RX7 - Letty
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: RX7 - Letty
for Letty - sorry, ale rozumíš tomu jak koza petržely, nic pokecáme až tu "super RX-7" za 30 seženeš další 50 dáš do toho aby se s tím dalo jezdit a pak budeš brečet, že to bylo k ničemu 

Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 03 bře 2007 17:55, celkem upraveno 1 x.
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
taky jsem to tak bral, chtěl jsem BMW e34, ale nakonec to byla E36 v zuboženym stavu, za 90k, opravdu hruza,ale bylo to jediny TDSo pod 110k a já fakt neměl víc, tak jsem to vzal,už mám auto skoro dva roky a myslím že můžu řict že ho znám dobře a vím co je v jakym stavu, investice do auta přesáhli jeho hodnotu, ale přesto jsem rád že jsem si koupil zrovna todle auto a né E30 v lepším stavu, ted už jsem to vychytal a investice se docela zastavily, ted už spíš jen vylepšujuMarauderZ28 píše:for Letty - sorry, ale rozumíš tomu jak koza petržely, nic pokecáme až tu "super RX-7" za 30 seženeš další 50 dáš do toho aby se s tím dalo jezdit a pak budeš brečet, že to nebylo k ničemu

Proto ti Lettynko radím, pokud chceš víc jezdit než stat, pokud se chceš bavit, driftovat, tak si kup nějakou E30 nebo tak něco, ale pokud chceš RX--7 tak si ju kup a spln si své přání, co lepšího pro sebe můžeš uděalt, je jasny že za 30k bude stát za houby,ale lepší než mít jiny auto v dobrym stavu a byt nasrana že sis nekoupila to RXo, tot muj nazor.
At si koupíš cokoliv, hlavně se v něm prosimtě potom nezabij.
BMW 325 TDS - pěkně silnej vysavač

se vsadim ze do ty RX7 a driftovani ji ukecal shade......MarauderZ28 píše:for Letty - sorry, ale rozumíš tomu jak koza petržely, nic pokecáme až tu "super RX-7" za 30 seženeš další 50 dáš do toho aby se s tím dalo jezdit a pak budeš brečet, že to nebylo k ničemu
hele letty, kolik ti je vlastně, že si chceš s mokrým řidičákem koupit rx7 a začít driftovat?
jsem myslel, že seš celkem rozumné děvče a nějakou dobu už tady seš, tak snad víš, co je reálný a co je prozatím nesplnitelnej sen...
jsem myslel, že seš celkem rozumné děvče a nějakou dobu už tady seš, tak snad víš, co je reálný a co je prozatím nesplnitelnej sen...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to že si jí pořídím neznamená, že budu prasit jaxviňa a dělat s ní bůh ví co.. jak napsal JaraX, prostě jí chci a jestli pak budu nasraná, tak jenom na sebe a uznám, že jste měli pravdu.. neříkám, že to je best car, co se dá za tyhle peníze pořídit.. ale je to auto, který chcu.. Štěpánek mě do ničeho neukecal, nenechám se ukecat nikdy od nikoho.. proto teď píšu, že jí budu schánět dokud jí neseženu nebo dokud nenarazím na něco, co by mě přesvědčilo jinak.. kdybych teď řekla, že máte pravdu a koupila něco jinýho, byla bych na sebe nasraná mnohem víc, než když do toho půjdu a zjistím, že to je blbost

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hmm ono je možná někdy dobrý si nechat poradit od někoho kdo o tom něco ví a ne si koupit auto protože se mi líbí a nebo protože je červený ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já se do Tebe nenavážím, RX-7 sem žádný neměl, uvažoval sem hodně o FD, znám hodně lidí co mají FC takže dle toho co tu popisuješ si dovolím tvrdit, že Ty o tom nevíš naprosto nic, resp. vše co jsi zde napsala nesvědčí o tom, že by si se radila s někým kdo o tom něco ví - už jen názor koupím FC za 30 000,- atd. Je Ti vůbec jasný, že tomuhle autu v čr rozumí jedinnej člověk a s každým prdnutím to povezeš nebo budeš odtahovat do Prahy ? Je Ti jasný, že to je auto velice nákladný na údržbu ? Řídila jsi někdy zadohrab, víš do čeho jdeš ?
máš něco proti zadohrabu?MarauderZ28 píše:já se do Tebe nenavážím, RX-7 sem žádný neměl, uvažoval sem hodně o FD, znám hodně lidí co mají FC takže dle toho co tu popisuješ si dovolím tvrdit, že Ty o tom nevíš naprosto nic, resp. vše co jsi zde napsala nesvědčí o tom, že by si se radila s někým kdo o tom něco ví - už jen názor koupím FC za 30 000,- atd. Je Ti vůbec jasný, že tomuhle autu v čr rozumí jedinnej člověk a s každým prdnutím to povezeš nebo budeš odtahovat do Prahy ? Je Ti jasný, že to je auto velice nákladný na údržbu ? Řídila jsi někdy zadohrab, víš do čeho jdeš ?
dyt je to mnohem líp kontrolovatelný než všecky předohraby.

-
- Kontaktovat uživatele:
hlavne na snehu do kopce 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
jj, se samosvorem uplně superAdieuD píše:hlavne na snehu do kopce

-
- Kontaktovat uživatele:
to i predohrab je se samosvorem superJaraX píše:jj, se samosvorem uplně superAdieuD píše:hlavne na snehu do kopce

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
4x4 je nej, souhlas, i když já radši toho zadohraba, na sport jízdu.AdieuD píše:to i predohrab je se samosvorem superJaraX píše:jj, se samosvorem uplně superAdieuD píše:hlavne na snehu do kopceaaaale, 4x4 is da best

pro zacatecnika???? nekdo kdo nema zkusensoti tezko bude kontrolovat plynem prosimte..uvazujJaraX píše:máš něco proti zadohrabu?MarauderZ28 píše:já se do Tebe nenavážím, RX-7 sem žádný neměl, uvažoval sem hodně o FD, znám hodně lidí co mají FC takže dle toho co tu popisuješ si dovolím tvrdit, že Ty o tom nevíš naprosto nic, resp. vše co jsi zde napsala nesvědčí o tom, že by si se radila s někým kdo o tom něco ví - už jen názor koupím FC za 30 000,- atd. Je Ti vůbec jasný, že tomuhle autu v čr rozumí jedinnej člověk a s každým prdnutím to povezeš nebo budeš odtahovat do Prahy ? Je Ti jasný, že to je auto velice nákladný na údržbu ? Řídila jsi někdy zadohrab, víš do čeho jdeš ?

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
když se podíváš na moje auta asi Ti dojde co preferuju, můj dotaz nemá vůbec nic společnýho s tím co preferuju, ale s tím, že v tom zabije ...JaraX píše:máš něco proti zadohrabu?MarauderZ28 píše:já se do Tebe nenavážím, RX-7 sem žádný neměl, uvažoval sem hodně o FD, znám hodně lidí co mají FC takže dle toho co tu popisuješ si dovolím tvrdit, že Ty o tom nevíš naprosto nic, resp. vše co jsi zde napsala nesvědčí o tom, že by si se radila s někým kdo o tom něco ví - už jen názor koupím FC za 30 000,- atd. Je Ti vůbec jasný, že tomuhle autu v čr rozumí jedinnej člověk a s každým prdnutím to povezeš nebo budeš odtahovat do Prahy ? Je Ti jasný, že to je auto velice nákladný na údržbu ? Řídila jsi někdy zadohrab, víš do čeho jdeš ?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Předohraby, že? Máš jich v podpisu početní přesiluMarauderZ28 píše:když se podíváš na moje auta asi Ti dojde co preferuju ...

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
no když bych chtěl začít driftama tak si koupím žigula za 5tis počkám až napadne sních do dalšího roku a budu to přes zimu zkoušet jestly by mně to bavilo a šlo tak bych si třebas koupi bmw e30 325 to pro babu bude určo stačit.a ne jít do rx7 kde když to do něčeho napereš jsu zvedavej kde něco na to budeš zhánět sice zeženeš ale určitě za větší peníze
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
co do HP ne, tamto jsou spotřebky co neberu jako auta pro zábavu a nebo tuning ...Ondras píše:Předohraby, že? Máš jich v podpisu početní přesiluMarauderZ28 píše:když se podíváš na moje auta asi Ti dojde co preferuju ...
to Slavisimo: helek, netvrdím, že to bude 1oo% RX7, ale pokud ne, tak jen proto, že sama najdu něco lepšího a sama uznám, že tohle je blbost, ale ať si říká kdo chce co chce, mě jen tak někdo nepřesvědčí, protože jsem fakt šíleně tvrdohlavá
což asi není až tak nejlepší v tomhle, ale co s tím nadělám
a Bawo nechci, stačí mi jeden vysavač

No vysavac je prave nejlepsi, to auto mam nejradsi az po 330XD sorry JardoLetty píše:to Slavisimo: helek, netvrdím, že to bude 1oo% RX7, ale pokud ne, tak jen proto, že sama najdu něco lepšího a sama uznám, že tohle je blbost, ale ať si říká kdo chce co chce, mě jen tak někdo nepřesvědčí, protože jsem fakt šíleně tvrdohlavácož asi není až tak nejlepší v tomhle, ale co s tím nadělám
a Bawo nechci, stačí mi jeden vysavač
![]()
![]()
![]()

Diesel power