Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Anonymous píše:Musím tu napsat, že zjištění této skutečnosti se mě osobně velmi hodně dotklo. Beru li fakt, že s mým jménem je spojený čas přes 17 vteřin, tak je tu i ta skutečnost, že někdo si dával práci dát mé jméno a auto do počítače a přiřadit k němu tento čas, třebaže to vše je blud. Ač se k tomu třeba Sandy vyjádří, nic už to nezmění na tom, že mé jméno je ve výsledcích i když jsem nestartoval a že výsledky budou plné podvodů a nesmyslů.

Lander
Taky by mě zajímalo jak se to stalo, ale je fakt žě nějakej blb moh říct že je Lander a má MR2 žlutou. Ty asi těžko diktuješ do kolonky automobil i barvu auta, ne? Asi si někdo udělal srandu. Jinak myslim že tam moc nesmyslů nebude. To udělal někdo kdo věděl že nemá šanci být ani v první desítce
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Zemi píše:Koukam ze jste moji Hondu nesetrili na fotkach... Diky moc za fota...
@Ritchma: Ty jsi krava drza... :smich:
taky ze uz ma na celej rok vybrano :smich: :P
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Ritchma píše:
Anonymous píše:Musím tu napsat, že zjištění této skutečnosti se mě osobně velmi hodně dotklo. Beru li fakt, že s mým jménem je spojený čas přes 17 vteřin, tak je tu i ta skutečnost, že někdo si dával práci dát mé jméno a auto do počítače a přiřadit k němu tento čas, třebaže to vše je blud. Ač se k tomu třeba Sandy vyjádří, nic už to nezmění na tom, že mé jméno je ve výsledcích i když jsem nestartoval a že výsledky budou plné podvodů a nesmyslů.

Lander
Taky by mě zajímalo jak se to stalo, ale je fakt žě nějakej blb moh říct že je Lander a má MR2 žlutou. Ty asi těžko diktuješ do kolonky automobil i barvu auta, ne? Asi si někdo udělal srandu. Jinak myslim že tam moc nesmyslů nebude. To udělal někdo kdo věděl že nemá šanci být ani v první desítce
hlavne to nejspis zapisujou nejaky zensky, a to podle cisel, takze bejt to modra skodka tak jim to ani nevadi :twisted:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

LOPOLO

Příspěvek od LOPOLO »

Lander
ja bych si to hodil .. takova hanba!!!!!! :P

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

LOPOLO nerejpej... :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

tojebordel píše:
Ritchma píše:

Lander

hlavne to nejspis zapisujou nejaky zensky, a to podle cisel, takze bejt to modra skodka tak jim to ani nevadi :twisted:
ne dva divný kluci to zapisujou. Řekneš číslo, jméno či přezdívku a auto a pak obsah a jsetli máš turbo nebo tak a toť vše........
Function > Form

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No a od toho jsou u FMS registrační lístky, kde jsou kontakty i na majitele a dá se to vždycky dohledat. Je vidět že ač FMS jde do kytek, tak nasadilo laťku ve sprintech hodně vysoko, že MV nesahaji v měřených sprintech ani po kotníky.
To že letos byly čtyři měřené dráhy nepomohlo, to když tam na startu stojí auta minutu. U FMS startují další auta a to ještě ty předcházející nemusí být v cíli. Takže kapacita trati je větší! Navíc ten nesmysl jezdit sprinty po kategoricích.... Samá zdržení atd...

Zas na druhou stranu všude samé zábradlí, zony atd..... fakt super vymyšleno, super zorganizováno.

Lander

Suprar

Karel opet bez poharu...

Příspěvek od Suprar »

leon4x4 píše:
Bajza píše:Hej... Leone to ne! To je jen jeden den blbec, napriklad lenulka jela naprosto uzasne prvni nemerenou jizdu slalomu a merena se ji nepovedla.... Mam pocit ze jsi mel jen setsakra velkou smulu, prece by jsi neveril tomu ze jezdis hur nez vetsina tamtech 20 +-letejch bezmozku. Neblbni bylo by skoda prijit o supristu kterej tomu pravymu!! tuningu celkem rozumi :D
K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady. I kdyby se mi to povedlo tak by to bylo k hovnu, protože přijede tlupa frajírků co sere na nějaký pravidla a jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit (to by mi bylo fuk) a to včetně započtení do pohárů (což už fér není).
Tak jsem se z tech tvych dvou prispevku uplne rozbrecel... :D

Mysli na me s penezma, protoze si opet prohral. To bylo zvastu a chvastani, jak vydrtis Turbo, GT2... A pak mas horsi cas nez ja se seriovejma turbama... :) Same bla bla bla vymluvy-v Hrochaci, v Mimoni-uz to asi nebude jen smula...

A nechapu, co ti vadi na tom, ze jsme prijeli ve ctvrt na dve a ze jsme se mohli zapojit do zavodu? :? Trochu mi to prijde jako nejaka tva zavist ("jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit ") a ze si to proste a jednoduse tu potupnou porazku psychicky nezvladl. Mozna kdyby tomu nepredchazelo z tve strany takove machrovani a chvastani, tak by si to nesl lepe. :wink:
Navic se Sandym nase ucast v teto podobe a tech podminek, jak se to odehralo, byla domluvena nekolik tydnu predem... Tak si skoc do studeny sprchy, at ti trochu zchladne hlava. :wink: 8)

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

něco pro Karla..... :D
//viewtopic.php?p=358867#358867
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Ritchma
Moderátor

Re: Karel opet bez poharu...

Příspěvek od Ritchma »

Suprar píše:
leon4x4 píše:
Bajza píše:Hej... Leone to ne! To je jen jeden den blbec, napriklad lenulka jela naprosto uzasne prvni nemerenou jizdu slalomu a merena se ji nepovedla.... Mam pocit ze jsi mel jen setsakra velkou smulu, prece by jsi neveril tomu ze jezdis hur nez vetsina tamtech 20 +-letejch bezmozku. Neblbni bylo by skoda prijit o supristu kterej tomu pravymu!! tuningu celkem rozumi :D
K čemu to všechno je? Řadim hůř jak důchodce na přechodu a ladit taky neumím , to by mi jinak nelítaly svíčky vejfukem, jsem bez nálady. I kdyby se mi to povedlo tak by to bylo k hovnu, protože přijede tlupa frajírků co sere na nějaký pravidla a jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit (to by mi bylo fuk) a to včetně započtení do pohárů (což už fér není).
Tak jsem se z tech tvych dvou prispevku uplne rozbrecel... :D

Mysli na me s penezma, protoze si opet prohral. To bylo zvastu a chvastani, jak vydrtis Turbo, GT2... A pak mas horsi cas nez ja se seriovejma turbama... :) Same bla bla bla vymluvy-v Hrochaci, v Mimoni-uz to asi nebude jen smula...

A nechapu, co ti vadi na tom, ze jsme prijeli ve ctvrt na dve a ze jsme se mohli zapojit do zavodu? :? Trochu mi to prijde jako nejaka tva zavist ("jen kvůli tomu že mají auta za 20 a víc mega tak je prostě jen tak nechaj závodit ") a ze si to proste a jednoduse tu potupnou porazku psychicky nezvladl. Mozna kdyby tomu nepredchazelo z tve strany takove machrovani a chvastani, tak by si to nesl lepe. :wink:
Navic se Sandym nase ucast v teto podobe a tech podminek, jak se to odehralo, byla domluvena nekolik tydnu predem... Tak si skoc do studeny sprchy, at ti trochu zchladne hlava. :wink: 8)
Myslim že do tý studený sprchy si zalez radši ty!!! Já si nevšim že by tam nějaká supra byla rychlejší než tam Karlova!! Akorát pokazil měřenou jízdu.........
Function > Form

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

to Suprar: Pravidla byly daný a ty se měli dodržovat :x jinak Karlovi to pak jelo velice dobře 8) akorát mu nevyšla první jízda :cry: a druhou už jet nemohl :P ten zvuk od něj je návykovej 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja bych na Karlovo miste udelal to samy... Hrochac stal jednoduse za vylizprdel (jeste ze jsem se svoji sekackou nejel) a Mimon (hlavne pro Karla) taky. Uzasny bylo kdyz jsme jeli a Karel jeste komentatorovi rekl at si pamatuje cas jakej zajede a ze si pro nej pak prijde... LUP a najednou prestala jit casomira... Tak kdo by si pak nestezoval ze je nasranej...

tel. 608 372 848

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komár 1981 »

Komarovy fotky:
http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Pu ... lbum=56010

a pak jsem fotil hlavne skodovky, pac mi bylo jasne, ze ostatni znacky budou mit miliony fotogalerii...
http://album.olympus.cz/PhotoGallery/Pu ... lbum=56009

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

Zemi píše:Koukam ze jste moji Hondu nesetrili na fotkach... Diky moc za fota...
nojo co bych neudelal aby vypadalo ze mas cerveny auto :lol:
...

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

spokojenost s Mimoni bude podle toho proc tam kdo, kvuli cemu jede, me se Mimon libila, libi se mi auta za desitky mega, stejne jako Karlova supra pres ostatni specialy a tuningove auta. Myslim si ze ferrari, maserati, bugati atd (exhibice pro divaky) uvidime malokde a pri sprintech uz vubec ne,
a radit se musi i v techto autech, a ze pri sprintech nekomu neco nevyjde je smula a proto jsou i jine mista nez stupinek viteze.
a pokud to vsechno Leon zahodi a supru proda, tak me nasere (ale to je mu asi uplne jedno) ale hlavne to prohraje sam u sebe a bude ho to mrzet....

a proto pro vsechny co chteji stat na stupni nejvyssim :
nemusite vyhravat, ale poradne jim zatapet, viz ten golfik nebo co to bylo

pro vsechny co si mysli ze jsem idiot, tak upozornuju ze je svoboda slova a nazoru, dik
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Zemi píše:Ja bych na Karlovo miste udelal to samy... Hrochac stal jednoduse za vylizprdel (jeste ze jsem se svoji sekackou nejel) a Mimon (hlavne pro Karla) taky. Uzasny bylo kdyz jsme jeli a Karel jeste komentatorovi rekl at si pamatuje cas jakej zajede a ze si pro nej pak prijde... LUP a najednou prestala jit casomira... Tak kdo by si pak nestezoval ze je nasranej...
Zemi
Ale len jedna merana jazda je na prd,ale nevadi,idem ladit a streneme ca na valkach c VIII

Návštěvník

Maco píše:
Zemi píše:Ja bych na Karlovo miste udelal to samy... Hrochac stal jednoduse za vylizprdel (jeste ze jsem se svoji sekackou nejel) a Mimon (hlavne pro Karla) taky. Uzasny bylo kdyz jsme jeli a Karel jeste komentatorovi rekl at si pamatuje cas jakej zajede a ze si pro nej pak prijde... LUP a najednou prestala jit casomira... Tak kdo by si pak nestezoval ze je nasranej...
Zemi
Ale len jedna merana jazda je na prd,ale nevadi,idem ladit a streneme ca na valkach c VIII
Koukej ladit, jestli mi na příštích válkách nenaložíš, tak si ladil málo :lol:

Návštěvník

Jo aha,m já píšu ze školy a nejsem přihlášen - Ritchma

fester
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fester »

Ja sám za sebe můžu jen říct,že pátek byl opravdu černej den pro hodně z nás.Pro Ty z vás co se ptaly ne Rendise,tak vám doporučuju dobrýho očního doktora.Koukněte se dobře na fotky,který sem dala Pet a zjistíte proč tam chybí Rendisovo auto.Po cestě sme měli nehodu,ja sem jel s Rendisem poslední v koloně a předposlednímu najednou ulítlo zadní kolo,pak sme si ničila auta na příjezdový cestě a to čekání taky nic moc.A finále bylo skoro uvařený fáčko,shodou okolností to bylo to s tím kolem.Ale večer byl supr,sešla se dobrá parta,tak ačkoliv byla zima jak v ruský knížce a já odvážně seděl v kraťasech,perfaktně sem se pobavil.
Mohlo to bejt horší!!!!!!!

mám auto

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Anonymous píše:Jo aha,m já píšu ze školy a nejsem přihlášen - Ritchma
Ritchma
Tak dobre,dam tam motor s tej skodarny a nalozim Ti
Ale prideme aj Saxofonom a uvidime,inac su na predaj ostre vacky zo Saxika :shock:

sunvice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sunvice »

Tak já se teda taky trochu vyjádřím :lol:.
Nejdřív teda chválu všem se kterými jsme společně strávili noc :). Opravdu pohodoví lidičky. Pak jsem byla ráda i za to, že nepršelo (dokonce máme se Zemim spálený ksichtíky) a taky jsem ráda, že mě leon4x4 svezl v supře. I když už byl problém a nebyl to výkon na 100%, i přesto je to skvělý a rychlý autíčko. I mě dost překvapilo, když jsem se doslechla, že ho chce prodat. Je to sice jeho věc, ale jako všichni říkám, že by to byla ohromná škoda. Ale je to jen jeho rozhodnutí.
No a teďka menší kritika:
Příjezd a odjezd (více se rozepisovat nebudu, jelikož už to všichni popsali)
Jen chci tímto Miloshovi ještě jednou poděkovat, za příjemně strávenou cestu skoro na podlaze :lol:
Pak teda kritika Zemimu, že to nevyhrál a ještě ho předjel Ritchma :lol: :lol: :banan: a pak ještě Tomu dotyčnýmu, kterej fotil můj zadek :roll: :) :)
Jinak to hodnotím jako pohodovej sraz s bezva lidma.
Toť vše. Sorry za tu dýlku :)

Návštěvník

Příště bych měl nechat Ládíka vyhrát jinak to psychicky neunese :lol: :smich: Ritchma

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Anonymous píše:Příště bych měl nechat Ládíka vyhrát jinak to psychicky neunese :lol: :smich: Ritchma
Hele uklidni se... :?: Aspon jsem ti udelal radost... :lol:

tel. 608 372 848

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Ladik je nakej po ranu mrzuty

Návštěvník

Maco píše:Ladik je nakej po ranu mrzuty
On tam celej den říkal že mu ujedu, já myslel že si dělal prdel. Ritchma

sunvice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sunvice »

Aspoň vidíš, že Ládík není žádnej krmič :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jinak vcera jsem trochu zkousel tu jednotku a nevim proc - omezovac mam na 7000. :roll: Mozna jde z toho videa merenyho slyset jak jsem jedinej na jednicku v omezovaci... No dost kecu, zkusim s tim neco do priste udelat...

tel. 608 372 848

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

už se smolí článek, večer by měl být u miloshe 8)
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Trhyy from Škola

Příspěvek od Trhyy from Škola »

Eiffel píše:už se smolí článek, večer by měl být u miloshe 8)
Supa, už se těšim 8)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Clanek sem, taky bych neco napsal, ale nemam na to cas a davat to sem nekdy za mesic by asi nemelo cenu :lol:

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“