jinak shánim někoho,kdo by takhle udělal masku
BALI's Favo stajlink
Re: snížit ano/ne
kola budou převařený 13x8
už jsem sehnal na střechu sáňky a lyže
ještě shánim zahrádku 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
tu masku bez problému někdo, kdo vaří plasty, myslím ten klučina, jak předělává toho civica, ten je taky někde tam od vás shora ne? když měl půjčenou dílnu maxi perversáků
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
až na to,že tam maska je plechová
od toho klučiny,co vaří plasty budu chtít zavařit nárazník zadní... jsem mu psal mejla a neodpověděl
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Re: BALI
Kouřový... ty by byly nej... krásně by to zapadadalo ;o) jinak ty býlý fakt nee.. bylo by tam tý býlý už nee..
a co se týče kol, tak ty od Mini mika by vypadaly fakt úúúža ;o))
a co se týče kol, tak ty od Mini mika by vypadaly fakt úúúža ;o))
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion - krulis
- Kontaktovat uživatele:
ty puleny 
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
no já mam MOK... tohle vymyslel Zebralion (ChamelionFOG píše:Ja bych rekl ze ty půlený, jinak máš moooc hezkou SPZ FOK (tak mi dycky rika fazy)
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
na podvozek si jeste pockam-mam ho slibenej za maturitu:-) jinak kola chci 13x7 a 13x8 bo se mi to na takhle malejch kolech hodně moc líbíCjoctavian píše:Tak ja by som dal urcite na favo 15" a 195/45...ale az po podvozku a svetla cerveno-biele...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Dej tam aspon 14" nižší gumy a budeš to mít pořád stějně veliký 
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hej, světla prototype?
Dej trošku jiný odstín té bílé, spíš tmavší a bude to vypadat moc hezky, jaké v tom jsou žárovky? Škoda že to tenkrát VW škodovákům zatrhl
A ta 1.6 79kW by do toho taky vypadala hezky 
Dej trošku jiný odstín té bílé, spíš tmavší a bude to vypadat moc hezky, jaké v tom jsou žárovky? Škoda že to tenkrát VW škodovákům zatrhl
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
k první fotce, nech to na plechu, jsou hezký a sniž to, i ta plechy mají něco do sebe 
Ale jestli v tom chceš i normálně jezdit, tak kup jiný kola a nech serii podvozek, jen vzhled udělá hodně a jestli chceš raději funkčnost, tak kašli na vzhled.
Mě se teda líbí ty plechy
Ale jestli v tom chceš i normálně jezdit, tak kup jiný kola a nech serii podvozek, jen vzhled udělá hodně a jestli chceš raději funkčnost, tak kašli na vzhled.
Mě se teda líbí ty plechy
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
jak jinej odstín??? ty kulatý světla jsou z užovky,takže stejný žárovky jako v užovce 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, vezmi to takhle Bali, pokud dáš velký kola jako prase a necháš serii motor, tak to bude krásně vypadat, ale hovno to pojedeMiniMike píše:myslim si vec vkusu, nekdo je na velky kola a nekomu se libi malyButcho píše:Na Favorita to je moc malí. na fáčko 15 nebo 16 a nebo 17.
mam Corsu a na tu se daj dat taky 17", ale radsi na ni dam siroky 14"
Takže bych se přiklonil k hezkým 13 max 14, na to nějaký menší profil pneu, límeček a motor pojede moc hezky. Stejný efekt jsem měl, když jsem dal na 125 13" a pneu felicia, zmenšil se citelně obvod kola oproti originálu a motor měl s autem mnohem míň práce, Jarda spider měl taky malý límce a jak mu to jelo a vypadalo to taky moc hezky
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...