kl
at si sem každej píše svůj názor ale řekl bych že ty si v tuningu taky neudělal žádnou pecku takže zrovna ty by ses měl starat o sebe.nechtěj abych ti to tvojí mr..u taky začal pomlouvat.a možná že bych se i vsadil že by ses na sprintu nechytal...(i tohle fávo má něco v sobě co sériovka ne
BMW 318 IS coupe
Re: škoda favorit....první fotky
libofka 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím.. Přeju ať se daříMartas píše:tak jaK tak koukám tak třeba někteří vědí co se tim snažím dokázat.podivejte se na sebe co ste ve věku jako mám já udělaly a pak něco řikejte.koupit si nárazníky nechat si je nalakovat i s autem a dát to na auto umí každý pako.já u toho auta starávím dost času a sám vim že je to jenom "fávo" ale dá se říct že ve stylingu se tedka pohybuju.mám kolem sebe super lidi takže mě to auto výjde na malý peníze.tím ale nechci říct že to dělám kvůli tomu.radši si budu dělat i to fávo než se někde doma flákat u kompa a pak s rukama uměl tak velký kulový.chystám se do interiéru udělat flock kterej sám dělám(takže taky nulová položka).časem asi příjde i jinej motor asi fabie 14. 16v mpi .a to jestli tada nějakej panda hází patky se svojí uhoněnou pandou tak to mě nemůže naštvat.takže ty co semnou souhlasí a přejí mi hodně štestí tak děm děkuju a přeju at se taky daří a těm co se to nelíbí tak at se staraj o sebe.
Naposledy upravil(a) Ozzy_Vita dne 27 říj 2007 12:18, celkem upraveno 1 x.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
ááá pozor, další takovej, kterýmu když nepochválím jeho zbastlenou mrdku tak se okamžitě začne ohánět tím, co mám nebo nemám já a kde by mně to jak nandalMartas píše:at si sem každej píše svůj názor ale řekl bych že ty si v tuningu taky neudělal žádnou pecku takže zrovna ty by ses měl starat o sebe.nechtěj abych ti to tvojí mr..u taky začal pomlouvat.a možná že bych se i vsadil že by ses na sprintu nechytal...(i tohle fávo má něco v sobě co sériovka ne
chlapče ty mě bavíš, od dob malina tunynk pyčo týmu tady už dlouho nic podobnýho nebylo

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
je vidět že budeš asi dost jednoduchej.naposled ses před náma strapnil na milovicích....pamatuješ...modro černej civic
BMW 318 IS coupe
a já snad svůj názor někomu za každou cenu cpu?Mirek999 píše:Jaroušku to je sice hezky,ale kazdemu nemusis cpat ten svuj nazor za kazdou cenu.Kazdej na to ma svuj nazor a bud reknu libi nebo nelibi,pochopis to?Vysvetlil jsem to jak pro dementa.Panda píše:mirečku ajy kdybych nedokázal vzít do ruky šroubovák a vodmontovat spzku, pořád budu mít názor takovej jakej mámMirek999 píše:Sou tady lidi,kteri v 17 nedokazali ani chytit do ruky nuzky na plech a vy se mu tady posmivate?Trochu ubohe,sice se mi to taky nelibi,ale je to zacatek,treba pak az to bude kompletnejsi tak zjisti,ze to nesedi a predela to.Nemam rad ty co maj jenom kecy a sami dokázali uplny,ale uplny hovno,tim ze to kazdej date k nekomu aby vam to spasoval nalakoval,tak to neni vase prace.
uznávám, že stačilo prostě napsat nelíbí aby se tady nerozpoutal takovej flame, ale to už jsem prostě já - napíšu co mám zrovna na jazyku
já napsal svůj názor jako x dalších lidí tady, mohl jsi ho v poklidu přejít, číst dál a nevšímat si ho...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
kua proč je tuzér můj jmenovecPanda píše:ááá pozor, další takovej, kterýmu když nepochválím jeho zbastlenou mrdku tak se okamžitě začne ohánět tím, co mám nebo nemám já a kde by mně to jak nandal
chlapče ty mě bavíš, od dob malina tunynk pyčo týmu tady už dlouho nic podobnýho nebylo![]()

v milovicích jsem normálně pozdravil auto, který jsem znal z tuning fóra, na vedení sis asi stál ty páčs jen nechápavě čumělMartas píše:je vidět že budeš asi dost jednoduchej.naposled ses před náma strapnil na milovicích....pamatuješ...modro černej civic

já nikomu nevyhrožoval takže si asi špatně četl a to že sem mu řek že by se asi moc nechytal na sprintu je věc druhá.já mu to taky nepomlouvám a řikat tady něco jako je to strašný sračka atd. mi nepříjde moc na místě
BMW 318 IS coupe
a když ten názor má (a né jedinej) tak proč mu ho bereš? Je tu přece svoboda slova, takže říkat o něčem, že je sračka, je pouze vyjádření něčího názoru, kterej s nim zrovna tady asi sdílí i pár jinejch lidí, včetně mě.Martas píše:já nikomu nevyhrožoval takže si asi špatně četl a to že sem mu řek že by se asi moc nechytal na sprintu je věc druhá.já mu to taky nepomlouvám a řikat tady něco jako je to strašný sračka atd. mi nepříjde moc na místě

já bych chtěl jenom vidět vás co by ste v 17 dokázali z auta udělat....myslim že si časem ještě povíve až to bude hotový
BMW 318 IS coupe
co sem pořád pleteš ten věk? koho to zajímá? jasně, je krásný že věříš že udělaš libovku největší, dostaneš na tjůnink sraze křižek na sklo a všichni budou tancovat kolem tvý káry jak je úžasná, ale bohužel lidi někdy říkaj pravdu do očí, tak si zvykej.Martas píše:já bych chtěl jenom vidět vás co by ste v 17 dokázali z auta udělat....myslim že si časem ještě povíve až to bude hotový
no jak řikám povíme si,a to že tady někdo mele o tom že to bude libovka největší tak sem nikdy neřekl.tak to sem přestan motat.
BMW 318 IS coupe
ne?Martas píše:no jak řikám povíme si,a to že tady někdo mele o tom že to bude libovka největší tak sem nikdy neřekl.tak to sem přestan motat.

Martas píše:chystám se z toho udělat tak trošku libovku
je tam to slovo trošku,jako to že budu mít interier komplet ve flocku dělá taky hodně a lak si myslim že bude taky dobrej
BMW 318 IS coupe
SPEEDY píše:libofka

Mirek999 píše:Sou tady lidi,kteri v 17 nedokazali ani chytit do ruky nuzky na plech a vy se mu tady posmivate?Trochu ubohe,sice se mi to taky nelibi,ale je to zacatek,treba pak az to bude kompletnejsi tak zjisti,ze to nesedi a predela to.Nemam rad ty co maj jenom kecy a sami dokázali uplny,ale uplny hovno,tim ze to kazdej date k nekomu aby vam to spasoval nalakoval,tak to neni vase prace.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Tak se taky vyjádřim: Panda je jednoduchej trouba co se do všech sere a neumí najíždět do zatáček (letos v létě, cesta ze Zbohova na Seč, serpentýnky, on nahoru, já dolu, já v pravo. on v protisměruFOG píše:a když ten názor má (a né jedinej) tak proč mu ho bereš? Je tu přece svoboda slova, takže říkat o něčem, že je sračka, je pouze vyjádření něčího názoru, kterej s nim zrovna tady asi sdílí i pár jinejch lidí, včetně mě.Martas píše:já nikomu nevyhrožoval takže si asi špatně četl a to že sem mu řek že by se asi moc nechytal na sprintu je věc druhá.já mu to taky nepomlouvám a řikat tady něco jako je to strašný sračka atd. mi nepříjde moc na místě

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
hele zrovna tebe jsem měl za jednoho z těch rozumnejch tady, ale asi jsem se mýlilStarlet píše:Tak se taky vyjádřim: Panda je jednoduchej trouba co se do všech sere a neumí najíždět do zatáček (letos v létě, cesta ze Zbohova na Seč, serpentýnky, on nahoru, já dolu, já v pravo. on v protisměruFOG píše:a když ten názor má (a né jedinej) tak proč mu ho bereš? Je tu přece svoboda slova, takže říkat o něčem, že je sračka, je pouze vyjádření něčího názoru, kterej s nim zrovna tady asi sdílí i pár jinejch lidí, včetně mě.Martas píše:já nikomu nevyhrožoval takže si asi špatně četl a to že sem mu řek že by se asi moc nechytal na sprintu je věc druhá.já mu to taky nepomlouvám a řikat tady něco jako je to strašný sračka atd. mi nepříjde moc na místě)
a tu cestu si celkem pamatuju, a pochybuju že bych někde vjel do protisměru, takže nemel nesmysle. krom toho se mnou v autě jeli další dva lidi tady z fóra, tak se jich zeptej jestli jsem někde nějak vyjel nebo co to plácáš
napsal jsem snad někde že se považuju za tuningovýho boha?323.Hans.626 píše:v pohodě, takže chceš říct, že když si o někom myslíš že je zmrd tak to klidně napíšeš veřejně?? Sorry nemám nic proti tobě, ale tvé výpady (je jich tu tuším víc) jsou mi osobně velmi nesympatické, resp nesnáším lidi, co se mají za tuningové bohy a ostatní mají jak ty píšeš "sračky" nemají na pořádnej tuning apod. Já v 17cti taky nebyl žádnej pánbůh, byl jsem rád že sem měl starýho zrezlýho žigula, kterýho jsem pomalu začínal dávat do kupy. Mmj za tunera se nepovažuju, nikdy jsem se nepovažoval, rád si na autech leccos vylepším ale tuning to není. Je to o vztahu k autu. Já taky s fáčka nejsem unešenej, ale když někdo holt třeba nemá na lepší a chce jezdit tak mu holt nic jinýho nezbejvá. Lidi, kteří prostě se vytahují nad ostatní jenom proto, že jejich auto je zrovna v tuningovým časáku, bo vyhrává v TUNING CUPECH a pro který jsou ostatní ubožáci jenom proto, že mají 20let starý orezlý auto fakt nesnáším. Resp snažím se jím vyhýbatPanda píše:mirečku ajy kdybych nedokázal vzít do ruky šroubovák a vodmontovat spzku, pořád budu mít názor takovej jakej mámMirek999 píše:Sou tady lidi,kteri v 17 nedokazali ani chytit do ruky nuzky na plech a vy se mu tady posmivate?Trochu ubohe,sice se mi to taky nelibi,ale je to zacatek,treba pak az to bude kompletnejsi tak zjisti,ze to nesedi a predela to.Nemam rad ty co maj jenom kecy a sami dokázali uplny,ale uplny hovno,tim ze to kazdej date k nekomu aby vam to spasoval nalakoval,tak to neni vase prace.
uznávám, že stačilo prostě napsat nelíbí aby se tady nerozpoutal takovej flame, ale to už jsem prostě já - napíšu co mám zrovna na jazyku![]()
Sorry taky říkám "jenom to co si zrovna myslím"
a já furt nevím co všichni máte s tím, že se hned začnete koukat co má ten druhej - v mým případě teda se nad všechny povyšuju protože prej jak jsi napsal "se vytahují nad ostatní jenom proto, že jejich auto je zrovna v tuningovým časáku, bo vyhrává v TUNING CUPECH a pro který jsou ostatní ubožáci"
kdyby stejnej názor jako mám já měl nějakej malej kluk, tak mu napíšete, ať drží hubu, že nic nemá a nic nedokázal
takže tady fakt nezbejvá než jen chválit a chválit ať je to auto jakákoliv patlanina
a vůbec si nemyslím, že je majitel auta ubožák nebo něco podobnýho, já se vyjádřil k tomu autu, ne k němu, tak klídek
Tak věz že mě se to líbí a myslím to vážně. A nejvíc se mi líbí že to dělal celý sám a dotáh to do konce. Kdyby takovejch na fóru bylo víc a nelezli sem ty co nic neuměj, nebo dělaj na autech jen blbosti a stejně to nedotáhnou do konce, tak by to fórum bylo i k užitku.FOG píše:
Naposledy upravil(a) Voyager dne 27 říj 2007 17:31, celkem upraveno 1 x.
Vždyť o tom je celý ten topicButcho píše:Jako je fakt že každej něak začínal.

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ