svetla nesvetla verim, ze se s tim poperes pac je videt, ze ses fakt hodne sikovnej a treba se od tebe v budoucnu dockame projektu jako treba od ak47... kazdopadne ti patri diky za po dlouhy dobe jeden topic co fakt patri na tf a o cem by to tu vlastne melo bejt... takze GL
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Ale všímáte si toho? Jak byl každej kdo měl zavařené kliky před 2 - 3 lety hustej a cool a ja nevim co a dneska kdo má zavařené kliky je kar a komplikuje si život jakoby ta naše tjůnynk dženerejšn dospěla
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Beaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
me odesel vetrak na topeni a nic horsiho jsem nezazil,jeste k tomu tmavsi skla a proste nemas sanci v zime neco videt ,takze jestlti to nekdo udela dobrovolne je u me blazen
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
Tak jako to větrání se dá upravit aby sálo odjinud. Ale fakt chci vidět jak s tim bude jezdit po silnici, možná má kliku na policajty ale jak ho chytěj tak je v háji. Možná někde na vesnici je to jedno ale třeba v Praze by s tim jezdil jen sebevrah. Mlaďas v otuněném favoritu, to je pro poldy pěkný špek. A vůbec auto bez technický! Tě taky můžou zavřít.
Tenhle hnus bude jezdit jen na vleku...alespoň v to doufám, nerad bych, aby do mně něco podobnýho vrazilo a já měl plný auto trsátek na kytaru a jako třešničku na dortu vyjádření z pojišťovny, že za tohle megahustý fáro odmítá plnit.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
No ja nevim, ta svetla se mi nelibi, chapu, kdybys mel absenci cire optiky na facko, ale ta se dela... tak bych nechala svetla puvodni.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Beaver píše:No jo, nakonec, kdo potrebuje vetrani a topeni, zamlzeny skla jsou prece fajn.
topení se dá vést jen jinudy.Já to prvně napsal tak, že když už chce styling, kterej nikam nevede, tak může rovnou zavařit i otvor pro topení.Ale na topení bych nehrabal, stačilo mi, když mi jednou auto přestalo v zimě topit a jel jsem se zamlženým předním sklem, který jsem furt zevnitř matlal, abych něco viděl....
MComb píše:To je boj tady... Jsem zvědavej na finále...
Já teda ani moc ne
vsak te nikdo nenuti se tohodle topicu ucastnit
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
vidis, takze ses zvedavej hled zase ho tak nepalkuj uvidime co z toho bude - ja ho obdivuju za to jak si s tim hraje a to, ze se mu libi co 85 procentum lidi na tf ne je uz vec druha
Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvou modrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu
Patrick13 píše:Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvou modrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu
Patrick13 píše:Mysím že z toho vznikne pěkný fáčko martas má šikovný ruce ale nejsem si jistej tou modrou barvou modrejch aut je strašně moc možná by to chtělo nákou originálnější barvu
Žůžovou
takovej eště nejezdí ne já bych volil třeba oranžovou????,bo třeba modrou ale uplně světloučkou bo černou ty foe to by byla pecka Favorit RS
Žůžovou
takovej eště nejezdí ne já bych volil třeba oranžovou????,bo třeba modrou ale uplně světloučkou bo černou ty foe to by byla pecka Favorit RS
RS jako co? RustSchrott?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tím mysíš rez in progress????? moc se f tom neviznám nejsem f tuningu ještě moc vzdělanej ale taky fávo f cult stylu a rezavou capotu ale zase to by tam nesměli bejt ty lampy z fabie