER píše:zadnee problemo, secko v cajku, jen se ptam abych vedeltesim se jak moucha na lep
Podivný, celý týden jsem v práci v košili, krásně jasno. Jen dnes se to tak nějak honí po obloze, chvíli hezky, chvíli mrholí....ale je fakt, že vždy když jde bouřka od Teplic, je to maso...nejspíš špatnej oddíl...máca píše:hele ja nevim kde si byl posledni tejden, ale tady u nas kazdej den chcijeTweety píše:No pokud bude přetrvávat toto počasí, které je celý týden, to jest na tričko a úplně jasno, tak to bude moc fajnEU_CZE_KILLER píše:zadnee problemo, secko v cajku, jen se ptam abych vedeltesim se jak moucha na lep
Ty blázne, žádný severočeši. Budu rád, když se staví všichni co mají rádi BMW a dobrej pokec. Ba naopak, vážim si toho, když na náš sraz dorazí i vzdálení kamarádiEU_CZE_KILLER píše:takze kdo jede z prahy, podte dat skupinu, ja se sam bojim![]()
TWEETY: hele, sem slysel ze to je fakt hodne programovany spis pro ty severocechy, fakt nebude problem kdyz se tam prisere neco z prahy?
Přesně tak. Nakonec to vypadá, že po minulém trochu neúspěchu s počasím to teď bude fajn...uvidime.máca píše:aktualni info-zatim nehcije a obloha se vyjasnuje