Mimon - dojmy, pojmy, fotky videa :)

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Odpovědět
chjetjov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chjetjov »

jinak foto taky na WWW.OCTAVIACLUB.CZ
Seat Leon Cupra Look... in progress...

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Moje názory na Mimoň jsou rozporuplný...

Takže nejdřív ty dobrý: Byly tam super lidičky, velká sranda, krásný auta, suprově si tam člověk zajezdil - po týhle stránce fakt dobrý a to se i to počasí dalo přežít. 8) 8) 8) :D

Naštvalo mě tam nebo spíše mrzelo pár jiných věcí. Vůbec se nedivím Leonovi, že je z toho tak trochu rozčarovanej. Mě se organizace sprintů taky nelíbila. I když teda tak trochu z jinýho úhlu. Když jsme v pátek přijížděli, tak mi jedna švarná slečna napsala číslo zevnitř na sklo. Docela to chápu - alespoň se deštěm nesmeje.... ale... napsala ho ze svý strany normálně, jenže z venku bylo vidět inverzně. :? Tím pádem, když jsem přijel na start ke sprintům, tak ten maník nemol přečíst moje číslo, tak jsem stahoval okénko abych mu ho nadiktoval, a jak byli neskoordinovaný, tak startovací slečna odstartovala.... no a já byl v háji... :twisted: a odstartoval jsem cca o 0,5 - 1sec později než ostatní a ještě jak jsem se lek, tak jsem prošláp plyn naplno tak, že jsem to při rozjezdu uchlastal... :pray: :roll: takže sprinty s prominutím v prdeli... Fakt škoda, že se nejedou 2x a nebere se ten lepší čas...

Cenu považuju celkem v pohodě, když je všechno ostatní v ní zahrnuto, to by se třeba v Hradci nasčítalo. Ale jak už tu bylo řečeno, myslím, že když je to TUNINGOVEJ SRAZ, tak by se mělo počítat s tím, že to bude mít pár lidí snížený a tím pádem když tam udělaj písčitej přejez vyšší než 10 cm, že za něj vezmou spoilerem (a jak jsem se koukal po ostatních myslím, že jsem nebyl sám). :twisted:

Co se týče odjezdu... dobře, chápu, že když najednou odjíždí nějakech 4000 aut, tak hned tak nevijedou... ale když jsem nakonec zjistil, že je tam 5 výjezdů, tak nechápu, proč organizátoři začali auta do nich rozmělňovat až zhruba 3 hodiny po tom, co většinu aut narvali do hlavní fronty do 1 - 2 výjezdů.... :alien:

Dále co se týká RZty, tak byla v pohodě včetně těch lidí co tam pouštěli... Akorát zezadu od libovek tam začalo jezdit spousta magorů, který se nevím jak dostali, ale najednou byli uprostřed trati, zrovna, když někdo jel.... Jo a ještě dle mého názorů by tam měli být také nějací lidé na úklid tratě, protože je jasné, že když tam projede několik aut, tak se trať zaneřádí (např. gumy určující trať, jsou rozházené různě po cestě, dále jak lidé vjížděli do trávy, tak jí rozházeli po trati a začalo to nepředstavitelně klouzat...)... např. v 10 ráno byla trať super a ve 2odpoledne byla už naprd.. :hmm:

a já blbec jsem si neodpusti si jí zajet ještě jednou a po nánosech bahna a trávy na trati mi to uklouzlo a skončil jsem venku...tím způsobem, že budu muset měnit poloosu, protože jsem si na ní udělal vůli... :ja_nic: :cry:

Tak toť vše...

Suma sumárum: Na příští pojedu znova, hlavně kvůli lidem co tam jedou i když budu doufat, že se tyto menší nedostatky zlepší abych neodjížděl smutný. A dál budu muset holt usilovněj vydělávat, na poloosu (místo na zavaření kufru).
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Mimon byla docela v pohodě až na ten strašnej odjezd. To byla síla. Jel jsem ven asi 1,5 hodiny a to jsem měl štěstí. Alespoň že ráno to bylo bez fronty. Nikomu se asi nechtělo do deště a nakonec to dopadlo v pohodě.

Jen tak mimo. Kdo startoval na sprint s tím zbořeným autem je hovado. to zadní kolo tam drželo jen tak tak. Kdyby mu upadlo, tak je to na trati docela mazec.

Je tuhle středu sraz na strahově?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ghost82 píše:Mimon byla docela v pohodě až na ten strašnej odjezd. To byla síla. Jel jsem ven asi 1,5 hodiny a to jsem měl štěstí. Alespoň že ráno to bylo bez fronty. Nikomu se asi nechtělo do deště a nakonec to dopadlo v pohodě.

Jen tak mimo. Kdo startoval na sprint s tím zbořeným autem je hovado. to zadní kolo tam drželo jen tak tak. Kdyby mu upadlo, tak je to na trati docela mazec.

Je tuhle středu sraz na strahově?
JJ, sraz na strahově bude.......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Velbloud píše: A dál budu muset holt usilovněj vydělávat, na poloosu (místo na zavaření kufru).
Na kufr se vykasli stejne to ma kazdej trouba... :wink:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Tak to je super. Je to od 17.00?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ghost82 píše:Tak to je super. Je to od 17.00?
Mezi 17:00 a 18:00 se to tam tak sjíždí no. co máš za auto?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

To co je na fotce. Ve středu bude ale asi v dílně. Ještě mu pár věcí chybí. Přijedu asi v VW Passat se super kolama, který jsou ale bohužel super křivý. :D

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

http://www.mkiv.cz/_video/leon_bmw_porshe.mpg pekne video,ale to bmw nevypada jako diesel

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Břéťa píše:
Velbloud píše: A dál budu muset holt usilovněj vydělávat, na poloosu (místo na zavaření kufru).
Na kufr se vykasli stejne to ma kazdej trouba... :wink:
Víš co, na některejch autech se mi to nelíbí, ale jak je Corsa kulatá, tak na ní jo... a navíc stejně mi začíná na pár místech n 3tích dveřích vylézat reztuning... tak jsem si říkal že bych to vzal rovnou v jednom...

ale o to nejde, jen mě tak trochu se.e ta pitomá poloosa... a moje blbost :twisted: :cry:

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Ghost82 píše:To co je na fotce. Ve středu bude ale asi v dílně. Ještě mu pár věcí chybí. Přijedu asi v VW Passat se super kolama, který jsou ale bohužel super křivý. :D
jo jo koukal jsem na to tvoje CCčko.. máš ho pěkný. Máma má právě taky jedno, tak se jí o něj starám a čerpám nápady...

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Jo bylo v Mimoni na stánku MAXI tuningu. To bude mít máma radost až pojede do práce a bude jí řvát výfuk tak jako mě. :wink:

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Ghost82 píše:Jo bylo v Mimoni na stánku MAXI tuningu. To bude mít máma radost až pojede do práce a bude jí řvát výfuk tak jako mě. :wink:
Ne, to nebude :wink: to jsem jí rozmluvil, protože by to nevydržela... zatím sem jí to nechal jen chipnout a dal KNko... Myslím že jí to zatím stačí a že řvát to bude až tak za dva roky, až to od ní koupim.... :?:

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Anonymous píše:http://www.mkiv.cz/_video/leon_bmw_porshe.mpg pekne video,ale to bmw nevypada jako diesel
Hele anonyme to je zajímavé jak moje video dává někdo jinej na web :(

Ale to BMW je 535D a to je 3L Bitrubo! Má to 200kW což je 272koní a 0-100km/h to má za 6,5s !!!

Můj Leonek to pod 6,9s asi neumí a tak jsem dostal na frak. Nicméně 14,784s není tak špatné ne? Dokonce i to pětilitrové Porše 944 mělo co dělat a dostal mne asi o dva metry :lol:
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Velbloud píše:Moje názory na Mimoň jsou rozporuplný...

....

Jo a ještě jednu věc k RZtám. Připadá mi nespravedlivý, že nejsou členěný a že všechny auta jsou si tam rovný. Nechápu že si organizátoři myslej, že např čtrnáctistovka může soutěžit se subárkem, nebo s Rushem.... to se nikdy nedívaly na Rally?? Možná by se trochu poučili..

Tjo.. já mám dneska blbou náladu, jdu už radši dom a už se nebudu nic psát nebo to by dopadlo...

Komár 1981
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komár 1981 »

jo a ze blba korza muze dostat na prdeeel od stary skodovky.... vid? :-D kdes videl vysledky????

:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!
::

Obrázek

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Tak tady máte to videjko:

http://www.mkiv.cz/_video/Mimon2005.mpg

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

leon, tys mel tu tmavesedou supru se znackou, nebo bez? mam par sprintu, na nekterejch je stejna se znackou a na nektrejch bez.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

in0 píše:leon, tys mel tu tmavesedou supru se znackou, nebo bez? mam par sprintu, na nekterejch je stejna se znackou a na nektrejch bez.
on je ten bez a me kola OZ Racing (vice paprskovy)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

tojebordel píše:
in0 píše:leon, tys mel tu tmavesedou supru se znackou, nebo bez? mam par sprintu, na nekterejch je stejna se znackou a na nektrejch bez.
on je ten bez a me kola OZ Racing (vice paprskovy)
Správně bordeli 8)

Já mám tmavě šedou (Antracit) +18" OZ Superlegera

Ta černá perleť je kamaráda Davida

Videjka posílejte prosím všechny co se Supry týkaj.

Díky

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

je to jen fotakem C50-Zoom :D, kterej neumi ani zvuk :(

Supra sprint http://www.mimon7.ic.cz/P5070801.MOV

Supra prijezd http://www.mimon7.ic.cz/P5070802.MOV

8)
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Dukes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dukes »

bordel trochu ti tam chybí zvuk(ten je na tý supře nejhustější).Příště to hoď do AVI ten MOV je na pytel.Čao :?:

sic

Příspěvek od sic »

when I grow up, I want to be a racing driver

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

Ghost82 píše:Jo bylo v Mimoni na stánku MAXI tuningu. To bude mít máma radost až pojede do práce a bude jí řvát výfuk tak jako mě. :wink:
To ses ty s tou cervenou 206 CC ??
Ja jsem ten stou fiestou :o)

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

sic: jo tohle jsem tam videl ... nekteri lidi proste nemaj vkus :o)

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Nějaká hrozně udělaná Fabie :(
Tohle je fakt hnus, nechápu, jak to mohl takhle sprasit savle :( :(
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

NTI píše:
To ses ty s tou cervenou 206 CC ??
Ja jsem ten stou fiestou :o)

Jo to jsem já. Tvojí fiestu poznám, protože obrázek je na zdi SH motoru. Sice ta tvoje tak zatím nevypadá, ale jde dobrou cestou. :D Já jsem jí viděl na dílně a byla vyrabovaná na plech. Jdeš na to vážně od podlahy.

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 »

Aha spadlo přihlášení. Tak už to je jak má být.

Ta Fabia je vážně dost síla. Někdo trošku ujel.

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

spek to má z toho že toho hulí moc :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

NTI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NTI »

Nejak se ti nepodarilo prihlasit ;)
No ono to ani jinak nez odpodlahy neslo, protoze jsem potkal dve auta, jedno ve a druhe v protismeru (foto vysledku v moji galerii) :( ... takze kastle je z druheho auta a vnitrek z meho :o)

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“