Definice slova "RICER"

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

ANO, "opet" jsem vyckaval a dockal se nazoru od lidi co tu za neco stoji... :wink:

Kazdy si z tohoto tematu vezmeme co chceme, ale zaver bude stejny... Nechtejte slyset jaky... :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Zemi píše:[scroll][schild=19 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Taboo se docista zblaznil[/schild][/scroll]

Zapominas ze tady jsi u Hondy a jejich 4cylindriky maji az 240PS v zakladu... :smich: :lol:

MY NEPOTREBUJEME TURBO!!!

Type- R rulezzz

:lol: :lol: :lol:

Zejtra si musim koupit sticker Type-R a nalepit si ho na zadni sklo...
my taky nepotřebujem turboo, nám stačí biturbooo :lol: :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Všem co sledovali hádku mezi mnou a taboo, chci říct, že po tom co jsem vychladl, jsme se s Taboo udobřili a kdyby to šlo rád bych vzal svá předchozí slova zpět. Byl jsem zaslepený a udělal velké chyby. Tímto se tedy ještě jednou Taboo omlouvám - jsi dobrej chlap a já byl blbec!

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:Všem co sledovali hádku mezi mnou a taboo, chci říct, že po tom co jsem vychladl, jsme se s Taboo udobřili a kdyby to šlo rád bych vzal svá předchozí slova zpět. Byl jsem zaslepený a udělal velké chyby. Tímto se tedy ještě jednou Taboo omlouvám - jsi dobrej chlap a já byl blbec!
Kolik ti zaplatil?

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše:
max.ps píše:Všem co sledovali hádku mezi mnou a taboo, chci říct, že po tom co jsem vychladl, jsme se s Taboo udobřili a kdyby to šlo rád bych vzal svá předchozí slova zpět. Byl jsem zaslepený a udělal velké chyby. Tímto se tedy ještě jednou Taboo omlouvám - jsi dobrej chlap a já byl blbec!
Kolik ti zaplatil?
Nic :wink: jen jsem si uvědomil, že jsem to hodně přehnal...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Zemi píše:
Kolik ti zaplatil?
Nic :wink: jen jsem si uvědomil, že jsem to hodně přehnal...
Kdyz myslis... :?: Me se ted hrouti celej svet... Zjistuju ze moje/nase Hondy nejsou sportaky a ze nejsou ani trochu rychly... To je pech... :cry: :smich2:

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Co to plácáš... :roll: Vždyť naše hondy jsou rychlé... jak to můžeš říct? :wink:
A jinak, máš pěkný článek v "showroomu" 8) Hlavně jsem si konečně pořádně prohlídnul Tvé autí...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:Co to plácáš... :roll: Vždyť naše hondy jsou rychlé... jak to můžeš říct? :wink:
A jinak, máš pěkný článek v "showroomu" 8) Hlavně jsem si konečně pořádně prohlídnul Tvé autí...
Diky...

Jinak tady si poctes!!!

http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?p=204172

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše:
max.ps píše:Co to plácáš... :roll: Vždyť naše hondy jsou rychlé... jak to můžeš říct? :wink:
Diky...

Jinak tady si poctes!!!

Nj, děsná diskuze... :roll:

:lol: I LOVE HONDA! :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Zemi píše:
Diky...

Jinak tady si poctes!!!

Nj, děsná diskuze... :roll:

:lol: I LOVE HONDA! :lol:
[schild=9 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]I love her too![/schild]

tel. 608 372 848

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

Tak se tu všichni usmiřte ať neni další [pérl hárbr] a stejně máte všichni šunky a já závoďáka :smich:
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

PJ píše:Tak se tu všichni usmiřte ať neni další [pérl hárbr] a stejně máte všichni šunky a já závoďáka :smich:
system porsche 8) :D

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

pocasi(Jarmil) píše:
PJ píše:Tak se tu všichni usmiřte ať neni další [pérl hárbr] a stejně máte všichni šunky a já závoďáka :smich:
system porsche 8) :D
Si piš normálně letadlo (Tigřice taky jede :-D)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

kde ste kdo
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

"Rice" je definovana Americkyimi standarty, ne vasima. Co je u vas hezka zenska, by mohlo byt nejakym Africkym kmenem byt povazovano za nevyssi stupen osklivosti. Kdyz se zeptate toho Africkeho kmenu, co oni povazuji za osklivost, tak se nemuzete urazit, kdyz oni povazuji za osklive ty zenske, ktere vy povazujete za nejhezci. Stejne to je s "rice".

xxxxxxxxx

Jak už taboo řekl. jsou trošku jiné standarty tady u nás a jiné v USA, já jsem rád že to z něj konečeně vypadlo.. Pořád mi ležela v žaudku naše diskuze ohledně pomalejch, levnejch ekonoboxů - tenkrát nedokázal pochopit že takse možná jeví Hondy amíkům v porovnání s jinýmy vozy na jejich trhu, dalšími trřními podmínkami, a platební silou, u nás zase Hondy prostě znamenají něco jiného... Dík Taboo žes to řekl, to bylo to co jsme do tebe celoudobu hustil, a tys to nechápal ( nebo nechtěl pochopit?? )..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Idaho píše:Jak už taboo řekl. jsou trošku jiné standarty tady u nás a jiné v USA, já jsem rád že to z něj konečeně vypadlo.. Pořád mi ležela v žaudku naše diskuze ohledně pomalejch, levnejch ekonoboxů - tenkrát nedokázal pochopit že takse možná jeví Hondy amíkům v porovnání s jinýmy vozy na jejich trhu, dalšími trřními podmínkami, a platební silou, u nás zase Hondy prostě znamenají něco jiného... Dík Taboo žes to řekl, to bylo to co jsme do tebe celoudobu hustil, a tys to nechápal ( nebo nechtěl pochopit?? )..
Zda se, ze jsi tomu neporozumel teda vubec :mad: . "Rice" je AMERICKY slang definovany AMERICKYMI (= ne CR anebo celosvetovymi) standarty. Vetsine toho, cemu vy rikate "tuning" se v USA rika "rice". Nekde se tomu muze rikat "styling" anebo cokoliv jineho, ale v USA se tomu rika "rice" (a doufam, ze nejaky cesky riceboy mi ted nebude vykladat, co rice je a co neni :roll: ).

Automobily na druhou stranu nejezdi jenom v USA a v CR a proto jsou posuzovany CELOSVETOVYMI standarty (= ne jen standarty USA anebo CR) prednich svetovych vyrobcu. Honda Civic neni spodina jen v USA, ale taky v Australii, Kanade anebo i samotnem Japonsku - a kdekoliv jinde kde mistnimi prumernymi vozy jsou prumerne vozy prednich svetovych vyrobcu na zaklade celosvetovych meritek. Jen proto, ze vasim prumerem jsou podprumerne auta jako Skoda jeste neznamena, ze celosvetovymi meritky je Honda Civic nadprumerne auto. Mozna u vas to nadprumerne auto je, ale celosvetovymi meritky to je i nastale jen levny a pomaly econobox - a to i pro samotnou Hondu, ktera povazuje za prumer jejich nabidky Accord a nic levnejsiho a pomalejsiho nez ten Civic sama nevyrabi. To nema vubec nic delat s USA, CR anebo nejakymi mistnimi podminkami, ale se standarty prednich svetovych vyrobcu aut. Jak uz jsem mnohokrat rekl, podivej se na nabidku 10 anebo 20 prednich svetovych vyrobcu aut - a pak s tim prumerem jejich nabidek porovnej Hondu Civic. Vase mistni podminky proste neurcuji jestli Honda Civic je celosvetovymi meritky levny a pomaly econobox anebo drahy high performance supercar. Celosvetovymi meritky to je levny a pomaly econobox at se to nekomu libi anebo ne - a ne proto, ze jsem to ja rekl anebo ze v USA je Honda Civic podprumerne auto, ale proto, ze jen 8 s 25 prednich vyrobcu aut dela neco jeste pomalejsi a levnejsiho, nez ten Civic. Ja anebo podminky v USA neurcuji tu econobox kategorii, do ktere ten Civic spada. To je urceno nabidkama tech prednich svetovych vyrobcu.
Ja nevim, proc je to tak doslova nemozne pochopit, ale jestli si nekdo (at uz v USA, CR anebo kdekoliv jinde) opravdu mysli, ze jeho Civic je celosvetovymi meritky nejake luxusni superauto jen proto, ze u neho na vesnici nic lepsiho nejezdi, tak se mu neco snazit vysvetlit je uplna ztrata casu.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Mi ti Taboo rozumime ze ospojlerovanej Civic s 50HP je RICE... CIVICy jsou econoboxy, ale ne Civic s 1,6VTi nebo 1,8VTi... Je to o pohonne jednotce jsi zapomel dodat... Treba Japonskej Civic EK9 Type-R s 1,6kou 185HP je "umelecke" dilo... Toyota Corolla AE86 je to samy ac je to auto za 1500$... Ja jsem si ted nechal "jemne" poladit motor... Kdyz to vyjde tak mam vykon 160HP... Ted si reknes jak je to malo, ale...

dejme tomu ze tam mam 160HP: 5,625kg/HP

Integra Type-R: 5,97kg/HP

S2000: 5,3kg/HP

Toyota Celica Turbo 4x4: 7,35kg/HP

Mitsubishi 3000GT: 6,11kg/HP

Mazda RX8: 6,17kg/HP

Chevrolet Camaro Z28: 5,47kg/HP

Porsche 911 Carrera: 5,4kg/HP

Takhle to porovnavam ja... Tady nejde jen o DRAG RACING, ale o svezeni v "civilu"... Proste tech "par" koni dokaze s tou 900kg hmotou zahybat a plno ostatnich radoby rychlych aut dostane naklep od 1,6ky...

Kazdopadne od dob co jsi tady u nas na foru jsem zmenil nazory a to tak, ze na zevnejsek snad ani nesahnu... Mrkni sem http://www.hciforum.it/index.php ... Italske Honda forum, ale podivej se o cem se tam majitele "Civicu" bavi... Kdyby uroven a styl mysleni zdejsich "tuneru" byl na urovni tech Italu tak si muzeme piskat... Osobne bych byl radsi kdyby se srazy konaly treba na Autodromech jako to delaj oni...

Uz se s tebou hadat nechci a nebudu takze muzes klidne prispivat dale a komentovat...

tel. 608 372 848

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Kazdopadne od dob co jsi tady u nas na foru jsem zmenil nazory a to tak, ze na zevnejsek snad ani nesahnu... Mrkni sem http://www.hciforum.it/index.php ... Italske Honda forum, ale podivej se o cem se tam majitele "Civicu" bavi... Kdyby uroven a styl mysleni zdejsich "tuneru" byl na urovni tech Italu tak si muzeme piskat... Osobne bych byl radsi kdyby se srazy konaly treba na Autodromech jako to delaj oni...
:banan: nase srazy jsou spis styling srazy, ale na okruhu :roll:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

to taboo nemá syml se s tebou o něčen nekonkríétním bavit, vždy uděláš to co vyčítáš nám, přetočíš to naopka.. Opět mícháš místní poměry se světovými.. ukaž mi kde je ve vsětových poměrech definován ricer..

prostě koukni na pordeje u nás ( starších vozu ) a zjistíš ze Honda ( at už civc nebo acco či jiné ) nepatří zrovinak do spodiny ( tím myslím u nás, nezajímá mne austrálie, hamburgeland a podobně.. ) bavíme se o MÍSTNÍCH POMĚRECH . Místo abys to bral že s echci usmířit a že jsme anšli konečěn společnou notu tak to zase obrátíš.. Sorry ale s tebou se nedá rozumně mluvit..

Jinak celou debatu jsem vztahoval k jednomu tématu které se kdysy probíralo a to hovořilo o výběru staršího vozu v Našich podmínkách. neříkám ž jsou to super letadla, nebo hight perf auta, ale prostě jsme debatovali o cenové kategorii u nás to prostě nejsou nejlevnější auta...
na jednu stranu s eoháníš "místními podmínka" na druhou do toho mixuješ světové. K čemu je mi platné že nějaká zkurv..korveta je nadpruměrné a dostupné auto v USA nebo jinde, když u nás pokud bdue dostupná tak za téměř 1éti násobek ceny, z akterou s edá v přepočtu na ck koupit v usa.. ( ted nechci urážet korvetu ale myslím obecně auta o kterých píšeš.. ) ukaž mi kde tady v čechách si mohu jít koupit mustanga v rozumné ceně ( alespon za cenu S2000 ) .. budou to jedno možná dvě místa v celé republice.. a o tom to je.. o místních poměrech..

Prostě když to shrnu, dost víš o motoerch al eo poměrech víš hovno..

PS.. klidnš mi za to dejte katru chtěl jsem mu to říct už dýl..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

V poho Idaho... Souhlasim s tebou... Karty davam stejne ja pac jsem tu moderator...

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Idaho píše:to taboo nemá syml se s tebou o něčen nekonkríétním bavit, vždy uděláš to co vyčítáš nám, přetočíš to naopka.. Opět mícháš místní poměry se světovými.. ukaž mi kde je ve vsětových poměrech definován ricer..
Rozumis treba rozdilu mezi Miss USA a Miss Universe anebo mezi nejakym mistnim rally a WRC? :?

Podle tve "logiky", na nejake vesnici, kde je 10 Trabantu a 1 Ford Fiesta, je ta Fiesta mistnimi pomery nadprumerne auto - a i presto, ze v CR je prumernym autem treba Skoda, tak ty tvrdis, ze ten Ford Fiesta je tam i nadale nadprumerne auto jen proto, ze u vas na vesnici to tak je a nikoho by nemel zajimat prumer v CR.
Stejne tak, u vas na vesnici muze byt kun se 3 nohama dostihovy sampion, protoze ostatni kone tam maji jen dve nohy. Znamena to, ze v porovnani s prumernymi koni se ctyrma nohama v Ceske Republice je ten vas vesnicky 3-nohy sampion i nadale nadprumerny kun? Pro tebe asi ano, protoze vsechno soudis jen podle mistnich podminek u vas na vesnici - a pokud vlastnici koni se ctyrma nohama v Ceske Republice neposuzuji tveho 3-noheho kone vasima mistnima vesnickyma pomerama, tak proste vi ho*no, protoze kazdy by se mel uzavrit do te bubliny vasi male vesnice a posuzovat vsechno jen podle toho, jak to u vas na vesnici chodi.
Vetsina sveta proste nezije u vas na vesnici anebo i v Ceske Republice - a stejne tak, jako nejake mistni podminky u vas na vesnici neurcuji prumery a standarty v cele Ceske Republice, tak mistni podminky v Ceske Republice neurcuji svetove standarty.
IQ stylingem nenahradis.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

cituji : Podle tve "logiky", na nejake vesnici, kde je 10 Trabantu a 1 Ford Fiesta, je ta Fiesta mistnimi pomery nadprumerne auto - a i presto, ze v CR je prumernym autem treba Skoda, tak ty tvrdis, ze ten Ford Fiesta je tam i nadale nadprumerne auto jen proto, ze u vas na vesnici to tak je a nikoho by nemel zajimat prumer v CR.
Vetsina sveta proste nezije u vas na vesnici anebo i v Ceske Republice - a stejne tak, jako nejake mistni podminky u vas na vesnici neurcuji prumery a standarty v cele Ceske Republice, tak mistni podminky v Ceske Republice neurcuji svetove standarty.

1) Ano znamená, pokud na vesnici bude pět trabantu a jedna fieste je to na místní poměry nadpruměrné auto.. ano to to znamená.. a nevím v čem hledáš záludnost..
Prostě jiné poměry jsou celosvětově a jiné poměry jsou místní.. v somálsku bude také 70kg človíček na místní poměry nebývale tlustý, a nikoho v somáslku nebude zajímat že 70% amíku jsou mnohem tlustší prasata.. To je porstě o místních poměrech, proto když řeknu že nějaké autí je na místní poměry nadstandart a ty nevíš nic o mýsních poměrech, tak prostě sklapni a odpádluj a necpi sem svoje demagogické přízpěvky ve kterých srovnáváš podle zbytku světa. ž budu chtít srovnat podle zbytku světa, tak budu srovnávat podle zbytku světa a ne podle místních poměru.
2) když někdo bude srovnávat podle stejných měřítek ( tím myslím když srovnáváme lokální situaci tak nebudu pléct kecy o celosvětové,) i když mám pravdu, kdybychom chtěli srovnávat celosvětově nebo podle jiných měřítek tak srovnáváme, ale co mne má zajímat že ztámhle někde v USA bych mohl mít lepší auto za stejné prachy když v USA nebudu a ani emám zájem tam jeT??

Jen ty tvoje nekonečné narážky na vesnici.. je to také známka tvého pohledu na nás? na ubožáčky z vesnice.. fakt díky ale tímhle jsi se také moc nevytáh, hlavně se pak nebran když řekneme že lidi co žijou v americe jsou většinou namyšlený ču*áci co považujou seba a ameriku za pupek světa.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rozumis treba rozdilu mezi Miss USA a Miss Universe anebo mezi nejakym mistnim rally a WRC?

Ano rozumým, ale ty jim asi nerozumíš...

Taboo

Příspěvek od Taboo »

To Idaho: Opravdu to nemyslim jako urazku, ale uprimne, nadale se s tebou bavit je proste pod moji uroven, protoze - jak je videt z tvych prispevku - k tomu nemas potrebnou inteligenci a chovani, a ja proste nemam zajem ztracet na lidi tveho typu cas. Mej se hezky.
:wink:
IQ stylingem nenahradis.

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

Anonymous píše:
Idaho píše:Jak už taboo řekl. jsou trošku jiné standarty tady u nás a jiné v USA, já jsem rád že to z něj konečeně vypadlo.. Pořád mi ležela v žaudku naše diskuze ohledně pomalejch, levnejch ekonoboxů - tenkrát nedokázal pochopit že takse možná jeví Hondy amíkům v porovnání s jinýmy vozy na jejich trhu, dalšími trřními podmínkami, a platební silou, u nás zase Hondy prostě znamenají něco jiného... Dík Taboo žes to řekl, to bylo to co jsme do tebe celoudobu hustil, a tys to nechápal ( nebo nechtěl pochopit?? )..
Zda se, ze jsi tomu neporozumel teda vubec :mad: . "Rice" je AMERICKY slang definovany AMERICKYMI (= ne CR anebo celosvetovymi) standarty. Vetsine toho, cemu vy rikate "tuning" se v USA rika "rice". Nekde se tomu muze rikat "styling" anebo cokoliv jineho, ale v USA se tomu rika "rice" (a doufam, ze nejaky cesky riceboy mi ted nebude vykladat, co rice je a co neni :roll: ).

Automobily na druhou stranu nejezdi jenom v USA a v CR a proto jsou posuzovany CELOSVETOVYMI standarty (= ne jen standarty USA anebo CR) prednich svetovych vyrobcu. Honda Civic neni spodina jen v USA, ale taky v Australii, Kanade anebo i samotnem Japonsku - a kdekoliv jinde kde mistnimi prumernymi vozy jsou prumerne vozy prednich svetovych vyrobcu na zaklade celosvetovych meritek. Jen proto, ze vasim prumerem jsou podprumerne auta jako Skoda jeste neznamena, ze celosvetovymi meritky je Honda Civic nadprumerne auto. Mozna u vas to nadprumerne auto je, ale celosvetovymi meritky to je i nastale jen levny a pomaly econobox - a to i pro samotnou Hondu, ktera povazuje za prumer jejich nabidky Accord a nic levnejsiho a pomalejsiho nez ten Civic sama nevyrabi. To nema vubec nic delat s USA, CR anebo nejakymi mistnimi podminkami, ale se standarty prednich svetovych vyrobcu aut. Jak uz jsem mnohokrat rekl, podivej se na nabidku 10 anebo 20 prednich svetovych vyrobcu aut - a pak s tim prumerem jejich nabidek porovnej Hondu Civic. Vase mistni podminky proste neurcuji jestli Honda Civic je celosvetovymi meritky levny a pomaly econobox anebo drahy high performance supercar. Celosvetovymi meritky to je levny a pomaly econobox at se to nekomu libi anebo ne - a ne proto, ze jsem to ja rekl anebo ze v USA je Honda Civic podprumerne auto, ale proto, ze jen 8 s 25 prednich vyrobcu aut dela neco jeste pomalejsi a levnejsiho, nez ten Civic. Ja anebo podminky v USA neurcuji tu econobox kategorii, do ktere ten Civic spada. To je urceno nabidkama tech prednich svetovych vyrobcu.
Ja nevim, proc je to tak doslova nemozne pochopit, ale jestli si nekdo (at uz v USA, CR anebo kdekoliv jinde) opravdu mysli, ze jeho Civic je celosvetovymi meritky nejake luxusni superauto jen proto, ze u neho na vesnici nic lepsiho nejezdi, tak se mu neco snazit vysvetlit je uplna ztrata casu.
To sou opet zvratky Obrázek Nemam co bych dodal :lol:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

No taboo s tebou bych někd ydal rád pár slov nad pivkem.. s urážením a nizkointeligentními poznámkami jsi začal ty.

Jinak co se týče mého chování, chovám se tak jak e chovají lidé ke mě. o tobě nemohu říci ani že máš chování řeznického psa, protože bych ho tím silně urážel. Jen opakuju můj názor na tebe a věřím že je ti stejně jedno co si já mylsím o tobě mě co si mylsíš ty o mě. Jsi namyšlenej idiot, kterej s lidma na tomhle foru jedná z pozice.. no však já vás zasvětím, vy vesnický ubožáčci, at se od velkého mistra něco přiučíte.

jsi stejně zaslepenej jako většina lidí z aemriky se kterejm ajsme se setkal. JInak poprvé slyším že se "američan" směje inteligenci nějakého evropana, většinou to bývá anopka :-)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Idaho... 8) Ja uz to tu rikal nekolikrat, ale ostatni me neposlouchali pac jsem RICER... :smich:

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zemi to jsme asi oba :-) ale víš co, mě je to fuk, autí si dělám tak abych s ním byl spokojenej, něco se naučil a nemám ho proto abych ho někde vystavoval a každej mne poplácával po zádech jakej jsem dobrej, jaký jsem si koupil nebo udělla hezký autí. Potěší mne že ho někdo pochválí , pokecá o ruznejch technickejch finesách, rád s epřiučím jsme spíš samouk začátečník :-), rád zasprintím, al enepotřebuji poháry, protstě pro zábavu.
Prostě já chci autí aby mě vyhovovalo, nepotřebuji závodit na okruhu, jen at je podel mého vkusu živé a dopraví me z míst a a do místa B alespon trošku zábavnou formou :-)

řízení je pro mne droga a třeba někteří moji známí absolutně nedokážou pochopit jak mohu denně jezdit cca 150- 200km a také nechápou proč se už týden před odjezden na jednodenní trasu o dýlce větší jak 500 km nepřipravujou formou odpočinku a dechových cvičení :-)

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Zemi píše:Mi ti Taboo rozumime ze ospojlerovanej Civic s 50HP je RICE... CIVICy jsou econoboxy, ale ne Civic s 1,6VTi nebo 1,8VTi... Je to o pohonne jednotce jsi zapomel dodat... Treba Japonskej Civic EK9 Type-R s 1,6kou 185HP je "umelecke" dilo... Toyota Corolla AE86 je to samy ac je to auto za 1500$... Ja jsem si ted nechal "jemne" poladit motor... Kdyz to vyjde tak mam vykon 160HP... Ted si reknes jak je to malo, ale...

Takhle to porovnavam ja... Tady nejde jen o DRAG RACING, ale o svezeni v "civilu"... Proste tech "par" koni dokaze s tou 900kg hmotou zahybat a plno ostatnich radoby rychlych aut dostane naklep od 1,6ky...

Uz se s tebou hadat nechci a nebudu takze muzes klidne prispivat dale a komentovat...
No jestli se nedostanu pod 2,5kg/HP tak budu asi hodně zklamaný..... a ty se tu bavíš o víc než dvojnásobku.

Vždyť i sériová těžká a líná supra má 1565kg a 330HP tedy 4,75kg/HP
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

leon4x4 píše:
Zemi píše:Mi ti Taboo rozumime ze ospojlerovanej Civic s 50HP je RICE... CIVICy jsou econoboxy, ale ne Civic s 1,6VTi nebo 1,8VTi... Je to o pohonne jednotce jsi zapomel dodat... Treba Japonskej Civic EK9 Type-R s 1,6kou 185HP je "umelecke" dilo... Toyota Corolla AE86 je to samy ac je to auto za 1500$... Ja jsem si ted nechal "jemne" poladit motor... Kdyz to vyjde tak mam vykon 160HP... Ted si reknes jak je to malo, ale...

No jestli se nedostanu pod 2,5kg/HP tak budu asi hodně zklamaný..... a ty se tu bavíš o víc než dvojnásobku.

Vždyť i sériová těžká a líná supra má 1565kg a 330HP tedy 4,75kg/HP
600HP+... OMG... To se tesim... :evil: Konecne z tebe neco vylezlo... :lol: Drzim palce aby jich bylo tolik kolik planujes... :wink:

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“