kl

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

no to je teda echt sračka
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Měl jsem dojem, že moje auto s chybějícím jedním lemem, flekatý po vyvaření a s vybledlým lakem, je ošklivý, ale koukám, že s pár kusama plechu se dá vytvořit mnohem horší Favorit :lol: A ještě to nazývat budoucí libovkou...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

BALI

Re: škoda favorit....první fotky

Příspěvek od BALI »

zlatý seriový fáčko :o)
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

no sorry ale já považuji za brutální fávo asi jen dvě... to jedno putovalo po majitelých a zkončilo špatně a to druhý se už taky prodalo
tady jsou...
Obrázek
(bohužel jsem narychle nesehnal novější fotku ale už tady mělo něco do sebe)
Obrázek
a myslím si že pokud půjdeš toudle cestou tak se nikdy nedostaneš na uroveň těch dvou... ale přeju hodně štěstí 8)

Kingmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kingmichal »

Panda píše:no to je teda echt sračka
aaa pan blb se zase ozval boze... :x Nikdo se tu chce podelit s radosti, ze sveho prvniho auta a ty se takhle projevis, podle tveho projevu si asi moc inteligence nepobral ale to uz vim davno, kdyz si psal pi****ny i u mych prispevku...

Jinak k tematu... Taky si myslim, ze by si se mel ubrat jinou cestou... Mel sem taky facko a je tezky s nim udelat neco, aby stalo za to. Jinak ty 2 facka sou pro me taky top. Preji hodne stesti.
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW :lol:

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Nehadejte se kluci...je fakt, ze to na budouci libovku rozhodne nevypada. Spousta lidi zacne tim, ze auto rozebere a pak s komponenty sestavuje...tohle mi zatim prijde jak lego, koupim, pridam..chtelo by to neco celistvyho, treba svetla bych vybral az k laku. Vicemene drobnosti az nakonec...ale jak tu psali jini, je to kazdyho vec.
Naposledy upravil(a) Generics dne 26 říj 2007 20:31, celkem upraveno 1 x.
japonec a korejec....

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Asi jako panda :x
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Kingmichal píše:
aaa pan blb se zase ozval boze... :x Nikdo se tu chce podelit s radosti, ze sveho prvniho auta a ty se takhle projevis, podle tveho projevu si asi moc inteligence nepobral ale to uz vim davno, kdyz si psal pi****ny i u mych prispevku...

Jinak k tematu... Taky si myslim, ze by si se mel ubrat jinou cestou... Mel sem taky facko a je tezky s nim udelat neco, aby stalo za to. Jinak ty 2 facka sou pro me taky top. Preji hodne stesti.
:smich: :smich: :smich:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

chico

Příspěvek od chico »

Panda píše:
Kingmichal píše:

co ti prijde k smichu? ze jsi idiot? mas pocit ze tvuj fijat je neco vic??? nech toho kluka at si dela co chce na tu tvou sracku jak jsi lepil taky nikdo nenadaval

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

chico píše:
Panda píše:
Kingmichal píše: aaa pan blb se zase ozval boze... :x Nikdo se tu chce podelit s radosti, ze sveho prvniho auta a ty se takhle projevis, podle tveho projevu si asi moc inteligence nepobral ale to uz vim davno, kdyz si psal pi****ny i u mych prispevku...

co ti prijde k smichu? ze jsi idiot? mas pocit ze tvuj fijat je neco vic??? nech toho kluka at si dela co chce na tu tvou sracku jak jsi lepil taky nikdo nenadaval
tak teď si mu to natřel :smich2:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

chico

Příspěvek od chico »

nikomu nic natirat nemusim tak se moc nevalej smichy- rikam to co si o vas myslim ze vas nekdo omylem nadelil postem moderatora me nebere

Lucky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dobře Pando :smich2: :smich2: :smich: :smich: 8)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

chico píše:nikomu nic natirat nemusim tak se moc nevalej smichy- rikam to co si o vas myslim ze vas nekdo omylem nadelil postem moderatora me nebere
jen ještě k tomu předchozímu postu, pandovi taky někdo nadával při jeho stavbě a nečekaně to byl Kingmichal :smich2:

////viewtopic.php?p=1074323#1074323

neměl náhodou on to čtyřsvětlový fáwo vzadu? :smich2:
VW - Very Wonderful

Evelyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evelyn »

rudi:to mel(ma) asi jeho kamos //////viewtopic.php?t=42993&postdays=0& ... start=1488 :lol: :lol: :lol:

nicmene ledascos to vysvetluje :D
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW

david 136

Příspěvek od david 136 »

kuwa, to je dobra prasecina ty zadni svetla na tom bilym :D

Kingmichal
Kontaktovat uživatele:

Rudi píše:
chico píše:nikomu nic natirat nemusim tak se moc nevalej smichy- rikam to co si o vas myslim ze vas nekdo omylem nadelil postem moderatora me nebere
jen ještě k tomu předchozímu postu, pandovi taky někdo nadával při jeho stavbě a nečekaně to byl Kingmichal :smich2:

Ne ja ctyrsvetlovy favo opravdu nemel. A kdyz nevis o cem mluvis tak se do toho prosim neplet. Jak jsem jiz rekl, to co sem psal Pandovi do jeho prispevku, bylo jiz na popud jeho blbych OT u meho prispevku... Takze priste se neplet do toho o cem nic nevis :x

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Kingmichal píše:
Rudi píše:

Ne ja ctyrsvetlovy favo opravdu nemel. A kdyz nevis o cem mluvis tak se do toho prosim neplet. Jak jsem jiz rekl, to co sem psal Pandovi do jeho prispevku, bylo jiz na popud jeho blbych OT u meho prispevku... Takze priste se neplet do toho o cem nic nevis :x
mě třeba todle pandovo OT přišlo docela k věci :smich2:
VW - Very Wonderful

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

chico píše:
Panda píše:
Kingmichal píše: aaa pan blb se zase ozval boze... :x Nikdo se tu chce podelit s radosti, ze sveho prvniho auta a ty se takhle projevis, podle tveho projevu si asi moc inteligence nepobral ale to uz vim davno, kdyz si psal pi****ny i u mych prispevku...

8) 8) 8)
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

matt

Příspěvek od matt »

ja nevim co se vam na tom zda za sracku

pochopte to ze je mu 17 a nemuze pustit nejakou vetsi financni castku takze rozebrat cely aut atd. asi nepripada v uvahu

a uz vidim jak ste tady nadavali treba astre od coopra jakej je to hnus a nakonec pekny auto

http://www.tuningscene.cz/pictures_tsca ... CF0835.jpg

http://www.tuningscene.cz/pictures_tsca ... 010227.jpg

a ja vim ze ten favorit nebude asi nikdy jako cooprovo auto ale snazi
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Mě bohužel přijde že tohle forum je z velky části o vysmívání se různejm autům různejch lidí, navíc většinou od lidí co si na autě udělali hovno...Já mam taky špatně zakitovaný mračítka a lak na kapotě hnusnej, ale dělal jsem to poprvé a sám, takže mi může každej políbit, všechno je o nářadí, prostorech a hlavně prachách. Proto všichni kdo si léčíte komplexy a používáte v hodnoceních jinejch aut výrazy typu sračka, hnus, k blití a podobně můžete jít někam. Howg
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Hans231
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans231 »

Ja tady z toho nedavam :D Jinak to all: prectete si posledni vetu z prvniho postu....takze nevim co tu vsichni zas resi...
To Martas: kazdej nejak zacinal ale doporucil bych to auto radeji nechat prozatim v serii a penize spise cpat do oprav a zlepsovani tech. stavu. Casem uvidis jestli do neceho pujdes nebo zjistis ze to nema budoucnost a poridis neco jinyho. Navic pak to auto daleko lip prodas nez "natuneny". Popravde zatim to auto vypada opravdu *****
BMW 535i

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Starlet píše:Mě bohužel přijde že tohle forum je z velky části o vysmívání se různejm autům různejch lidí, navíc většinou od lidí co si na autě udělali hovno...Já mam taky špatně zakitovaný mračítka a lak na kapotě hnusnej, ale dělal jsem to poprvé a sám, takže mi může každej políbit, všechno je o nářadí, prostorech a hlavně prachách. Proto všichni kdo si léčíte komplexy a používáte v hodnoceních jinejch aut výrazy typu sračka, hnus, k blití a podobně můžete jít někam. Howg
přesne jen temata na rejpani a každej nema na lepši 8)

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Jděte do háje furt z čtyřsvětelnym fávem. To byl pokus o originální vyřešení fávího zadku, ale ukázalo se že to prostě nepude, taky se to fávo zahodilo dřív než došlo na podvozek a kola, protože se zjistilo že z fáva se dneska už ŽÁDNEJ ZÁZRAK (originální) UDĚLAT NEDÁ (=cpát do toho prachy nesmysl). Ale řezat se smíchy a chytat za hlavu když to někdo přecejen zkusí je hovadina. (když nic jinýho tak to bílý bylo aspoň kvalitně odrezený a láklý, což si myslim že spousta vašich pastuch neni...:?: koho se to netýká nechť se nezlobí)

Kingmichal
Kontaktovat uživatele:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: aspon ze si to nemyslim sam

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Sou tady lidi,kteri v 17 nedokazali ani chytit do ruky nuzky na plech a vy se mu tady posmivate?Trochu ubohe,sice se mi to taky nelibi,ale je to zacatek,treba pak az to bude kompletnejsi tak zjisti,ze to nesedi a predela to.Nemam rad ty co maj jenom kecy a sami dokázali uplny,ale uplny hovno,tim ze to kazdej date k nekomu aby vam to spasoval nalakoval,tak to neni vase prace. :roll:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Starlet píše:Mě bohužel přijde že tohle forum je z velky části o vysmívání se různejm autům různejch lidí, navíc většinou od lidí co si na autě udělali hovno...Já mam taky špatně zakitovaný mračítka a lak na kapotě hnusnej, ale dělal jsem to poprvé a sám, takže mi může každej políbit, všechno je o nářadí, prostorech a hlavně prachách. Proto všichni kdo si léčíte komplexy a používáte v hodnoceních jinejch aut výrazy typu sračka, hnus, k blití a podobně můžete jít někam. Howg
Jo přesně tak 8) Já si taky na autě dělám co nejvíc věcí sám ( a moc jich zatím není) přestože bydlím v centru a prostory krom malého parkoviště nemám téměř žádné. Kamarádů, co mají dílnu taky nemám víc než hodně málo a většinou ani nemají čas. Milionář taky nejsem, (průměrná česká rodinka :wink: ) a tak prostě pomaličku své autíčko dávám do kupy i když je to 20 let starý Kadett 1.3, a na kecy že je to stará popelnice a navíc pomalá odpovídám - "ale zarobil jsem na ní sám, každou korunu" a ne u stýčka ve firmě kde mám za hovno práce 150/hodinu, nýbrž na stavbě, v hypermarketech za 55 hrubého a tak mě jen málokdo může nasrat takovýma narážkama.....
Proč to říkám? Protože tenhle kluk mi tak trochu připomíná mě nebo moje kamarády, kteří nemají zlaté karty, a ví, že pokud to auto chtějí upravovat, nepůjde to hned najednou, nýbrž to potrvá, a mnoho z toho bude muset zvládnout svépomocí ale o to větší radost pak z toho bude :idea:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Martas

Příspěvek od Martas »

tak jaK tak koukám tak třeba někteří vědí co se tim snažím dokázat.podivejte se na sebe co ste ve věku jako mám já udělaly a pak něco řikejte.koupit si nárazníky nechat si je nalakovat i s autem a dát to na auto umí každý pako.já u toho auta starávím dost času a sám vim že je to jenom "fávo" ale dá se říct že ve stylingu se tedka pohybuju.mám kolem sebe super lidi takže mě to auto výjde na malý peníze.tím ale nechci říct že to dělám kvůli tomu.radši si budu dělat i to fávo než se někde doma flákat u kompa a pak s rukama uměl tak velký kulový.chystám se do interiéru udělat flock kterej sám dělám(takže taky nulová položka).časem asi příjde i jinej motor asi fabie 14. 16v mpi .a to jestli tada nějakej panda hází patky se svojí uhoněnou pandou tak to mě nemůže naštvat.takže ty co semnou souhlasí a přejí mi hodně štestí tak děm děkuju a přeju at se taky daří a těm co se to nelíbí tak at se staraj o sebe.
BMW 318 IS coupe

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Mirek999 píše:Sou tady lidi,kteri v 17 nedokazali ani chytit do ruky nuzky na plech a vy se mu tady posmivate?Trochu ubohe,sice se mi to taky nelibi,ale je to zacatek,treba pak az to bude kompletnejsi tak zjisti,ze to nesedi a predela to.Nemam rad ty co maj jenom kecy a sami dokázali uplny,ale uplny hovno,tim ze to kazdej date k nekomu aby vam to spasoval nalakoval,tak to neni vase prace. :roll:
mirečku ajy kdybych nedokázal vzít do ruky šroubovák a vodmontovat spzku, pořád budu mít názor takovej jakej mám
uznávám, že stačilo prostě napsat nelíbí aby se tady nerozpoutal takovej flame, ale to už jsem prostě já - napíšu co mám zrovna na jazyku

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Martas píše: ty co semnou souhlasí a přejí mi hodně štestí tak děm děkuju a přeju at se taky daří a těm co se to nelíbí tak at se staraj o sebe.
aha, takže sem vlastně může psát jen ten, kdo ti to tvoje úžasný dílo chválí jo? heh :shock: :lol:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Panda píše:
Mirek999 píše:Sou tady lidi,kteri v 17 nedokazali ani chytit do ruky nuzky na plech a vy se mu tady posmivate?Trochu ubohe,sice se mi to taky nelibi,ale je to zacatek,treba pak az to bude kompletnejsi tak zjisti,ze to nesedi a predela to.Nemam rad ty co maj jenom kecy a sami dokázali uplny,ale uplny hovno,tim ze to kazdej date k nekomu aby vam to spasoval nalakoval,tak to neni vase prace. :roll:
mirečku ajy kdybych nedokázal vzít do ruky šroubovák a vodmontovat spzku, pořád budu mít názor takovej jakej mám
uznávám, že stačilo prostě napsat nelíbí aby se tady nerozpoutal takovej flame, ale to už jsem prostě já - napíšu co mám zrovna na jazyku
Jaroušku to je sice hezky,ale kazdemu nemusis cpat ten svuj nazor za kazdou cenu.Kazdej na to ma svuj nazor a bud reknu libi nebo nelibi,pochopis to?Vysvetlil jsem to jak pro dementa. :roll:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“