PetulaGD píše:pěkný vzorek který zaujme na první pohled mají YOKOHAMA A048 , měli sme je jednou na servise a všichni co prošli kolem všimli si
jinak přimo šipovity vzorek vyrabí BFGOODRICH,ROADSTONE,UNIROYAL ale to značky nic moc.....jinak dobře dostupná býva SAVA INTENSA a i nějake FULDY sem šipovite viděl
na šáde dobré jak cip. kde se to fasuje takové slicky
v čr to bude hodně těžké,snad poloci.... k nám to přijel nazouvat taky mlady synek s BMW 850 , a gumy stali asi balík
By mě zajímalo jak se to chová na vodé jak jí to může odvádět...však to je vzorek jak na těch gumách co jsem měl Uňák má foto..tak jestli si to přečte tak ho tadyk hodííí
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
podobný vzorek mají Toyo R888 a dají se normálně koupit u nás v hodně rozměrech
Proxes R888 byla vyvinuta k poskytnutí maximalních jízdních vlasností na suchém pocrchu. Speciální závodní směs "GG" a velká styčná plocha významně zlepšují vlastnosti při jízdě v zatáčce a z toho vyplývající rychlou a přesnou ovladatelnost. Pokud se rozhodnete pro koupi této pneumatiky, žádáme vás tímto o mnohem větší pozornost na mokrém povrchu, kvůli omezeným možnostem při aquaplaningu!!!
Kdo se tu ptal jestli budu vytahovat lemy ? Barry ? nebo Jakub? ...no to je fuk...prostě už mám vytáhnuté lemy vepředu...zítra se budou dělat vzadu...to já jen tak ať jste v obraze
no a jinak jsem asi přišel na to proč byly ty prahy tak prohnilé...když jsem je odřezával tak z nich vytíkala voda...no a v A sloupcích jsou výtokové takové gumové hadičky které jsou vyvedené ze sloupků ven aby voda tekla po nich a pak na zem...no ale obě gumové hadičky byly zapadlé vevnitř...tudíž všechna voda co tekla (v dešti) po čelním skle a stékala pod kapotu na torpédo...tak místo aby tekla po sloupcích na zem tak tekla do prahů no mazec...tak už jsem jednu vyvedl tak jak má být...no a tu druhou vyndám až sundám pravé dveře
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:Kdo se tu ptal jestli budu vytahovat lemy ? Barry ? nebo Jakub? ...no to je fuk...prostě už mám vytáhnuté lemy vepředu...zítra se budou dělat vzadu...to já jen tak ať jste v obraze
no a jinak jsem asi přišel na to proč byly ty prahy tak prohnilé...když jsem je odřezával tak z nich vytíkala voda...no a v A sloupcích jsou výtokové takové gumové hadičky které jsou vyvedené ze sloupků ven aby voda tekla po nich a pak na zem...no ale obě gumové hadičky byly zapadlé vevnitř...tudíž všechna voda co tekla (v dešti) po čelním skle a stékala pod kapotu na torpédo...tak místo aby tekla po sloupcích na zem tak tekla do prahů no mazec...tak už jsem jednu vyvedl tak jak má být...no a tu druhou vyndám až sundám pravé dveře
Tady to máš:
Jsou tam 4 odtoky ztoho šíbru, tak se na to pořádně koukni když už to máš rozdělané ať neděláš příští rok prahy znova...
Délka hadiček 2410mmx4 a vepředu máš mít ještě nějaky výpustní ventil asi dole u prahu (ozn.číslem 3)
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.