Vectra je komfortní kočárSoboLuko píše:Tě nikdo nenutí,to je astra g styl.Vectry by to nedaly.![]()
![]()

no co vydržela a bylo o jen na chvilu a všechno bylo v roviněFubuTomas píše:Pantata:Vi to postavite na heveri
Vectra je komfortní kočárSoboLuko píše:Tě nikdo nenutí,to je astra g styl.Vectry by to nedaly.![]()
![]()
no co vydržela a bylo o jen na chvilu a všechno bylo v roviněFubuTomas píše:Pantata:Vi to postavite na heveri
Tak s vyjímkou brzd a výfuku už technicky normálně jezdí, vše funguje, svítí, hučí, chladí, topí.... ale nárazníky musím udělat, nastříkat lemy, pobrousit spodek, hlavně ty brzdy, dát do toho aspon sedačku, a přijít na to proč mi LCD ukazuje 170 když sem jel 60Berry píše:A kdy to bude teda v cajku?
viděl jsi někdy Vectru B co ma vzadu torzku???? Vectra ma nezavislý zavěšeníChosse píše:Kua ta Vectra je zespod zrezlá víc jak můj veterántáto dělejte s tím něco
Bohužel jsi mě odhalil, ano je rok stará,ale auto celkem beze změn.Kola budou už snad brzíčko,Berty leštil límečky středy budu lakovat v přistím týdnu a pak složit nasadit naldit podvozek a hurá kostitřasFresch píše: Jdi se bodnout to je rok stará fotka !
No, nezdařilo seBIGPAPA píše:no Ivanovi to o víkendu moc nejelo![]()
V Tvém případě to ještě nic není - není tam nic extra složitého, v mém případě se to říct nedá... Hodně sil.kubi píše:Copak se stalo? Že přestavba není prdel, to potvrzuji.... hlavně, když člověk nemá dostatek času a také v mém případě známostí
stane se, tak jsem se těšil že uvidim tuhle krasavici naživo ale nevadí snad někdy příštěIvan píše:No, nezdařilo seBIGPAPA píše:no Ivanovi to o víkendu moc nejelo![]()
Taková přestavba fakt není prdel ...