Golf - poraďte koupi
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu... 

Octavie RS 220PS
/zatim/

Bora= Golf s batohem, bacha na toKapka píše:no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu...
já bych sel i do té audiny. je to krása. deda má 80 s dieselem '89 rok - koupil to v 93 v nemecku a od té doby jen bezna udrzba... nikdy se mu tam nic neposralo... najeto má kolem 240 t. no ale to asi vis, ze jsou to super kary. na audi nedam dopustit...GeHeNa píše:Golfa nebo o dost levnější Audi 80 coupe 2,0-16v inzerát je tadyhttp://www.tipcar.cz/default.asp?id=22286 pořád ještě nevim ta Audinka se mi líbí strašně moc a jsem na Audi dost vysazenej
Kapka píše:no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu...
Uvědom se,vydýchej se,odpočin si synečku než tady začneš plantat takové nesmysly si myslíš že když máš koktávku že si největší king

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hehe koukam Golfy vs. Oktavky.. at to dopadne jakkoliv my vyhrajemLuckyboy-L píše:Kapka píše:no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu...
Uvědom se,vydýchej se,odpočin si synečku než tady začneš plantat takové nesmysly si myslíš že když máš koktávku že si největší king

vona oktavka taky bude porad jenom oktavka, žadna raketa

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Octavia RRS (myslim).Fazeey píše:hehe koukam Golfy vs. Oktavky.. at to dopadne jakkoliv my vyhrajemLuckyboy-L píše:Kapka píše:no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu...
Uvědom se,vydýchej se,odpočin si synečku než tady začneš plantat takové nesmysly si myslíš že když máš koktávku že si největší king![]()
vona oktavka taky bude porad jenom oktavka, žadna raketa

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Pravda je naštěstí taková že VW má nad Škodovkou vždy navrch,nezatracuju ani jedo tím pádem ani Škodovku. Bohu dík VW má výkonama motoru vždy navch (prozatím) třeba budou Škodovky taky někdy šestiválce s pořádným obsahem.Každopádně je mi jedno kdo jaké značce fandí, každý má jiný vkus. Jezdím z němcem a mám to auto rád neříkám že je nej
ale Toyotou Supra bych taky nepohrdnul (alespon u ní nemusím přidávat turba) ale vše je to o penězích že...

ach jo klasický golfar se ozval...napsal jsem ze je to muj nazor,nikomu jsem ho nenutil,obcas jezdim v kamosovi GIV Tdi udelanou na cca 140 PS,a netvrdim ze je to spatný auto,treba moji mamce bych ho koupil,nic to nezere/teda kdyz to nehonís/,je to docela spolehlivý,proste prepravi te spolehlive z bodu A do bodu B...ale taky jsem nikde netvrdil že octavka je nejlepsi na svete jako to povetsinou tvrdite o golfech...znam spoustu jiných lepších aut,co kdybych mel vice prachu tak bych si je koupil...ale potreboval jsem pred rokem nový auto,a naskytla se mi za dobrý prachy tahle eRSka tak jsem ji vzal...ma plnou nálož-kuže,digiklima,xenony atd,180PS v zakladu a byla to predváděcka Construkcu-spičkově zabezpecena tak jsem ji vzal...pred tim jsem mel Prelude 2.2VTEC upravenou na cca 200PS a bylo to auto o necem jinem...proste to auto co te vezme za srdce...kdykoliv nejakou nekde potrám,hned se mi znova rozbuší srdícko...ale holt golf je golf,je lepsí nez cokoliv-skoda,honda,opel atd...Luckyboy-L píše:Kapka píše:no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu...
Octavie RS 220PS
/zatim/

To je jako kdybys mluvil do zdi. Tady spousta lidí nechápe, že si někdo auta kupuje jenom pro radost. A to sem za chvíli vtrhne Taboo a oznámí ti že jsi měl Hondu a tudíž nejpomalejší auto na světěKapka píše: pred tim jsem mel Prelude 2.2VTEC upravenou na cca 200PS a bylo to auto o necem jinem...proste to auto co te vezme za srdce...kdykoliv nejakou nekde potrám,hned se mi znova rozbuší srdícko...ale holt golf je golf,je lepsí nez cokoliv-skoda,honda,opel atd...

2 GeHeNa: Ten Golf Gti je docela svižný nenáročný auto. Určitě dobrá volba. Ale v porovnání s konkurencí, jako třeba Astra 2,0 GSi 16V (abych neprotěžoval japonce

asi tak nejak...kdybych byl mladej kluk,co nema moc prachu,tak si koupim Kadeta 2.0 GSi 16V,vyrvu z neho celej vnitrek,sezenu do nej nejaky 2 starsi skorepiny+3 bodaky,dam mu 15" kola,hodim na nej pruziny/nebo komplet podvozek-zalezi na penezich/,na motor přímý sáni+výfuk, a budu mit karu,se kterou si sliznu kdejakyho golfa... 

Octavie RS 220PS
/zatim/

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim o Civicu, ktery jede 8 sekunds v 1/4 mile.Taboo píše:Ja vim o Golfech, kteri jedou 9 sekunds v 1/4 mile.Kapka píše:nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ale jasne,ja to nemyslel takhle divoce,beru normalní auta pro normální smrtejníky,a ne když si koupis starší auto za cca 150000,a pak do nej jeste 30000 nasipes...to bych mohl vzít VR6 hodit na bi-turbo a vrazit to do trabanta a tvrdit že je to raketaTaboo píše:Ja vim o Golfech, kteri jedou 9 sekunds v 1/4 mile.Kapka píše:nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...

Octavie RS 220PS
/zatim/

A ja vim o Ford Mustangu, ktery jede 4.8 v 1/4 mile.Zemi píše:Ja vim o Civicu, ktery jede 8 sekunds v 1/4 mile.Taboo píše:Ja vim o Golfech, kteri jedou 9 sekunds v 1/4 mile.Kapka píše:nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...
![]()
![]()

IQ stylingem nenahradis.
Taboo píše:A ja vim o Ford Mustangu, ktery jede 4.8 v 1/4 mile.Zemi píše:Ja vim o Civicu, ktery jede 8 sekunds v 1/4 mile.Taboo píše: Ja vim o Golfech, kteri jedou 9 sekunds v 1/4 mile.
![]()
![]()
Co to ma ale delat s tim, ze i VW Golf se da udelat dost rychly?
Hodne Golfu jezdi 11's na ten tovarni motor a s plnym interierem. Honda? Ani jedna.
Já myslel že časy 4.8 jezdí nejsilnější třída dragsterů. Na takovej čas je potřeba výkon okolo 7 tisíc koní. Nemyslím že by někdo dokázal vyladit 5-litr z Mustanga na takový výkon. A to že někdo obalí dragster karosérií tak aby to jako mustang vypadalo je jiná věc. A ke srovnávání výkonu Hond A Golfů se vyjadřovat nebudu. Musíš srovnávat srovnatelný. 1.6 Civic rozdrtí 1.6 Golfa. Civic 2.0 TypeR rozdrtí nehorázně jak 2.0GTI tak i 2.8 VR6. A Golf 3.2? Za ty prachy máš v pohodě novou S2000. A kde si sebral že žádná Honda se sériovým interiérem nezajede 11s?
Jak presne se lisi dragster obaleny karoserii z Mustanga od 8-sekundoveho Civica s motorem, ktery v Civicu nikdy nebyl a ktery ani od vyroby nemel turbo? Stejne tak to je jenom karesorie z Civicu s uplne jinym motorem. Je to potom 8-sekundovy Civic - anebo jen nejaky bastard, ktery jen jako Civic vypada?barbucha píše:Taboo píše:A ja vim o Ford Mustangu, ktery jede 4.8 v 1/4 mile.Zemi píše: Ja vim o Civicu, ktery jede 8 sekunds v 1/4 mile.
![]()
![]()
Co to ma ale delat s tim, ze i VW Golf se da udelat dost rychly?
Hodne Golfu jezdi 11's na ten tovarni motor a s plnym interierem. Honda? Ani jedna.
Já myslel že časy 4.8 jezdí nejsilnější třída dragsterů. Na takovej čas je potřeba výkon okolo 7 tisíc koní. Nemyslím že by někdo dokázal vyladit 5-litr z Mustanga na takový výkon. A to že někdo obalí dragster karosérií tak aby to jako mustang vypadalo je jiná věc. A ke srovnávání výkonu Hond A Golfů se vyjadřovat nebudu. Musíš srovnávat srovnatelný. 1.6 Civic rozdrtí 1.6 Golfa. Civic 2.0 TypeR rozdrtí nehorázně jak 2.0GTI tak i 2.8 VR6. A Golf 3.2? Za ty prachy máš v pohodě novou S2000. A kde si sebral že žádná Honda se sériovým interiérem nezajede 11s?
Taky, Golf R32 VR6 je rychlejsi nez Honda S2000 - a kdyz uz mluvime o tom, co si clovek za 30tisic muze koupit, tak za tu cenu te S2000 clovek taky muze mit Evo VIII, na ktere ta S2000 proste nema.
Ja jsem taky rekl, ze tam neni ani jedna Honda s TOVARNIM MOTOREM a plnym interierem, ktera by jela 11s. Jestli o ni vis, tak mi ji ukaz

IQ stylingem nenahradis.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Golf ma papirove 0-100 za 5,8s a 1/4mile za 14,1s. Honda S2000 ma 0-100 papirove 6,2s a porazi 350Z ktere ma "5,7s"... No tak prestante se tady ohanet pitomyma parametrama a dejte se do kupy...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ty "papirove" cisla jsou ve skutecnosti vysledky SKUTECNYCH testu profesionalnich ridicu z casopisu jako treba Car&Driver.Zemi píše:Golf ma papirove 0-100 za 5,8s a 1/4mile za 14,1s. Honda S2000 ma 0-100 papirove 6,2s a porazi 350Z ktere ma "5,7s"... No tak prestante se tady ohanet pitomyma parametrama a dejte se do kupy...![]()
IQ stylingem nenahradis.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak kecaj... Nekde je tu video jak na silnici zkouseli SERIOVOU!!! S2000 proti mirne upravenemu 350Z a pri 0-60 proste dostal na prdel... Navic Honda byla na 17" kolech...Taboo píše:Ty "papirove" cisla jsou ve skutecnosti vysledky SKUTECNYCH testu profesionalnich ridicu z casopisu jako treba Car&Driver.Zemi píše:Golf ma papirove 0-100 za 5,8s a 1/4mile za 14,1s. Honda S2000 ma 0-100 papirove 6,2s a porazi 350Z ktere ma "5,7s"... No tak prestante se tady ohanet pitomyma parametrama a dejte se do kupy...![]()
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848