další OMV .....???
Re: další OMV .....???
tak ve finále jsem to chtěla zaky zabalit, ale Luky přemluvil....
sám se tam bojí 

Ale Sádruš.... copak že jsi tak ostrá? Nějak špatně vyspinkala?
yk víš že tady na tom foru jsou dokonalý báječní super chlapi...
Žes byla na nějakym jinym foru kde tě nakrkli... 

aha.....no tak to je pak jiná....nechceš třeba půjčit favorita? Uvidíš jak se všichni přijedou podívat 
i když hele...dneska jeden snad už pro něj. Takže jsme koupili celkem 3 karburátory, než jsme našli ten správnej abysme ve finále zjistili že tim to nejni, koupili jsme nový kabely, nový svíčky, začali dolejvat i olovo, vymněnili jsme startér, poloosu, pneumatiky, brzdy nový....no já nevim co ještě...ve dinále má tolik novejch věcí že by se z toho člověk podělal a nakonec hlavní závada byla ve víčku rozdělovače.....poslední místo kam jsme koukli a zjistili jsme že to že nechce jet normálně (v rámci možností fáček) je tam.....volovina za 60,-Kč....
takže teď už bude jak novej, chceš ho? 

i když hele...dneska jeden snad už pro něj. Takže jsme koupili celkem 3 karburátory, než jsme našli ten správnej abysme ve finále zjistili že tim to nejni, koupili jsme nový kabely, nový svíčky, začali dolejvat i olovo, vymněnili jsme startér, poloosu, pneumatiky, brzdy nový....no já nevim co ještě...ve dinále má tolik novejch věcí že by se z toho člověk podělal a nakonec hlavní závada byla ve víčku rozdělovače.....poslední místo kam jsme koukli a zjistili jsme že to že nechce jet normálně (v rámci možností fáček) je tam.....volovina za 60,-Kč....

- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ALE NOTAK!!!!Sádra píše:Chlapy z fora? Vzdyt se mi vsichni vyhejbaj......

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Nejelo to a cukalo to,ze???Vypalil se palec v rozdelovaci,Je tak???tweetyna píše:aha.....no tak to je pak jiná....nechceš třeba půjčit favorita? Uvidíš jak se všichni přijedou podívat
i když hele...dneska jeden snad už pro něj. Takže jsme koupili celkem 3 karburátory, než jsme našli ten správnej abysme ve finále zjistili že tim to nejni, koupili jsme nový kabely, nový svíčky, začali dolejvat i olovo, vymněnili jsme startér, poloosu, pneumatiky, brzdy nový....no já nevim co ještě...ve dinále má tolik novejch věcí že by se z toho člověk podělal a nakonec hlavní závada byla ve víčku rozdělovače.....poslední místo kam jsme koukli a zjistili jsme že to že nechce jet normálně (v rámci možností fáček) je tam.....volovina za 60,-Kč....takže teď už bude jak novej, chceš ho?

Mikael: nejelo to je normální u favorita
...ale cukalo to jako blázen..... poprvé v životě nás nenapadlo podívat se na palec.....
ale i karbec byl v haji, šel jen na jednu komoru, ale my jak magoři vyměnili co se dalo.....a teprve teď jsme šli koupit tudle volovinu..... jestli to nepojede ani teď tak už ho hodim ze skály....

Esli to cukalo,tak po vymene uz by to melo jet.Ale za cas tro stejne zase odejde.Pomerne casta zavada u Facek.tweetyna píše:Mikael: nejelo to je normální u favorita...ale cukalo to jako blázen..... poprvé v životě nás nenapadlo podívat se na palec.....
ale i karbec byl v haji, šel jen na jednu komoru, ale my jak magoři vyměnili co se dalo.....a teprve teď jsme šli koupit tudle volovinu..... jestli to nepojede ani teď tak už ho hodim ze skály....
no ale já v ěnm budu jezdit jen než se udělá vlajovo sciro a pak jde do světa....tak do léta to snad vydrží ne? 

Doufej.Mozna jo,mozna ne.tweetyna píše:no ale já v ěnm budu jezdit jen než se udělá vlajovo sciro a pak jde do světa....tak do léta to snad vydrží ne?

jj, náhodou tydle 2 auta jsem měla nejdéle za celou dobu co jsem nějaký auta měla......rekord byl půl roku a fafíka mám už rok a čtvrt a Milku jsem měla 3 roky....
to je už co říct....

jedni!Eskláda píše:voove...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem před chvilkou jela přes Aral (OMV)
a koho jsem tam nenačapala...já mu dám stávku za drahou naftu......stál tam a tankoval....Toronťák!!!!
mě se neschová....

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi hrozná špionka,ani nechci vědět kde všude jsi viděla mě!tweetyna píše:tak jsem před chvilkou jela přes Aral (OMV)a koho jsem tam nenačapala...já mu dám stávku za drahou naftu......stál tam a tankoval....Toronťák!!!!
mě se neschová....

✠Luftwaffle✠