instalater píše:Tak jsem se dozvěděl že mám vytuzený auto
Co? Kdo to zase vypotil?? Zase nějaký blbec, co si nechal vytunit auto od nějaké firmy a závidí
Kárka se sice líbí ale ....
Jsem rád, že instalatér má takovou káru, jako má, i když je to podle mě tuzing, ale není to nejhorší. Chápu, že nejsou peníze. Pro mnoho nadšenců to je hezké auto a určitě udělá mnoho reklamy BXům a klubu.
Tak se tak trochu začínám pozastavovat nad tím, co je vlastně slovo Tuzing. Kdysi se toto slovo používalo na prasárny a dnes se asi používá místo slova Styling
Byla rozpoutána debata na téma tuning i na BXclubu
instalater píše:Tak jsem to tu přejmenoval aby někdo neprudil
sem cekal jestli se nekdo ozve bo ne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
instalater píše:hoďte mi prosím někdo VT těchto kolna mé auto díky
ale no tak snad to nechces zkazit patnactkama radsi setri dal aspon na 17ky byla by to skoda
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
instalater píše:Tohle ale není tuningovej Club Je to Club BXek s 16V Motory ale i mezi nimi se najdou skvosty jako je třeba tenhle
Tvůj se mi líbí více
Ale ty kola co tam má
když jsme kupovali renaulta tak se táta mrknul na gumy a nestačil se divit 205/60/13 a kola maj rozměr 6 z boku to sou bačkory ale ze zadu to vypadá dobře auto je dovezený z německa
ale ja bych to treba jeste trosicku zamracil, takhle to vypada moc nevinne