Ja nejvic najezdim po meste,mimo se dostanu malokdy,ale kdyz vyjedes,tak ta spotreba jde rychle dolu.. po meste je to nahovno,samej rozjezd atd,je to proste znat no ale stejne tady brecime,ale chtel bych videt nejakyho 5.0L V8 Chevrolet po meste to musi zrat i duchodce na prechode
Závodní setup sedačka plus volant rulezz tam nebyla ani rezerva nic, to mi málem zlomilo vaz
Přílohy
DSC01350.jpg (227.69 KiB) Zobrazeno 1252 x
DSC01354.jpg (165.09 KiB) Zobrazeno 1252 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kamarádi, nevíte jak má přesně fungovat kontrolka s bezpečnostním pásem na digi z GSI? Jediné co jsem zjistil je, že to bylo určené jen pro nějaké země.....
Když nejvybavenější, tak nejvybavenější.... i tyhle detaily jsou výbava
kubi: Pěkné, taky bych chtěl XE. Nechceš černý kryty sloupků... koukám, že máš šedý....
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kubi když vidím jak to máš odstrojený, mohl bys mi udělat pár fotek jak vypadají vy boky v kufru ? To co je schovaný pod těma spodníma bočníma plastama co tam teď nemáš.Já to tam mám křivý a tudíž mi tam ty plasty nesděj a ten co mi to dělal tak se na tohle vyprd tak to chci dát druhýmu a že bych mu dal fotky jak to má vypadat... V podstatě nafotit bok zevnitř od světel až po sedačky... Půjde to ?
Není problém, jen mi to musíš připomenout asi půjdu udělat nějaký PIC motoru foťákem až půjdu se psem tak ti to fotnu a neony nedávej nebo uvidíš co přijde trest bongo bongo!!
To, že se tady ujala Kubiho ségra chápu, ale že už je i Lukin na roztrhání to je moc... Jinak Kubi budu vám vděčen a čím víc tím líp.Prostě ať se to podle toho dá zhodnotit a srovnat.A neony když prodám tak koupím řadičku od Tigra
Jinak včera jsem ladil tuhost u zadních tlumičů - dnešní jízda do práce byla jak v neděli na kole zadek moc tvrdej, musím to změkčit jsem to měl na úplně nejměkčí tak to dám na polotvrdý
Dobře to vypadá a určitě to ještě lépe pojede..... kdo by to řekl do nenápadné Nexie
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
No Berry, zdá se, že papíry budou větší oříšek než jsem myslel... ledaby se dalo nějak zapsat do 8v TP 16v jinač nevím...
U Opela tě pošlou v řiť když jím řekneš, že chceš jinej motor.... jediné co prej jde, je že měníš slabší za silnější - třeba do GSI dát 1,3 atd
A na úřadě ti řeknou, že potřebujou vyjádření od Opelu....
Kua,ale ja jsem nekde cetl ze to jde?Ze musis mit samozrejme vse s toho silnejsiho,brzdy atd.. a pak ti to musi schvalit nejakej technik od Opelu,ale asi to stoji nejakej peniz
Já bych za to dal klidně i 5000,- páč stejně bysem je musel platit jakožto ekodaň žejo, a zároveň je 5000,- zanedbatelná částka ve srovnání s tím co by následovalo kdyby se něco stalo
To vůbec nevim.... kurva tohle je opravdu demokracie... odzačátku byly největší problémy s administrativou, nejdříve jak legálně zrušit auto a nechat si motor, teď zase todle.... zmrdstvo
no jo mysleni v ceskem state, je tu demence na entou, nechapu v reichu jde pomau cokoli kdyz to technici schvali na Dekre a je to klid, tady je to hovadina a zase jen hovadina
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
FubuTomas píše:Kua,ale ja jsem nekde cetl ze to jde?Ze musis mit samozrejme vse s toho silnejsiho,brzdy atd.. a pak ti to musi schvalit nejakej technik od Opelu,ale asi to stoji nejakej peniz
Jde, ale připrav se na to, že to bude muset projí zkušebnou, což jsou statisícové částky a nejistý výsledek.
Dneska jsem vyměnil benzínovou hadici co vede od nádrže k čerpadlu.... a zdá se, že to přestalo cukat při přeřazení
Pořád si myslím, že by to mělo jít lépe do otáček, takže ještě pujde do řiti katalyzátor