Live4Ride Syndicate

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

S radosti a hrdosti oznamuju, ze tuto nedeli na klubove schuzi budem hlasovat o prijeti noveho clena.

Tim se muze stat Mr.Yaris.
Live4Ride Syndicate

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Teď tam ten p.Weber psal kde to je. Je to pod Ostravou.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Sly píše:S radosti a hrdosti oznamuju, ze tuto nedeli na klubove schuzi budem hlasovat o prijeti noveho clena.

no nekecej.......kufa to mam radost, ale myslim ze vysledky hlasovani budou tesne...... :lol:
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Myslím že to bude good :D

Obrázek

Dan
Kontaktovat uživatele:

Re: Live4Ride Syndicate

Příspěvek od Dan »

kuva ty se musis nudit.....:lol:
Obrázek

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Já mám volno :)

remix

Příspěvek od remix »

Sly píše:S radosti a hrdosti oznamuju, ze tuto nedeli na klubove schuzi budem hlasovat o prijeti noveho clena.

Ale copak?! TTK se rozpadá?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

ArnieGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Sly píše:Panove, prave mi volal p. Weber. Vec se ma takhle. Wevi nabidli plochu Methan City Tuning Club a poverili je spoluorganizaci a kontaktovanim vsech Moravskoslezskych tuning klubu. MCTC bez vedomi p. Webera podle informaci, ktere mi byly sdeleny, chtelo tuto zdarma nabizenou plochu pronajimat. Toto jednani se p. Weberovi nelibilo (jak jinak) a proto se cele veci ujme on a jeho syn.

K veci: Dnes od 17hod na krytem parkovisti za Cernou Loukou (smerem k rece)

Sraz zastupcu severomoravskych tuning klubu a pana Webera. Potom presun do nedaleke vinarny a sdeleni detailu ohledne nadchazejici vystavy. Muzu rict, ze je to velmi prijemny clovek, takze vsechno v pohode. Bohuzel pracuji do sesti a v pet nemuzu odejit. Chci vas poprosit, jestli by tam od nas nekdo nemohl zajet. Byla by skoda, kdybychom si to nechali utect. Tomas nemuze, Ladis psal, ze ma v praci taky fofry. Uvidime, jestli to stihne. Dane? Panove kdokoliv. Ja bych mohl teoreticky dorazit po seste hodine, pokud uz nebude cela vec vyresena.
Co ty jsi chlape za svini že pouštíš do diskuze klamné informace nezakládající se na pravdě?.... :pistolnik: více takových zmr... jako ty a můžeme se tady na Moravě na pořádání jakékoli akce vysrat,... :x
CELICA 3S-GE (SS-III)

http://www.toyotaklub.cz
obrázek odstraněn adminem. Ivan

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

ArnieGT píše:
Sly píše:Panove, prave mi volal p. Weber. Vec se ma takhle. Wevi nabidli plochu Methan City Tuning Club a poverili je spoluorganizaci a kontaktovanim vsech Moravskoslezskych tuning klubu. MCTC bez vedomi p. Webera podle informaci, ktere mi byly sdeleny, chtelo tuto zdarma nabizenou plochu pronajimat. Toto jednani se p. Weberovi nelibilo (jak jinak) a proto se cele veci ujme on a jeho syn.

K veci: Dnes od 17hod na krytem parkovisti za Cernou Loukou (smerem k rece)

Sraz zastupcu severomoravskych tuning klubu a pana Webera. Potom presun do nedaleke vinarny a sdeleni detailu ohledne nadchazejici vystavy. Muzu rict, ze je to velmi prijemny clovek, takze vsechno v pohode. Bohuzel pracuji do sesti a v pet nemuzu odejit. Chci vas poprosit, jestli by tam od nas nekdo nemohl zajet. Byla by skoda, kdybychom si to nechali utect. Tomas nemuze, Ladis psal, ze ma v praci taky fofry. Uvidime, jestli to stihne. Dane? Panove kdokoliv. Ja bych mohl teoreticky dorazit po seste hodine, pokud uz nebude cela vec vyresena.
Co ty jsi chlape za svini že pouštíš do diskuze klamné informace nezakládající se na pravdě?.... :pistolnik: více takových zmr... jako ty a můžeme se tady na Moravě na pořádání jakékoli akce vysrat,... :x

Trochu slusnosti by neskodilo.

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak tomu taky dobře nerozumím. Co to jako má znamenat?
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

barry

Příspěvek od barry »

ArnieGT píše:Co ty jsi chlape za svini že pouštíš do diskuze klamné informace nezakládající se na pravdě?.... :pistolnik: více takových zmr... jako ty a můžeme se tady na Moravě na pořádání jakékoli akce vysrat,... :x
Jestli jsi tímhle útočil na Slye máš co dělat se mnou...radši se omluv a odtáhni si kačera zpátky na pískoviště...zmrd si ty a tvůj kačer...táhni pryč...co ty jsi za kokota že takhle útočíš? Debile! hoši vymažte toho chuja...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

ArnieGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

barry píše:
ArnieGT píše:Co ty jsi chlape za svini že pouštíš do diskuze klamné informace nezakládající se na pravdě?.... :pistolnik: více takových zmr... jako ty a můžeme se tady na Moravě na pořádání jakékoli akce vysrat,... :x
Jestli jsi tímhle útočil na Slye máš co dělat se mnou...radši se omluv a odtáhni si kačera zpátky na pískoviště...zmrd si ty a tvůj kačer...táhni pryč...co ty jsi za kokota že takhle útočíš? Debile! hoši vymažte toho chuja...
Hmm další debílek co to tady rozebírá a vůbec nic o tom neví,... :roll:
CELICA 3S-GE (SS-III)

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Klídek Barry, to se určitě vklidu vyřeší. Doufejme že nám to Arnie GT vysvětlí, a že to bude bez těch přívlastků :twisted:
Live4Ride Syndicate

barry

Příspěvek od barry »

Jo pokračuj! Pojď do mě...v neděli přijeď v 18:00 k Albertovi do Bohumína...můžeme to probrat jako lidi...a nezkoušej mě ty ...(zatím to sem nenpíšu)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uňak »

ArnieGT píše:
barry píše:
Hmm další debílek co to tady rozebírá a vůbec nic o tom neví,... :roll:
a ty jsi kdo pane důležitý :x
Audi A6

ArnieGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

barry píše:Jo pokračuj! Pojď do mě...v neděli přijeď v 18:00 k Albertovi do Bohumína...můžeme to probrat jako lidi...a nezkoušej mě ty ...(zatím to sem nenpíšu)
Děláš machry,??..a byl jsi tam dneska?...ne?..hmm tak mlč
CELICA 3S-GE (SS-III)

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Hmm, tak asi počkáme co napíše SLY až se vrátí, celkem mě to zajímá. Arnie GT asi nic neřekne :roll:
Nadávat to jo, ale vysvětlení nikde.
Live4Ride Syndicate

barry

Příspěvek od barry »

ArnieGT píše:
barry píše:Jo pokračuj! Pojď do mě...v neděli přijeď v 18:00 k Albertovi do Bohumína...můžeme to probrat jako lidi...a nezkoušej mě ty ...(zatím to sem nenpíšu)
Děláš machry,??..a byl jsi tam dneska?...ne?..hmm tak mlč
Už neser...přijeď v neděli a mě nech...
...když se chceš do někoho obouvat tak nejdříve osvětli situaci...jestli nechceš osvětlit, tak to piš po SZ...a nezasírej nám tu fórum...(zase nenapíšu)
sebekontrola chlapi...doufám že mě pochválíte! :wink: :lol:
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Zatím se držíš barone. :D
Live4Ride Syndicate

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uňak »

urnie neser zatím tady jako nejvědší debil vypadáš pouze ty
Audi A6

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Kurec, už aby ten Sly dorazil a informoval nás. Už mě nebaví vás uklidňovat :D

Můj názor je, že Sly jen dostal informaci a tu zveřejnil. Nic víc, nic míň. No snad se dozvíme vo co go.
Live4Ride Syndicate

ArnieGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

viewtopic.php?t=29914

chytráci,..napřed fakta potom utočte,.¨..... 8)
CELICA 3S-GE (SS-III)

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Dvakrát to psát nebudu, už jsem to napsal pod Ostravou.
Live4Ride Syndicate

barry

Příspěvek od barry »

To je KAR ten Arnie GT :smich2: :smich: :smich2:
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

ArnieGT píše:viewtopic.php?t=29914

uvidíme :?:
das Auto

barry

Příspěvek od barry »

V-Y-V-I píše: uvidíme :?:
Nadávky od Arnolda GT zcela jistě! :lol:
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

takze jsem tam byl se slájem....a to cco napsal vyslo z ust pana webra....takze sly jak nakoupil, tak prodal....Arnie...klidek, zrejme Slye vubec neznas, jinak by si nemoh napsat to co jsi napsal
Obrázek

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

ArnieGT píše:viewtopic.php?t=29914

Mily chlapce. Jediny, kdo tady utoci jsi jen a pouze TY. Vyprosoval bych si, aby jsi priste ve spojitosti s mou osobou pouzival pouze slusnych slov. To, co jsem napsal do nasi interni diskuze jsou hola fakta, ktera mi dnes odpoledne telefonicky sdelil p. Weber ml. Upozornuji Te, ze kdyby jsi nesedel doma na zadku a prisel dnes na setkani s p. Weberem, resp. se zastupci mistnich tuning klubu, mel by jsi moznost toto slyset prave z ust jeho otce. Nakolik jsou tyto informace pravdive, resp. jak velka je Tva neinformovanost o cele kauze, to netusim, ale predpokladam, ze clovek tohoto formatu nema za potrebi ventilovat milne, ci jakkoliv zkreslene informace.
Prosim Te tedy, aby jsi si pro priste nejdrive rozmyslel a zformuloval to, co by jsi nam rad sdelil (podotykam bez jakychkoliv vulgarismu).

Dekuji,
s pozdravem - Sly - Live4Ride Syndicate.
Live4Ride Syndicate

remix

Příspěvek od remix »

:potlesk:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

barry

Příspěvek od barry »

Igore, chtěl bych to umět jako ty...slušně to neumím...když mě někdo nasere tak ho prostě musím rozsekat slovně...ty jsi všem ukázal že to jde i slušně! SMEKÁM! :respect:
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“