Golf - poraďte koupi

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Asi takhle, motor 3.2 se v Golfu dává jen do verze R32 ale ten motor je bez turba :twisted:

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

přesně a jesi tam mit turbo budeš tak to nebude z origo R32... a specialni verze V8 se taky nedělala, ani by se tam ten motor nevešel, maximalně že by se tam někdo pokusil narvat W8, ale to zas neni 4.2...
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu... :?:
Octavie RS 220PS :ja_nic: /zatim/

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Golf R32 Turbo ci V8 4.2 v serii a ani limitovany serii neexistuje...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Kapka píše:no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu... :?:
Bora= Golf s batohem, bacha na to

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

GeHeNa píše:Golfa nebo o dost levnější Audi 80 coupe 2,0-16v inzerát je tadyhttp://www.tipcar.cz/default.asp?id=22286 pořád ještě nevim ta Audinka se mi líbí strašně moc a jsem na Audi dost vysazenej :D
já bych sel i do té audiny. je to krása. deda má 80 s dieselem '89 rok - koupil to v 93 v nemecku a od té doby jen bezna udrzba... nikdy se mu tam nic neposralo... najeto má kolem 240 t. no ale to asi vis, ze jsou to super kary. na audi nedam dopustit...

Lukees
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukees »

Kapka píše:no do golfu se daval 3.2,ale bez turba...určitě to bude nejaka uprava uod nejaky německý firmy,oni jsou na ty blbý golfy ulítnutý savle já osobně golfy nemusím,neříkám že jsou špatný,ale nemájí to správný srdce...to třeba coradoG60 je jiný kafe...nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...ale krásně udělana Bora od VW to má už štávu... :?:

Uvědom se,vydýchej se,odpočin si synečku než tady začneš plantat takové nesmysly si myslíš že když máš koktávku že si největší king :x

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Luckyboy-L píše:

Uvědom se,vydýchej se,odpočin si synečku než tady začneš plantat takové nesmysly si myslíš že když máš koktávku že si největší king :x
hehe koukam Golfy vs. Oktavky.. at to dopadne jakkoliv my vyhrajem :lol:

vona oktavka taky bude porad jenom oktavka, žadna raketa :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Fazeey píše:
Luckyboy-L píše:

hehe koukam Golfy vs. Oktavky.. at to dopadne jakkoliv my vyhrajem :lol:

vona oktavka taky bude porad jenom oktavka, žadna raketa :D
Octavia RRS (myslim). :|

tel. 608 372 848

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Zemi: jo ale ta ma motor z TT atd... to do Golfa můžeš dát taky

VR6

Příspěvek od VR6 »

Pravda je naštěstí taková že VW má nad Škodovkou vždy navrch,nezatracuju ani jedo tím pádem ani Škodovku. Bohu dík VW má výkonama motoru vždy navch (prozatím) třeba budou Škodovky taky někdy šestiválce s pořádným obsahem.Každopádně je mi jedno kdo jaké značce fandí, každý má jiný vkus. Jezdím z němcem a mám to auto rád neříkám že je nej :? ale Toyotou Supra bych taky nepohrdnul (alespon u ní nemusím přidávat turba) ale vše je to o penězích že...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Fazeey píše:Zemi: jo ale ta ma motor z TT atd... to do Golfa můžeš dát taky
To je fakt... savle :lol: :lol: :lol:

tel. 608 372 848

dynomax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dynomax »

--

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Zemi píše:
Fazeey píše:Zemi: jo ale ta ma motor z TT atd... to do Golfa můžeš dát taky
To je fakt... savle :lol: :lol: :lol:
a ta šavle znamená co? :D

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

Luckyboy-L píše:

ach jo klasický golfar se ozval...napsal jsem ze je to muj nazor,nikomu jsem ho nenutil,obcas jezdim v kamosovi GIV Tdi udelanou na cca 140 PS,a netvrdim ze je to spatný auto,treba moji mamce bych ho koupil,nic to nezere/teda kdyz to nehonís/,je to docela spolehlivý,proste prepravi te spolehlive z bodu A do bodu B...ale taky jsem nikde netvrdil že octavka je nejlepsi na svete jako to povetsinou tvrdite o golfech...znam spoustu jiných lepších aut,co kdybych mel vice prachu tak bych si je koupil...ale potreboval jsem pred rokem nový auto,a naskytla se mi za dobrý prachy tahle eRSka tak jsem ji vzal...ma plnou nálož-kuže,digiklima,xenony atd,180PS v zakladu a byla to predváděcka Construkcu-spičkově zabezpecena tak jsem ji vzal...pred tim jsem mel Prelude 2.2VTEC upravenou na cca 200PS a bylo to auto o necem jinem...proste to auto co te vezme za srdce...kdykoliv nejakou nekde potrám,hned se mi znova rozbuší srdícko...ale holt golf je golf,je lepsí nez cokoliv-skoda,honda,opel atd...

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Kapka píše: pred tim jsem mel Prelude 2.2VTEC upravenou na cca 200PS a bylo to auto o necem jinem...proste to auto co te vezme za srdce...kdykoliv nejakou nekde potrám,hned se mi znova rozbuší srdícko...ale holt golf je golf,je lepsí nez cokoliv-skoda,honda,opel atd...
To je jako kdybys mluvil do zdi. Tady spousta lidí nechápe, že si někdo auta kupuje jenom pro radost. A to sem za chvíli vtrhne Taboo a oznámí ti že jsi měl Hondu a tudíž nejpomalejší auto na světě :lol: Jenom je mi divný že u nás ty Hondy na sprintech zaberou vždycky první příčky do 1,6 a 2.0 litrů. Asi to maj nějaký podmáznutý :?:

2 GeHeNa: Ten Golf Gti je docela svižný nenáročný auto. Určitě dobrá volba. Ale v porovnání s konkurencí, jako třeba Astra 2,0 GSi 16V (abych neprotěžoval japonce :lol: ) je ten Golfík takovej mdlej.

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

asi tak nejak...kdybych byl mladej kluk,co nema moc prachu,tak si koupim Kadeta 2.0 GSi 16V,vyrvu z neho celej vnitrek,sezenu do nej nejaky 2 starsi skorepiny+3 bodaky,dam mu 15" kola,hodim na nej pruziny/nebo komplet podvozek-zalezi na penezich/,na motor přímý sáni+výfuk, a budu mit karu,se kterou si sliznu kdejakyho golfa... 8)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Kapka píše:nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...
Ja vim o Golfech, kteri jedou 9 sekunds v 1/4 mile. :wink:
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Kapka píše:nezatracuju golfy,jsou to držáky a je na ně spoustu tuningových dílu za supr ceny,ale nikdy z toho neuděláš raketu..prostě to bude furt jenom takový ošklivý kulatý nic na silnici...
Ja vim o Civicu, ktery jede 8 sekunds v 1/4 mile. :wink:

:lol: :smich: :lol:

tel. 608 372 848

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

Taboo píše:
Ale jasne,ja to nemyslel takhle divoce,beru normalní auta pro normální smrtejníky,a ne když si koupis starší auto za cca 150000,a pak do nej jeste 30000 nasipes...to bych mohl vzít VR6 hodit na bi-turbo a vrazit to do trabanta a tvrdit že je to raketa :D

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

sorry melo tam bejt koupis za 150 000,- a nasipes dalších 300 000,- :shock:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:
Taboo píše:

A ja vim o Ford Mustangu, ktery jede 4.8 v 1/4 mile. :smich: Co to ma ale delat s tim, ze i VW Golf se da udelat dost rychly? :? Hodne Golfu jezdi 11's na ten tovarni motor a s plnym interierem. Honda? Ani jedna. :lol:
IQ stylingem nenahradis.

barbucha

Příspěvek od barbucha »

Taboo píše:
Zemi píše:
Taboo píše: Ja vim o Golfech, kteri jedou 9 sekunds v 1/4 mile. :wink:

A ja vim o Ford Mustangu, ktery jede 4.8 v 1/4 mile. :smich: Co to ma ale delat s tim, ze i VW Golf se da udelat dost rychly? :? Hodne Golfu jezdi 11's na ten tovarni motor a s plnym interierem. Honda? Ani jedna. :lol:

Já myslel že časy 4.8 jezdí nejsilnější třída dragsterů. Na takovej čas je potřeba výkon okolo 7 tisíc koní. Nemyslím že by někdo dokázal vyladit 5-litr z Mustanga na takový výkon. A to že někdo obalí dragster karosérií tak aby to jako mustang vypadalo je jiná věc. A ke srovnávání výkonu Hond A Golfů se vyjadřovat nebudu. Musíš srovnávat srovnatelný. 1.6 Civic rozdrtí 1.6 Golfa. Civic 2.0 TypeR rozdrtí nehorázně jak 2.0GTI tak i 2.8 VR6. A Golf 3.2? Za ty prachy máš v pohodě novou S2000. A kde si sebral že žádná Honda se sériovým interiérem nezajede 11s?

Taboo

Příspěvek od Taboo »

barbucha píše:
Taboo píše:
Zemi píše: Ja vim o Civicu, ktery jede 8 sekunds v 1/4 mile. :wink:

Já myslel že časy 4.8 jezdí nejsilnější třída dragsterů. Na takovej čas je potřeba výkon okolo 7 tisíc koní. Nemyslím že by někdo dokázal vyladit 5-litr z Mustanga na takový výkon. A to že někdo obalí dragster karosérií tak aby to jako mustang vypadalo je jiná věc. A ke srovnávání výkonu Hond A Golfů se vyjadřovat nebudu. Musíš srovnávat srovnatelný. 1.6 Civic rozdrtí 1.6 Golfa. Civic 2.0 TypeR rozdrtí nehorázně jak 2.0GTI tak i 2.8 VR6. A Golf 3.2? Za ty prachy máš v pohodě novou S2000. A kde si sebral že žádná Honda se sériovým interiérem nezajede 11s?
Jak presne se lisi dragster obaleny karoserii z Mustanga od 8-sekundoveho Civica s motorem, ktery v Civicu nikdy nebyl a ktery ani od vyroby nemel turbo? Stejne tak to je jenom karesorie z Civicu s uplne jinym motorem. Je to potom 8-sekundovy Civic - anebo jen nejaky bastard, ktery jen jako Civic vypada?
Taky, Golf R32 VR6 je rychlejsi nez Honda S2000 - a kdyz uz mluvime o tom, co si clovek za 30tisic muze koupit, tak za tu cenu te S2000 clovek taky muze mit Evo VIII, na ktere ta S2000 proste nema.
Ja jsem taky rekl, ze tam neni ani jedna Honda s TOVARNIM MOTOREM a plnym interierem, ktera by jela 11s. Jestli o ni vis, tak mi ji ukaz :smich: . Na to, aby nekdo jel s Hondou 11s, tak do toho motoru musi nejdriv nacpat 5 tisic dolaru za Darton sleeves, pisty, ojnice, predelat tu celou hlavu, ventily a vacky - PREDTIM nez na ten motor pak da turbo, ktere to Hondu do tech 11 sekund dostane. VR6 - a hodne jinych aut - potrebuji jen to turbo a clovek na ten motor nemusi ani sahnout.
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Golf R32 VR6 je rychlejsi nez Honda S2000

A to ses na miste posral!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Golf ma papirove 0-100 za 5,8s a 1/4mile za 14,1s. Honda S2000 ma 0-100 papirove 6,2s a porazi 350Z ktere ma "5,7s"... No tak prestante se tady ohanet pitomyma parametrama a dejte se do kupy... :roll: :lol:

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Kolik myslis, ze Honda S2000 jede v 1/4 mile?
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:Kolik myslis, ze Honda S2000 jede v 1/4 mile?
No pod 14s urcite... :lol: Tady v CR jich par je a uplne seriova S2000 dela 13,9s oficialne namerenych... :lol:

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Zemi píše:Golf ma papirove 0-100 za 5,8s a 1/4mile za 14,1s. Honda S2000 ma 0-100 papirove 6,2s a porazi 350Z ktere ma "5,7s"... No tak prestante se tady ohanet pitomyma parametrama a dejte se do kupy... :roll: :lol:
Ty "papirove" cisla jsou ve skutecnosti vysledky SKUTECNYCH testu profesionalnich ridicu z casopisu jako treba Car&Driver.
IQ stylingem nenahradis.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:Golf ma papirove 0-100 za 5,8s a 1/4mile za 14,1s. Honda S2000 ma 0-100 papirove 6,2s a porazi 350Z ktere ma "5,7s"... No tak prestante se tady ohanet pitomyma parametrama a dejte se do kupy... :roll: :lol:
Ty "papirove" cisla jsou ve skutecnosti vysledky SKUTECNYCH testu profesionalnich ridicu z casopisu jako treba Car&Driver.
Hm tak kecaj... Nekde je tu video jak na silnici zkouseli SERIOVOU!!! S2000 proti mirne upravenemu 350Z a pri 0-60 proste dostal na prdel... Navic Honda byla na 17" kolech...

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“