Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Jinak je na prodej Nissan Sunny GTi. Ten co vyhrává skupinu do 2000ccm. Cena je 99.000 a v ceně je ještě jeden sunny. Čas umí i dost pod 14s na 400m. V Brně měl myslím 13.8s
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Ladis> Tak jak jsem pochopil, ten software uz ma. Ted je problem v tom, ze to potrebuje jako objekt a ne jako obrazek, aby s tim mohl pracovat. Bud mu to dodame jako objekt, anebo mu reknem, v jakych rozmerech mame udelany stin, on si to napise, rozostri sam a pak ulozi. Pak uz to tam jen soupnem a melo by se to prekryvat. Kazdopadne si to zkusi napsat sam, rozostrit a ulozit jako objekt. Uvidime, jestli ty dva softy budou kompatibilni.
Live4Ride Syndicate
z icq konverzace mezi mnou a Slyem na tema, jak je to s webem:
no fpici. je to nouma, trva mu to, ale maka na tom.
nic jinyho jsem jednoduse nesehnal.
muzem zkusit www.pipni.cz, maj tam tu javu a je to zdarma, ale prej zdarma verze jim porad pada
posledni moznost - pockat nez to rozjede - rozjet to musi, chystaj se na komercni hosting a tohle chcou nabizet - a zatim tam dat provizorni reseni:
- vsechny profily a auta nastavim rucne na zaklade udaju, co mi poslete na mail
- novinky si muzete tvorit sami postupem :
1) vytvor soubor 2006_03_27.txt,
2) z prvniho radku souboru se stane nadpis
3) zbytek bude text novinky a system si bude nacitat tyhle soubory automaticky
je to blbe, je to na picu, nic lepsiho nevymyslim, ale hafo webu je takhle natvrdo spravovana. A pocitam, ze takove osobni profily se moc casto menit nebudou (icq cislo, e-mail, nejaky text o sobe), stejne tak k jednou zadanemu autu se uz jen budou nahravat dalsi fotky a to muzu fpohode delat rucne.
muzem zkusit www.pipni.cz, maj tam tu javu a je to zdarma, ale prej zdarma verze jim porad pada

posledni moznost - pockat nez to rozjede - rozjet to musi, chystaj se na komercni hosting a tohle chcou nabizet - a zatim tam dat provizorni reseni:
je to blbe, je to na picu, nic lepsiho nevymyslim, ale hafo webu je takhle natvrdo spravovana. A pocitam, ze takove osobni profily se moc casto menit nebudou (icq cislo, e-mail, nejaky text o sobe), stejne tak k jednou zadanemu autu se uz jen budou nahravat dalsi fotky a to muzu fpohode delat rucne.

Lukees> Kurna chlape, to je presne to, co potrebujeme. Stin je temer dokonaly. Myslis, ze bychom to spolu mohli jeste pres icq doladit? Ozvi se prosim, ted jsi off.

Live4Ride Syndicate
Lukees> S klukama jsme se dohodli, ze chceme kvuli dinamicnosti umistit stin na levou stranu. Kazdopadne s tim uz by si pohral Ladis. Pokud by to bylo mozne, zkus rozostrit stin nize jeste o kousilinek vice. Cca o 5-10%. zkus vychazet z loga na www.Drive2Die.org. Tam se mi zda o kapanek rozmazanejsi. Tady je bily stin. Asi by bylo dobre stahnout ho v plne velikosti a po rozostreni velikost zachovat, aby se to nijak nezkreslilo a aby pak mohl Ladis hotovy stin soupnout zpet do noveho loga. Pak uz jen vytisknout, orezat a nalepit. 
Stin k rozostreni:
http://img214.imageshack.us/my.php?image=stin4mn.png

Stin k rozostreni:
http://img214.imageshack.us/my.php?image=stin4mn.png
Live4Ride Syndicate
Lukees> Diky, diky, diky. Cenim si casu, ktery jsi nad tim stravil - a je mi jasne, ze to par hodin bylo. Kazdopadne staci rozostrit stin z linku a poslat zpet. My uz doladime zbytek. Predem diky. Tve jmeno bude navzdy vyryto v listu lidi, kteri se podileli na klubovem logu 

Live4Ride Syndicate
Ok, takze provizorne to soupnem na www.pipni.cz Domluvime se na obsahu jednotlivych profilu, sepisem to a v co nejkratsi dobe poslem. Ty to pak nahodis. Nez si to chlapek usporada, budem hostovat na pipni.cz Pak se to jen prehodi na ten placeny. Uz muzem pomalu zacit i fotit.matesa píše:z icq konverzace mezi mnou a Slyem na tema, jak je to s webem:
Live4Ride Syndicate
Takze panove, diky Lukeese jsme zase o kousek dale.
Tady je puvodni navrh, zatim bez rozostreneho stinu by Ladis:

Tady Lukeesem rozostreny stin, coz si myslim, ze je 100% v poradku. Nebo to chceme rozostrit jeste vic? Me osobne z toho oci prechazeji celkem kvalitne
Coz je dobre. Po zakomponovani do loga tento efekt zmizi. Mozna puvodni stin byl jakoby vice "rozmlzeny", ale to uz jsou opravdu detaily. Ja jsem spokojeny. Chci slyset i Vase nazory:

A tady je komplet hotovy navrh by Lukees. Moc si cenim jeho casu. Co se me osobne nelibi, je cerne ramovani oranzovych pismen. Neber to prosim jako vytku. Je mi jaksne, ze jsi udelal maximum a stravil jsi na tom spoustu sveho volneho casu. Ladis, dokazem to jeste nejak upravit? V realu to asi videt nepujde, jen ze by na to nekdo koukal lupou, ale kdyz uz to delame, proc se nepotrapit a nemit logo na 110% takze koukejte a komentujte. Diky vsem zucastnenym.

Tady je puvodni navrh, zatim bez rozostreneho stinu by Ladis:

Tady Lukeesem rozostreny stin, coz si myslim, ze je 100% v poradku. Nebo to chceme rozostrit jeste vic? Me osobne z toho oci prechazeji celkem kvalitne

A tady je komplet hotovy navrh by Lukees. Moc si cenim jeho casu. Co se me osobne nelibi, je cerne ramovani oranzovych pismen. Neber to prosim jako vytku. Je mi jaksne, ze jsi udelal maximum a stravil jsi na tom spoustu sveho volneho casu. Ladis, dokazem to jeste nejak upravit? V realu to asi videt nepujde, jen ze by na to nekdo koukal lupou, ale kdyz uz to delame, proc se nepotrapit a nemit logo na 110% takze koukejte a komentujte. Diky vsem zucastnenym.

Live4Ride Syndicate
ja to vidim trosku kostrbate....ty oranzove pismena
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
si kup jiny monitorDan píše:ja to vidim trosku kostrbate....ty oranzove pismena

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tak jestli ty profily sepisete, poslete a ja je nahodim, tak neni duvod stehovat se na jiny server. jde jen o tu admin sekci. ta tam (kde to je ted) zatim nepojede. zbytek webu ok.Sly píše:Ok, takze provizorne to soupnem na www.pipni.cz Domluvime se na obsahu jednotlivych profilu, sepisem to a v co nejkratsi dobe poslem. Ty to pak nahodis. Nez si to chlapek usporada, budem hostovat na pipni.cz Pak se to jen prehodi na ten placeny. Uz muzem pomalu zacit i fotit.matesa píše:z icq konverzace mezi mnou a Slyem na tema, jak je to s webem:

Fakt že jo ted jsme si toho taky všimnul jsou kostrbaté i ty žluté ale jelikož jsou menší tak to tak nebije do očí zkusím to srovnatDan píše:ja to vidim trosku kostrbate....ty oranzove pismena

asi mame oba na picu monitor....Lukees píše:Fakt že jo ted jsme si toho taky všimnul jsou kostrbaté i ty žluté ale jelikož jsou menší tak to tak nebije do očí zkusím to srovnatDan píše:ja to vidim trosku kostrbate....ty oranzove pismena

jj...ja to vidim, ale tomas ne....
uz sem nasel super funkci, za chvilku to logo dotahnu do finalni podoby i s tim rozmazanym stinem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
v rozliseni 1600 x 1200 na mem LCD nic kostrbate neniDan píše:jj...ja to vidim, ale tomas ne....

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem