Moderátor: Zemi
Vasimi pomery mozna. Jeden z mych zamestnanecu vlastni snad 15 aut (nejakych 5 Jeeps, 2 Corvettes, 1 600HP Cobra replica, 3 DSMs, 1 Nissan 4x4 pickup, 2 Chevy pickups a kdo vi co vsechno) a asi stejny pocet motorek. Ja v tech autech nemam tak moc penez. To Evo stalo 30 tisic (coz je tady uplne prumerne auto), v te 91 GSX mam okolo 20 tisic, v te 99 GSX asi 12, to Volvo ma hodnotu jen asi 6 tisic a ten "beater" Laser jen asi 1,500. K prijmum Billa Gatese mam taky hodne daleko. Ja vydelavam jen okolo 10 tisic dolaru mesicne (jak se mi chce), coz sice neni nijak zavratna castka, ale mne to staci protoze po nicem drahem (jako nejake luxusni superauta) opravdu netouzim. I presto, ze mam v bance dostatek penez na to, abych si mohl jit treba zitra koupit Corvette Z06, Dodge Viper anebo Acura NSX, tak si zase na druhou stranu nemohu dovolit koupit svuj vlastni LearJet anebo pulmilionovou jachtu jako jini lidi. Ja jsem jen uplne normalni prumer.F.N.T (Jergi) píše:Jinak Taboo je asi nevlastní syn Billa Gatese ne, že si vydržuje takovejch kárek
Hm pekny pekny a co nejakej odkaz na nejake tve stranky napsat na net se da cokoli. ne ze bych ti neveril to ne ale par zakomplexovanej typku co si honej triko po netu jsem uz videl. Jinak ja se nemam za co stydet ja si veci nekupuju jako ty ja si je vyrabim. Za me nemluvi slova ale to jak to jede a vypada. precijenom koupit si silne auto nechat si ho NEKYM jeste pekne vylepsit to mi prijde RICE protoze clovek ktery si auto postavi vlastnima rukama at uz pomoci samolepek a nalepenim spousty nesmislu je podle me lepsi nez ten kdo si to koupi za tezky penize a pak dela machry a to je mysleno vseobecne ne proti tobe. V US je spousta krasnych aut ale jen malo lidi kteri to umi udelat a spousta ktera si to umi koupit. kdyby v CR byli takovy financni moznosti jako je jinde ve svete tak sikovnych lidi je tady mnohem vic nez jinde ve svete a prave na takovych lidech jako je ZEMI je to videt co dokazi a za jakych financnich moznosti dokazi kolikraz vic nez spousta prachatych lidi a o tech bych si prave dokazal tvrdit ze jsou RICE. ale jinak mozna jsem to spatne pochopil protoze ma anglictina je na urovni 2letyho americana a vetsina prekladacu mi to neprelozi az tak dokonaleTaboo píše:Ahhh, dalsi internetovy hrdina se ozvalskritek píše:zemi nic si z toho nedelej co cekat od cecha zijiciho v USA jezdici nemeckym autem a pod svou prezdivkou ma znak mitsubishi.
Za prve, ja jsem ceske obcanstvi nikdy nemel a v USA jsem se narodil. Tady je seznam mych aut, ktere v soucasne dobe vlastnim a s kterymi jezdim:
- 2004 Mitsubishi EVO VIII
- 1999 Mitsubishi Eclipse GSX
- 1995 Volvo 850 Turbo
- 1991 Mitsubishi Eclipse GSX
- 1991 Plymouth Laser FWD Turbo
(Pak mam taky klasiku Oldsmobile 442 convertible, ale ten nepocitam, protoze je v soucasne dobe v nepojizdnem stavu a ocekava restoraci)
Ktere z tech aut je presne nemecke? Ja jsem zadne nemecke auto nikdy nemel. Co ale cekat od ceskeho ricera s Hondou...
Jestli tě něco pořád nutí zemiho popichovat, tak na něj asi myslíšAnonymous píše:Ha, haIdaho píše:Zemi kašli na to asi mu fakt visíme hodně v krku když se pořád naváží.. a to je zase dobrej pocit pro mne.. jak na mne musí pořád někdo myslet a pořád mi dokazovat jakej jsem ricer.. tak se mu zas tak v pohodě nežije, jinak by na mne kašlal. Hodne si fandis
. Snad nejsi opravdu tak naivni (zda se ale ze ano), aby jsi si myslel ze mi zrovna na tobe nejak zalezi anebo na tebe myslim
. Pokud ti to (a Zemimu) jeste nedoslo (cemuz se ani moc neda divit), tak pro mne nejste nic vic nez dva cirkusovi klauni, kteri mne vzdycky dokazou pobavit a rozesmat svou debilitou a ignoranci kdyz se nudim. Diky vasemu IQ teploty kostky ledu jste jeste ani nezjistili, ze ja se do tehle rice sekce chodim zasmat a mit z vas srandu
. Rozdil mezi temi cirkusovymi klauny a vama je ovsem ten, ze ti klauni se o pobaveni nekoho zamerne snazi. Vy to naopak delate tak prirozene, ze si to ani neuvedomujete
. Kdyz tady ctu, jak Zemi vezme sve male prditko s jeho ultra specialnimi T ventily (o kterych nikdo nikdy neslysel, protoze zadne takove ventily neexistujou
) na "dynamometer", pocita horsepower na papiru anebo jak dlouho mu trvalo prijit na to, ze po namontovani K&N filtru primo na sani by mohl i dokonce odstranit tu originalni krabici s tim originalnim filtrem, tak se tady valim smichy...
V tomto tematu jsem se jen snazil vysvetlit, co anebo kdo je "ricer". "Ricer" neni jen vlastnik auta s levnymi, nevkusnymi a nesmyslnymi venkovnejsimi a vnitrnimi modifikacemi, ktere maji za ukol ohromit jine (stejne priblble) ricery. "Ricer" je predevsim oznaceni mentality jistych jedincu, kteri, i presto ze o svych vlastnich autech vedi uplne ho*no a stezi si sami umi vymenit olej anebo namontovat Altezza tail lights, tak neustale placaji doslovne blbosti o vecech, ktere nemaji, kterym sami nerozumi a o kterych jen nekde slyseli anebo je videli na obrazku. Zemi sice vubec nevi, co ExtrudeHone je, ale on to samozrejme v aute ma taky (jak jinak). On ma i "stroke increase", i presto, ze nevi, co to znamena...
A pak tam jsou zajiste taky vsechny ty "chytrosti" o autech, v kterych sice nikdy ani nesedel (natoz aby s nema i dokonce nekdy jel
) - jako treba NSX, ale o kterych vi vsechno, protoze slintal nad jejich obrazky a videama.
"Ricers" jsou proste jen trapni pozeri, kteri se neustale snazi predstirat, ze jejich pomale prditka jsou zavodni auta (o kterych v noci jen tajne sni), ze vsechno znaji, vi a vsemu rozumi (i presto, ze znaji a vi ho*no) a kdo jim to proste nezere anebo se jejich ignoranci a debilite dokonce i smeje, tak je naprosty (doplnte si jakoukoliv nadavku).
Jestli proste chcete znat vyznam americkeho slangu "ricer", lepsi priklad nez Zemi na tomto foru asi nenajdete (mozna s vyjimkou te make debilky "NOS", ktera ani nevi co NOS znamena, anebo tech nekolika priblblych 15ti letych deti, ktere ani nemaji auta). Zda se, ze Honda, rice, ignorance a debilita jdou celosvetove ruku v ruce, nez u kterekoliv jine znacky - a to i v CR.
Ja jsem presvedcen, ze nekteri lidi si jen neuvedomili, ze ja osobne nerozhoduji o tom, cemu se rika v USA "rice" a komu "ricer" a nemohu proto nijak ovlivnit co a kdo do tech definici americkeho slangu spada - at se to nekomu libi anebo ne - stejne tak, jako nemohu ovlivnit, ze 2+2=4. Jedine, co mohu nabidnout je pravdu, fakta a vysvetleni, ale jestli je nekdo prijme anebo ho urazi neni proste na mne.xenon04 píše:Taboo: kdyby jsi bydlel v ČR, možná bys věděl proč si tu to tak rozvířil...
Tak hlavně si myslím že jak Ty, tak Taboo ste se měli zdržet urážek a neudělat tu z toho takovej srač..ej thread.Diskutovat se dá i bez urážek a sprostých nadávek (i když už nevím kdo začal).Ale chováte se obá jak malý děti na pískovištiZemi píše:Ja uz jsem s tim smirenej, ale vejmrd je ze mam CRX na americkych strankach a nikdo mi tam nenapsal ze jsem RICER ac jsem to u ostatnich videl...Podle me neni american jako american...
Ne. "Ricer" je oznaceni neci mentality, "rice" je oznaceni kycoviteho produktu anebo i celeho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice bez ohledu na vykon toho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice i na tovarnim Evu anebo 3G Eclipse.Lamer píše:4 Taboo: Celu tuto polemiku som si precital a vychadza mi z toho jedina vec... Ak ma niekto hocaky vykon [hoc aj 800rwhp] a ma na afte lexus style svetla, tak je RICER, je tak?
To snad nemyslis vazneGeorgeos píše:Akorát tě taboo opravím v tvojem chápání definice ricer.
A kde presne jsem to rekl a proc najednou vsechno vztahujes na sebeGeorgeos píše:Takže i přesto že podle tebe sem ricer tak kupříkladu ve dne dodržuju 50tku v obci,nesnažím se s nikým závodit,neplácám si na auto hovadiny a nejsem debílek nebo klaun kterej si myslí že má závoďák. Nemůžeš o každým kdo dělá styling říct že je to debil.Někdy sou to rozumnější a chytřejší lidé než vy tuneři!
takze treba Mazda 6, Lexus IS200 jsou uz od vyroby rice.... a me se ten Lexux tak libiTaboo píše:Ne. "Ricer" je oznaceni neci mentality, "rice" je oznaceni kycoviteho produktu anebo i celeho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice bez ohledu na vykon toho auta. Altezza-style zadni svetla jsou rice i na tovarnim Evu anebo 3G Eclipse.Lamer píše:4 Taboo: Celu tuto polemiku som si precital a vychadza mi z toho jedina vec... Ak ma niekto hocaky vykon [hoc aj 800rwhp] a ma na afte lexus style svetla, tak je RICER, je tak?
Milý Taboo.Taboo píše:A kde presne jsem to rekl a proc najednou vsechno vztahujes na sebe ?
Tohle snad neni opravdu normalni...Georgeos píše: Myslel sem nejdřív že se Zemi vzteká jen tak pro nic za nic ale vidím že si opravdu americkej looser kterej si chodi léčit koplexy urážením druhých lidí a machrováním svýma znalostma. Jasně máš typickej postoj blbečka, když se s tebou někdo snaží komunikovat. "No jó ty máš sedačky,to si mám jako sednout na zadek.Já mám natuněnýho eclipse a jezdím nelegální závody a sem velkej boss u nás v americe mezi autama". Už se nedivým že půlka světa nesnáší ameriku.
Ja to chapu a (vzhledem k mentalite lidi jako Georgeous, max.ps anebo Idaho, se kterou jsem se tady mel moznost mnohokrat setkat) mne to nijak ani neprekvapuje. Situace v kazdem svobodnem a demokratickem state je utvarena jeho obyvateli a vysledky proste mluvi sami za sebe. To neni v zadnem pripade mysleno jako nejaka urazka, ale podmet k zamysleni..:]{UBIS:. píše:ALE TO PROTOZE V SÁMOŠCE NA ROHU nemaji třeba turbo za pultem a slušnej servis kde něco umí se hledá těžko.. to Taboo asi nechápe (nic proti tobě chlape) ale sme tady vážně ještě pozadu..
ne joLaconi píše:Proč tady furt řešíte to slovo ricer, dyk to je k smíchu. Já sem třeba určitě taky ricer a je mi to úplně ukradený, svoje auto se mi líbí tak jak je a to jestl isem ricer nebo ne to mě žíly vůbec netrhá
Je jasný,že sou tady jiný podmínky na tom se určitě shodneme... Jen je třeba dát šanci lidem tady.. neměl bys je prudit za to co nemůžou změnit, situaci která tu je ze dne na den.. mění se to tady ale chce to čas.. jinak rychlý auto je super věc.. ale sou i lidi co si poladí kárku jen pro sebe a nehrnou se do závodění tak naco rychlý auto.. prostě se jim líbí jak si ho udělaji a nepotřebujou dát všem naprdel.. třeba by si rádi pridali pár koní kvalitníma komponentama do motoru.. ale když je tady neseženeš tak co naplat.. vrazíš grant do toho co sehnat můžeš..Ja to chapu a (vzhledem k mentalite lidi jako Georgeous, max.ps anebo Idaho, se kterou jsem se tady mel moznost mnohokrat setkat) mne to nijak ani neprekvapuje. Situace v kazdem svobodnem a demokratickem state je utvarena jeho obyvateli a vysledky proste mluvi sami za sebe. To neni v zadnem pripade mysleno jako nejaka urazka, ale podmet k zamysleni.