Moderátor: Dave0401
Dobre, to rad slysim. Na prvnim nahledu se mi totiz i ta oranzova zda vice sytejsi, coz se mi osobne libi vice. Zapisem si cislo te folie a budem doufat, ze je ten clovek bude mit.Ladis píše:je to porad stejne, akorat ze kdyz to exportujes tak se meni paleta pouzitych barev a tak to pokazde vypada mirne jinak, finalni bude OK
Sly píše:Co se tyce orezani, libi se mi nejvice rovne, ostre hrany, tudis 3. varianta. Ted je otazka, jak to bude vypadat na finalnim logu, tedy ve stejnych barvach, jake chceme dat na tisk. Co se tyce tech ostnu.. No vevim, nevim..Vypada to dost drsne.
Sly píše:Mas pravdu. asi bych se jich taky vyvaroval a nechal to pekne ciste, hladke. Kazdopadne takovy styl oriznuti, ale bez ostnu kolem ctyrky.
Ladis píše:ty ostny jsou jen nedopatreni ... spis mi jde o to jestli obrezavat az na pismenka a nebo jen kolem dokola
Delam do 18hod. Doma budu tak v cca 19hod. Napsal jsem do toho threadu sve tel. c. Pokud by se to konalo kolem 20hod, muzu tam prijet. Udelal by sis taky cas?tomoking píše:Sly píše:Mas pravdu. asi bych se jich taky vyvaroval a nechal to pekne ciste, hladke. Kazdopadne takovy styl oriznuti, ale bez ostnu kolem ctyrky.
proc nejdes na tu tuzingovou schuzi ?
Rek bych trosku kolem nich, at na cernem podlkladu vynikne bily stin.. Ale jak uz jsme rikal, 100 lidi, 100 chuti..Ladis píše:ty ostny jsou jen nedopatreni ... spis mi jde o to jestli obrezavat az na pismenka a nebo jen kolem dokola
to vis, nechal jsem se tebou inspirovattomoking píše:mas fajneho jogina v avataru
Ladis píše:to vis, nechal jsem se tebou inspirovattomoking píše:mas fajneho jogina v avataru
Danek, jindy by to slo, ale dnes to opravdu neklapne. Je roboty jak na kostele. Je ctvrtletni uzaverka. Vsichni tady jsou dop sesti, nekteri i do sedmi.Dan píše:toz co mam s tebou robit.....tam asi sjedu no.
ale nerikej ze se nemuzes stratit o hodku drive.....myslim ze by to kazdy pochopil, ze mas neco moc duleziteho