Definice slova "RICER"

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

V celý týhle eskadře aut chybí alespoň jedno pořádný auto a to Volkswagen :mrgreen: Jinak Taboo je asi nevlastní syn Billa Gatese ne, že si vydržuje takovejch kárek :-D
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

sic

Příspěvek od sic »

jooo kluci , jeste........... :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
when I grow up, I want to be a racing driver

Taboo

Příspěvek od Taboo »

F.N.T (Jergi) píše:Jinak Taboo je asi nevlastní syn Billa Gatese ne, že si vydržuje takovejch kárek :-D
Vasimi pomery mozna. Jeden z mych zamestnanecu vlastni snad 15 aut (nejakych 5 Jeeps, 2 Corvettes, 1 600HP Cobra replica, 3 DSMs, 1 Nissan 4x4 pickup, 2 Chevy pickups a kdo vi co vsechno) a asi stejny pocet motorek. Ja v tech autech nemam tak moc penez. To Evo stalo 30 tisic (coz je tady uplne prumerne auto), v te 91 GSX mam okolo 20 tisic, v te 99 GSX asi 12, to Volvo ma hodnotu jen asi 6 tisic a ten "beater" Laser jen asi 1,500. K prijmum Billa Gatese mam taky hodne daleko. Ja vydelavam jen okolo 10 tisic dolaru mesicne (jak se mi chce), coz sice neni nijak zavratna castka, ale mne to staci protoze po nicem drahem (jako nejake luxusni superauta) opravdu netouzim. I presto, ze mam v bance dostatek penez na to, abych si mohl jit treba zitra koupit Corvette Z06, Dodge Viper anebo Acura NSX, tak si zase na druhou stranu nemohu dovolit koupit svuj vlastni LearJet anebo pulmilionovou jachtu jako jini lidi. Ja jsem jen uplne normalni prumer.
:wink:
IQ stylingem nenahradis.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Hmmmm
Flamewars onicom.

Asi ma ukamenujete, ale myslim si ze vo vela veciach Taboo pravdu.
Vulgarne vyrazy zacal pouzivat az po vas.
To, ze povedal ze je neco Rice, nebolo mienene ani ako urazka ani ako osobny utok. Ale bolo to tak pochopene.
Ak si spravne pametam Taboo nenapisal "ja som lepsi ja mam race, vy ste hovna mate rice" (JA TO TIEZ NEHOVORIM!!!) to ze ste to tak pochopily je druhe.... Neco na ten sposob sa zacalo objavovat az PO utokoch na neho......
Vsimli ste si ze tie prispevky kde este nebol rozbehnuty FLAME mal na koncy smajlika? To nepovazujem za prejav utoku alebo urazku.....
To ze moze byt dragster/ 1000hp vette/ 600hp evo7 do ktorych bolo nasypanych x0000$ znamena ze vy rice byt nemozete? OZNACENIE RICE NIEJE URAZKA. ale moze tak byt mienene aj pochopene. V tomto pripade si myslim, ze to je skorej druha moznost.....
Mam taky pocit ze urcitu dobu nechapal PRECO sa rozbieha flame a preco sa nanho zacaly kolektivne utoky....
A nic v zlom ale nakonec to sklzlo do toho kto vie viac urazat a kto v tom viac vydrzi. A ty co vydrzaly maju pravdu.........
A k flamu Idaho vs Taboo. Myslim ze mate pravdu obydvaja..... Hmm alebo ani jeden ? :wink: :D

A ak nalistujete nejaky tuning casopis tam musite uznat ze vacsina aut v cechach a na slovensku je RICE. Alebo styling....
Nakoniec padlo tu nieco o stylingu???

[schild=14 fontcolor=8B0000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]PEACE[/schild]
TOTO JE MOJ NAZOR A NIKOHO NECHCEM URAZAT
nic z toho co som napisal nebolo mienene ako urazka (aj ked sa to tak da pochopit....). [schild=14 fontcolor=8B0000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]PEACE[/schild]

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Jak uz jsem mnohokrat v tomto tematu rekl, ja sam jsem si tu definici "rice" nevymyslel. Ja jsem jen dodal nekolik odkazu na stranky, kde je ta definice vysvetlena a sam jsem ty stranky ani nevytvoril a ani je nevlastnim. "Rice" je americky slang definovany Americany Americkymi standarty, ne Ceskymi ricery a tim, co oni si mysli co "rice" je anebo neni anebo co oni by chteli aby "rice" byla anebo nebyla. V CR se tomu muze rikat "tuning" anebo "styling" - anebo cokoliv jineho, v USA se tomu rika "rice" - a zadny z ceskych riceboys to nezmeni (pokud zase nechcete dat americkemu slangu anebo anglickemu slovu uplne jiny vyznam, nez jaky skutecne ma - tak, jak jste to uz udelali s "tuning", "nitro" anebo "NOS", anebo si dokonce vymysleli i "anglicke" slovo, ktere v anglictine ani neexistuje - jako "tuzing"). Tady je dalsi stranka, kde je i checklist, co "rice" je anebo "neni":
http://www.eternalkaos.net/ricepolice/78.html
Jestli s tim nesouhlasite, tak napiste tomu Americkemu majiteli te stranky s tim, ze by to meli byt Cesti ricers, kteri budou definovat americky slang a rikat Americanum, cemu oni budou rikat "rice" a cemu ne.

Tady je seznam toho, co je "rice":

Chrome or spinner hubcaps
Oversized rims
Ridiculous Rims
Oversized and pointless wing
Aluminum wing
Double-Wing (aka book shelf wing)
"Racing" Stripes
Ridiculous Stickers/Vinyl on Vehicle Exterior
Japanese stickers on Exterior (Kanji)
Absurd windshield/rear window banners
Flames
Visible unpainted primer/bondo
Ridiculous paint job
Outrageous Body Kit
Excessive chrome trim on exterior
Body Kit Pieces Missing
Obvious Bond-O jobs
Carbon fiber imitation body parts
Carbon fiber body parts
Lame tint job
Mesh wiring
Replacement of wipers with single wiper (uni-wiper)
Non-Functional dual exhaust
Non-functional hood scoop
Non-funtional hood pins
Excessively Large Exhaust Tip
Roof Scoop!
Vehicle is improperly lowered
Ridiculous fog lights
Clear or Altezza lights
Lame headlight/tail light covers
Tacky neon lighting
LED windshield washers
LED muffler tip
Clear corner lights
Vehicle badges removed
Type-R sticker on a not so equipped car
Incorrect badging
Vehicle is parked crooked
Huge gauges
Outrageous license plate frame

Pokud neco z toho tyka i vaseho auta, tak vase auto je "rice" - at se vam to libi anebo ne.
IQ stylingem nenahradis.

skritek

Příspěvek od skritek »

Taboo píše:
skritek píše:zemi nic si z toho nedelej co cekat od cecha zijiciho v USA jezdici nemeckym autem a pod svou prezdivkou ma znak mitsubishi :?
Ahhh, dalsi internetovy hrdina se ozval :roll: .

Za prve, ja jsem ceske obcanstvi nikdy nemel a v USA jsem se narodil :smich: . Tady je seznam mych aut, ktere v soucasne dobe vlastnim a s kterymi jezdim:

- 2004 Mitsubishi EVO VIII
- 1999 Mitsubishi Eclipse GSX
- 1995 Volvo 850 Turbo
- 1991 Mitsubishi Eclipse GSX
- 1991 Plymouth Laser FWD Turbo
(Pak mam taky klasiku Oldsmobile 442 convertible, ale ten nepocitam, protoze je v soucasne dobe v nepojizdnem stavu a ocekava restoraci :wink: )

Ktere z tech aut je presne nemecke :smich:? Ja jsem zadne nemecke auto nikdy nemel. Co ale cekat od ceskeho ricera s Hondou... :roll:
Hm pekny pekny a co nejakej odkaz na nejake tve stranky napsat na net se da cokoli. ne ze bych ti neveril to ne ale par zakomplexovanej typku co si honej triko po netu jsem uz videl. Jinak ja se nemam za co stydet ja si veci nekupuju jako ty ja si je vyrabim. Za me nemluvi slova ale to jak to jede a vypada. precijenom koupit si silne auto nechat si ho NEKYM jeste pekne vylepsit to mi prijde RICE protoze clovek ktery si auto postavi vlastnima rukama at uz pomoci samolepek a nalepenim spousty nesmislu je podle me lepsi nez ten kdo si to koupi za tezky penize a pak dela machry a to je mysleno vseobecne ne proti tobe. V US je spousta krasnych aut ale jen malo lidi kteri to umi udelat a spousta ktera si to umi koupit. kdyby v CR byli takovy financni moznosti jako je jinde ve svete tak sikovnych lidi je tady mnohem vic nez jinde ve svete a prave na takovych lidech jako je ZEMI je to videt co dokazi a za jakych financnich moznosti dokazi kolikraz vic nez spousta prachatych lidi a o tech bych si prave dokazal tvrdit ze jsou RICE. ale jinak mozna jsem to spatne pochopil protoze ma anglictina je na urovni 2letyho americana a vetsina prekladacu mi to neprelozi az tak dokonale
born to speed

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja nemam co dodat. Nema smysl se tu hadat s amíkem co si bude porad mluvit svoje... Koukam ze preskakuje prispevky jedna radost a cte jen to co se mu hodi...

Jen me fakt sere urazka na moji osobu. V tuhle chvili bych si nepral nic vic na svete jak mit te tady vedle sebe a abys mi to mohl vsechno rict do oci. Rikam ti naposled neber si me do huby.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Koukam ze te rozesmali T valves = v cestine "ventily ve tvaru T".

Tady jsem to pobral: http://www.hondaclub.cz/default.asp?wha ... 310&s_id=6

Kdyz jsme u toho... Proti tomuhle jsem snad anti-rice je tak Taboo?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jo a k tem upravam co mam na aute... Vsechny jsou delany rucne a jen minimum dilu (jako treba zavodni kat., pressure regulator apod.) jsou kupovany... Neurazej lidi kdyz nevis o koho jde... To ze jsem te parkrat nazval c*rakem, mr*kou a k*kotem = holt kazdej ma svuj udel a musis se s tim smirit. Ja mam zase na krku do konce zivota z ostudy kabat za to ze jsi me zavrhl a jsem absolutni RICER nejlepsi z celeho fora.... :smich: :smich: :smich:

Rekni mi. Mas nejake reference u aut u kterych jsi rucne zapracoval bez kupovani komponentu? Ukaz nam jak si ve spolecnosti vazenej? Neverim tomu ze tomu tak je... A kdyz jo, tim lip pro tebe...

tel. 608 372 848

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Vecna debata se zase rozbehla :lol:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Plakat toho CRXka skoncil na podlaze kdyz jsme malovali :(

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Hmmm nema zmysel sum cokolvek pisat.........
pokracujte FLAME idem hladat nejaky zmysluplnejsi topic

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Kucí je to v prdeli, sem Ricer, co mám dělat, asi se z toho zbláznim, taková potupa, ted si na mě budou všichni ukazovat, budu muset chodit kanálama aby mě nikdo neviděl protože se tak stydim že sem Ricer, asi to nepřežiju :smich:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Anonymous píše:
Idaho píše:Zemi kašli na to asi mu fakt visíme hodně v krku když se pořád naváží.. a to je zase dobrej pocit pro mne.. jak na mne musí pořád někdo myslet a pořád mi dokazovat jakej jsem ricer.. tak se mu zas tak v pohodě nežije, jinak by na mne kašlal :o)
Ha, ha :smich2: . Hodne si fandis :lol: . Snad nejsi opravdu tak naivni (zda se ale ze ano), aby jsi si myslel ze mi zrovna na tobe nejak zalezi anebo na tebe myslim :smich: . Pokud ti to (a Zemimu) jeste nedoslo (cemuz se ani moc neda divit), tak pro mne nejste nic vic nez dva cirkusovi klauni, kteri mne vzdycky dokazou pobavit a rozesmat svou debilitou a ignoranci kdyz se nudim. Diky vasemu IQ teploty kostky ledu jste jeste ani nezjistili, ze ja se do tehle rice sekce chodim zasmat a mit z vas srandu :smich: . Rozdil mezi temi cirkusovymi klauny a vama je ovsem ten, ze ti klauni se o pobaveni nekoho zamerne snazi. Vy to naopak delate tak prirozene, ze si to ani neuvedomujete :smich2: . Kdyz tady ctu, jak Zemi vezme sve male prditko s jeho ultra specialnimi T ventily (o kterych nikdo nikdy neslysel, protoze zadne takove ventily neexistujou :smich: ) na "dynamometer", pocita horsepower na papiru anebo jak dlouho mu trvalo prijit na to, ze po namontovani K&N filtru primo na sani by mohl i dokonce odstranit tu originalni krabici s tim originalnim filtrem, tak se tady valim smichy... :smich2:

V tomto tematu jsem se jen snazil vysvetlit, co anebo kdo je "ricer". "Ricer" neni jen vlastnik auta s levnymi, nevkusnymi a nesmyslnymi venkovnejsimi a vnitrnimi modifikacemi, ktere maji za ukol ohromit jine (stejne priblble) ricery. "Ricer" je predevsim oznaceni mentality jistych jedincu, kteri, i presto ze o svych vlastnich autech vedi uplne ho*no a stezi si sami umi vymenit olej anebo namontovat Altezza tail lights, tak neustale placaji doslovne blbosti o vecech, ktere nemaji, kterym sami nerozumi a o kterych jen nekde slyseli anebo je videli na obrazku. Zemi sice vubec nevi, co ExtrudeHone je, ale on to samozrejme v aute ma taky (jak jinak :smich:). On ma i "stroke increase", i presto, ze nevi, co to znamena... :smich2: A pak tam jsou zajiste taky vsechny ty "chytrosti" o autech, v kterych sice nikdy ani nesedel (natoz aby s nema i dokonce nekdy jel :roll: ) - jako treba NSX, ale o kterych vi vsechno, protoze slintal nad jejich obrazky a videama.
"Ricers" jsou proste jen trapni pozeri, kteri se neustale snazi predstirat, ze jejich pomale prditka jsou zavodni auta (o kterych v noci jen tajne sni), ze vsechno znaji, vi a vsemu rozumi (i presto, ze znaji a vi ho*no) a kdo jim to proste nezere anebo se jejich ignoranci a debilite dokonce i smeje, tak je naprosty (doplnte si jakoukoliv nadavku).
Jestli proste chcete znat vyznam americkeho slangu "ricer", lepsi priklad nez Zemi na tomto foru asi nenajdete (mozna s vyjimkou te make debilky "NOS", ktera ani nevi co NOS znamena, anebo tech nekolika priblblych 15ti letych deti, ktere ani nemaji auta). Zda se, ze Honda, rice, ignorance a debilita jdou celosvetove ruku v ruce, nez u kterekoliv jine znacky - a to i v CR.
Jestli tě něco pořád nutí zemiho popichovat, tak na něj asi myslíš :o) ale nic jen si dál dokazuj jakej seš super .. Něko je spokojenej s tím co, má, což ty skutečně nedokážeš asi pochopit.. pro mne jsi a nejen podle tvého slovníku , jen ubožáček kterej si pořád lidem kolem sebe musí dokazovat jak je super a jak oni jsou blbý...

k otmu že se chodíš sem do této sekce zasmát, no to chápu také chodím pravidelně na jité stránky abych se zasmál tuposti amerčanu, kteří jsou schopni veřejně v TV v poměrně "fundovaném" spravodajství umístit Bratislavu na šumavu, Slovensko si splést se slovinskem ( to ještě pochopím ), irák umístit na uzemí ČR, o našem premiérovi říci že je promier slovenska atd... atd..
No v každém nároě se najde blbec, pokud mne zaněj považuješ, prosím, já tě v posledním přízpěvku nijak nenapadal, jen jsme s esnažil Zemiho uklidnit. Tak si to uvědom. Ale pokud ta slova chceš i nadále používta prosím - jsi proste debil , když se navážíš i do lidí, kteří tě nijak nenapadají ( viš že jsem na výplody tvého chorobného mozku už delší dobu nereagoval a kdyby sis mne nebral do huby tak bych ani ted nepsal )a nevšímají si tě.

Piš si dál co chceš, mě seš volnej jen tě prosím o jedno, pokud si budu s kýmkoliv psát o čemkloliv atvé jméno tam nebude figurovat , tak prosím drž hubu a nevšímej si mne, ano?

myslím že lidí si tu už nasral dost :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Znovu otevreno... :?: Zadna cenzura tu nebude... At si kazdej prispeje... :wink:

tel. 608 372 848

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

2Zemi: hezy :shock: než jsem to prolouskal nakonec tak jsi to zamknul

takže taky přihodim názor:

Zemi: máš krásný céro :lol: u mě decent tuning (taky neříkám hot dog ale párek v rohlíku) asi jsem taky ricer, protože jsem koupil auto na který dal předchozí majitel spoiler a kola, který nejsou v TP :(

Taboo: kdyby jsi bydlel v ČR, možná bys věděl proč si tu to tak rozvířil... jenom technická - píšeš, že máš 10 000US/měs. - to tu má spousta lidí ročně!!! Tady nestaví každej auta jenom proto, aby si pak s nima mohl stoupnou na čáru a honit setiny na 1/4mile... (kolik si Tvoje mitsu vezmou po městě?) U mě prostě stojí Honda na prvním místě protože aniž bych sáhnul na motor jede líp, točí líp než konkurence za stejnej peníz... (jestli mě chceš chytat za slovo, tak já se bavím o starších ročníkách, ale to je pro Tebe už loňskej model...tak nic)
k těm objemům - víš kolik tady stojí povinný ručení? tady se platí podle objemu
do 1000
1000-1350
1350-1850
1850-2500
nad 2500
nevim proč bych si kupoval auto se stejnym výkonem za který budu platit ročne několik tisíc navíc... abych ho jednou mohl nahonit na víc než Hondu???
Jestli jsem ricer je mi fuk, já chci mít auto podle sebe a ne někoho co sepíše nějaký definice...
A k NSX vs 3x EVO- radši bych si vzat to NSX :wink: nevypadá jak okřídlenej sedan na nákupy :D (dělám si srandu, je to taky pěkný žihadlo 8) )

sem se nějak rozepsal... doufám, že je to alespoň trochu k pochopení...
klidně mě rozneste :lol:
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Roznaset tu nikdo nikoho nebude... Uz zadny hadky nebo to tady rozsekam rozdavanim BANu... :lol:

tel. 608 372 848

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Konecne se to tu zase rozbehlo

OT: btv prichodem Tabooa sem na forum je pro me prinosem, po jeho prispevcich sem zmenil pohled na vec
takze sem rad ze zase bude moct rozdavat svoje rady, ale nekdy i pro nas cechy nesmysly :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

xenon04 píše:Taboo: kdyby jsi bydlel v ČR, možná bys věděl proč si tu to tak rozvířil...
Ja jsem presvedcen, ze nekteri lidi si jen neuvedomili, ze ja osobne nerozhoduji o tom, cemu se rika v USA "rice" a komu "ricer" a nemohu proto nijak ovlivnit co a kdo do tech definici americkeho slangu spada - at se to nekomu libi anebo ne - stejne tak, jako nemohu ovlivnit, ze 2+2=4. Jedine, co mohu nabidnout je pravdu, fakta a vysvetleni, ale jestli je nekdo prijme anebo ho urazi neni proste na mne.

Jinak, ta moje 91 GSX ma na dalnici lepsi spotrebu nez uplne tovarni a neupravena Eclipse (protoze ma vyssi kompresi, je lehci a taky lepe vyladena) a i ve meste s tim mohu jet bez pouzivani turba uplne stejne jako s nejakym non-turbo 2.0L autem. To auto nebylo ale samozrejme postaveno k setreni na benzinu (jinak bych si koupil moped :lol: ), ale pro zabavu a vydelavani penez.
IQ stylingem nenahradis.

Lamer

Příspěvek od Lamer »

4 Taboo: Celu tuto polemiku som si precital a vychadza mi z toho jedina vec... Ak ma niekto hocaky vykon [hoc aj 800rwhp] a ma na afte lexus style svetla, tak je RICER, je tak?
Víte co je to obřízka?? Nééé?? Tuning žaluda:)

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Já nevím proč se tady Zemi a všichni okolo rozčilujou.Vždyť má taboo pravdu. Amící si rozdělili na dvě sekce.Mají auta upravený na výkon a funkčnost = tuning a pak na auta u kterých se někdo i zajímá o vzhled a muziku = rice. To pouze vy jste tady pojali slovo rice jako urážkku.
Kupříkladu já si stavím auto proto, aby bylo nejen funkční ale aby bylo i hezky. Pokud to někdo nazývá v americe rice tak prosím.Sem ricer a vůbecmi to nevadí.I když podle toho seznamu sem ricer jenom proto že mám sportovní pedály (kdybych je sundal tak nemám na autě nic rice).Ale chci aby bylo moje auto i hezký a to bez stylingu neudělám.Né každý má auto jen na závody.Takže s Tabooem souhlasím a klidně řeknu že kvůli těm pedálům a clonítku na skle sem ricer

Akorát tě taboo opravím v tvojem chápání definice ricer.Psals tu někde o dvě stránky dál (jak si se smál Zemimu že je klaun) že každý ricer si myslí o sobě že je to takový malý bůh se závoďákem a kdesi cisi.Kupříkladu já mám mazdu s výkonem 90 koní a dal sem si do ní jistě RICE skořepiny.A představ si, že to nezměnilo nic na mím myšlení o tom, že závoďák nemám.Mě se skořepiny líbí,dobře drží vzatáčkách ....... ale tím si nemyslím že mám závoďák.Takže i přesto že podle tebe sem ricer tak kupříkladu ve dne dodržuju 50tku v obci,nesnažím se s nikým závodit,neplácám si na auto hovadiny a nejsem debílek nebo klaun kterej si myslí že má závoďák. Nemůžeš o každým kdo dělá styling říct že je to debil.Někdy sou to rozumnější a chytřejší lidé než vy tuneři!
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja uz jsem s tim smirenej, ale vejmrd je ze mam CRX na americkych strankach a nikdo mi tam nenapsal ze jsem RICER ac jsem to u ostatnich videl... :D Podle me neni american jako american...

tel. 608 372 848

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Zemi píše:Ja uz jsem s tim smirenej, ale vejmrd je ze mam CRX na americkych strankach a nikdo mi tam nenapsal ze jsem RICER ac jsem to u ostatnich videl... :D Podle me neni american jako american...
Tak hlavně si myslím že jak Ty, tak Taboo ste se měli zdržet urážek a neudělat tu z toho takovej srač..ej thread.Diskutovat se dá i bez urážek a sprostých nadávek (i když už nevím kdo začal).Ale chováte se obá jak malý děti na pískovišti 8)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Lamer píše:4 Taboo: Celu tuto polemiku som si precital a vychadza mi z toho jedina vec... Ak ma niekto hocaky vykon [hoc aj 800rwhp] a ma na afte lexus style svetla, tak je RICER, je tak?
Ne. "Ricer" je oznaceni neci mentality, "rice" je oznaceni kycoviteho produktu anebo i celeho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice bez ohledu na vykon toho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice i na tovarnim Evu anebo 3G Eclipse.
Georgeos píše:Akorát tě taboo opravím v tvojem chápání definice ricer.
To snad nemyslis vazne :? . Nepripada ti to asi tak stejne arogantni a trapne, jako by nejaky Cinan, ktery sotva mluvi cesky, by se tebe snazil "opravit" v chapani nejakeho ceskeho slangu jen proto, ze s jeho definici nesouhlasi protoze ji ani nerozumi? Ani ja nemam to opravneni definovat americky slang a mohu jeho definici tak nanejvys vysvetlit - a ne ustanovit, natoz pak aby nejaky Cech zacal vykladat Americanum, jak oni budou chapat jejich vlastni slang a jak ne :roll: .
Tady je definice americkeho slangu "ricer":
http://www.urbandictionary.com/define.p ... =ricer&r=f
a zadny Cech si tu definici nemuze zmenit podle toho, jestli se mu libi anebo ne. Konec argumentovani. Uz jste ty skutecne vyznamy mnoha anglickych slov u vas zku*vili vic nez dost (anebo si ty udajne "anglicke" slova i dokonce sami uplne vymysleli). Mozna by jste se pro jednou mohli pokusit prijmout realitu a fakta tak, jak jsou.
Georgeos píše:Takže i přesto že podle tebe sem ricer tak kupříkladu ve dne dodržuju 50tku v obci,nesnažím se s nikým závodit,neplácám si na auto hovadiny a nejsem debílek nebo klaun kterej si myslí že má závoďák. Nemůžeš o každým kdo dělá styling říct že je to debil.Někdy sou to rozumnější a chytřejší lidé než vy tuneři!
A kde presne jsem to rekl a proc najednou vsechno vztahujes na sebe :? ? Mi je uplne jedno jestli mas nejake skorepiny anebo ne, co so s tim autem delas, jak s nim jezdis, jestli jsi debilek, klaun, ricer anebo chytrejsi, nez vsichni tuneri dohromady anebo cokoliv jineho. Muj zivot to v nejake forme anebo podobe nijak neovlivnuje a proto mi na tom absolutne nezalezi. Ja jsem se jen snazil vysvetlit vyznamy slov "rice" a "ricer", ale jestli nekdo anebo jeho auto do tech definici spada je jeho problem, ne muj - a ja s tim nic neudelam.

Ja uz to tady opakoval do nekonecna a zda se, ze tomu nekteri lidi nejsou porad stale schopni anebo ochotni porozumet.
Nikdo neni ricer "podle mne".
Ja si tu definici americkeho slangu sam nevymyslel.
Ja nemohu za mentalitu nekterych lidi.
Ja nemohu za to, co nekteri lidi s jejich auty delaji.
Ja nemohu za to, ze jejich auta anebo oni sami spadaji do definice nejakeho americkeho slangu.

Jestli chcete vedet, jestli by vase auto bylo v USA povazovano za "rice", poslete jeho fotky vlastnikum techto stranek a zeptejte se na jejich nazor:
http://www.ricehunters.com
http://www.riceboypage.com
http://www.anti-rice.com
http://ricecop.com
http://www.eternalkaos.net/ricepolice/
IQ stylingem nenahradis.

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Taboo píše:
Lamer píše:4 Taboo: Celu tuto polemiku som si precital a vychadza mi z toho jedina vec... Ak ma niekto hocaky vykon [hoc aj 800rwhp] a ma na afte lexus style svetla, tak je RICER, je tak?
Ne. "Ricer" je oznaceni neci mentality, "rice" je oznaceni kycoviteho produktu anebo i celeho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice bez ohledu na vykon toho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice i na tovarnim Evu anebo 3G Eclipse.
takze treba Mazda 6, Lexus IS200 jsou uz od vyroby rice.... a me se ten Lexux tak libi :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

.:]{UBIS:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:]{UBIS:. »

Sqvělej článek Zemi..

Myslim,že je to trefný vysvětlení.. docela sem se musel zasmát a představil sem si hned ty týpky jak maji NAPŘ.!!!! Feldu (první mě napadla - jinak vim,že když se to neposere dá se z ní udělat pakný auto) a zajedou na rodinej nákup do kauflandu,sparu atd.. a kromě plátkovýho sejra a jogurtů přihodí pár svítidel na ostřikovače,5 trubic neonů do interiéru,pár odznáčků typu ABS,sadu deseti nesmyslných antének a dva tucty odrazek na všechny místa na autě.. všechno završí polepama typu červ krz kapotu nebo ruce rvoucí blatníky... A aby šlo o opravdovýho "RICERA" tak pak na semaforech čumí div ne v závodní helmě a čekaj až se člověk podívá na ně aby viděl jak sou hustý.. :( nechápu takový.. :D ale každej podle svýho gusta..

Dodatek...
Jeste sem prelouskal dalších 7 stránek bouřlivýho tématu a dalo se pochytit hodne a asi to i dočtu... Například se dost potvrdilo se že Hondáci nedaji na svý kocoury dopustit, že amíci sou za nevíc (sem zvědavej,až dojde za 20 let béno na jejich pětilitry s 500HP.. co klucí,co pak??japonci něco ale vymyslí ne??)

Jen mám pocit,že každej má drobet pravdu.. ze svýho pohledu..

Českej tuning čeká na svůj čas.. zatim se pěknej aut vidí málo,šrotů s fáborkama kopice.. ALE TO PROTOZE V SÁMOŠCE NA ROHU nemaji třeba turbo za pultem a slušnej servis kde něco umí se hledá těžko.. to Taboo asi nechápe (nic proti tobě chlape) ale sme tady vážně ještě pozadu..
www.cardomain.com/id/kubis

EX: MAZDA MX-3
EX: BMW E36 318is coupe
HONDA CIVIC 02 coupe
RENAULT R19 cabrio Karmann

WWW.BRYXLE.CZ
.:]{:.

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Taboo píše:A kde presne jsem to rekl a proc najednou vsechno vztahujes na sebe ?
Milý Taboo.
O stránku před nebo dvě si psal že RICEŘI jsou ubohý,jsou to idioti a kdesi cosi.A to nezapřeš.Pak si tu někde plácnul seznam podle kterýho když mám pedály sem ricer.I zemi je ricer a defacto všichni zde na fóru jsou riceři páč téměř všichni mají nějaký ten styling.Tak jak to potom nemůžu vztahovat na sebe.Ta si do pr..le uvědom co tu meleš za sra..ky !
Nejdřív začneš říkat že všichni riceři jsou kokoti největšího calibru ,pak nepřímo řekneš že riceři jsou zde na tomto fóru všichni (a to podle tvýho seznamu je 90% lidí) a pak se budeš divit že se tu někdo vzteká.Dyť ty jim nepřímo říkáš že sou to debilové!!! A prosím nechej si od cesty to své nekonečné že sis tu definici nevymyslel.To že ricer=ču..k je z tvojí hlavy!
Proč mám bejt debil jen proto že mám čirý světla (čiráky=ricer ricer=kokot podle tebe)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Proc si najednou svuj puvodni prispevek plny "intelligence" v podobe osobnich urazek zmenil :? ? Nerikej, ze jsi se dokonce nad sebou i zamyslel a zacal se stydet :roll: .
A kde jsi prisel na to, ze definice slova "ricer" je dokonce z me vlastni hlavy? Co to je za blbost? Precti si tu definici tady:
http://www.urbandictionary.com/define.p ... =ricer&r=f
Jak tezke je kliknout na ten link a uvedomit si, ze ja www.urbandictionary.com nevlastnim?
Georgeos píše: Myslel sem nejdřív že se Zemi vzteká jen tak pro nic za nic ale vidím že si opravdu americkej looser kterej si chodi léčit koplexy urážením druhých lidí a machrováním svýma znalostma. Jasně máš typickej postoj blbečka, když se s tebou někdo snaží komunikovat. "No jó ty máš sedačky,to si mám jako sednout na zadek.Já mám natuněnýho eclipse a jezdím nelegální závody a sem velkej boss u nás v americe mezi autama". Už se nedivým že půlka světa nesnáší ameriku.
Tohle snad neni opravdu normalni... :? Nejak te urazilo, ze jsem se nekde nedostatecne neobdivoval tvym sedackam anebo neco :? ? A kde presne jsem tvrdil, ze jsem velky boss mezi autama v USA :? ? Obycejnych lidi jako ja a aut jako moje jsou u nas cele tisice.
Napadlo te treba, ze tim duvodem meho obcasneho sdileni nejakych vedomosti by mohlo byt dokonce treba i to, ze chci nekomu pomoci? Ja z toho vubec nic nemam a mohu ti prozradit, ze krome nekolika lidi, kteri za to opravdu stoji, toho sdilim VELICE malo (jinak bych tady psal cele sekce o stavbe a lazeni zavodnich motoru Hondy :wink: ). Ja si zadne komplexy lecit nepotrebuji, protoze zadne nemam a nikdy jsem na tomto foru nikoho jako prvni neurazil. Pokud tebe urazi pravda, fakta, definice "rice" anebo ze 2+2=4, mozna ze te urazi jen tva vlastni ignorance a zatvrzelost, za kterou si muzes sam. A kdyz uz se tady snazis pouzivat nejake anglicke slova, jejichz vyznam neznas, jako osobni urazky, mozna by jsi se mohl nejdriv podivat do slovniku - aby to nevypadalo tak trapne.
.:]{UBIS:. píše:ALE TO PROTOZE V SÁMOŠCE NA ROHU nemaji třeba turbo za pultem a slušnej servis kde něco umí se hledá těžko.. to Taboo asi nechápe (nic proti tobě chlape) ale sme tady vážně ještě pozadu..
Ja to chapu a (vzhledem k mentalite lidi jako Georgeous, max.ps anebo Idaho, se kterou jsem se tady mel moznost mnohokrat setkat) mne to nijak ani neprekvapuje. Situace v kazdem svobodnem a demokratickem state je utvarena jeho obyvateli a vysledky proste mluvi sami za sebe. To neni v zadnem pripade mysleno jako nejaka urazka, ale podmet k zamysleni.
IQ stylingem nenahradis.

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Proč tady furt řešíte to slovo ricer, dyk to je k smíchu. Já sem třeba určitě taky ricer a je mi to úplně ukradený, svoje auto se mi líbí tak jak je a to jestl isem ricer nebo ne to mě žíly vůbec netrhá :?:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Laconi píše:Proč tady furt řešíte to slovo ricer, dyk to je k smíchu. Já sem třeba určitě taky ricer a je mi to úplně ukradený, svoje auto se mi líbí tak jak je a to jestl isem ricer nebo ne to mě žíly vůbec netrhá :?:
ne jo :twisted: :lol:

.:]{UBIS:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:]{UBIS:. »

Ja to chapu a (vzhledem k mentalite lidi jako Georgeous, max.ps anebo Idaho, se kterou jsem se tady mel moznost mnohokrat setkat) mne to nijak ani neprekvapuje. Situace v kazdem svobodnem a demokratickem state je utvarena jeho obyvateli a vysledky proste mluvi sami za sebe. To neni v zadnem pripade mysleno jako nejaka urazka, ale podmet k zamysleni.
Je jasný,že sou tady jiný podmínky na tom se určitě shodneme... Jen je třeba dát šanci lidem tady.. neměl bys je prudit za to co nemůžou změnit, situaci která tu je ze dne na den.. mění se to tady ale chce to čas.. jinak rychlý auto je super věc.. ale sou i lidi co si poladí kárku jen pro sebe a nehrnou se do závodění tak naco rychlý auto.. prostě se jim líbí jak si ho udělaji a nepotřebujou dát všem naprdel.. třeba by si rádi pridali pár koní kvalitníma komponentama do motoru.. ale když je tady neseženeš tak co naplat.. vrazíš grant do toho co sehnat můžeš..

Začínam s MX-3kou, je to zpuchlá 1.6ka ale je to krásný auto.. a mě se moc líbí,kdybych chtěl střelu tak si koupim dvoulitr nebo třílitr nějakou kraksnu rezavou a taky budu rychlej.problém bude,že vyjedu jen jednou za tejden aby mě nesežralo béno a pojistka...

Stejně tak je pro tebe jednoduchý sehnat eclipce kterej v USA neni žádná pecka.. takže ve srovnání s poměrama daný země nejsi na tom o nic líp než my tady.. chápu,že se ti zdá směšný některý věci co tady lidi dělaji,že si třeba koupí křídlo místo kvalitního podvozku.. ale právě třeba ten podvozek se nedá sehnat..nebo stojí jako půlka auta.. Zatim.. Stejný je to s náhradníma dílama.. tady stojí přední světlo na MX 15000 nový 7000,- z bazaru.. V USA my psal týpek a divil se nad tou cenou,protože on ho sežene za 50vdolků.. to sou ty rozdíly.. a až se to srovná.. jestli někdy.. tak pak se dá rovnocenne rozprávět..
www.cardomain.com/id/kubis

EX: MAZDA MX-3
EX: BMW E36 318is coupe
HONDA CIVIC 02 coupe
RENAULT R19 cabrio Karmann

WWW.BRYXLE.CZ
.:]{:.

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“