gloom píše:Tak parkety jsou zvlněné, protože je pod nima cca 3cm vrstva škváry a asi se těmi roky a tím chozením popřesouvala a tak jsou parkety samá nerovnost. Takže asi to zkusím srovnat mirelonem, či nějakým polystyrénem a uvidí se.
s těma podlahama si užiješ ja vytahl i tu škvaru,měl jsem tam tak 10cm,pak jsem dělal dřevěný rošt 60x60 dovnitř vatu a nahoru osb desky,toto už bych nedělal nikdy v životě,i kdybych měl dat 3 vrstvy mirelonu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Nemáte tip na dobrého projektanta pro naprojektování RD? S jedním jsem ted po více než roce ukončil spolupráci. Uvítal bych někoho s kým máte zkušenosti.
Díky
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Najít dobrého projektanta je průser.. Už jak sem viděl ten tvůj projekt, kde nebylo to hlavní pro vytýčení a to umístění v poloze, tak sem si říkal, že to nebude úplně to pravé ořechové Máme tu projektanty externí, ale ti brečí jak nestíhají vůbec, kreslí jak o dušu
Denis.GTI ti to zrobí za flašu
Na Denisa jsem už myslel, ale taky je časově mimo. Teď jsem se rozhodl cely projekt změnit, tak doufám že nový projektant bude trošku pružnější.
Projektant, který kreslil minulý projekt umí, jen předpokládám, že si toho nabral více, než byl schopen utáhnout, proto nebylo nic, co jsem od něj dostal do ruky, dotažené do konce, viz to vytyčení stavby apod....
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Máte někdo zkušenost s odvápněním vody (můj případ - v paneláku) ? Vím, že existuje nějaký "bazmek", který se přimontuje na přívodní vodovodní trubky. (před/za vodoměry)
- odkaz
- vlastní zkušenost
Díky
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
***montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ***
Boči obrátil bych se na server http://www.poradte.cz" onclick="window.open(this.href);return false; někteří jsou tam opravdu profíci a v mnoha věcech už mi hodně pomohli
......,toto už bych nedělal nikdy v životě,i kdybych měl dat 3 vrstvy mirelonu
Takto jsem to teď taky řešil, ale moc nadšený z toho nejsem.
jinak nevíte, kde se dají koupit v okolí Karviné podhledové systémy za solidní cenu? Potřebuji snížit stropy v předsíni a sdk tam dávat nechci. Byl jsem už po 6. v promatechu v Ově, ale pokaždé jsem přijel, když měli zavřeno. Jednou změna pracovní doby, jednou inventura, ....
Díky
hele lidi, na podzim se budu stehovat, tak pomalinku spravam informace co a jak... atd...
ted budu resit revitalizaci kuchyne.. je to takova ta typicka komancska kuchyn... a chtel bych ji potahnout barevnyma foliema.. pujde to? delal to uz nekdo? nebudou se loupat treba kvuli pare z hrncu od sporaku? kde koupit levne roli na celou kuchyn?
Nasi si jeste tehda pred rekonstrukci potahli tu starou komancskou jak pises folii na to dali nove madla a kuchyn vypadala o 100% lepe, vydrzelo to 10 let, mozna zalezi na typu samolepici tapety, kazdopadne to jde a dela se to, ovsem jestli tam chces vegetit delsi dobu ci cely zivot tak bych to resil jak motor pise.. v dnesni dobe se potahuji linky v bytech, ktere ma clovek treba jen v najmu a nechce do toho investovat
remix: jo presne o to mi jde.. hele takhle.. jsem relativne mladej zajoch.. a nemam ted 50 000 na kuchyn a vim, ze jsem to kdysi videl v TV jak to nejak udelali a vypadalo to v tu chvili jak nove a hezky.. protoze pouzili hezky ladici barvy a porizovaci cena byla nula nula nic... nevis treba jmeno konkretniho produktu ci tak?
ty ono to neni konkretni produkt, nasi meli ty skrinky drevene a ty polepene samolepici omyvatelnou tapetou, skoc tam u vas do nejakeho mistniho papirnictvi nebo do shopu kde prodavaji tapety a poptej se ktera by byla vhodna na vec kterou potrebujes. Akorat ti poradim, priplat radeji nejakou kacku za kvalitnejsi, protoze je s tim polepovanim celkem dost prace, tak at to nedelas zbytecne ...
Jinak je jasne, ze ne kazdy ma na kuchyn za x desitek tisic, ale existuji treba kuch.linky v Globusu za 4900,- apod. akorat kvalita toho vyrobku je zas dost mizerna, nehlede na to, ze tapeta te vyjde urcite levnejs Hlavne vem nejakou omyvatelnou
Kupoval jsem do koupelny elektrickou topnou rohož kompletní balení včetně digitálního termostatu v Castoramě v PL. Vychází to tam nejlevnějš. Je v tom ta rohož, kabeláž, chránička, krabice a termostat. Akorát jsem se nějak sekl a vzal sem sice digitální, ale ne 7 denní
a co cenny.. vcera jsem se byl kouknout v novem byte, a rikam si, ze bych tam udelal nove podlahy do kuchyne a koupelny... mno a do obou mist bych chtel dat dlazbu a pod to topeni, protoze mlada je na to nachylna.. tak co koupit tak nejak vyhodne aby to nebyla sracka..
no tak jako podlahovku do kuchyne to uz je velka plocha to te vyjde draho jak cyp, to bych mozna uz poshanel primo firmu ktera se tim zabyva, zkusim najit cenu za ten koberec co sem platil ja.
motor .. presne moznost nastaveni casu spousteni na cely tyden, ja myslel ze sem ho koupil a az pri spousteni sem zjistil, ze mam moznost jen nastavit teplotu a naschle a vratit uz sem to nemohl, protoze sem uz mel nalepene kachliky
Podle mě tyto stačí. Ja je tahal v podlahových lištách (nechtělo se mi všude sekat, kromě kuchyně, koupelny a WC) a jako nové zásuvky použil adaptery od odkaz.
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
***montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ***