K tomu bodu 2:
Ja nikdy primo neatakuji toho cloveka za nejakym nazorem, s kterym treba nesouhlasim, ale vzdycky jen ten nazor. Myslim, ze nikdo by nemohl najit neco vulgarniho anebo nejakou primou osobni urazku, kterou bych kdy tady pouzil. To delaji jen male decka - ve stylu: "Tobe se nelibi moje auto? Ty jsi (doplnte jakoukoliv osobni urazku)!"
K bodu 3:
Tady je presne co jsem rekl:
Taboo píše:
Asi se pletes, protoze ja to nikde napsane nevidel - stejne tak, jako jsem nevidel, ze tohle tema je jen pro nejake zabednene Cechy.

Kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor.

"Rice" je anglicke slovo ktere definuje jistou skupinu vlastniku aut
v Americe, ne v Cesku, Japonsku anebo v Honde. Jak si nekdo, kdo ani neumi anglicky, muze precist na Americke strance a dozvedet, co "rice" opravdu je? A zajiste, max.ps ani nepochopil, koho jsem tim "zabednenym Cechem" myslel. Jaky vetsi dukaz o zabednenosti clovek musi mit - kdyz nekdo ani nepochopi, ze jsem mluvil jen a pouze o nem samem a zacne to okamzite vseobecnovat a vztahovat svou vlastni zabednenost i na vsechny ostatni lidi?
K bodu 4:
Jestli nekdo najde fotku auta na nekterych tech anti-rice strankach, ktere jsem uverejnil - a ma potrebu argumentovat anebo se ptat, jestli to auto je opravdu "rice" (protoze podle jeho nazoru neni), tak proste nevi, co "rice" je. Vy jste se ptali, co je "rice". Jen proto, ze u vas muze neco byt "tuning" neznamena, ze tady to neni "rice". "Rice" je definovana
Americkyimi standarty, ne vasima. Co je u vas hezka zenska, by mohlo byt nejakym Africkym kmenem byt povazovano za nevyssi stupen osklivosti. Kdyz se zeptate toho Africkeho kmenu, co oni povazuji za osklivost, tak se nemuzete urazit, kdyz oni povazuji za osklive ty zenske, ktere vy povazujete za nejhezci. Stejne to je s "rice".
K bodu 5 a 6.
Tam k tomu neni moc rict. Ignorance a nevyspelost mluvi sama za sebe a blbove se vzdycky prozradi tim, ze zacnou pouzivat osobni urazky, ktere nemaji vubec nic delat s tematem diskuze jakmile jim dojdou inteligetni argumenty. To nikdy neselze.

IQ stylingem nenahradis.