Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)
Moderátor: Hasis
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
ja sem Vás potkal když sem odjížděl, skyline a za nim supra, ale nestih sem ani blikat, docela chcalo a že to je skyline sem poznal až když kolem mě projel
Barbucha díky dost agresivní geometrii a vyjetým kolejím zaznamenal defekt pneu. Pak se vracel do práglu pro jiné obutí a takonec stál hodinu ve frontě. Toť vše.

[quote="YANEKpežot 405 bílej před mělníkem na boudě ale stáli kolem a vypadali ok

jo ja když jel tak už ho tahali ven.. a když jsem jel večír na mělník znova tak jel proti mě, akorát z toho měl topchop..
jako to byla husťárna, myslim že že na tebe byli docela nasraný, pořád tomu nemohli uvěřit.. admin a udělá tohlemilosh píše:Zemi, sorac za tu sedacku, nejak jsem na ni zapomel![]()

Jo? Ja tě nejak neznamDukes píše:Kde jsou na netu nějáký fotky z Mimoně??Taky sem vás tam nenašel až na Fazzeye.Čao

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
doporučuji kouknout na www.mimonskevalky.cz je tam dobrá diskuze,obcan si stezuje... 

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
na začátku sezóny zde na fóru byla většina proti jakýmkoliv třídámAnonymous píše:co takhle udělat na sandyho nátlak aby byla kategorie supersport(tam by se ukazalo jak to komu jede)a normalni kategorie!!!Ja se pridám jako anonym nákej,pre by sandy cumel,ze me to zajímá kdyz palim naftu....zajima me to jak fajglík tak i ty ste dobrý a ty ferraristi atd.mě už serou
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
Výsledky máte tady, Karel vám je naservíroval: http://auta.fidransky.com/page_04.htm
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja jenom taky par zazitku...
Sraz z celkoveho pohledu nic moc...co se tyce aut...atd.
Lidicky z tuning fora super!!! jenom skoda ze sem nepoznala vsechny (Pet, Leon,...atd.) jinak ostatni ste byli vazne suprovi!!!
Pocasi hnus...
Staveni altanku bomba
Bramboraky mastne a nedodelane
Svarak studeny a ozraly
Slalom prvni super...druhy na draka
Moje auto spinave
A moje zpatecni cesta z Prahy domu strasna!!!
(vytuhla sem nekde na dalnici a vzbudila se rano o pul sedme
) ale pak to byla jizda!!!
sem si po ceste fotila maximalku...pak me to prestalo bavit...
Takze...moc dik vsem za zprijemneni vikendu...budu se tesit na dalsi srazek snad uz s lepsim pocasim
Lidicky z tuning fora super!!! jenom skoda ze sem nepoznala vsechny (Pet, Leon,...atd.) jinak ostatni ste byli vazne suprovi!!!

Pocasi hnus...

Staveni altanku bomba

Bramboraky mastne a nedodelane

Svarak studeny a ozraly

Slalom prvni super...druhy na draka

Moje auto spinave

A moje zpatecni cesta z Prahy domu strasna!!!

Takze...moc dik vsem za zprijemneni vikendu...budu se tesit na dalsi srazek snad uz s lepsim pocasim

...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
To máš štěstí, že i když si usnula, tak že si jela pořád rovně a nikam si to nenabořilaLeňulka píše:
A moje zpatecni cesta z Prahy domu strasna!!!(vytuhla sem nekde na dalnici a vzbudila se rano o pul sedme
)

A kolik si z Celicy dostala?Leňulka píše:
ale pak to byla jizda!!!sem si po ceste fotila maximalku...pak me to prestalo bavit...
![]()
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
No jo, když ty si byla mezi těma , kteří o půl 3 ráno už spaliLeňulka píše:Tak ja jenom taky par zazitku...
Lidicky z tuning fora super!!! jenom skoda ze sem nepoznala vsechny (Pet, Leon,...atd.) jinak ostatni ste byli vazne suprovi!!!![]()
Pocasi hnus...![]()
Staveni altanku bomba![]()
Bramboraky mastne a nedodelane![]()
Svarak studeny a ozraly![]()
Slalom prvni super...druhy na draka![]()
Moje auto spinave![]()
A moje zpatecni cesta z Prahy domu strasna!!!(vytuhla sem nekde na dalnici a vzbudila se rano o pul sedme
) ale pak to byla jizda!!!
sem si po ceste fotila maximalku...pak me to prestalo bavit...
![]()

Cestou z Mimoně jsem se ještě stravil v Káranym do dneška, takže píšu až teď....
Dojem z akce byl výbornej a to teď nemluvim o organizaci fora, ale o celkový atmosféře a o kolezích z fora....že jsme s ostatníma přijeli už v pátek nebyla v žádnym případě špatná volba, stavba altánku, připomínající seriál "A je to!" nebo pohodový grilování za nočního deště pod altánem přikořeněný veselejma historkama z natáčení v podobě dvojice YANEK a Apollo stály rozhodně za to
Počasí nakonec taky nebylo tak hrozný a nikterak to akci nenarušovalo....
Teď ke srazu samotnýmu....je vidět, že ročník od ročníku má čimdál tim víc návštěvníků a tim se rozrůstá i rozloha akce, počet dopľňkovejch akcí a podobně....myslim si ale, že to pro pořadatele možná znamená naopak vyšší výdělky než nižší, aby byl důvod zvyšovat vstupný na 300,- což mě moc nepotěšilo, ale budiž, snad jde pořadatelům ještě pořád o zábavu pro všechny tunery a ne jenom o čistou komerci.
Odjezd byl docela drsnej, když jsem viděl že se Smiegel a YANEK v odjíždějící koloně táhnoucí se kilometry hnuli za půl hodiny o pár metrů, tak jsem to vzdal a radši čekal do pozdějšího večera, až se to uklidní....pak jsme ale s Eiffelem nakonec objevili nově otevřenej výjezd, takže jsme byli venku ve mžiku, což ale trochu odneslo moje lízátko, který mi krapet naprasklo, když jsem sejmul díru....
Kdo máte tak sem nadhoďte taky nějaký fotky že života v Tuning foráckym stanovišti
Dojem z akce byl výbornej a to teď nemluvim o organizaci fora, ale o celkový atmosféře a o kolezích z fora....že jsme s ostatníma přijeli už v pátek nebyla v žádnym případě špatná volba, stavba altánku, připomínající seriál "A je to!" nebo pohodový grilování za nočního deště pod altánem přikořeněný veselejma historkama z natáčení v podobě dvojice YANEK a Apollo stály rozhodně za to

Teď ke srazu samotnýmu....je vidět, že ročník od ročníku má čimdál tim víc návštěvníků a tim se rozrůstá i rozloha akce, počet dopľňkovejch akcí a podobně....myslim si ale, že to pro pořadatele možná znamená naopak vyšší výdělky než nižší, aby byl důvod zvyšovat vstupný na 300,- což mě moc nepotěšilo, ale budiž, snad jde pořadatelům ještě pořád o zábavu pro všechny tunery a ne jenom o čistou komerci.
Odjezd byl docela drsnej, když jsem viděl že se Smiegel a YANEK v odjíždějící koloně táhnoucí se kilometry hnuli za půl hodiny o pár metrů, tak jsem to vzdal a radši čekal do pozdějšího večera, až se to uklidní....pak jsme ale s Eiffelem nakonec objevili nově otevřenej výjezd, takže jsme byli venku ve mžiku, což ale trochu odneslo moje lízátko, který mi krapet naprasklo, když jsem sejmul díru....
Kdo máte tak sem nadhoďte taky nějaký fotky že života v Tuning foráckym stanovišti

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
No pockej zase neprehanej, vyhral by jsi tak max 1600...Anonymous píše:kBy to tam ovládli Ferrarisi nafoukaný a ostatní pracháčci a mysleli by si co nemaj za auta...to nejde...ja jim s mim Polem SDi nedam...sice bych vyhral i kategorii do 3000ccm co sem tak koukal ale nevim...

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
koukni to mejch, tak to najdesF.N.T (Jergi) píše: Kdo máte tak sem nadhoďte taky nějaký fotky že života v Tuning foráckym stanovišti

jediny co nemam je burnout, pac sprinty me zajimaly vic

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
přesněF.N.T (Jergi) píše: pak jsme ale s Eiffelem nakonec objevili nově otevřenej výjezd, takže jsme byli venku ve mžiku, což ale trochu odneslo moje lízátko, který mi krapet naprasklo, když jsem sejmul díru....

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Já si taky myslim že sraz byl super. Nehledal bych nedostatky když celkově to bylo dobrý. A to zdražení celkem chápu. Někdo tam musí přece jenom dopravit např. ten plot libovek, složit, odvézt, tuny gum se někde musej sehnat (nebo minimálně dovézt), měření audia mam pocit bylo zadarmo, slalom, diskotéka, rychlostní soutěž, sice to vypadalo že pořadatelů tam bylo málo, ale ono v tom počtu se docela schopně ztratili atd. Mě to i za 300kč příjde dobrý, ale přidávám se k názoru aby zlepšili příjezdovou cestu! Jo a taky asi neni zadarmo úklid letiště. Koše tam nebyly skoro nikde...........
Jen tomu praseti Zemimu dali pytel na odpadky a pasovali ho na vrchního popeláře

Jen tomu praseti Zemimu dali pytel na odpadky a pasovali ho na vrchního popeláře

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Můžeš myslet jak chceš, ale když stojíš tam kde je prostředek kolony tak toho moc nevymyslíš pokud nepojedeš přes pole jako někteříRudi píše:přesněF.N.T (Jergi) píše: pak jsme ale s Eiffelem nakonec objevili nově otevřenej výjezd, takže jsme byli venku ve mžiku, což ale trochu odneslo moje lízátko, který mi krapet naprasklo, když jsem sejmul díru....
Kdo máte tak sem nadhoďte taky nějaký fotky že života v Tuning foráckym stanovištivšichni se tlačili na jeden výjezd, přitom ten vjezd byl stejně prázdnej, protože už málokdo přijížděl, spíš téměř nikdo...takže kdo trochu zapřemejšlel, tak jel vjezdem
a pak akorát čekal frontu cca 15 min. až k hlavní na křižovatku
lidi, chce to myslet a pak nějak hodně nadávat
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ja uzcite nebudu, hehe by se ti to ani neveslo do schrankyMory píše:mohl bych poprosit vsechny, co maji vetsi pocet fotek aby mi je hodily do zipu ve full rozliseni a poslali na mail??? byl bych moc vdecnej, dik

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Me se sraz moc libil, byl sem vlastne na prvnim sraze a to asi na tom nejvetsim, takze pak bude jen plakat, jak je vsude malo aut 
V sekcich ktery me nejvic zajimaly, tam sem byl asi nejdyl, a to hlavne sprinty. Lehce jsme s Jordem prolitli VIP a ty "stylingovy libovky", a tak 3/4 vsech aut a vyfotily snad vsechny Hondy
jak jinak, sem tam se i nejaky pekny jiny auto. Obcas sme se stavili u nejakyho bufeta na gablik.
Byl jsem strasne natesenej az uvidim na draze Civika 6.generace, co jednil na draze kolem stanku TF, ale bouzel, na startu se ani nehnul, neco mu nevydrzelo, a musel bejt odtazenej
Jeste vic jsem se tesil na Karla se Suprou. Jeho zvuk pri prijezdu byl opravnu famozni, bylo slyset jak vsichni lidi kolem ohrazeni sprintu vyslovyli "óóóóhh" i ja
, skoda ze to neslysel. Ze zacatku mu to jelo pekne, ale pak prisel poblem a byl konec, to mi je lito a nejen me, nejvic to stve Karla samotneho. Den to byl peknej, ale prinesl hodne smuly, jak ten nezamej Civic, Karlova Supra,i Barbucha mel problem s pneu a jeste s necim, a urcite to neni vsechno.
ale chlapy, nevzdavejte to

V sekcich ktery me nejvic zajimaly, tam sem byl asi nejdyl, a to hlavne sprinty. Lehce jsme s Jordem prolitli VIP a ty "stylingovy libovky", a tak 3/4 vsech aut a vyfotily snad vsechny Hondy

Byl jsem strasne natesenej az uvidim na draze Civika 6.generace, co jednil na draze kolem stanku TF, ale bouzel, na startu se ani nehnul, neco mu nevydrzelo, a musel bejt odtazenej

Jeste vic jsem se tesil na Karla se Suprou. Jeho zvuk pri prijezdu byl opravnu famozni, bylo slyset jak vsichni lidi kolem ohrazeni sprintu vyslovyli "óóóóhh" i ja

ale chlapy, nevzdavejte to