já mu 10 minut říkal že mu to nesložím, že co když mu tam něco zničím a podobněLuke_TDI píše:Aladin tys beztak hazel takovou tu klasickou fintu ze nic neches tak si rekl ze ti delisa bude stacit. Dobre ti tak !

Moderátor: Dave0401
já mu 10 minut říkal že mu to nesložím, že co když mu tam něco zničím a podobněLuke_TDI píše:Aladin tys beztak hazel takovou tu klasickou fintu ze nic neches tak si rekl ze ti delisa bude stacit. Dobre ti tak !
Cekal jsem jestli se toho naka p*ca chytne ...felda píše:převzato z jedné diskuze na TFLuke_TDI píše: Jo a ocas jsem doufam ze ti to udela radost![]()
![]()
Gratuluju rosto dalsi smysluplny prispevekrostaVR6 píše:![]()
no ta cena bude zajímavátomoking píše:http://www.mobileporschedesign.com/
Kdyby nebylo dneska tak hezky tak bych se zeptal jestli jsi na to dneska prisel vlastni zkusenosti-Jakub- píše:Víte, proč mají chlapi pořádnej pupek? No to aby jim nešel kouř do obličeje.
Takeshi píše:ou tak to je hnus,ale pořád lepší než aby ti udělali díru v nádrži a odlili pár litrů a ty proraženou nádrž. Zrovna dneska večer jedu po dvouproudovce a přede mnou vidim maníka co to solí , jiskry jak v rychle a zběsile,kouknu a dole vezl vejfuk po zemi