Firearms píše:tak panove jak to vypada s koupi ty preludky.??? Cetl jsem clejch dvacet stranek a zase jsem o neco chytrejsi...

ááá, to bude asi otázka na mě
Noo, zatim etě žádná neni a to už se pro jednu s Idahem jelo do DE. Bohužel se pro ní ani nedojelo a to ze dvou důvodů
1) kvůli mý chybě - bylo to hrozně narychlo: ve středu sem zjistil, že jedna nádherná (aspoň podle fotek) co jsem nad ní slintal je z 3900 slevněná na 3200 a v pátek se pro ní jelo. Jenže já neměl peníze připravený a kvůli přečerpání týdenního limitu sem nemohl vybrat všechno, takže sme měli na auto, a zbylo by jenom 200Eček na béňo pro dvě auta zpět (700km) + převozky, který by stály asi 150Eček. Ale řikaly sme, že to snad nějak zvládnem.
2) v necelej půlce sme se dozvěděli, že už má na ní kupce, tak se pro ní už nedojelo.........
Noo a teď sem na tom bídně pač sem musel část peněz vrátit tátovi a navíc se po 2.2VTECách slehla zem

do asi včerejška byla nejlacinější 2.2 v DE kolem 5000EUR, teď je tam sice jedna asi za 3400E, ale teď už zase nemam prachy. Takže musim etě čekat.
Fíííha sem se nějak rozepsal.
BTW: jestli si přečetl těch 21 stránek teď najednou, tak klobouk dolů