Taky by mě zajímalo jak se to stalo, ale je fakt žě nějakej blb moh říct že je Lander a má MR2 žlutou. Ty asi těžko diktuješ do kolonky automobil i barvu auta, ne? Asi si někdo udělal srandu. Jinak myslim že tam moc nesmyslů nebude. To udělal někdo kdo věděl že nemá šanci být ani v první desítceAnonymous píše:Musím tu napsat, že zjištění této skutečnosti se mě osobně velmi hodně dotklo. Beru li fakt, že s mým jménem je spojený čas přes 17 vteřin, tak je tu i ta skutečnost, že někdo si dával práci dát mé jméno a auto do počítače a přiřadit k němu tento čas, třebaže to vše je blud. Ač se k tomu třeba Sandy vyjádří, nic už to nezmění na tom, že mé jméno je ve výsledcích i když jsem nestartoval a že výsledky budou plné podvodů a nesmyslů.
Lander
Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)
Moderátor: Hasis
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky ze uz ma na celej rok vybranoZemi píše:Koukam ze jste moji Hondu nesetrili na fotkach... Diky moc za fota...
@Ritchma: Ty jsi krava drza...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlavne to nejspis zapisujou nejaky zensky, a to podle cisel, takze bejt to modra skodka tak jim to ani nevadiRitchma píše:Taky by mě zajímalo jak se to stalo, ale je fakt žě nějakej blb moh říct že je Lander a má MR2 žlutou. Ty asi těžko diktuješ do kolonky automobil i barvu auta, ne? Asi si někdo udělal srandu. Jinak myslim že tam moc nesmyslů nebude. To udělal někdo kdo věděl že nemá šanci být ani v první desítceAnonymous píše:Musím tu napsat, že zjištění této skutečnosti se mě osobně velmi hodně dotklo. Beru li fakt, že s mým jménem je spojený čas přes 17 vteřin, tak je tu i ta skutečnost, že někdo si dával práci dát mé jméno a auto do počítače a přiřadit k němu tento čas, třebaže to vše je blud. Ač se k tomu třeba Sandy vyjádří, nic už to nezmění na tom, že mé jméno je ve výsledcích i když jsem nestartoval a že výsledky budou plné podvodů a nesmyslů.
Lander

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
ja bych si to hodil .. takova hanba!!!!!!Anonymous píše:Musím tu napsat, že zjištění této skutečnosti se mě osobně velmi hodně dotklo. Beru li fakt, že s mým jménem je spojený čas přes 17 vteřin, tak je tu i ta skutečnost, že někdo si dával práci dát mé jméno a auto do počítače a přiřadit k němu tento čas, třebaže to vše je blud. Ač se k tomu třeba Sandy vyjádří, nic už to nezmění na tom, že mé jméno je ve výsledcích i když jsem nestartoval a že výsledky budou plné podvodů a nesmyslů.
Lander

ne dva divný kluci to zapisujou. Řekneš číslo, jméno či přezdívku a auto a pak obsah a jsetli máš turbo nebo tak a toť vše........tojebordel píše:Ritchma píše:Taky by mě zajímalo jak se to stalo, ale je fakt žě nějakej blb moh říct že je Lander a má MR2 žlutou. Ty asi těžko diktuješ do kolonky automobil i barvu auta, ne? Asi si někdo udělal srandu. Jinak myslim že tam moc nesmyslů nebude. To udělal někdo kdo věděl že nemá šanci být ani v první desítceAnonymous píše:Musím tu napsat, že zjištění této skutečnosti se mě osobně velmi hodně dotklo. Beru li fakt, že s mým jménem je spojený čas přes 17 vteřin, tak je tu i ta skutečnost, že někdo si dával práci dát mé jméno a auto do počítače a přiřadit k němu tento čas, třebaže to vše je blud. Ač se k tomu třeba Sandy vyjádří, nic už to nezmění na tom, že mé jméno je ve výsledcích i když jsem nestartoval a že výsledky budou plné podvodů a nesmyslů.
Lander
hlavne to nejspis zapisujou nejaky zensky, a to podle cisel, takze bejt to modra skodka tak jim to ani nevadi
Function > Form
Function > Form
No a od toho jsou u FMS registrační lístky, kde jsou kontakty i na majitele a dá se to vždycky dohledat. Je vidět že ač FMS jde do kytek, tak nasadilo laťku ve sprintech hodně vysoko, že MV nesahaji v měřených sprintech ani po kotníky.
To že letos byly čtyři měřené dráhy nepomohlo, to když tam na startu stojí auta minutu. U FMS startují další auta a to ještě ty předcházející nemusí být v cíli. Takže kapacita trati je větší! Navíc ten nesmysl jezdit sprinty po kategoricích.... Samá zdržení atd...
Zas na druhou stranu všude samé zábradlí, zony atd..... fakt super vymyšleno, super zorganizováno.
Lander
To že letos byly čtyři měřené dráhy nepomohlo, to když tam na startu stojí auta minutu. U FMS startují další auta a to ještě ty předcházející nemusí být v cíli. Takže kapacita trati je větší! Navíc ten nesmysl jezdit sprinty po kategoricích.... Samá zdržení atd...
Zas na druhou stranu všude samé zábradlí, zony atd..... fakt super vymyšleno, super zorganizováno.
Lander
Karel opet bez poharu...
Tak jsem se z tech tvych dvou prispevku uplne rozbrecel...leon4x4 píše:K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady. I kdyby se mi to povedlo tak by to bylo k hovnu, protože přijede tlupa frajírků co sere na nějaký pravidla a jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit (to by mi bylo fuk) a to včetně započtení do pohárů (což už fér není).Bajza píše:Hej... Leone to ne! To je jen jeden den blbec, napriklad lenulka jela naprosto uzasne prvni nemerenou jizdu slalomu a merena se ji nepovedla.... Mam pocit ze jsi mel jen setsakra velkou smulu, prece by jsi neveril tomu ze jezdis hur nez vetsina tamtech 20 +-letejch bezmozku. Neblbni bylo by skoda prijit o supristu kterej tomu pravymu!! tuningu celkem rozumi

Mysli na me s penezma, protoze si opet prohral. To bylo zvastu a chvastani, jak vydrtis Turbo, GT2... A pak mas horsi cas nez ja se seriovejma turbama...

A nechapu, co ti vadi na tom, ze jsme prijeli ve ctvrt na dve a ze jsme se mohli zapojit do zavodu?

Navic se Sandym nase ucast v teto podobe a tech podminek, jak se to odehralo, byla domluvena nekolik tydnu predem... Tak si skoc do studeny sprchy, at ti trochu zchladne hlava.

Re: Karel opet bez poharu...
Myslim že do tý studený sprchy si zalez radši ty!!! Já si nevšim že by tam nějaká supra byla rychlejší než tam Karlova!! Akorát pokazil měřenou jízdu.........Suprar píše:Tak jsem se z tech tvych dvou prispevku uplne rozbrecel...leon4x4 píše:K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady. I kdyby se mi to povedlo tak by to bylo k hovnu, protože přijede tlupa frajírků co sere na nějaký pravidla a jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit (to by mi bylo fuk) a to včetně započtení do pohárů (což už fér není).Bajza píše:Hej... Leone to ne! To je jen jeden den blbec, napriklad lenulka jela naprosto uzasne prvni nemerenou jizdu slalomu a merena se ji nepovedla.... Mam pocit ze jsi mel jen setsakra velkou smulu, prece by jsi neveril tomu ze jezdis hur nez vetsina tamtech 20 +-letejch bezmozku. Neblbni bylo by skoda prijit o supristu kterej tomu pravymu!! tuningu celkem rozumi![]()
Mysli na me s penezma, protoze si opet prohral. To bylo zvastu a chvastani, jak vydrtis Turbo, GT2... A pak mas horsi cas nez ja se seriovejma turbama...Same bla bla bla vymluvy-v Hrochaci, v Mimoni-uz to asi nebude jen smula...
A nechapu, co ti vadi na tom, ze jsme prijeli ve ctvrt na dve a ze jsme se mohli zapojit do zavodu?Trochu mi to prijde jako nejaka tva zavist ("jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit ") a ze si to proste a jednoduse tu potupnou porazku psychicky nezvladl. Mozna kdyby tomu nepredchazelo z tve strany takove machrovani a chvastani, tak by si to nesl lepe.
![]()
Navic se Sandym nase ucast v teto podobe a tech podminek, jak se to odehralo, byla domluvena nekolik tydnu predem... Tak si skoc do studeny sprchy, at ti trochu zchladne hlava.![]()
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych na Karlovo miste udelal to samy... Hrochac stal jednoduse za vylizprdel (jeste ze jsem se svoji sekackou nejel) a Mimon (hlavne pro Karla) taky. Uzasny bylo kdyz jsme jeli a Karel jeste komentatorovi rekl at si pamatuje cas jakej zajede a ze si pro nej pak prijde... LUP a najednou prestala jit casomira... Tak kdo by si pak nestezoval ze je nasranej...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Komarovy fotky:
http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Pu ... lbum=56010
a pak jsem fotil hlavne skodovky, pac mi bylo jasne, ze ostatni znacky budou mit miliony fotogalerii...
http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Pu ... lbum=56009
http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Pu ... lbum=56010
a pak jsem fotil hlavne skodovky, pac mi bylo jasne, ze ostatni znacky budou mit miliony fotogalerii...
http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Pu ... lbum=56009
spokojenost s Mimoni bude podle toho proc tam kdo, kvuli cemu jede, me se Mimon libila, libi se mi auta za desitky mega, stejne jako Karlova supra pres ostatni specialy a tuningove auta. Myslim si ze ferrari, maserati, bugati atd (exhibice pro divaky) uvidime malokde a pri sprintech uz vubec ne,
a radit se musi i v techto autech, a ze pri sprintech nekomu neco nevyjde je smula a proto jsou i jine mista nez stupinek viteze.
a pokud to vsechno Leon zahodi a supru proda, tak me nasere (ale to je mu asi uplne jedno) ale hlavne to prohraje sam u sebe a bude ho to mrzet....
a proto pro vsechny co chteji stat na stupni nejvyssim :
nemusite vyhravat, ale poradne jim zatapet, viz ten golfik nebo co to bylo
pro vsechny co si mysli ze jsem idiot, tak upozornuju ze je svoboda slova a nazoru, dik
a radit se musi i v techto autech, a ze pri sprintech nekomu neco nevyjde je smula a proto jsou i jine mista nez stupinek viteze.
a pokud to vsechno Leon zahodi a supru proda, tak me nasere (ale to je mu asi uplne jedno) ale hlavne to prohraje sam u sebe a bude ho to mrzet....
a proto pro vsechny co chteji stat na stupni nejvyssim :
nemusite vyhravat, ale poradne jim zatapet, viz ten golfik nebo co to bylo
pro vsechny co si mysli ze jsem idiot, tak upozornuju ze je svoboda slova a nazoru, dik
ZemiZemi píše:Ja bych na Karlovo miste udelal to samy... Hrochac stal jednoduse za vylizprdel (jeste ze jsem se svoji sekackou nejel) a Mimon (hlavne pro Karla) taky. Uzasny bylo kdyz jsme jeli a Karel jeste komentatorovi rekl at si pamatuje cas jakej zajede a ze si pro nej pak prijde... LUP a najednou prestala jit casomira... Tak kdo by si pak nestezoval ze je nasranej...
Ale len jedna merana jazda je na prd,ale nevadi,idem ladit a streneme ca na valkach c VIII
Koukej ladit, jestli mi na příštích válkách nenaložíš, tak si ladil máloMaco píše:ZemiZemi píše:Ja bych na Karlovo miste udelal to samy... Hrochac stal jednoduse za vylizprdel (jeste ze jsem se svoji sekackou nejel) a Mimon (hlavne pro Karla) taky. Uzasny bylo kdyz jsme jeli a Karel jeste komentatorovi rekl at si pamatuje cas jakej zajede a ze si pro nej pak prijde... LUP a najednou prestala jit casomira... Tak kdo by si pak nestezoval ze je nasranej...
Ale len jedna merana jazda je na prd,ale nevadi,idem ladit a streneme ca na valkach c VIII

Ja sám za sebe můžu jen říct,že pátek byl opravdu černej den pro hodně z nás.Pro Ty z vás co se ptaly ne Rendise,tak vám doporučuju dobrýho očního doktora.Koukněte se dobře na fotky,který sem dala Pet a zjistíte proč tam chybí Rendisovo auto.Po cestě sme měli nehodu,ja sem jel s Rendisem poslední v koloně a předposlednímu najednou ulítlo zadní kolo,pak sme si ničila auta na příjezdový cestě a to čekání taky nic moc.A finále bylo skoro uvařený fáčko,shodou okolností to bylo to s tím kolem.Ale večer byl supr,sešla se dobrá parta,tak ačkoliv byla zima jak v ruský knížce a já odvážně seděl v kraťasech,perfaktně sem se pobavil.
Mohlo to bejt horší!!!!!!!
mám auto
mám auto
Tak já se teda taky trochu vyjádřím
.
Nejdřív teda chválu všem se kterými jsme společně strávili noc
. Opravdu pohodoví lidičky. Pak jsem byla ráda i za to, že nepršelo (dokonce máme se Zemim spálený ksichtíky) a taky jsem ráda, že mě leon4x4 svezl v supře. I když už byl problém a nebyl to výkon na 100%, i přesto je to skvělý a rychlý autíčko. I mě dost překvapilo, když jsem se doslechla, že ho chce prodat. Je to sice jeho věc, ale jako všichni říkám, že by to byla ohromná škoda. Ale je to jen jeho rozhodnutí.
No a teďka menší kritika:
Příjezd a odjezd (více se rozepisovat nebudu, jelikož už to všichni popsali)
Jen chci tímto Miloshovi ještě jednou poděkovat, za příjemně strávenou cestu skoro na podlaze
Pak teda kritika Zemimu, že to nevyhrál a ještě ho předjel Ritchma
a pak ještě Tomu dotyčnýmu, kterej fotil můj zadek
Jinak to hodnotím jako pohodovej sraz s bezva lidma.
Toť vše. Sorry za tu dýlku

Nejdřív teda chválu všem se kterými jsme společně strávili noc

No a teďka menší kritika:
Příjezd a odjezd (více se rozepisovat nebudu, jelikož už to všichni popsali)
Jen chci tímto Miloshovi ještě jednou poděkovat, za příjemně strávenou cestu skoro na podlaze

Pak teda kritika Zemimu, že to nevyhrál a ještě ho předjel Ritchma

Jinak to hodnotím jako pohodovej sraz s bezva lidma.
Toť vše. Sorry za tu dýlku

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak vcera jsem trochu zkousel tu jednotku a nevim proc - omezovac mam na 7000.
Mozna jde z toho videa merenyho slyset jak jsem jedinej na jednicku v omezovaci... No dost kecu, zkusim s tim neco do priste udelat...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848