kl
Re: škoda favorit....první fotky
zejtra hodím nějaké foto kde už mám přední zadní nárazník připraven na laminování.¨no chytám dozádu světla z corrada jenom ty kraje a dopředu bud taky z corrada nebo z bory .ale to bude až za dlouho takže uvidíme jak to pude finančně
BMW 318 IS coupe
Promiň ale to už nebude Favorid, to bude paskvil.Martas píše:zejtra hodím nějaké foto kde už mám přední zadní nárazník připraven na laminování.¨no chytám dozádu světla z corrada jenom ty kraje a dopředu bud taky z corrada nebo z bory .ale to bude až za dlouho takže uvidíme jak to pude finančně
FUCK AIRRIDE
To nevadí...Butcho píše: To bude paskvil.
jo jasně, každej má jinej vkus. ale už to nebude ŠkodovkaVoyager píše:To nevadí...Butcho píše: To bude paskvil.
FUCK AIRRIDE
Ale jedno má jistý - na fávo ze světlama s VW určitě každej minimálně vyválí oči (co si u toho pomyslí je věc jiná)
Tak prodat to pak bude dost problém, nejspíš to nikdo nekoupí. To je obecnej problém takovyhle favoritů. Já bych si ho bejt tebou nechal,riziko smrti v něm je menší než ve v-tecu (zejm.díky maximálce a tvému věku, taky obecný problém)...Martas píše:pokusim ho poslat do světa a koupim civica Vtec
A nebylo by lepší, aby ses na Favorita vysral a za ušetřený peníze pak koupil toho Civica?Martas píše:a stejně jak to dodělám tak se pokusim ho poslat do světa a koupim civica Vtec

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Ty vole to jsou občas nazory že bych blil..nečekaně lidi jako Panda se zase projevili nejlépe!
Martas : Dělej to jak chceš,ono se ti to stejně časem omrzí a skusíš něco jinýho
FOG : a prosim tě co ty máš vlastně za káru když o prazdninách vydělaváš ty desetitisíce ???mě přijde že jsi zatim jenom děcko dost...
Martas : Dělej to jak chceš,ono se ti to stejně časem omrzí a skusíš něco jinýho

FOG : a prosim tě co ty máš vlastně za káru když o prazdninách vydělaváš ty desetitisíce ???mě přijde že jsi zatim jenom děcko dost...
lefi píše:Ty vole to jsou občas nazory že bych blil..nečekaně lidi jako Panda se zase projevili nejlépe!

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ