Teda to je úroveň!
ZEMI dej si sprchu a že se do toho necháš Taboo to jsem nečekal.
Už zase se tu mrká časem, prostorem a lidma. Místo abychom se bavili jak vyzdrojit a vyladit, tak tu řešíte hrdost.
Koukali jste na Pulp Fiction? Tam říkal něco ve stylu: "Vyser se na píchu nebo tě zabije"
Chápete to?
Už se prosím, moc prosím přestaněte dohadovat. Děkuji
BTW: Našel jsem, že Delphi 75lb by měly umět cca 788ccm, takže akorát pro T67.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
GeHeNa píše:Mám možnost koupit Golfa III GTi 16V jsou to dobrý auta a motory? Má to nálítáno nějakejch 120tis a je to z 94roku....
neco jsem s tim nalital a 150 koniku pod kapotou je dobrych, a to auto neco vydrzi, ale prece jenom 94-rka uz je trochu stara, tim chci rici, ze by se to auto melo poradne prohlidnout, protoze za tu dobu uz to auto urcite dostalo dobry zahul, vyhoda je urcite v dostupnosti nahradnich dilu a i veci na tuning je hodne, nechci do nikoho rypnout, ale vetsi adrenalin jsem mel stejne v honde CRX [/php]
GeHeNa píše:Mám možnost koupit Golfa III GTi 16V jsou to dobrý auta a motory? Má to nálítáno nějakejch 120tis a je to z 94roku....
neco jsem s tim nalital a 150 koniku pod kapotou je dobrych, a to auto neco vydrzi, ale prece jenom 94-rka uz je trochu stara, tim chci rici, ze by se to auto melo poradne prohlidnout, protoze za tu dobu uz to auto urcite dostalo dobry zahul, vyhoda je urcite v dostupnosti nahradnich dilu a i veci na tuning je hodne, nechci do nikoho rypnout, ale vetsi adrenalin jsem mel stejne v honde CRX
To se povedlo... Ale to se neni cemu divit oproti Golfu to je jasny...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
neco jsem s tim nalital a 150 koniku pod kapotou je dobrych, a to auto neco vydrzi, ale prece jenom 94-rka uz je trochu stara, tim chci rici, ze by se to auto melo poradne prohlidnout, protoze za tu dobu uz to auto urcite dostalo dobry zahul, vyhoda je urcite v dostupnosti nahradnich dilu a i veci na tuning je hodne, nechci do nikoho rypnout, ale vetsi adrenalin jsem mel stejne v honde CRX
ten samej adrenalin jako v golf 2 gti 16v,nic vic to crx nejede,nejede taky o nic min ale g3 2.0 16v neni nic moc,to uz radsi vr6,da se koupit levneji,ma lepsi zvuk a stejnou spotrebu,lepe jede a nekazi se.)
Crx nebylo spatny,jako mladej kluk sem se s nim docela vyradil a taky to pro mne bylo to nej auto ale je plno stejne dobrych a ne i lepsich aut v tej samej cenovej relaci,chce to jenom otevrit oci a neobhajovat jenom to svoje
dynomax píše:
ten samej adrenalin jako v golf 2 gti 16v,nic vic to crx nejede,nejede taky o nic min ale g3 2.0 16v neni nic moc,to uz radsi vr6,da se koupit levneji,ma lepsi zvuk a stejnou spotrebu,lepe jede a nekazi se.)
Crx nebylo spatny,jako mladej kluk sem se s nim docela vyradil a taky to pro mne bylo to nej auto ale je plno stejne dobrych a ne i lepsich aut v tej samej cenovej relaci,chce to jenom otevrit oci a neobhajovat jenom to svoje
Postav vedle sebe Golfa GTI a CRX 88-89 - dej to stejnymu ridici a pak mi prijd povidat jak co jede. At na 400m nebo v zatackach. Ale nebudu se dohadovat... Az nekdo prijde s dukazem tak znova prispeju... A otevreny oci ja mam to se neboj. Chtel jsem Hondu prodavat, ale kdyz jsem se dival kolem v inzerci abych zjistil co si koupit - nic divocejsiho me bohuzel netrklo.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ