RX7 - Letty

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

200sx s13 8) :D
Minulost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1992 černá (teď už jen dárce orgánů)
Součastnost: Nissan 200sx S13 1,8 Turbo r.v 1989
červená (tlak turba 0.9bar, větší FMIC, VLSD, ...)

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Slavisimo: di s tim :lol: stačí že to do mě valí Jára, ještě ty začínej :D

to Maty: mě stačí kouknout, když jedeš kolem :?:

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

To nebudu já já jsem momentálně under construction :)
Přílohy
hdfbdfg 014.jpg
hdfbdfg 014.jpg (120.6 KiB) Zobrazeno 2528 x

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Maty: tak šak jsem tě taky neviděla nikde ani nepamatuju :D někdy v létě naposled, možná z podzima.. a jestli ani to ne, tak jsem měla halušky :D

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Tak to jo :) ještě na podzim jsem byl na srazu v kameni ale od tý doby jen garáž

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Maty: tak to už aby bylo jaro, viď :D

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Slavisimo píše:Nelibi jo ? :lol:
Obrázek
smarija fuj co to je? si tuhle stranku musim dat do zakazanejch,abych nemusel na sokovou terapii...
kdo me zna chape... :-D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Letty píše:to Maty: tak to už aby bylo jaro, viď :D

to jo už se na to těším jak malej klučina :) párkrát jsem to zkusil tam bejt přes zimu ale to byl mazec no jo no řadová nevytápěná garáž :mad:

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

Shelby píše:
Obrázek
smarija fuj co to je? si tuhle stranku musim dat do zakazanejch,abych nemusel na sokovou terapii...
Furt lepsi jak :lol: MX3 :smich2:
Diesel power :)

JaraX

Příspěvek od JaraX »

Slavisimo píše:
Shelby píše:
Obrázek
tak tak :D

nicmeně pokud někdo chce Mazdu, tak at si ju koupí, každej nemusí mít dobrý auto, stačí když ho má rád :)
BMW 325 TDS - pěkně silnej vysavač
Obrázek

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Hele Shelby táhni se mrknout na BMW Club co je novýho at nemusíš chodit na léčení ale rovnou pod drn :smich: :smich: :smich: a navíc přestaň hnít na tom foru furt a přijed do ke mě garáže myslím že je tu etě hoodně práce :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

JaraX píše:
Slavisimo píše:
Shelby píše: smarija fuj co to je? si tuhle stranku musim dat do zakazanejch,abych nemusel na sokovou terapii...
tak tak :D

nicmeně pokud někdo chce Mazdu, tak at si ju koupí, každej nemusí mít dobrý auto, stačí když ho má rád :)
to beru jako urážku :lol:

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Slavisimo píše:
Shelby píše:
Obrázek
mno... radsi zustanu u svyho Favorita... MX3 je na sem tam svezenicko (tam tezim z multimedialni zabavy a i presto se umi rozjet)... a z 200SX chcu dostat cca 290 koniku... :lol: :?: :lol:
ale jo, ten bavor je peknej na videu... kdyz leti ze skaly.... :-D
ale kazdemu co jeho jest ze :)
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Jestli tady někdo chce začít urážet japonce tak se ale šíleně nas*ru :D takže klidek každej máme své oblíbené a neoblíbené značky Shelby nemá rád BMW já zase třeba sem upně šíleně vysazenej na celý VW ( kromě Corrada) hlavně na Golfy 1,2,3,4,5 :savle: jak řekl Shelby dobrý tak akorát někde na video jak letí ze skály jináč bych to nechtěl 8) prostě každej máme něco a nemá cenu to řešit :wink:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Malllory

Příspěvek od Malllory »

to ja nemam proti zadny znacce nic. Proc taky....Japonce jsem mela taky, ted mam Itala a Nemce no....Chce me snad tady nekdo odstrelit? :lol:

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

to Malllory: tak Seat je španěl, ale koncernový kořeny má v Německu samozřejmě
jinak já osobně bych do jiného než japonského auta už nesedl :P

JaraX

Příspěvek od JaraX »

Libas píše:to Malllory: tak Seat je španěl, ale koncernový kořeny má v Německu samozřejmě
fajn, tak až budeš někde trčet na horách v lese nebo někde a přijedou záchranáři s X5 tak je pošleš pryč jo? :D
Obrázek

JaraX

Příspěvek od JaraX »

každy auto má něco do sebe.
BMW třeba charekterizuje sport a komfort, třeba
M3 ráno s ní veze manželka děcka do školy, odpoledne s ní jezdí manžílek po práci a večer natrhne hromadu aut na okruhu, dokonalá vyváženost která vyrostla až do podoby M5 e60 která má M tlačítko,do té doby normální sedan, po zmáčknutí zbran, jak řekl Jeremmy Clarkson,
zvuk Ferrari F430, paradni jizdni vlastnosti, po stiknustí tlačítka se změní nastavení motoru, převodovky, diferáku, podvozku, sedačky chytnou řidiče pevněji, vypnou se pičoviny v autě, jako ukecaná navigacea tak, na skle se objeví ukazatel vytočení motoru, zařazené rychlosti a rychlosti, co víc si přát?
není paráda jezdit velkým pohodlným sedanem, kterej jedním tlačítkem změním na uplně jiné sportovní auto¨??
Obrázek

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

to JaraX: no snad kromě BMW, jinak kdyby přijel Merc GL, tak bych si vlezl na střechu :lol:

JaraX

Příspěvek od JaraX »

Libas píše:to JaraX: no snad kromě BMW, jinak kdyby přijel Merc GL, tak bych si vlezl na střechu :lol:
mercedesa taky nemusím, miluju BMW, ale mercedes je takovej jednodušší, je víc strohý a až bude starej děděk , tak možná nebudu umět bmw ani nastartovat a pujdu k mercedesu.
každy ma svoje.
BMW je pro ty co jezdí vepředu, Mercedes pro ty co jezdí v zadu.
Obrázek

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Libas píše:to Malllory: tak Seat je španěl, ale koncernový kořeny má v Německu samozřejmě
Jiste, ze vim, ze to je Spanel a koncern Audi, VW.....
Proc bys do toho nesedl?

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

to JaraX: tak já zase na ty tlačítka moc nejsem, sice jsem v žádném takovém autě nejel, ale už to není ono, zlatý starší časy, kdy auto mělo prostě jen jeden režim a bylo......ted se to nějak rozmáhá
jinak ohledně Mercu a BMW, tak souhlasím.....

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

Letty, hele taky ti do toho budu trochu kecat :D
sam sem si ulitaval a porad ulitavam na FC, ale ver mi ze auto jak pro nekoho kdo zacina jezdit tak pro nekoho tak chudyho jako sme my je to naprosta blbost. ja sam mam problem financne utahnout tu svou mrdku. I kdybys koupila nejakou za malej peniz, driv nebo pozdejs by to dopadlo tak ze by jen stala. vem to rozumem, porid nejakou tricitku s osumnactistovkou bez spery, na tom se vyblbni, pak porid speru a blbni dal. nestacis se divit kolik casu ti to zabere :D do FC di az budes mit poradnou financni zakladnu

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

ty jo nechte mě žít :cry: :D ..ne, chápu co se mi snažíte vysvětlit a vím, že na tom něco je.. ale na druhou stranu do každého auta se narve spousta peněz, nikdy nevíš, kdy se co zese*e.. u wankela je to holt horší, taky s ohledem na stáří.. ale i tak se dá sehnat slušná RX7 za slušný prašulky, hmm? ..myslím tím, že nemusí být zrezlý na s*ačku a všechno na číču.. s GO motoru tak trochu stejně počítám v každém případě.. jinak.. neví někdo, za kolik by se daly sehnat papíry?

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

sak da se :D ale jak ti rikam, raci si porid neco do ceho nebudes muset cpat takovy prachy a u ceho ti nebude vadit kdyz si to vicemene slepis doma na koleni a nebudes tam mit zadny brand veci za desetitisice, neco proste a jednoduse na rozmrdani (chapat jako recnickej obrat ne doslovne :smich2: ) a nebo si vyber nejakej min narocnej dreamcar misto FC :lol:
jinak co se tyce papiru, kdysi davno kdyz sem se na to pral Higgiho tak mi tusim rikal ze tech je v cz vic jak aut samotnejch

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Taky si myslím že by jsme Letty měli nechat bejt každej sme na to řekli svůj názor promluvily jsme si o tom a to si myslím že stačí. To Spitfire- podívej já měl eclipse vysral se motor náhradní díly drahý jak prase skoro se nedají ani pořádně sehnat tak jsem ho kvůli momentální finanční situaci prodal a šetřím na něj znovu PROČ?-LÁSKA K TOMU AUTU Tzn. LETTY má rádu RX7 tak at si jí pořídí a projde si tím taky sama ne? 8) :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

ja sem se prave jeste poradne nezapojil :lol: jinak me de ciste o to aby se situaci kterou ty sam popisujes vyvarovala, dit je to zbytecny srani to auto sehnat, mit s tim problemy (a kdyz mas financni problemy s autem tak se to vetsinou odrazi i ve spouste dalsich veci, napriklad rodina do tebe husti at se toho zbavis, nikam nechodis protoze chces setrit kazdej halir jen pro auto atp....) a akorat ses na konci nasranej ze to stejne prodas, protoze sis na zacatku rek ze to nikdy nedas pryc :D a proto si myslim ze by bylo mnohem min narocny proste a jednoduse koupit neco na zniceni, do toho by vrazela minimum, a postupne nasbiravala jak skill tak penize na neco poradnyho jako je FC :D

JaraX

Příspěvek od JaraX »

Letty píše:ty jo nechte mě žít :cry: :D ..ne, chápu co se mi snažíte vysvětlit a vím, že na tom něco je.. ale na druhou stranu do každého auta se narve spousta peněz, nikdy nevíš, kdy se co zese*e.. u wankela je to holt horší, taky s ohledem na stáří.. ale i tak se dá sehnat slušná RX7 za slušný prašulky, hmm? ..myslím tím, že nemusí být zrezlý na s*ačku a všechno na číču.. s GO motoru tak trochu stejně počítám v každém případě.. jinak.. neví někdo, za kolik by se daly sehnat papíry?

neřeš je Lettynko, pokud chceš RX7mu tak si ju kup, je to jen auto, pokud koupíš něco za třicet, nikdy na tom nestratíš půl mega, ale vysral bych se na takovym autě něco generalkovat, dojezdit, prodat třeba na díly a koupit druhou, má cenu vrážet jen do auta v stropro stavu,
já si taky koupil BMW když mi všichni říkali že budu mít z něj radost jen 2x (když si ho koupím a když ho prodám), když jsem ho koupil tak jsem měl moc radost, prodat ho ted dokážu jen těžko, rač bych ho nechal dožit někde v garáži doma.
Takže si kup jaky auto sama chceš (kromě předohraba :) ) a já tě v tom budu podporovat, i když jsem na BMW, i v té Mazdě se s tebou rád svezu :)
Obrázek

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to JaraX: he héé, no, nevím ještě, jestli tě svezu :lol: :D

JaraX

Příspěvek od JaraX »