Ach jo to nemá cenu řešit, spíš jsem to myslel tak že mi přijde trapný jak si tu v čr hraje každej na drsnýho gangta hopera a v životě nedržel ani devítku v hnátě neví nic o tom kde a proč hip hop vznikl ale hlavně že kšiltovku na křivo a yesa im gengsta nigga
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
já nevim co znáš ty za lidi, ale já už hiphop poslouchám dlouho a nevim o tom že by někdo z mých kámošů byl nějak moc drsnej, ikdyž si to ostatní myslí třeba kvůli kšiltovce.a to se mám kvůli tomu oblíkat jak homouš, nikdy nedávej na to jak člověk vypadá..to já si myslim zase třeba o discofilech že jsou namachrovaný nebo hokejistech(jsou samozřejmě vyjímky)....já si těch namachrovanejch gangsta prostě nevšímám a jsou mi u frdele....takže asi tak no...
To Mall: Ano "devítku" už jsem držel mnohokrát v ruce fotr je u policie a co mají policisté "devítky" myslím že Magnum nejsem si už jistej.Dále můj strýc byl blázen do zbraní měl 12 krátkých střelných zbraní tuším 3 z toho byli plynové a 1 poplašnou na světlice a vzduchovky samozřejmě,zbraně sbírá i můj další strejda v pardubicích ale tam jezdíme jen v létě..A v létě mi bude 21 tzn že si udělám zbroják i já... snad další otázky?
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
Ne to je od tý doby co jsem poznal jakej je život kurva i když se sebevíc snažíš stejnak ti ta kurva ničím podkopne nohy takže se nemá cenu s ničím moc srát
Audi A4 Avant 1,9 FTDI