,bude opět má vlastní výroba teď mám doma tři dárce-tak z toho něco vykoumám opět podobnej stajling jako byl teď...
 ,bude opět má vlastní výroba teď mám doma tři dárce-tak z toho něco vykoumám opět podobnej stajling jako byl teď...
 Zkus to ještě vyfotit celé.
  Zkus to ještě vyfotit celé. 
 Chtěl polepit i to madlo, ale to jsem chtěl nechat v barvě
 Chtěl polepit i to madlo, ale to jsem chtěl nechat v barvě  

Jinak ofiko je carbon asi dost drahej, je to ten 3D a když jsem se díval jak to lepí tak se to úplně úžasně tvaruje, sám měl v BMW polepený lišty a střed volantu a bomba
 Jinak ofiko je carbon asi dost drahej, je to ten 3D a když jsem se díval jak to lepí tak se to úplně úžasně tvaruje, sám měl v BMW polepený lišty a střed volantu a bomba  

mě dřevo v autě taky moc neštymuje
  mě dřevo v autě taky moc neštymuje  
néééé ke kůži karbon néééé, to spíš ten škrábanej hliník, nebo se na to vysrat a udělat to jako to má bergosFubuTomas píše:Proste vse co je drevene,tj 4x dverni lista,lista na pristrojovce a kolem radici paky
http://www.autoevolution.com/images/gal ... 1125_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.m5board.com/vbulletin/attach ... -bmw35.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

a estetické cítění
  a estetické cítění   

nebo to polepit nejakou folii,aby to vypadalo jak ten hlinik
  nebo to polepit nejakou folii,aby to vypadalo jak ten hlinik  

taky existuje 3D folie ve vzoru těhle dvou kovůFubuTomas píše:Chosse:Diky pane
Me by se taky nejvic libil ten hlinik,nebo titan,ale to je drahe jak cip ty listy.... a drevo se mi taky nelibinebo to polepit nejakou folii,aby to vypadalo jak ten hlinik

Přej za komplet předělání dřeva na carbon - 2000,-
 Přej za komplet předělání dřeva na carbon - 2000,-  

To jsem čekal, že si řekne i možná trochu víc..... samotná folie je celkem drahá, co jsem kouka a teď to sraní s tím olepováním malých různě prohýbaných kousků.....Chosse píše:Tak si sedněte pánovéPřej za komplet předělání dřeva na carbon - 2000,-