škoda favorit....první fotky

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: škoda favorit....první fotky

Příspěvek od Mirek999 »

Martas píše:hranatá světla hranatý auto??apsolutně nechápu co řešíš..
:smich2: :smich2: Prej hranaty :lol: Tam tech hran je strasne moc.Nemas esteticke citeni,podeivej se na to jak ty svetla tam nemaji vubec co delat :(
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Martas

Příspěvek od Martas »

věc názoru....
BMW 318 IS coupe

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Nech ty světla po stranách jako zapuštěný, to by bylo asi mnohem lepší než teď o 10 cm zkracovat blatník.

Jenom je škoda, že s takovou věcí těžko vyjedeš do provozu....

Martas

Příspěvek od Martas »

budu s tim jezdit uplně normálně...
BMW 318 IS coupe

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

svetla nesvetla verim, ze se s tim poperes pac je videt, ze ses fakt hodne sikovnej a treba se od tebe v budoucnu dockame projektu jako treba od ak47... kazdopadne ti patri diky za po dlouhy dobe jeden topic co fakt patri na tf a o cem by to tu vlastne melo bejt... takze GL
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

me to pripomina fiata... ze predu.. a propo co motor? kdyz uz to bude "pekelne "vypadat tak at to uz i jede ne?
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

Martas píše:bude se decentrně mračit a dodělávat maska aby to sedělo kolem světel a zadělávat ta díra na topení
:lol: :lol: :smich: :smich2: :smich2: no, koukni se na stranu 18, kde jsi tvrdil, že nejseš žádná pouť aby jsi zavařoval otvor pro topení, jak jsem ti radil :lol:
svět dospělých je pro mne záhadou......

Beaver

Příspěvek od Beaver »

No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

chico

Příspěvek od chico »

divne

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Beaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
hlavně, že to bude dobře vypadat :lol:

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ale všímáte si toho? Jak byl každej kdo měl zavařené kliky před 2 - 3 lety hustej a cool a ja nevim co a dneska kdo má zavařené kliky je kar a komplikuje si život :-D jakoby ta naše tjůnynk dženerejšn dospěla :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

Beaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
me odesel vetrak na topeni a nic horsiho jsem nezazil,jeste k tomu tmavsi skla a proste nemas sanci v zime neco videt ,takze jestlti to nekdo udela dobrovolne je u me blazen :?:
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Tak jako to větrání se dá upravit aby sálo odjinud. Ale fakt chci vidět jak s tim bude jezdit po silnici, možná má kliku na policajty ale jak ho chytěj tak je v háji. Možná někde na vesnici je to jedno ale třeba v Praze by s tim jezdil jen sebevrah. Mlaďas v otuněném favoritu, to je pro poldy pěkný špek. A vůbec auto bez technický! Tě taky můžou zavřít.

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Tenhle hnus bude jezdit jen na vleku...alespoň v to doufám, nerad bych, aby do mně něco podobnýho vrazilo a já měl plný auto trsátek na kytaru a jako třešničku na dortu vyjádření z pojišťovny, že za tohle megahustý fáro odmítá plnit. :savle:
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

No ja nevim, ta svetla se mi nelibi, chapu, kdybys mel absenci cire optiky na facko, ale ta se dela... tak bych nechala svetla puvodni.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Tomu autu uz nic nepomuze,uz je to proste dalsi zkurvene pekne facko v CR. :roll:

MComb

Příspěvek od MComb »

To je boj tady... Jsem zvědavej na finále... :wink:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

MComb píše:To je boj tady... Jsem zvědavej na finále... :wink:
Já teda ani moc ne :(
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

topení se dá vést jen jinudy.Já to prvně napsal tak, že když už chce styling, kterej nikam nevede, tak může rovnou zavařit i otvor pro topení.Ale na topení bych nehrabal, stačilo mi, když mi jednou auto přestalo v zimě topit a jel jsem se zamlženým předním sklem, který jsem furt zevnitř matlal, abych něco viděl....
svět dospělých je pro mne záhadou......

chico

Příspěvek od chico »

Mirek999 píše:Tomu autu uz nic nepomuze,uz je to proste dalsi zkurvene pekne facko v CR. :roll:
zatim to pekne favo nebylo a ted uz nebude tim tuplem ...nektere detaily se mi libi ale jako celek divne

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

SPEEDY píše:
vsak te nikdo nenuti se tohodle topicu ucastnit :wink:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

krulis píše:
SPEEDY píše:
To je metafor, voe :lol:

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

SPEEDY píše:
krulis píše:
SPEEDY píše:Já teda ani moc ne :(
To je metafor, voe :lol:
vidis, takze ses zvedavej :lol: hled zase ho tak nepalkuj uvidime co z toho bude - ja ho obdivuju za to jak si s tim hraje a to, ze se mu libi co 85 procentum lidi na tf ne je uz vec druha :wink:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

chico píše:
Mirek999 píše:Tomu autu uz nic nepomuze,uz je to proste dalsi zkurvene pekne facko v CR. :roll:
zatim to pekne favo nebylo a ted uz nebude tim tuplem ...nektere detaily se mi libi ale jako celek divne
Nemyslim,ze to bylo pekne favo,kdyz uz k tomu prilozil flexu a Cočko,tak to byl hnus,ale myslel jsem original favo,ze je zase domrseny jak to jen jde.

Patrick13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrick13 »

Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvou :( modrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu 8)
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi :-)

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Patrick13 píše:Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvou :( modrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu 8)
Žůžovou :lol:

Patrick13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrick13 »

crazyape píše:
Patrick13 píše:Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvou :( modrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu 8)
takovej eště nejezdí :lol: ne já bych volil třeba oranžovou????,bo třeba modrou ale uplně světloučkou bo černou ty foe to by byla pecka 8) 8) 8) Favorit RS :-D
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi :-)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Patrick13 píše:
crazyape píše:
takovej eště nejezdí :lol: ne já bych volil třeba oranžovou????,bo třeba modrou ale uplně světloučkou bo černou ty foe to by byla pecka 8) 8) 8) Favorit RS :-D
RS jako co? RustSchrott? :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Patrick13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrick13 »

:lol: :lol: :lol: :lol: tím mysíš rez in progress????? moc se f tom neviznám nejsem f tuningu ještě moc vzdělanej :( ale taky fávo f cult stylu a rezavou capotu ale zase to by tam nesměli bejt ty lampy z fabie 8)

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Nebo zlutou jako Fabia RS :lol: (pardon ale nemohl jsem si pomoct :lol: )

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“