ještě že tak, nechtěl bych rozbít 920.000kčLuke_TDI píše:aaaa facelift, nevypnutelna stabilizace

Moderátor: Dave0401
ještě že tak, nechtěl bych rozbít 920.000kčLuke_TDI píše:aaaa facelift, nevypnutelna stabilizace
(a pak je splácet šéfoviwesly.TDI píše:ještě že tak, nechtěl bych rozbít 920.000kčLuke_TDI píše:aaaa facelift, nevypnutelna stabilizace
uznavam, ze obcas jsem mel stazene pulkywesly.TDI píše:(a pak je splácet šéfoviwesly.TDI píše:ještě že tak, nechtěl bych rozbít 920.000kčLuke_TDI píše:aaaa facelift, nevypnutelna stabilizace)
Kdybys na to nespěchal, tak možná 11.-12.květen povezu rapida k praze, tak bych ti to přibral za kaferemix píše:Nevíte, jak nejlevněji poslat sadu kol do Prahy? Volal sem teď na DPD a chtějí za poštovné 1112kč, to se mi zdá dost, nebo to je běžná cena ? Sem myslel, že tak do 600,- se vlezu..
posílal jsem kola i s gumama českou poštou, 4 balíky, každý cca 20kg. Vyšlo to na necelých 600Kč, ženská na poště to nějak spojila do jedné zásilky a tím pádem na to byla nějaká sleva a doručení všech čtyrech balíků najednouremix píše:Nevíte, jak nejlevněji poslat sadu kol do Prahy? Volal sem teď na DPD a chtějí za poštovné 1112kč, to se mi zdá dost, nebo to je běžná cena ? Sem myslel, že tak do 600,- se vlezu..
No pěkněMr. Favo píše:tak sem si dneska udelal velkou radost![]()
![]()