vypadá to hezky maťasi .. jeste ten nárazník doladit..na todlem fa mě to sedí,ale ty co sem dávali lidi byly trošku OUT.. holt záleží jak se asi na to auto namontují
tak těm co se to libé děkuju za podporu protože to někde uvnitř mě dodává trošku energie do toho to doladit protože vim že tady na to čekáte až to bude.k mračení...bude jenom decentní malinko sešikmený nic velkýho...a nárazník bude pod světly defakto jako origoš fabia akorát kolem blatníků se to dodělá..
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
FavoRS nádhera to bude po laku.... přesně styl který se mi líbí, každému se líbí něco jiného....
Martas ... skoda tech svetel to nebude pekne ani kdyby byl buhvi jaky naraznik a buhvi jak dopasovene blatniky , ale kdyz to tak chces.. budes s tim jezdit ty ne ja
remix píše:FavoRS nádhera to bude po laku.... přesně styl který se mi líbí, každému se líbí něco jiného....
Martas ... skoda tech svetel to nebude pekne ani kdyby byl buhvi jaky naraznik a buhvi jak dopasovene blatniky , ale kdyz to tak chces.. budes s tim jezdit ty ne ja
Tak sem si projel celej serialek a doufal sem ze s tema svetlama to nevyjde a ze zustanou origos.. kuwa Martas mel ses na svetla vysrat.. ale trbea to i tak bude pecka, uvidime, nahod naky fotky..
skoda tech svetel, zacina to pomalu ale jiste vypadat, jak auto od cirkusaku...
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
ja se omlouvam, ja n tech mini fotkach nic nevidim... nemuzes sem postnout neco vetsiho i pro slepce jako ja ?
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
AdieuD píše:ja se omlouvam, ja n tech mini fotkach nic nevidim... nemuzes sem postnout neco vetsiho i pro slepce jako ja ?
Kup si větší monitor nebo rovnou plátno
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ