BALI píše:kdyby jsi Ajfelo četl pořádně,tak víš,že mam v plánu převařený kola na 1,3x7,5 nebo 8
jinak na 17' to už bylo
tak já to četl postupně. S těmi světly, pokud chceš styl clean, tak se na tyhle klasický světla z prototypu vykašli, dej čirý a xenony, přestavbová sada na bixenon se dá sehnat za slušný peníze.
No a nebo jinak, do krajních xenon a do vnitřních klasickou H4 která bude mít jak klopený, tak dálkový světla a xenon bude svítit pořád stejně, to uvidíš to světlo
zastavba ciry je do 4oka rozhodne jednodussi, ale 4oko ma takovy ralley nadech, na favu mi to nesedi.
na favo se da koupit cira ne? nebo alespon cire prekryti? bez do toho
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
AdieuD píše:zastavba ciry je do 4oka rozhodne jednodussi, ale 4oko ma takovy ralley nadech, na favu mi to nesedi.
pokud koupí čirý překrytí, tak už musí koupit ty xenony, protože to nebude svítit... Hehe, skorovlastní zkušenost
AdieuD píše:zastavba ciry je do 4oka rozhodne jednodussi, ale 4oko ma takovy ralley nadech, na favu mi to nesedi.
pokud koupí čirý překrytí, tak už musí koupit ty xenony, protože to nebude svítit... Hehe, skorovlastní zkušenost
no, jenze s xenonama je to ted tezky kazdej polda vi, ze xenony se do facka od vyroby nedelaly
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Ja si koupila trosku lepsi zarofky a uz vidim... ono taky kdyz ma favo vypaleny paraboly a chciply zarofky, co cekas? zari jak cernobyl?
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
to čirý je na nic... je v noci hovno vidět...kamarád to má na favu a když jsem s tim v noci jel,tak to bylo na nic...a šíleně to oslňuje
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
jde o to, že čirý to nedělali z důvodu ne toho, že by to neuměli, ale z toho, že jak jsou na těch sklech různý prolamy, tak to prostě svítí do různých úhlů a lidské oko je potom schopné zachytit odrazy toho světla.
mam doma 4oko s bixenonem... ale z legalnich a fizlovskych duvodu mam seriova svetla
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Masku pro 4oko dělá MK Koša, světla se používají ze Škodilaku nebo z Polskýho Fiata se čtyřokem, možná by se do toho dala narvat Golfácká optika. Je to ale trochu komplikovanější, maska na ně nemá držáky, takže se to musí dotvořit samodomo.
Beaver:já vim ty světla jsou z týhle masky vyřízlý,jsou v nich daný světla z užovky připravený na zapojení na favo...akorát se musej dolaminovat kousky boků a stříknout na bílo
jinak k tomu líbí/nelíbí - vim,že ty světla nejhezčí nejsou,ale u mě vítězí důvod,že to nevidim na každym druhym Favu...je to tak trochen excluzivita
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
ty světla hezký jsou, ale jak jsem říkal, zkus tam implementovat ten xenon, jinak ti to bude svítit na prd, měl jsem užovku a zlatý emko teda vesvítivosti
no vona tak exkluzivita se vždycky nerovná tomu, že to i pěkně vypadá, ale tak když se to tobě líbí....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
bali, nenech si do toho kecat! nech tam tyhle kulaty, ja se doma podivam po nejakejch cockach z bmw a uvidis jak budou vsichni koukat a jeste bych udelal tmavou optiku, to se dela pomoci krizu do svetel, neboj, na vse mame now/how a bude to mazec
máca píše:bali, nenech si do toho kecat! nech tam tyhle kulaty, ja se doma podivam po nejakejch cockach z bmw a uvidis jak budou vsichni koukat a jeste bych udelal tmavou optiku, to se dela pomoci krizu do svetel, neboj, na vse mame now/how a bude to mazec
neboj taťko,pujdou tam a když to bude hodně moc ošklivý,tak se daj střelit... jsem ten VT házel i na Favorit club a tam by se o ty světla poprali
Tommy:co všichni máte s velkejma kolama??? bych se na tom ani nerozjel
máca píše:bali, nenech si do toho kecat! nech tam tyhle kulaty, ja se doma podivam po nejakejch cockach z bmw a uvidis jak budou vsichni koukat a jeste bych udelal tmavou optiku, to se dela pomoci krizu do svetel, neboj, na vse mame now/how a bude to mazec
neboj taťko,pujdou tam a když to bude hodně moc ošklivý,tak se daj střelit... jsem ten VT házel i na Favorit club a tam by se o ty světla poprali
Tommy:co všichni máte s velkejma kolama??? bych se na tom ani nerozjel
15" mi zrovna nepřijdou jako velký kola ale jak myslíš no já jenom že bílý kola by na tom mohli bejt gut
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
ono na tom ohromujícím výkonu 50 kW je znát každej palec na kolech...
Znám člověka s 1.6 na 16" a ten aby to trochu jelo, musí šlpat na plyn natvrdo a spotřeba je na 15 litrech, Má tam 205 aby to hezky vypadalo, ne nadarmo není styling tuningem, vypadá mu to hezky, sedí to hezky, ale jede to na prd
Jestli tam půjdou čočky z E30, tak není co řešit, a ty světla jsou hezký, schvaluju, stejně se jednou naprdnu a udělám repliku formana 1.6 GLS ve vínové barvě a v kůži jako je to v muzeu
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Jak je to s těma kolama když seženu nějaký lehčí 14" a dám na to gumy 185/55 oproti 165/70 13" tak bude průměr kol nižší o 2mm, po obvodu o 7mm, budou ten rozdíl 185vs165 hodně znát
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form