Pokec III.

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Odpovědět
ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec III.

Příspěvek od ARV6 »

Peknej clanek: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009050406" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

miluju špagety.. bavorský klobásky a japonský suši ale někdy taky. :D .. dobrej článek
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

:smich2: na malyho Yariska s dvouma prassatama to je moc i na mne, dokonce jeli pres 150 :shock: :lol: :poklona:

http://www.novinky.cz/krimi/168444-vide ... lnici.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Tak a teď jak to je s označením policejních vozidel. A rovnou narážím na ty neoznačený Octavie ve Varech, co staví. Bych se ani nedivil, kdyby jim někdo nezastavil a taky si na střechu prdnul majáček, který se dá bez potíží koupit :?
BTW mlaďas trochu přestřelil. Sice mířil možná dobře (s označením), ale po tom všem co spáchal... :(
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

Mikael píše:Tak a teď jak to je s označením policejních vozidel. A rovnou narážím na ty neoznačený Octavie ve Varech, co staví. Bych se ani nedivil, kdyby jim někdo nezastavil a taky si na střechu prdnul majáček, který se dá bez potíží koupit :?
BTW mlaďas trochu přestřelil. Sice mířil možná dobře (s označením), ale po tom všem co spáchal... :(
passati i cervena octavka vykonavaji dle zakona skryty dohled a proto nemusi byt oznaceni....stejne jako to driv mela ve varech bila felicie combi....na to to neuhraje, to by nezastavil ani policistovi v pomalovanym aute :lol: Jinak to neni jen o majacku :wink:
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

mirinda píše:
Mikael píše:Tak a teď jak to je s označením policejních vozidel. A rovnou narážím na ty neoznačený Octavie ve Varech, co staví. Bych se ani nedivil, kdyby jim někdo nezastavil a taky si na střechu prdnul majáček, který se dá bez potíží koupit :?
passati i cervena octavka vykonavaji dle zakona skryty dohled a proto nemusi byt oznaceni....stejne jako to driv mela ve varech bila felicie combi....na to to neuhraje, to by nezastavil ani policistovi v pomalovanym aute :lol: Jinak to neni jen o majacku :wink:
Hmmm...tak to je dobrý teda.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

A o čem to teda ještě je?Pravda je že majáček se dá koupit na každý druhý benzínce,STOPka taky není nic nesehnatelnýho,natož plácačka a ve zpětným těžko poznám jestli to co mají na sobě jsou uniformy nebo ne.Neříkám ujíždět,ale nezastavit mi nepříjde zase tak moc výsadou kriminálníků.Znám pár lidí co u sebe sem tam vozí poměrně velký sumy a těm bych se ani nedivil.
✠Luftwaffle✠

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

hattori_hanzo píše:A o čem to teda ještě je?Pravda je že majáček se dá koupit na každý druhý benzínce,STOPka taky není nic nesehnatelnýho,natož plácačka a ve zpětným těžko poznám jestli to co mají na sobě jsou uniformy nebo ne.Neříkám ujíždět,ale nezastavit mi nepříjde zase tak moc výsadou kriminálníků.Znám pár lidí co u sebe sem tam vozí poměrně velký sumy a těm bych se ani nedivil.
pokud vim tak ho tahali na benzinu, ne na nejake odlehle misto a za druhe kdyz mel takovou obavu o svuj zivot volal o pomoc? volal na 158 nebo 112? A v jeho pripade mel dost moznosti videt uniformovane policisty.... kdyz pojedu v noci na neosvetlenem miste a bude mi stavet neoznacene auto tak nestavim...ale passati vas nezavedou na odlehle misto
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Jasny jasny. Ted asi nebavime o tom mladym z dalnice. Ale tak vseobecne, nebo? Jak uz jsem rikal, mlaďas přestřelil. Ale je fakt, že pokud bych na průtahu nic neporušil a pokoušeli by se mě za šera zastavit, asi taky nezastavim a pojedu dál. Bez závodění.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

Mikael píše:Jasny jasny. Ted asi nebavime o tom mladym z dalnice. Ale tak vseobecne, nebo? Jak uz jsem rikal, mlaďas přestřelil. Ale je fakt, že pokud bych na průtahu nic neporušil a pokoušeli by se mě za šera zastavit, asi taky nezastavim a pojedu dál. Bez závodění.
vazne to chapu, u nas se dost casto objevuje krajska dopravka a ty maji jina auta, napr. modrou octavku a taky neoznacenou...sama z nich mam strach...me hrozi horsi trest jak vam

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

mirinda píše:
Mikael píše:Jasny jasny. Ted asi nebavime o tom mladym z dalnice. Ale tak vseobecne, nebo? Jak uz jsem rikal, mlaďas přestřelil. Ale je fakt, že pokud bych na průtahu nic neporušil a pokoušeli by se mě za šera zastavit, asi taky nezastavim a pojedu dál. Bez závodění.
vazne to chapu, u nas se dost casto objevuje krajska dopravka a ty maji jina auta, napr. modrou octavku a taky neoznacenou...sama z nich mam strach...me hrozi horsi trest jak vam
Japato? Kdyz uz si to nakousla... :roll:
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

protoze ja nemuzu dostat pokutu, jsem resena kazensky a ono dostat 15% z platu na 3 mesice neni vyse zadne z beznych pokut...a k tomu jeste dostanu body a dnes uz to nefunguje jak driv :(

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

mirinda píše:protoze ja nemuzu dostat pokutu, jsem resena kazensky a ono dostat 15% z platu na 3 mesice neni vyse zadne z beznych pokut...a k tomu jeste dostanu body a dnes uz to nefunguje jak driv :(
Ty jsi ale uličnice. :wink:
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

AR166 píše:
mirinda píše:protoze ja nemuzu dostat pokutu, jsem resena kazensky a ono dostat 15% z platu na 3 mesice neni vyse zadne z beznych pokut...a k tomu jeste dostanu body a dnes uz to nefunguje jak driv :(
Ty jsi ale uličnice. :wink:
:? procpak? Ja jsem :idea:

Majky.n

Příspěvek od Majky.n »

Proto já vždy, když předjíždím nějakou modrou nebo červenou Octávku, tak kouknu na SPZ. Možná se Vám to taky hodí:
červená Octavia 1K8 3597
modrá Octavia 1K8 3591
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

Majky.n píše:Proto já vždy, když předjíždím nějakou modrou nebo červenou Octávku, tak kouknu na SPZ. Možná se Vám to taky hodí:
červená Octavia 1K8 3597
modrá Octavia 1K8 3591
to já radsi zadnou modrou ani cervenou ochcaffku nepredjizdim a kdyz vidim neco takovyho ve zpetnym tak brzdim a poustim pred sebe a pokud to nejsou cajti tak ji pak predjedu a ujedu.... :-D :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

JOE_Cik píše:
Majky.n píše:Proto já vždy, když předjíždím nějakou modrou nebo červenou Octávku, tak kouknu na SPZ. Možná se Vám to taky hodí:
červená Octavia 1K8 3597
modrá Octavia 1K8 3591
to já radsi zadnou modrou ani cervenou ochcaffku nepredjizdim a kdyz vidim neco takovyho ve zpetnym tak brzdim a poustim pred sebe a pokud to nejsou cajti tak ji pak predjedu a ujedu.... :-D :-D :-D :-D
:smich2: a čim, tvuj 16V je stale zazimovan a trandakem nevim nevim :fuck:
BBS Motorsport

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

http://warnet.ws/news/30865" onclick="window.open(this.href);return false; :D
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

zeetra du řezat někam překližky..... :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

V12: dneska jsem Radku potkala podobny bmw s vyklapecima svetlama ve varech u thermalu, cerny a znacku mel 2k2... znas?

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

mirinda píše:V12: dneska jsem Radku potkala podobny bmw s vyklapecima svetlama ve varech u thermalu, cerny a znacku mel 2k2... znas?

jj... od videni, limcovy kola na tom ma....
R6 twin turbo + V10 + V12

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

V12 píše:
mirinda píše:V12: dneska jsem Radku potkala podobny bmw s vyklapecima svetlama ve varech u thermalu, cerny a znacku mel 2k2... znas?

jj... od videni, limcovy kola na tom ma....
tak moc jsem na nej nekoukala...mijeli jsme se v aute tak jsem si toho vsimla :wink:

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

aaaha.... mno ale to bude asi ona...

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

http://news.auto.cz/historie/volkswagen ... vniho.html" onclick="window.open(this.href);return false;

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Dámy a pánové,nechci se vás dotknout ale kdo z vás to má? :lol:
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

hattori_hanzo píše:Dámy a pánové,nechci se vás dotknout ale kdo z vás to má? :lol:
Dostanes vejcem :D
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

jednicka a dvojka jsou nejkvalitnejsi golfy co se kdy vyrobily, tak dlouho dnesni auta ani nevydrzi :wink: a moc se mi z nich libi jednicka cabrio 8)

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

:?:
BBS Motorsport

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

nepomlatime ty gecka? ARV6 a V12, co? :D

mirinda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirinda »

AR166 píše:nepomlatime ty gecka? ARV6 a V12, co? :D
spek ty se spis modli at ti neklekne motor :zadek:

Odpovědět

Zpět na „Karlovy Vary“