tak ten je megahustej ale vlatne nasadis novy kola a bude ten tvuj stejnej
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
No u tohohle Bxka prostě nechápu jak si může sednou až do nejnižší parkovcí polohy, když tam má 17" kola, to musí mít asi hodně upravený místa v zadních podbězích co?
Ale je nádherný, stejně jako to tvoje a až to tvoje bude mít nový kolesa, to bude libovka
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 21 čer 2005 22:51, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
No u tohohle Bxka prostě nechápu jak si může sednou až do nejnižší parkovcí polohy, když tam má 17" kola, to musí mít asi hodně upravený místa v zadních podbězích co?
Ale je nádherný, stejně jako to tvoje a až to tvoje bude mít nový kolesa, to bude libovka
se koukni, co tam má za olačky, myslím že průměr kola má stejnej nebo jen malinko větší
se koukni, co tam má za olačky, myslím že průměr kola má stejnej nebo jen malinko větší
Jo to je fakt, ta guma je tipuju ve předu tak 195/40 a vzadu tak 205/35 ale tenhle neobvyklej poměr šířka/profil gum u nás asi jentak nekoupíš
no minulou stredu si tak sedim v aute a najednou prede mnou zastavilo BXko lidi vystoupili a odesli tak jsem se dival a cekla kdy to konecne lehne a nic zustalo nahore tak ja nevim jak to facha? to co jsme meli my vzdycky sedalo
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jarda píše:no minulou stredu si tak sedim v aute a najednou prede mnou zastavilo BXko lidi vystoupili a odesli tak jsem se dival a cekla kdy to konecne lehne a nic zustalo nahore tak ja nevim jak to facha? to co jsme meli my vzdycky sedalo
No když je v pohodě čerpadlo a jsou v pohodě všechny koule, tak vydrží dost dlouho nepadat, třeba i přes noc
Naše taky vydrželo dost dlouho nahoře, ale teď je v prdeli čerpadlo, tak si sedá už tak po 10 minutách, napřed sedne zadek a tak za dalších 20 minut sedne i předek
jarda píše:no minulou stredu si tak sedim v aute a najednou prede mnou zastavilo BXko lidi vystoupili a odesli tak jsem se dival a cekla kdy to konecne lehne a nic zustalo nahore tak ja nevim jak to facha? to co jsme meli my vzdycky sedalo
no a treba jak tady resite to s tema kolama, tak kdyz by byly velky by si to sedlo na ty kola, to by se nic nestalo ne?
Mi vydrží nahoře třeba i 3 dni
mě vydrží ještě dýl ale já mám protipadák
Až budu mít Hydraktiv, taky se budu chvástat, že mi to nepadá .... i když .... mi to taky nepadá já to totiž dýl jak 3dni nezkoušel