Kazdy si z tohoto tematu vezmeme co chceme, ale zaver bude stejny... Nechtejte slyset jaky...

Moderátor: Zemi
my taky nepotřebujem turboo, nám stačí biturboooZemi píše:[scroll][schild=19 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Taboo se docista zblaznil[/schild][/scroll]
Zapominas ze tady jsi u Hondy a jejich 4cylindriky maji az 240PS v zakladu...![]()
![]()
MY NEPOTREBUJEME TURBO!!!
Type- R rulezzz
![]()
![]()
Zejtra si musim koupit sticker Type-R a nalepit si ho na zadni sklo...
Kolik ti zaplatil?max.ps píše:Všem co sledovali hádku mezi mnou a taboo, chci říct, že po tom co jsem vychladl, jsme se s Taboo udobřili a kdyby to šlo rád bych vzal svá předchozí slova zpět. Byl jsem zaslepený a udělal velké chyby. Tímto se tedy ještě jednou Taboo omlouvám - jsi dobrej chlap a já byl blbec!
NicZemi píše:Kolik ti zaplatil?max.ps píše:Všem co sledovali hádku mezi mnou a taboo, chci říct, že po tom co jsem vychladl, jsme se s Taboo udobřili a kdyby to šlo rád bych vzal svá předchozí slova zpět. Byl jsem zaslepený a udělal velké chyby. Tímto se tedy ještě jednou Taboo omlouvám - jsi dobrej chlap a já byl blbec!
Kdyz myslis...max.ps píše:NicZemi píše:Kolik ti zaplatil?max.ps píše:Všem co sledovali hádku mezi mnou a taboo, chci říct, že po tom co jsem vychladl, jsme se s Taboo udobřili a kdyby to šlo rád bych vzal svá předchozí slova zpět. Byl jsem zaslepený a udělal velké chyby. Tímto se tedy ještě jednou Taboo omlouvám - jsi dobrej chlap a já byl blbec!jen jsem si uvědomil, že jsem to hodně přehnal...
Diky...max.ps píše:Co to plácáš...Vždyť naše hondy jsou rychlé... jak to můžeš říct?
![]()
A jinak, máš pěkný článek v "showroomu"Hlavně jsem si konečně pořádně prohlídnul Tvé autí...
Nj, děsná diskuze...Zemi píše:Diky...max.ps píše:Co to plácáš...Vždyť naše hondy jsou rychlé... jak to můžeš říct?
![]()
A jinak, máš pěkný článek v "showroomu"Hlavně jsem si konečně pořádně prohlídnul Tvé autí...
Jinak tady si poctes!!!
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?p=204172
[schild=9 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]I love her too![/schild]max.ps píše:Nj, děsná diskuze...Zemi píše:Diky...max.ps píše:Co to plácáš...Vždyť naše hondy jsou rychlé... jak to můžeš říct?
![]()
Jinak tady si poctes!!!
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?p=204172![]()
I LOVE HONDA!
system porschePJ píše:Tak se tu všichni usmiřte ať neni další [pérl hárbr] a stejně máte všichni šunky a já závoďáka
Zda se, ze jsi tomu neporozumel teda vubecIdaho píše:Jak už taboo řekl. jsou trošku jiné standarty tady u nás a jiné v USA, já jsem rád že to z něj konečeně vypadlo.. Pořád mi ležela v žaudku naše diskuze ohledně pomalejch, levnejch ekonoboxů - tenkrát nedokázal pochopit že takse možná jeví Hondy amíkům v porovnání s jinýmy vozy na jejich trhu, dalšími trřními podmínkami, a platební silou, u nás zase Hondy prostě znamenají něco jiného... Dík Taboo žes to řekl, to bylo to co jsme do tebe celoudobu hustil, a tys to nechápal ( nebo nechtěl pochopit?? )..
Kazdopadne od dob co jsi tady u nas na foru jsem zmenil nazory a to tak, ze na zevnejsek snad ani nesahnu... Mrkni sem http://www.hciforum.it/index.php ... Italske Honda forum, ale podivej se o cem se tam majitele "Civicu" bavi... Kdyby uroven a styl mysleni zdejsich "tuneru" byl na urovni tech Italu tak si muzeme piskat... Osobne bych byl radsi kdyby se srazy konaly treba na Autodromech jako to delaj oni...
Rozumis treba rozdilu mezi Miss USA a Miss Universe anebo mezi nejakym mistnim rally a WRC?Idaho píše:to taboo nemá syml se s tebou o něčen nekonkríétním bavit, vždy uděláš to co vyčítáš nám, přetočíš to naopka.. Opět mícháš místní poměry se světovými.. ukaž mi kde je ve vsětových poměrech definován ricer..
To sou opet zvratkyAnonymous píše:Zda se, ze jsi tomu neporozumel teda vubecIdaho píše:Jak už taboo řekl. jsou trošku jiné standarty tady u nás a jiné v USA, já jsem rád že to z něj konečeně vypadlo.. Pořád mi ležela v žaudku naše diskuze ohledně pomalejch, levnejch ekonoboxů - tenkrát nedokázal pochopit že takse možná jeví Hondy amíkům v porovnání s jinýmy vozy na jejich trhu, dalšími trřními podmínkami, a platební silou, u nás zase Hondy prostě znamenají něco jiného... Dík Taboo žes to řekl, to bylo to co jsme do tebe celoudobu hustil, a tys to nechápal ( nebo nechtěl pochopit?? )... "Rice" je AMERICKY slang definovany AMERICKYMI (= ne CR anebo celosvetovymi) standarty. Vetsine toho, cemu vy rikate "tuning" se v USA rika "rice". Nekde se tomu muze rikat "styling" anebo cokoliv jineho, ale v USA se tomu rika "rice" (a doufam, ze nejaky cesky riceboy mi ted nebude vykladat, co rice je a co neni
).
Automobily na druhou stranu nejezdi jenom v USA a v CR a proto jsou posuzovany CELOSVETOVYMI standarty (= ne jen standarty USA anebo CR) prednich svetovych vyrobcu. Honda Civic neni spodina jen v USA, ale taky v Australii, Kanade anebo i samotnem Japonsku - a kdekoliv jinde kde mistnimi prumernymi vozy jsou prumerne vozy prednich svetovych vyrobcu na zaklade celosvetovych meritek. Jen proto, ze vasim prumerem jsou podprumerne auta jako Skoda jeste neznamena, ze celosvetovymi meritky je Honda Civic nadprumerne auto. Mozna u vas to nadprumerne auto je, ale celosvetovymi meritky to je i nastale jen levny a pomaly econobox - a to i pro samotnou Hondu, ktera povazuje za prumer jejich nabidky Accord a nic levnejsiho a pomalejsiho nez ten Civic sama nevyrabi. To nema vubec nic delat s USA, CR anebo nejakymi mistnimi podminkami, ale se standarty prednich svetovych vyrobcu aut. Jak uz jsem mnohokrat rekl, podivej se na nabidku 10 anebo 20 prednich svetovych vyrobcu aut - a pak s tim prumerem jejich nabidek porovnej Hondu Civic. Vase mistni podminky proste neurcuji jestli Honda Civic je celosvetovymi meritky levny a pomaly econobox anebo drahy high performance supercar. Celosvetovymi meritky to je levny a pomaly econobox at se to nekomu libi anebo ne - a ne proto, ze jsem to ja rekl anebo ze v USA je Honda Civic podprumerne auto, ale proto, ze jen 8 s 25 prednich vyrobcu aut dela neco jeste pomalejsi a levnejsiho, nez ten Civic. Ja anebo podminky v USA neurcuji tu econobox kategorii, do ktere ten Civic spada. To je urceno nabidkama tech prednich svetovych vyrobcu.
Ja nevim, proc je to tak doslova nemozne pochopit, ale jestli si nekdo (at uz v USA, CR anebo kdekoliv jinde) opravdu mysli, ze jeho Civic je celosvetovymi meritky nejake luxusni superauto jen proto, ze u neho na vesnici nic lepsiho nejezdi, tak se mu neco snazit vysvetlit je uplna ztrata casu.
No jestli se nedostanu pod 2,5kg/HP tak budu asi hodně zklamaný..... a ty se tu bavíš o víc než dvojnásobku.Zemi píše:Mi ti Taboo rozumime ze ospojlerovanej Civic s 50HP je RICE... CIVICy jsou econoboxy, ale ne Civic s 1,6VTi nebo 1,8VTi... Je to o pohonne jednotce jsi zapomel dodat... Treba Japonskej Civic EK9 Type-R s 1,6kou 185HP je "umelecke" dilo... Toyota Corolla AE86 je to samy ac je to auto za 1500$... Ja jsem si ted nechal "jemne" poladit motor... Kdyz to vyjde tak mam vykon 160HP... Ted si reknes jak je to malo, ale...
dejme tomu ze tam mam 160HP: 5,625kg/HP
Integra Type-R: 5,97kg/HP
S2000: 5,3kg/HP
Toyota Celica Turbo 4x4: 7,35kg/HP
Mitsubishi 3000GT: 6,11kg/HP
Mazda RX8: 6,17kg/HP
Chevrolet Camaro Z28: 5,47kg/HP
Porsche 911 Carrera: 5,4kg/HP
Takhle to porovnavam ja... Tady nejde jen o DRAG RACING, ale o svezeni v "civilu"... Proste tech "par" koni dokaze s tou 900kg hmotou zahybat a plno ostatnich radoby rychlych aut dostane naklep od 1,6ky...
Kazdopadne od dob co jsi tady u nas na foru jsem zmenil nazory a to tak, ze na zevnejsek snad ani nesahnu... Mrkni sem http://www.hciforum.it/index.php ... Italske Honda forum, ale podivej se o cem se tam majitele "Civicu" bavi... Kdyby uroven a styl mysleni zdejsich "tuneru" byl na urovni tech Italu tak si muzeme piskat... Osobne bych byl radsi kdyby se srazy konaly treba na Autodromech jako to delaj oni...
Uz se s tebou hadat nechci a nebudu takze muzes klidne prispivat dale a komentovat...
600HP+... OMG... To se tesim...leon4x4 píše:No jestli se nedostanu pod 2,5kg/HP tak budu asi hodně zklamaný..... a ty se tu bavíš o víc než dvojnásobku.Zemi píše:Mi ti Taboo rozumime ze ospojlerovanej Civic s 50HP je RICE... CIVICy jsou econoboxy, ale ne Civic s 1,6VTi nebo 1,8VTi... Je to o pohonne jednotce jsi zapomel dodat... Treba Japonskej Civic EK9 Type-R s 1,6kou 185HP je "umelecke" dilo... Toyota Corolla AE86 je to samy ac je to auto za 1500$... Ja jsem si ted nechal "jemne" poladit motor... Kdyz to vyjde tak mam vykon 160HP... Ted si reknes jak je to malo, ale...
dejme tomu ze tam mam 160HP: 5,625kg/HP
Integra Type-R: 5,97kg/HP
S2000: 5,3kg/HP
Toyota Celica Turbo 4x4: 7,35kg/HP
Mitsubishi 3000GT: 6,11kg/HP
Mazda RX8: 6,17kg/HP
Chevrolet Camaro Z28: 5,47kg/HP
Porsche 911 Carrera: 5,4kg/HP
Takhle to porovnavam ja... Tady nejde jen o DRAG RACING, ale o svezeni v "civilu"... Proste tech "par" koni dokaze s tou 900kg hmotou zahybat a plno ostatnich radoby rychlych aut dostane naklep od 1,6ky...
Uz se s tebou hadat nechci a nebudu takze muzes klidne prispivat dale a komentovat...
Vždyť i sériová těžká a líná supra má 1565kg a 330HP tedy 4,75kg/HP