prikladam fota sve VeBe,jeste doladit par detailu a bude hotovo

Hej, taky čekám kdy se vytasíš s fotkama na kolesechSoboLuko píše:Berry žije a sluší mu to...
a ten bok si nejak meril, nebo jak jste to udelali? diky za info.Berry_MLK píše:Pruh sem řešil přes člověka v práci, co nám dělá polepy předváděcích vozů z reklamní agentury.
Kolik sem platil Vám říkat nebudu, ale na faktuře by prý bylo 2.200,- Kč.
Bylo to i s nalepením.
Má tam 1.6 16V cipnutou na 85kWFubuTomas píše:setik:Mas to nadherny.. i ten zadek se mi libi,proste krasna Vectra jak ma bytco tam mas za motor?
To bylo první čeho jsem si všimlFresch píše:Tak ta vystuha pod tou palubkou je brutalní ! o jednu trubku u případného vyrámování méně
To máš dobré že máš finance, jinak teda tenhle směr je fajn full version...milosh píše:JA si to myslel taky ale jak jsi jednou nakazen tak uz je to v prd..![]()
Nemůžu, nejsou hotová, tak snad vlaštovkaBerry_MLK píše:Hej, taky čekám kdy se vytasíš s fotkama na kolesech
mockrat dekujublacky píše:Má tam 1.6 16V cipnutou na 85kWFubuTomas píše:setik:Mas to nadherny.. i ten zadek se mi libi,proste krasna Vectra jak ma bytco tam mas za motor?
![]()
Setik, takhle ji uz nech, je primo dokonalá![]()
Jdi se bodnout to je rok stará fotka !SoboLuko píše: Nemůžu, nejsou hotová, tak snad vlaštovka![]()
![]()
![]()
http://img18.imageshack.us/img18/8458/cimg0006eh5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;