fufu nechci bejt rejpal ale : proc neprodas nissana a nekoupis jiny kdyz ho chces zas predelavat asi ti nestaci ...fufu píše:..... no protože jestli prodáváš motor, tak je zřejmé, že tam chceš silnější, no a myslím si, že je lepší prodat celé auto když ti motoricky nestačí a koupit si jiný silnější vůz
Flinta píše:fufu nechci bejt rejpal ale : proc neprodas nissana a nekoupis jiny kdyz ho chces zas predelavat asi ti nestaci ...fufu píše:..... no protože jestli prodáváš motor, tak je zřejmé, že tam chceš silnější, no a myslím si, že je lepší prodat celé auto když ti motoricky nestačí a koupit si jiný silnější vůz
ale to alik muze taky rict..prece jen na nem uz naka prace je udelna a jak si rekl ze ti vyhovuje tvuj nissan tak jemu vyhovuje gali a taky ho jen ladi..a vyjde mu lip kdyz koupi jen motor a prohodi to nez kdyby koupil neco jinyho coz by byl bud stejnej gali ale vr4 nebo colt gti nebo evofufu píše:...... protože je neprodejnej, levněji mě to vyjde když to zas trochu nechám předělat, vlastně už jen na tom dolaďuji detaily, a zatím mi to vyhovuje, už je v tom moc peněz takže se to nevyplatí prodávat![]()
...... u Alíka by to zatím šlo
to sem nemel proto ze sem nemel odstinenej flitr!!!!Anděl píše:A pak neměl mít výkon ve vysokých otáčkách.Jinak +- dobrý.
![]()
Já jsem dnes došteloval vůle ventilů a motor už nezní, jak šicí stroj.Prohlídl jsem novou vačku a povrch se sám vyleštil do zrcadla. V úterý jedu do Jeseníka na úpravu ECU. Tak držte palce.
To nevadí.PeLa píše:Se Ti divím, že to do toho cpeš. Po 20.000 km se Ti vysere motor a bude. Kup naftu nebo něco přeplňovaného a začni honit výkon, ale takhle. Já Ti nevím kadle.