Nikdy jsem ve VTS nejel ale jestli jede na ty koně co má v TP tak bys neměl poznat ani 195/45/14. Já měl na CRX 195/45/15 a jelo to jako píč. a vůbec jsem nepocítil že by to stratilo proti zimákům 165/70/13 jedinej rozdíl by l v tom že jsem si mohl dovolit zařadit s ostra a na trojku to jen kvíklo ale dvojku jsem si musel pohlídat tam té síli při ostrém řazení bylo ještě hodně a chtělo to protáčet kola na těch 165 jsem musel ze spojky jen zlehka.
Aha tak sorry já myslel že to bylo na to VTS. Jinak na favo bych nacpal když 14" tak 175/60 má nízkej profil a je ůzká. Fávo nejni až zas tak těžký a kt omu výkonu to bude akorát.
ja mam 195/50/15 a vceera jsme s klukama tlacili tu moji svinku a jako bez posilovace jsem myslela ze nezatocim zlaty galusky
Bali napis, jak to dopalo, jsemz toho nervni :-/
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Jestli jsi mel na mysli ty origo kola na saxo tak ty jsou mazany. Mne osobne se zadne kola na tom vic nelibi. Premyslel jsem ze si je sezenu na daihatsu.
A co říkáš Bali na to víčko od b3tuning? Vypadá docela schopně co? Mě se líbí ale už sem se zařek že do fáčka nechci vrážet prachy tak ho asi stříknu na černo do lesku a po prdeli
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
BALI píše:si počkam až si to víčko koupíš,jak to bude vypadat ale asi h ovezmu... uvidim jak budu na konci měsíce s penězma
éé to se nedočkáš já ho kupovat nebudu Já už to mam jasný podvozek, kola a pak už jenom udržovat tech. stav a tim to hasne Volný korunky bych rád cpal do saxa nebo do jinejch věcí
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
chlapci nerad vám kazím radost, ale to fávo je VTčko co dělal už před nějakým rokem Jord, jinak to fáčko je/bylo Kujóna
by mě zajímalo, kde ste ten obrázek vyhrabali
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:chlapci nerad vám kazím radost, ale to fávo je VTčko co dělal už před nějakým rokem Jord, jinak to fáčko je/bylo Kujóna
by mě zajímalo, kde ste ten obrázek vyhrabali
tobe nic nereknem,zacal by jsi hrabat taky
(jinak samozrejme ze je to VT,taky nikdo nerikal ze to neni)