Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Nacelnik píše:
kua klucí taky sem nikoho nenasel :(
akorad sem potkal na silnici miloshe cestou tam
A ja si rikal co to jede :D

Jinak jak psal Yanek, jako parta sme doobre pokecali, ale sraz byl uz mooc velkej a diky tomu ne uplne na 100% zvladnutej.
Milovice s kadett.cz klubem s maximalne 100 autama, to je jina kava :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zemi píše:
Bulda píše:mate nekdo fota najekejch hond treba zemi
Ty jooo ja vubec nefotil... :oops: Byl jsem fest linej se tam proplejtat mezi tou hromadou lidi... :twisted:
mam asi polovinu fotek hond cca 200kusu :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

LOPOLO píše:ja pojel jednu sestnactku a to mi stacilo k radosti spek
co já vim tak za tu jízdu si sundal ty 16ky tři :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Nacelnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nacelnik »

milosh píše:
Nacelnik píše:
kua klucí taky sem nikoho nenasel :(
akorad sem potkal na silnici miloshe cestou tam
A ja si rikal co to jede :D

Jinak jak psal Yanek, jako parta sme doobre pokecali, ale sraz byl uz mooc velkej a diky tomu ne uplne na 100% zvladnutej.
Milovice s kadett.cz klubem s maximalne 100 autama, to je jina kava :)
ako to ze si to zabalil tak brzo :?
...švédská ocel..
http://900aero.wz.cz

Návštěvník

karle,ser na to...co by to pak bylo za srazy???pak by třeba přestal jezdit ještě zdeněk fajgl....By to tam ovládli Ferrarisi nafoukaný a ostatní pracháčci a mysleli by si co nemaj za auta...to nejde...ja jim s mim Polem SDi nedam...sice bych vyhral i kategorii do 3000ccm co sem tak koukal ale nevim...nedelej to a jen kvuli me to udelej....cau a napis sandymu nakyho majlika jak je mozne ze kdyz se prihlasili pozde jeli sprinty....uz me ty ferraristi serou...minulej rok nasrali zdenka fajgla na mv6 a taky rikal ze to skonci...a ted ty vole asi uz naky to ferrari sestrelim ventem,nebo jim to trochu ocoudim...fakt nech toho a at te vidim v milovicích 19.6...caues luboš

Kaufik.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaufik. »

Kaufik

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Karle neříkej že to prodáš. To si říkáš teď, aby si toho pak nelitoval. Z toho videa kde si utřel ty auta za milony to vyznělo jako by si byl na auto i sebe hrdej a teď tohle? Jen kvůli jedný špatný jízdě a organizátorům? Kašli na to..........
Function > Form

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Ivan píše:Karle, já si Tě nesmírně jako "závodníka" vážím, ale nerozumím, proč si tu po srazech vždy stěžuješ, když se něco nepovedlo? Loni jsi dojel do Brna pozdě, po registraci, takže jsi ji nedostal - naprosto spravedlivě. V Mimoni Tě zase poškodili organizátoři, to je jasná věc. Ale nevyhrál jsi. Ne vždy se každému něco povede, určitě jsi nebyl jediný, kdo špatně řadil nebo mu nezměřili čas! To jsem jen cítil potřebu napsat, jinak přeji hodně štěstí do budoucna, ať už s novým autem, nebo s tím stávajícím.
To je těžký, tobě se nelíbí, že si z tohodle fóra dělám spovědní vrbu (prostě se potřebuji vypovídat) a mně se zase nelíbí že největší úspěch tu maj přízpěvky typu "Tanga nebo Bokovky" myslel jsem si že je to Tuning Forum a ne uchyl forum
Naposledy upravil(a) leon4x4 dne 08 kvě 2005 13:44, celkem upraveno 1 x.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Anonymous píše:karle skus ten intrecooler,a nebo ja mam rozprašovač s vodou a postříkam to a jedu další sprint...máš tam kat v leonu??
IC by stál za hřích, kat mám.... mám to vlastně celé sériové kromě programu v ECU

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

tam byly naky baby jo :lol: ani nevim
...

Návštěvník

co takhle udělat na sandyho nátlak aby byla kategorie supersport(tam by se ukazalo jak to komu jede)a normalni kategorie!!!Ja se pridám jako anonym nákej,pre by sandy cumel,ze me to zajímá kdyz palim naftu....zajima me to jak fajglík tak i ty ste dobrý a ty ferraristi atd.mě už serou

Návštěvník

cau luboš(ekolog):driver:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

jj Karle nic neprodavej... Uz jsem ti to rikal vcera... A rika ti to i vic lidi... Ja vim jaky s tim mas starosti a tusim kolik casu jsi tomu venoval... Nebyla by skoda zahodit tu praci co jsi/jste odvedl/i? To prodas nakymu borcovi, budes pak jen koukat jak porazi s TVOJI Suprou vsechny ty "spipnavy" seriovky za X mega a ty nebudes moct sklizet ten obdiv............. To by me mrzelo...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Anonymous píše:co takhle udělat na sandyho nátlak aby byla kategorie supersport(tam by se ukazalo jak to komu jede)a normalni kategorie!!!Ja se pridám jako anonym nákej,pre by sandy cumel,ze me to zajímá kdyz palim naftu....zajima me to jak fajglík tak i ty ste dobrý a ty ferraristi atd.mě už serou
Me sere SL600 a to fakt moc... :vztek:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:pohar: karle u nás na foru máš jedinej ty velkej obdiv a věř ten pohár tam bude :wink:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

YANEK píše::pohar: karle u nás na foru máš jedinej ty velkej obdiv a věř ten pohár tam bude :wink:
8) 8) 8)
...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Kategorie supersport - ale jaký sou kritéria supersportu?
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Hlavně to chce dvě jízdy. Když nastoupí jedna kat a budou se vracet tou uličkou napravo tak sou hned zpět, odjedou druhou jízdu a nebude to trvat tak dlouho, když nenechaj lítat půl hodiny ty drahý aua
Function > Form

Návštěvník

Ahoj lidi. Tady na foru se moc nejsem.Ale nedalo mi to a musim zareagovat.. TO: Leon 4x4. I když to skončíš. Tak ti to nedá a začneš brzo znovu. Možná s jiným autem možná ne. Ale o tom je život . Sám sem ťuknul svou fabku a řekl sem si už ani jedna zasraná úprava. Taky, že ano. Fabii sem nechal takřka serii. A pustil sem se do nového projektu ŠKODA 130RS 1.8T. Jak v tom jednou seš-nevylezeš. Taky mě sere spousta organizátorskejch věcí např. má 130RS má snad šanci v kategorii do 3.5L kvůli přeplňování???? Asi ne. Ale dělam to pro vlastní potěšení a né kvůli blbečkum u tratě..... Takže to řádně rozmysli.... Budu rád, když se potkáme na srazu a pokecáme. Snad budu mít TurboRS tak cca na Fun Cars Pan.Tejnici 15.7 hotový

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Ritchma píše:Karle neříkej že to prodáš. To si říkáš teď, aby si toho pak nelitoval. Z toho videa kde si utřel ty auta za milony to vyznělo jako by si byl na auto i sebe hrdej a teď tohle? Jen kvůli jedný špatný jízdě a organizátorům? Kašli na to..........
Jen k tomu dodám, že mně vojebali i v Hrocháči, kde mi nejprve nahlásili vysílačkou super čas, pak se opravili na jiný který by furt stačil na stupňe vítězů a nakonec zapsanej byl takovej o kterým nevím kde ho vzali. :(
Pak mi tu ještě budpu lidi psát jak si furt jenom stěžuju, tak co? Jak říkáš Kašlu na to..........

Jo a s dieslem jsem tam vyhrál o 4 délky nad člověkem kteríému dali pohár za vítězství a já byl pak vyhlášen jako třetí.

Už je toho na mně moc, nebaví mně to.
Naposledy upravil(a) leon4x4 dne 08 kvě 2005 14:12, celkem upraveno 1 x.

Návštěvník

To Lubosh: Seš dobrej bijec. Viděl sem vento na Pan.Tejnici loni. A bomba. To sem byl eště Dieslista. Je vidět že tomu rozumíš ... :-) Budu rád když se potkáme Cus Víta 130RS

Návštěvník

:| :| rozmysli se..... Vita 130RS

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

leon4x4 píše:
Ritchma píše:Karle neříkej že to prodáš. To si říkáš teď, aby si toho pak nelitoval. Z toho videa kde si utřel ty auta za milony to vyznělo jako by si byl na auto i sebe hrdej a teď tohle? Jen kvůli jedný špatný jízdě a organizátorům? Kašli na to..........
Jen k tomu dodám, že mně vojebali i v Hrocháči, kde mi nejprve nahlásili vysílačkou super čas, pak se opravili na jiný který by furt stačil na stupňe vítězů a nakonec zapsanej byl takovej o kterým nevím kde ho vzali. :(
Pak mi tu ještě budpu lidi psát jak si furt jenom stěžuju, tak co? Jak říkáš Kašlu na to..........
tak je nech bejt...snad to děláš pro sebe, stačí ta radost ze super jizdy a bejt pyšnej co si z tý supry dokázal udělat 8) ..a pro lidi ať se maj na co koukat, na pořadatele se vys*r
Naposledy upravil(a) Jord dne 08 kvě 2005 14:20, celkem upraveno 1 x.
...

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

uz jenom kvuli nam :lol:
...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

leon4x4 píše:

Jo a s dieslem jsem tam vyhrál o 4 délky nad člověkem kteríému dali pohár za vítězství a já byl pak vyhlášen jako třetí.

Už je toho na mně moc, nebaví mně to.
Kašli na to a ještě vydrž, nech si to chvíli projít hlavou aby si pak nelitoval. Hele se mnou taky v hrocháči vyjebali - škůdka ve třech kategoriích a pak uno turbo v 1,6 a taky sem ještě saxo neprodal :lol:
Neunáhli se!!

Počkej do Hradce třeba aspoň
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jinak sem docela rád za můj čas v Mimoni. Do příště musim něco vylepšit abych se trošku zlepšil, stačí dvě tři desetinky..........

A co sem nejvíc rád že sem porazil ty usmrkaný CRXka, kromě H-vteca kterej má přece jenom lepší motor než ty osatní a ještě jednoho (ale nevim kerej to byl).

Když si vzpomenu jak sem byl nasranej na hondy když sem byl předloni desátej a přede mnou samý hondy :lol:
Teď už mě předjedou jen ty lepší 8)

Gratulu Martinovi za druhé místo - jede ti to suprově :pohar:
Function > Form

Návštěvník

karle nech toho,pustime se na strankach mimonskych valek do sandyho a uvidis....a richtmo:kategorie supersport!jednoduse!Supersport je supersport a ne aby Závodilo Ferrari proti kámošovi s nadupanou imprezou do které vrazil plno peněz,a jeste více času...víš...cau

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Anonymous píše:karle nech toho,pustime se na strankach mimonskych valek do sandyho a uvidis....a richtmo:kategorie supersport!jednoduse!Supersport je supersport a ne aby Závodilo Ferrari proti kámošovi s nadupanou imprezou do které vrazil plno peněz,a jeste více času...víš...cau
Jasně, já sem taky pro tuhle kategorii. Ale co musí auto mít aby bylo v týhle skupině? Pořizovací cenu nad určitý prachy ? :lol:
Function > Form

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

street.racer píše:
Rudi píše:co tam bylo za průsery, že tam lítali ty sanitky?
celkem mě dostal mlaďas, tak cca kolem 20 v M5 ? nebo co to měl zač :shock:
Treba par lidi klepla pepka z ty organizace :lol:
Jinak k tomu klukovi v M5 jak jsi rikal, Ty vidis problem v tom, ze nekdo ma jeste mokry papiry a ma auto za x mega? Nekdo si to muze dovolit, nekdo si nemuze dovolit ani shnilou skudku.
Dulezite je podle me, jaky ten clovek je a ne v jak drahym aute jezdi.
záviděl jsem...to jo :lol: taky bych v tom moc rád sprintoval :) ale stačilo, kdyby mě pár krát svezl 8) :lol: spíš mě ten kluk dostal v tom autě, jestli bylo jeho nebo táty nebo někoho jinýho, to je mi fuk, ale nebál se a šel si to zkusit 8) pak jsem koukal, že na min. na jednom sprintu jel min. ve třech nebo čtyřech 8) a je rozhodně lepší, když bude řádit na letišti než někde v provozu na silnici 8)

to Luboš: To POLO ti jelo neskutečně 8) :lol: fakt bombice 8) nechtěl bych od tebe dostat na PRDEL(od nafťákovýho pola prosím ne :pray: ) :lol: měls to fakt tak nenápadně udělaný a to se mi líbilo 8) jen tak dál 8)

to Karel: neztrácej chuť, ikdyž ti jí ubíraj :mad: nejdřív jsem tě nemohl poznat, kterou tu Supru máš(byla tam jedna tý tvojí podobná), ale podle zvuku jsem hned věděl 8) sice ti to poprvý nevyšlo, ale to jsem si řekl, že si měl asi nějakej problémek, ale ty další to už bylo o ničem jiným 8) hlavně jak si je zpráskal :lol: vždycky se mi víc líběj lidi, který to s tím autem uměj a dávaj to toho srdce 8) než lidi, co si koupěj aut za x mega a pak jenom šlapou na plyn a držej volant a doufaj, že jim to vyjde :twisted:
Naposledy upravil(a) Rudi dne 08 kvě 2005 14:40, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Návštěvník

ne zadná pořizovací cena,jsou to ferrari,porsche,lamba,pagani zonda...nevim c jeste prijede...ale jak znam sandyho,tak to neudela i kdyz se do něj pustime v diskuzi na mimonskevalky.cz pre on tam ty auta potřebuje kvuli lidem(lidi-penize)a pokud by byla kategorie supersport nebyloby tolik drahejch aut podle sandyho,jenze omyl,co potesilo lidi vic,pokud ste poslouchali?Karlovo supra nebo naka modena????Jasne ze karlovo supra ste neslyseli jak pískali....??a pak jela modena a bylo ticho jen naky buzik vedle me zacal mavat na toho ferraristu a ten delal radeji ze ho nevidi(proste buzik)...cau ekolog luboš...

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“