Butcho píše:Nevím jak vám ale mě se ty bílí lampi vůbec nelíbí, proto si zadní lampi budu dělat sám.
Mi se ty bílé taky nelíbí Líbí se mi z BlackLine a origo trochu přitmavené, třeba jak to mám já
Jinak zadní bych si chtěl taky udělat, nějaké číré a LED světla
P@wel píše:
ty vnitřní bílý jsem nikdy nikde neobjevil...
já jo
a povíš mi kde?
nepovim už si to nepamatuju ale bylo to jako celek ty krajní i vnitřní myslim za 1500.-
to Stingr:ty led světla by šly teoreticky udělat... při použití jumbo diod... napiš tady jirkovikongovi a ten ti poradí
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
nepovim už si to nepamatuju ale bylo to jako celek ty krajní i vnitřní myslim za 1500.-
to Stingr:ty led světla by šly teoreticky udělat... při použití jumbo diod... napiš tady jirkovikongovi a ten ti poradí
Vím že šly, a taky si je chcu udělat sám, v elektrice se trochu vyznám a zkutit to snad taky dokážu, ale jumbo tam rozhodně cpát nebudu!!
Chtěl bych něco na tenhle způsob
Přílohy
1128005888343_ALTEZZA_CIVIC92_REDCLEAR_LED.jpg (77.1 KiB) Zobrazeno 2206 x
ty ale nejsou bílý, ale průhledný. To je něco jinýho a dělá to myslim elis
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO by www.autohificentrum.com tuningclubliberec
furt se jede
Butcho píše:Nevím jak vám ale mě se ty bílí lampi vůbec nelíbí, proto si zadní lampi budu dělat sám.
Mi se ty bílé taky nelíbí Líbí se mi z BlackLine a origo trochu přitmavené, třeba jak to mám já
Jinak zadní bych si chtěl taky udělat, nějaké číré a LED světla
a nevíš kde sehnat ty z black lina?
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO by www.autohificentrum.com tuningclubliberec
furt se jede
JJ to vím že Ellri to prodává ale ja chcu tu kombinaci čiré a červené a sprejem se mi jedna polovina stříkat nechce. to bych radši koupil ty z BlackLine a nechal je zbrousit do hladka.
xer píše:hodim to sem: jak vám chodí zadní stěrač? mě stírá jen když držím tu páčku a jak ji pustím tak tam zkončí ani nedojede tam kam má do konce
mě dojede do konce... ale stejně půjde pryč a ani ho nepoužívám
Mi taky dojede až o cíle Dělalo mi to co tobě, měl sem přerušenej drát v té gumové průchodce mezi kastlí a pátýma dveřma (teda myslím že to bylo tím ) Jinak za zadní stěrač sem rád a pryč ho rozhodně dávat nebudu.
xer píše:hodim to sem: jak vám chodí zadní stěrač? mě stírá jen když držím tu páčku a jak ji pustím tak tam zkončí ani nedojede tam kam má do konce
mě dojede do konce... ale stejně půjde pryč a ani ho nepoužívám
Mi taky dojede až o cíle Dělalo mi to co tobě, měl sem přerušenej drát v té gumové průchodce mezi kastlí a pátýma dveřma (teda myslím že to bylo tím ) Jinak za zadní stěrač sem rád a pryč ho rozhodně dávat nebudu.
tak na to kuknu pač mě to sere, a když se dívám do zrcátka abych ho zaparkoval tak se nedívám dopředu a jednou na to dojedu
a pryč bych ho nedal, není nad to ráno sednout a otřít rosu z oken bez obíhání auta a mít čisté okno
Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
Tak budeš mít jednoho z posledních favoritů, tam se ta páčka montovala.
Btw. nechcete někdo moje zadní lampy včetně chrom. žárovek do blinkrů
Já mám taky jedno z posledních fáček a otvírání u řidiče nemám. A ty kontakty dole u plata byly u staších fáček myslím, ty novější to mají protáhlé přes střechu.
Ty žárovky bych možná bral