Golf - poraďte koupi

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
tojebordel píše:
MarauderZ28 píše: ???
no smeju se tomu, jak se debata Golf GTi zmenila na hadani o japonskejch autech, nekolik poslednich stranek o golfu ani muk :D
Jake hadani? :? To byla jen pratelska diskuze... :lol:
SVINE!!! :lol: :lol: :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:
Taboo píše:
tojebordel píše: no smeju se tomu, jak se debata Golf GTi zmenila na hadani o japonskejch autech, nekolik poslednich stranek o golfu ani muk :D
Jake hadani? :? To byla jen pratelska diskuze... :lol:
SVINE!!! :lol: :lol: :lol:
RICEBOY!!! :lol: :lol: :lol:
IQ stylingem nenahradis.

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Teda to je úroveň!
ZEMI dej si sprchu a že se do toho necháš Taboo to jsem nečekal.

Už zase se tu mrká časem, prostorem a lidma. Místo abychom se bavili jak vyzdrojit a vyladit, tak tu řešíte hrdost.
Koukali jste na Pulp Fiction? Tam říkal něco ve stylu: "Vyser se na píchu nebo tě zabije"

Chápete to?

Už se prosím, moc prosím přestaněte dohadovat. Děkuji

BTW: Našel jsem, že Delphi 75lb by měly umět cca 788ccm, takže akorát pro T67.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

@Karel: My se nehadame... Ta svine byla myslena s nadsazkou... Vsak je to take roztomile zviratko ten nas Taboo... :smich:

tel. 608 372 848

barbucha

Příspěvek od barbucha »

leon4x4 píše: Koukali jste na Pulp Fiction? Tam říkal něco ve stylu: "Vyser se na píchu nebo tě zabije"

Čo by to bolo za krčmu, keby se v něj chlapi neporvali? :lol:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:?: né že bych vás chtěl buzerovat ale všeho z mírou :|
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

martinm3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinm3 »

Kup si pořádný Auto!!!! Golf to není!!!
BMW E36 Kupé 2.5 6V AC Schnitzer

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Co je tady... :lol:

tel. 608 372 848

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

Souhalsím s Martinmem. Golf je auto na nákupy nebo frikulíny s gelem na palici. Za 120 můžeš mít hodně libovýho japonce nebo solidní báwo
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Re: Golf - poraďte koupi

Příspěvek od dynomax »

GeHeNa píše:Mám možnost koupit Golfa III GTi 16V jsou to dobrý auta a motory? Má to nálítáno nějakejch 120tis a je to z 94roku....
neco jsem s tim nalital a 150 koniku pod kapotou je dobrych, a to auto neco vydrzi, ale prece jenom 94-rka uz je trochu stara, tim chci rici, ze by se to auto melo poradne prohlidnout, protoze za tu dobu uz to auto urcite dostalo dobry zahul, vyhoda je urcite v dostupnosti nahradnich dilu a i veci na tuning je hodne, nechci do nikoho rypnout, ale vetsi adrenalin jsem mel stejne v honde CRX :lol: :lol: :lol: [/php]

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

dynomax píše:
GeHeNa píše:Mám možnost koupit Golfa III GTi 16V jsou to dobrý auta a motory? Má to nálítáno nějakejch 120tis a je to z 94roku....
neco jsem s tim nalital a 150 koniku pod kapotou je dobrych, a to auto neco vydrzi, ale prece jenom 94-rka uz je trochu stara, tim chci rici, ze by se to auto melo poradne prohlidnout, protoze za tu dobu uz to auto urcite dostalo dobry zahul, vyhoda je urcite v dostupnosti nahradnich dilu a i veci na tuning je hodne, nechci do nikoho rypnout, ale vetsi adrenalin jsem mel stejne v honde CRX :lol: :lol: :lol:
To se povedlo... :potlesk: :lol: 8) Ale to se neni cemu divit oproti Golfu to je jasny...

tel. 608 372 848

mikevr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikevr6 »

Zemi píše:
dynomax píše:
neco jsem s tim nalital a 150 koniku pod kapotou je dobrych, a to auto neco vydrzi, ale prece jenom 94-rka uz je trochu stara, tim chci rici, ze by se to auto melo poradne prohlidnout, protoze za tu dobu uz to auto urcite dostalo dobry zahul, vyhoda je urcite v dostupnosti nahradnich dilu a i veci na tuning je hodne, nechci do nikoho rypnout, ale vetsi adrenalin jsem mel stejne v honde CRX :lol: :lol: :lol:
To se povedlo... :potlesk: :lol: 8) Ale to se neni cemu divit oproti Golfu to je jasny...
ten samej adrenalin jako v golf 2 gti 16v,nic vic to crx nejede,nejede taky o nic min ale g3 2.0 16v neni nic moc,to uz radsi vr6,da se koupit levneji,ma lepsi zvuk a stejnou spotrebu,lepe jede a nekazi se.)

Crx nebylo spatny,jako mladej kluk sem se s nim docela vyradil a taky to pro mne bylo to nej auto ale je plno stejne dobrych a ne i lepsich aut v tej samej cenovej relaci,chce to jenom otevrit oci a neobhajovat jenom to svoje

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

mikevr6 píše:
Zemi píše:
dynomax píše: neco jsem s tim nalital a 150 koniku pod kapotou je dobrych, a to auto neco vydrzi, ale prece jenom 94-rka uz je trochu stara, tim chci rici, ze by se to auto melo poradne prohlidnout, protoze za tu dobu uz to auto urcite dostalo dobry zahul, vyhoda je urcite v dostupnosti nahradnich dilu a i veci na tuning je hodne, nechci do nikoho rypnout, ale vetsi adrenalin jsem mel stejne v honde CRX :lol: :lol: :lol:
ten samej adrenalin jako v golf 2 gti 16v,nic vic to crx nejede,nejede taky o nic min ale g3 2.0 16v neni nic moc,to uz radsi vr6,da se koupit levneji,ma lepsi zvuk a stejnou spotrebu,lepe jede a nekazi se.)

Crx nebylo spatny,jako mladej kluk sem se s nim docela vyradil a taky to pro mne bylo to nej auto ale je plno stejne dobrych a ne i lepsich aut v tej samej cenovej relaci,chce to jenom otevrit oci a neobhajovat jenom to svoje
Postav vedle sebe Golfa GTI a CRX 88-89 - dej to stejnymu ridici a pak mi prijd povidat jak co jede. :wink: At na 400m nebo v zatackach. :D Ale nebudu se dohadovat... Az nekdo prijde s dukazem tak znova prispeju... A otevreny oci ja mam to se neboj. :lol: Chtel jsem Hondu prodavat, ale kdyz jsem se dival kolem v inzerci abych zjistil co si koupit - nic divocejsiho me bohuzel netrklo. :(

tel. 608 372 848

mikevr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikevr6 »

mel jsem obe dve,jak golfa 16v gti kr tak crx eb9 a co jede lip se nebudu hadat,je to +- nastejno

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

presunuto do vhodnejsi sekce

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“