Definice slova "RICER"

Moderátor: Zemi

Odpovědět
max.ps

Příspěvek od max.ps »

Taboo píše:
Zemi píše:Co je na mym aute vic Ricer nez na tvym Mitsu? :smich::smich::smich::smich:
Moje Mitsu nema zadne venkovni modifikace, ktere jsou urceny k tomu, aby lidi otaceli hlavy na ulici a padali na prdel (krome kol, kterych bylo potreba pro sirsi pneumatiky a vetsi brzdy, ne jen pro vzhled). Jinak je zvenku je na tom aute uplne vsechno 100% originalni.
Co je na tvojem aute rice? Ty levne Altezza tail lights, ktere tady frceli tak pred deseti lety a kazdy si je muze koupit na kazdem rohu. Co je dale na tvem aute "rice", je ten fakt, ze jsi vyhodil vice usili a penez na venkovni modifikace, ktere neudelali tve auto ani rychlejsim a ani nezlepsily jeho jizdni vlastnosti. Proste, jakmile jsou pro nekoho dulezitejsi vzhledove modifikace nez performance toho auta, tak to je "rice". Ja osobne nemam nic proti vkusnym venkovnim modifikacim, pokud jsou originalni a zlepsi ten vzhled toho auta. Kde je ale originalita v tom, ze nekdo naplaca levne Altezza tail lights, neony anebo body kit na sve auto stejne tak, jako kazdy jiny ricer ve meste? :?
Jen bych dodal... asi jsme opravdu pozadu za těma ... amíkama... to urážení a povyšování se nad ostatní tímhle způsobem k nám ještě fakt nedorazilo... v tom jste vy usáci doopravdy vepředu!! :lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

max.ps píše: :x :x :x Tohle téma je příznivce hond a japan a né pro nafoukaný amíky... jestli se pletu, tak mi to Zemi smaž a klidně vynadej!
Asi se pletes, protoze ja to nikde napsane nevidel - stejne tak, jako jsem nevidel, ze tohle tema je jen pro nejake zabednene Cechy. :nono: Kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor. :P
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:Co je na mym aute vic Ricer nez na tvym Mitsu? :smich::smich::smich::smich:
Moje Mitsu nema zadne venkovni modifikace, ktere jsou urceny k tomu, aby lidi otaceli hlavy na ulici a padali na prdel (krome kol, kterych bylo potreba pro sirsi pneumatiky a vetsi brzdy, ne jen pro vzhled). Jinak je zvenku je na tom aute uplne vsechno 100% originalni.
Co je na tvojem aute rice? Ty levne Altezza tail lights, ktere tady frceli tak pred deseti lety a kazdy si je muze koupit na kazdem rohu. Co je dale na tvem aute "rice", je ten fakt, ze jsi vyhodil vice usili a penez na venkovni modifikace, ktere neudelali tve auto ani rychlejsim a ani nezlepsily jeho jizdni vlastnosti. Proste, jakmile jsou pro nekoho dulezitejsi vzhledove modifikace nez performance toho auta, tak to je "rice". Ja osobne nemam nic proti vkusnym venkovnim modifikacim, pokud jsou originalni a zlepsi ten vzhled toho auta. Kde je ale originalita v tom, ze nekdo naplaca levne Altezza tail lights, neony anebo body kit na sve auto stejne tak, jako kazdy jiny ricer ve meste? :?
Co to tu blabolis? :smich:

Prej levne altezza lights... Pokud sis nevsiml vyhodil jsem stredovej panel kterej je strasne kycovitej... A pokud si myslis ze jsem dal vsechno usili do exterieru tak jsi mimo... A ja jsem si ji udelal pro sebe!!! A tvoje Mitsu je totalni starej srot... Ten samej vykon tam nacpu kdyz dam 200shot nitro... Na 400m udelam stejnej cas jako ty (myslim s tim Mitsu)... :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Zemi dne 18 pro 2004 14:41, celkem upraveno 1 x.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

eh... asi pojedu taky do usa abych vas moh srat :lol:
...

Taboo

Příspěvek od Taboo »

max.ps píše:
Taboo píše:
Jen bych dodal... asi jsme opravdu pozadu za těma ... amíkama... to urážení a povyšování se nad ostatní tímhle způsobem k nám ještě fakt nedorazilo... v tom jste vy usáci doopravdy vepředu!! :lol:
Jestli nachazis definici "rice" urazlivou a povysujici se nad ostatni, tak se s tim proste budes smirit. Jak rikam, ja si tu definici sam nevymyslel. Mne je uplne jedno, co si kdo se svym autem dela. Jestli to spada do definice "rice", tak se s tim budete muset vyporadat sami.
:wink:
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jo a taky me napadlo... Videl jsi nekde ten samej "Bodykit" kterej mam ja? Myslim ze ne-e... :)

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Taboo píše:
max.ps píše:
Taboo píše: Moje Mitsu nema zadne venkovni modifikace, ktere jsou urceny k tomu, aby lidi otaceli hlavy na ulici a padali na prdel (krome kol, kterych bylo potreba pro sirsi pneumatiky a vetsi brzdy, ne jen pro vzhled). Jinak je zvenku je na tom aute uplne vsechno 100% originalni.
Jestli nachazis definici "rice" urazlivou a povysujici se nad ostatni, tak se s tim proste budes smirit. Jak rikam, ja si tu definici sam nevymyslel. Mne je uplne jedno, co si kdo se svym autem dela. Jestli to spada do definice "rice", tak se s tim budete muset vyporadat sami.
:wink:
Ta poznámka nebyla k té definici, ale k TOBĚ!! :lol: Jak se povyšuješ a urážíš Zemiho auti!

Jo a s těma zabedněnejma čechama jsi to přehnal... jsi fakt P***! :x
Naposledy upravil(a) max.ps dne 18 pro 2004 14:57, celkem upraveno 1 x.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Rekni mi jedno... Je tohle RICER???

Obrázek

Obrázek

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:Co to tu blabolis? :smich:

Prej levne altezza lights... Pokud sis nevsiml vyhodil jsem stredovej panel kterej je strasne kycovitej... A pokud si myslis ze jsem dal vsechno usili do exterieru tak jsi mimo... A ja jsem si ji udelal pro sebe!!! A tvoje Mitsu je totalni starej srot... Ten samej vykon tam nacpu kdyz dam 200shot nitro... Na 400m udelam stejnej cas jako ty (myslim s tim Mitsu)... :lol: :lol: :lol:
Ty ani nevis, ze se tem kycovitym a levnym cirym zadnim svetlum rika Altezzas? :?
Jak jse, rekl, mne je uplne jedno, co si s tim atem delas. To je tvoje auto, ne moje. Jestli na to das 500HP shot of nitrous a udelas 1/4 mile za 8 sekund, tak to je OK se mnou. Az to udelas, tak potom mluv. Zatim to auto je porad jeste stejne slabe a pomale bez ohledu na to, co tady rikas a co jednou jednoho dne nekdy v budoucnousti udelas. Kecy proste pravdu nezmeni. :lol:
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:Co to tu blabolis? :smich:

Ty ani nevis, ze se tem kycovitym a levnym cirym zadnim svetlum rika Altezzas? :?
Jak jse, rekl, mne je uplne jedno, co si s tim atem delas. To je tvoje auto, ne moje. Jestli na to das 500HP shot of nitrous a udelas 1/4 mile za 8 sekund, tak to je OK se mnou. Az to udelas, tak potom mluv. Zatim to auto je porad jeste stejne slabe a pomale bez ohledu na to, co tady rikas a co jednou jednoho dne nekdy v budoucnousti udelas. Kecy proste pravdu nezmeni. :lol:
Jasne ze nevim co je Altezza... :smich: Je to RICER to nahore?

tel. 608 372 848

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Altezza, to je nějaká Toyota neee? :lol:

mě se líbí že dycky dyž se do diskuze vloží taboo, tak se to pěkně zvrtne..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Fazeey píše:Altezza, to je nějaká Toyota neee? :lol:

Je poradna prdel... Nekdo tu prece musi bejt nejlepsi nee... :lol:

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

max.ps píše:Ta poznámka nebyla k té definici, ale k TOBĚ!! :lol: Jak se povyšuješ a urážíš Zemiho auti![/b]
Jak jsem se nad Zemiho povysoval anebo ho urazel? :? Ja nemohu za to, ze jeho auto spada do definice rice. Uz potreti rikam, ze ja si tu definici nevymyslel. Ja nemohu za to, co lidi pokladaji za rice a co Zemi se svym autem dela. Napis tem strankam, ktere definuji rice - a rekni JIM, ze urazeji Zemiho auto, ne mne. Ja nevlastnim zadnou anti-rice stranku. Zemi se jen zeptal, co je na jeho aute rice - a ja mu to jen rekl. Neposer se.
Zemi píše:Rekni mi jedno... Je tohle RICER???
Ano. Podle tech vnejsich modifikaci, to auto by bylo povazovano za rice - bez ohledu na to, jestli to ma 1000HP a jede 6 sekunds v 1/4 mile. Co by lidi nasli asi nejsmesnejsi je ten dual exhaust - na malem 4-cylindru ktery ho nepotrebuje, to kridlo (ktere je na tom FWD aute jen na okrasu - anebo ho zpomalit jeste vic) a opet, ten typicky znak kazde spravne rice, ty Altezza tail lights.
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

[scroll][schild=19 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Taboo se docista zblaznil[/schild][/scroll]

Zapominas ze tady jsi u Hondy a jejich 4cylindriky maji az 240PS v zakladu... :smich: :lol:

MY NEPOTREBUJEME TURBO!!!

Type- R rulezzz

:lol: :lol: :lol:

Zejtra si musim koupit sticker Type-R a nalepit si ho na zadni sklo...

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:

Jak bych ja mohl byt nejlepsi? :? Ja nemam zadne pomale auto oplacane fiberglassem, neonama, kridlama, nalepkama, foliema a kycovityma produktama, ktere si kazdy muze koupit za par dolaru na eBay. Neni to, co se tady poklada za nejlepsi? :? Ja mam jen uplne obycejne auto bez jakychkoliv vnejsich uprav. Ono sice jede 10 sekund v 1/4 mile, ale na zadnem car show bych s nim zadne oceneni nedostal. A nejsou prece auta jen na to, aby je clovek promenoval do nejakych circus mobiles bez ohledu na to, jak jezdi? Auta prece nejsou urceny k tomu, aby clovek s nema jezdil a aby je delal rychlejsi anebo zlepsoval jejich jizdni vlastnosti. Ony jsou urceny k tomu, aby na ne nekdo mohl placat fiberglass a kdejaky levny kyc, ktery muze najit - jen aby se mohl odlisit od tech tisicu jinych "tuneru", kteri delaji presne to same. neni to, co dela kazde auto nejlepsi a originalni? :?
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:

Jak bych ja mohl byt nejlepsi? :? Ja nemam zadne pomale auto oplacane fiberglassem, neonama, kridlama, nalepkama, foliema a kycovityma produktama, ktere si kazdy muze koupit za par dolaru na eBay. Neni to, co se tady poklada za nejlepsi? :? Ja mam jen uplne obycejne auto bez jakychkoliv vnejsich uprav. Ono sice jede 10 sekund v 1/4 mile, ale na zadnem car show bych s nim zadne oceneni nedostal. A nejsou prece auta jen na to, aby je clovek promenoval do nejakych circus mobiles bez ohledu na to, jak jezdi? Auta prece nejsou urceny k tomu, aby clovek s nema jezdil a aby je delal rychlejsi anebo zlepsoval jejich jizdni vlastnosti. Ony jsou urceny k tomu, aby na ne nekdo mohl placat fiberglass a kdejaky levny kyc, ktery muze najit - jen aby se mohl odlisit od tech tisicu jinych "tuneru", kteri delaji presne to same. neni to, co dela kazde auto nejlepsi a originalni? :?
Proboha, ale ted jsme se vsichni dozvedeli ze RICER znamena kokot co vlastne nesahne na motor a dela jen exterier. At je to Himalajec nebo Kosmonaut... :lol:

A porad mi nejde do hlavy co vy Hamburgeri mate proti cirym lampam? Vsak Toyota je vyrabi uz v serii a to jsou taky RICERs? No a kdyz jsme u toho, najdi mi neco na mym aute co koupis na eBay... Jako treba prahy nebo "bodykit"? Sakra to vy Americani nedokazete ani ocenit snahu a praci kterou clovek na tom aute provedl? Ja si treba vsechny upravy (sani, vyfuk, privod paliva, short shift...) delal uplne sam... Ale i presto jsem pitomej RICER... Nechapu.

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:Zapominas ze tady jsi u Hondy a jejich 4cylindriky maji az 240PS v zakladu... :smich: :lol:
Tvoje CRX ma 240HP uz od zakladu? :? Dodge Viper ma 500. Ford GT ma 550. Ktera Honda ma 500HP od zakladu? :lol:

[scroll][schild=19 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]My lugnuts require more torque than your Honda makes![/schild][/scroll]
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:Zapominas ze tady jsi u Hondy a jejich 4cylindriky maji az 240PS v zakladu... :smich: :lol:
Tvoje CRX ma 240HP uz od zakladu? :? Dodge Viper ma 500. Ford GT ma 550. Ktera Honda ma 500HP od zakladu? :lol:

[scroll][schild=19 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]My lugnuts require more torque than your Honda makes![/schild][/scroll]
Viper ma 8.0 V10 a Honda 2.0 V4. :roll: Nevidel jsem ze by Viper nebo jina americka sracka vyhrala motor roku treba... :roll:

tel. 608 372 848

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Tohle CRX mam doma na zdi,je to opravdu parada a vubec si nemyslim ze by tam bylo neco navic vsechno plni svuj ucel :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Blade_W píše:Tohle CRX mam doma na zdi,je to opravdu parada a vubec si nemyslim ze by tam bylo neco navic vsechno plni svuj ucel :lol:
Je to RICER ty blazne... Splachni to do hajzlu! :lol:

tel. 608 372 848

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Blade_W píše:Tohle CRX mam doma na zdi,je to opravdu parada a vubec si nemyslim ze by tam bylo neco navic vsechno plni svuj ucel :lol:
Jj, mám ho pověšenej na zdi proti posteli a moc často na něj koukám :wink: Je to nádherný... :wink:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:A porad mi nejde do hlavy co vy Hamburgeri mate proti cirym lampam? Vsak Toyota je vyrabi uz v serii a to jsou taky RICERs? No a kdyz jsme u toho, najdi mi neco na mym aute co koupis na eBay... Jako treba prahy nebo "bodykit"? Sakra to vy Americani nedokazete ani ocenit snahu a praci kterou clovek na tom aute provedl? Ja si treba vsechny upravy (sani, vyfuk, privod paliva, short shift...) delal uplne sam... Ale i presto jsem pitomej RICER... Nechapu.
Ja ti jen rekl, co lidi by nejspis povazovali na tvem aute za rice - a nebyl jsem sam (jak muzes videt na sve website). Prave ten fakt, ze ty cire lampy byly puvodne vyrabeny jen pro Altezza - a rozsirilo se to tak, ze je lidi zacali placat uplne na vsechno, je rice. Podbne jako s tim Type-R symbolem. Stjene jako puvodne ty cire zadni svetla, Type-R je urcen jen a pouze pro Type-R. Rice je proste neco kycoviteho a stupidniho, co nastane byt trendem.
Tvoje auto neni na tom ale opravdu tak spatne - a vetsina tech vnejsich modifikaci je vkusna. Ty Altezzas jsou ale stejne, jako kdyby jsi mel vlasy anebo se oblikal jako John Travolta v Saturday Night Fever i presto, ze disco je uz davno mrtve. :D
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Jj, mám ho pověšenej na zdi proti posteli a moc často na něj koukám :wink: Je to nádherný... :wink:
Videls ji v realu? Mame stejnej lak... :D Jsem ho kvuli tomu otravoval, ale je v pohode... Chtel ji prodavat co vim... Za 250-300k bez muziky myslim... Byl to muj vzor, ale ted kdyz vim ze je RICER... :cry: :cry: :cry:

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:A porad mi nejde do hlavy co vy Hamburgeri mate proti cirym lampam? Vsak Toyota je vyrabi uz v serii a to jsou taky RICERs? No a kdyz jsme u toho, najdi mi neco na mym aute co koupis na eBay... Jako treba prahy nebo "bodykit"? Sakra to vy Americani nedokazete ani ocenit snahu a praci kterou clovek na tom aute provedl? Ja si treba vsechny upravy (sani, vyfuk, privod paliva, short shift...) delal uplne sam... Ale i presto jsem pitomej RICER... Nechapu.
Ja ti jen rekl, co lidi by nejspis povazovali na tvem aute za rice - a nebyl jsem sam (jak muzes videt na sve website). Prave ten fakt, ze ty cire lampy byly puvodne vyrabeny jen pro Altezza - a rozsirilo se to tak, ze je lidi zacali placat uplne na vsechno, je rice. Podbne jako s tim Type-R symbolem. Stjene jako puvodne ty cire zadni svetla, Type-R je urcen jen a pouze pro Type-R. Rice je proste neco kycoviteho a stupidniho, co nastane byt trendem.
Tvoje auto neni na tom ale opravdu tak spatne - a vetsina tech vnejsich modifikaci je vkusna. Ty Altezzas jsou ale stejne, jako kdyby jsi mel vlasy anebo se oblikal jako John Travolta v Saturday Night Fever i presto, ze disco je uz davno mrtve. :D
Ja tu nikoho jinyho nevidim ze by moje / max.ps-ovo ci Petrovo CRX povazoval za RICERy... :? A ty lampy jsem tam dal z ciste jasnyho duvodu, ty origo lampy jsou za prve nehezky a navic nahovno sviti... Takze funkcnost tech cirych je 100%... 8)

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:Viper ma 8.0 V10 a Honda 2.0 V4. :roll: Nevidel jsem ze by Viper nebo jina americka sracka vyhrala motor roku treba... :roll:
A proc na tom zalezi? :? 500HP je 500HP. Jaky to ma smysl, ze nekdo postavi 0.5L motor, ktery bude mit treba 100HP a vyhraje "motor roku", kdyz to auto bude i nadale pomale a slabe? Na ceste anebo pri zavodech si muze strcit pak ten motor roku do prdele, protoze tam na nejakych papirech a ocenenich nezalezi. To je asi tak stejne platne, ze motor nejakeho letadla vyhral "motor roku" - kdyz se to letadlo neumi ani odlepit od zeme.
:lol:
IQ stylingem nenahradis.

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Zemi píše:
max.ps píše:
Videls ji v realu? Mame stejnej lak... :D Jsem ho kvuli tomu otravoval, ale je v pohode... Chtel ji prodavat co vim... Za 250-300k bez muziky myslim... Byl to muj vzor, ale ted kdyz vim ze je RICER... :cry: :cry: :cry:
Viděl jsem ho taky v realu a je prostě super 8) A nevíš jestli to za tu cenu prodal? asi jo, že , pač je moc krásně udělaný, ale přeci jenom 250k je 250k :roll:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:Viper ma 8.0 V10 a Honda 2.0 V4. :roll: Nevidel jsem ze by Viper nebo jina americka sracka vyhrala motor roku treba... :roll:
A proc na tom zalezi? :? 500HP je 500HP. Jaky to ma smysl, ze nekdo postavi 0.5L motor, ktery bude mit treba 100HP a vyhraje "motor roku", kdyz to auto bude i nadale pomale a slabe? Na ceste anebo pri zavodech si muze strcit pak ten motor roku do prdele, protoze tam na nejakych papirech a ocenenich nezalezi. To je asi tak stejne platne, ze motor nejakeho letadla vyhral "motor roku" - kdyz se to letadlo neumi ani odlepit od zeme.
:lol:
Blbosti mluvis... Mi rekni proc Chrysler neni ve Formuli1? :lol: Honda na pristi rok chysta nejvykonnejsi motor F1 tak uvidime... :| Jinak o Americkych motorech netreba mluvit, jsou to jebky co zerou xxx lit¨ru benalu a vykon+dynamika tomu absolutne neodpovida... Zkus postavit ty vase americky godzilly na okruh... Honda NSX ti nic nerika? 8)

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

max.ps píše:
Zemi píše:
max.ps píše: Jj, mám ho pověšenej na zdi proti posteli a moc často na něj koukám :wink: Je to nádherný... :wink:
Viděl jsem ho taky v realu a je prostě super 8) A nevíš jestli to za tu cenu prodal? asi jo, že , pač je moc krásně udělaný, ale přeci jenom 250k je 250k :roll:
Myslim ze ji neprodal a ani po tom nejak netouzi aby se ji zbavil... 8)

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:Byl to muj vzor, ale ted kdyz vim ze je RICER... :cry: :cry: :cry:
Co na tom zalezi kdo si co mysli? :? I presto, ze to auto spada do toho, co nekteri lidi povazuji za rice, delej si s nim co chces. Clovek nemuze upravovat sve auto jen tak, aby se kazdemu libilo, ale tak, jak se libi jemu. A kdyz to auto pak je povazovano za rice, tak by se nikdo proto nemel urazit, protoze proste nemuze zmenit verejne mineni a obecny nazor vetsiny lidi. To by bylo jako 300kg zenska by se vztekala, ze ji nekdo rekne, ze je tlusta i presto, ze ona si sama o sobe mysli, ze je supermodel.
IQ stylingem nenahradis.

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Všiměte si jak taboo ze začátku zemiho crxko úplně poslal do sraček, pak časem zmírnil a teď už říká, že na h*nvo jsou jen ty světla... vždyť on sám neví co mele 8) :lol: :lol: :lol: A taky je zakomplexovanej amík, kterýho v hlouby duše štve, že am. neumí udělat pořádnej motor s objemem menším jak 5 litrů, hi hi :lol:

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“