Opel Astra GSi 16V M2.8 92"
Re: Opel Astra GSi 16V M2.8 92"
To je jasné, že guma.. která je výborná na suchu, určitě nebude výborná na vodě.. od toho tady je kategorie mokrých slicků. To si každý fakt musí vyzkoušet, aby věděl o čem je řeč.
JRD> akorát to Kumho v 15" se dělá jen 205/50.. tak jak to mám v TP.
JRD> akorát to Kumho v 15" se dělá jen 205/50.. tak jak to mám v TP.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside

opel kadett 2.0 16v gsi 
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
au, to bolelo..BIGPAPA píše:feličita: ty si taky polib jsou čobolskou řiť

- LiberaleMiguel
Tom_: Kdybys neměl hned potřebu nadávat a napsal to pořádně, tak by to možná nevyznělo, že nejezdíš pilu celkově, ale jenom na vodě, ty nadávky si příště nech 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš,že mě pořád baví reagovat na příspěvky,když si to ani uživatelé nejsou schopni celé přečíst a vytrhujou jen kontexty?Nehledě na to,proč se ho ptáte na co chce semislicky?Každý normální člověk to chce proto,aby zvyšíl adhezi.Ten kdo to chce pro páradu,tak je asi jinej,ale je to jeho věc.....
Audi Coupe Quattro
- LiberaleMiguel
Když jsem reagoval na poslední tři slova, tak jsem to asi přečetl celé, nemyslíš ? 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
At tak ci onak,tak bud to ctu cele a reaguju jako na celek a nebo to cele nectu ale pak je tady zbytecny vubec neco psat.... 

Audi Coupe Quattro
- LiberaleMiguel
Já citoval to na co jsem reagoval a z toho kontextu to prostě od tebe vyznělo tak, že nejezdíš pilu vůbec a ne, že nejezdíš pilu jenom na vodě
Tak či tak, nebyl důvod k nadávkám

Takhle vypadají kraje předních RE002

a zadní ..

obul jsem je 1.7.2013

a zadní ..

obul jsem je 1.7.2013
C20XE inside
C20XE inside
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To víš, nesmíš obouvat pneu, které má vzorek 2 mm
To se pak sjede hned 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
no jo.... udělej pořádnou geometrii, dej pořádnej podvozek a bude to OK... nebo čekáš rovnomělně sjeté pneu u podvozku pro lehci sportovni jizdu? 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Však si nestěžuju.. podvozek je dobrý a geomka taky. Celá plocha gumy nebude nikdy sjetá při mojem stylu..
C20XE inside
C20XE inside
proč pro lehčí sportovní jízdu?
opel kadett 2.0 16v gsi 
Ford Focus ST white

Ford Focus ST white
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Dobry je za 3...a podle te fotky by aspon trochu vic odklonu urcite neskodilo...jinak o nejake vic nez lehke sportovni jizde nemuze byt ani recLukin_GSi píše:Však si nestěžuju.. podvozek je dobrý a geomka taky...
KEHO rennsport
jak pise buchter... a navic bych víc foukal mas sjety kraje a stred OK
jinak jak gumy jinak spokojenost ??? sedi ??? do bučnice jsou tvrdy ???
jinak jak gumy jinak spokojenost ??? sedi ??? do bučnice jsou tvrdy ???
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Podvozek mám koni sport kit -35mm. Odklon se nastavit nedá.. vnitřky raději nefotím.. gumy foukám na 2.6/2.5Butcher píše:Dobry je za 3...a podle te fotky by aspon trochu vic odklonu urcite neskodilo...jinak o nejake vic nez lehke sportovni jizde nemuze byt ani recLukin_GSi píše:Však si nestěžuju.. podvozek je dobrý a geomka taky...
gumy jsou super, boky mají dost tvrdé oproti T1R, které jsem měl na jaře.. chtěl bych ale zkusit ty Marangoni Zeta Linea Sport Semi Slick.
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel
Tak to přifoukni 
Zkus to fouknout na 3,0 a ten rozdíl poznáš aji při normální jízdě

Zkus to fouknout na 3,0 a ten rozdíl poznáš aji při normální jízdě

To víš, že jo nafoukej to třeba na 4
..... třeba pirelli na svoje rally slicky, při závodní jízdě na lehčí, míň výkonou předokolku(do 1100kg/170koní) doporučuje foukat 1.9 - 2.1(za tepla !! ) .... pořiď si pořádnej podvozek a nebo nejezdi jak blázen a gumy se ti budou sjíždět jak mají... 

Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
- LiberaleMiguel
Jenže závodní sliky mají vystužené bočnice, takže aji při menším tlaku se nebudou tak bortit jako běžné gumy
Zkoušel jsem různý tlaky v gumách, při těch 2,6-2,8 je to pořád moc měkké a auto prostě pruží moc na gumě, řizení je takové jako v blátě, když tu gumu víc přifoukneš, tak je řízení přesnější, těch 3,0-3,1 je optimál na to, aby se ti nesjížděl víc vnitřek než kraje(při 3,4-3,5 už se víc sjížděl vnitřek gumy)

Zkoušel jsem různý tlaky v gumách, při těch 2,6-2,8 je to pořád moc měkké a auto prostě pruží moc na gumě, řizení je takové jako v blátě, když tu gumu víc přifoukneš, tak je řízení přesnější, těch 3,0-3,1 je optimál na to, aby se ti nesjížděl víc vnitřek než kraje(při 3,4-3,5 už se víc sjížděl vnitřek gumy)

ty vole ja mam i passata fouknutyho na 2.7.... a lupo sem mel predek na 3.1 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
No jo ještě, že ty potenzy a podobný performance pneu vyztužený boky nemají
- není to samozřejmě jako slicky, ale foukat gumu jak blázen, jen pro pocit v řízení a připravovat se o přilnavost..... ale tak jak je libo 

Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
A ja myslel, ze jsem za idiota, kdyz foukam na 17 2.3 , 2.2Tead píše:No jo ještě, že ty potenzy a podobný performance pneu vyztužený boky nemají- není to samozřejmě jako slicky, ale foukat gumu jak blázen, jen pro pocit v řízení a připravovat se o přilnavost..... ale tak jak je libo

Vždycky jsem foukal 2.5 do všeho co jsem kdy měl 

The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)
Já si 3foukám tak do kola když jedu po silnici
Do auta jako Bufík 2.5 a neplave v blátě

Do auta jako Bufík 2.5 a neplave v blátě

a i to je docela máloProgresss píše:Já si 3foukám tak do kola když jedu po silnici![]()

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Sice už asi větší OT bejt nemůže než řeči o cyklistice v topicu o astře 
Ale jezdím na horským kole a po silnici většinou někam do lesa - víc ty Racing Ralphy už fakt nedávaj a v mimo cesty jsou nepoužitelný...

Ale jezdím na horským kole a po silnici většinou někam do lesa - víc ty Racing Ralphy už fakt nedávaj a v mimo cesty jsou nepoužitelný...
Jsem úplně slabý z některých příspěvků tady..
Ty fotky jsem tady nedal proto, že bych si stěžoval na sjíždění pneumatik, ale proto, aby bylo vidět že je to celkem dobrá směs, bočnice se nepodlamuje a sjíždí se normálně na takovou jízdu. Pořád tady něco píšete o podvozku, už nevím co lepšího bych na to měl dát, navíc nápravy jsou uložené v polyuretanu a vzadu jsou 2 stabilizátory. Max. by to ještě chtělo přední uložení tlumičů do unibalu. Nevím jestli si myslíte, že to řízení je úplně gumové, nebo co... ale nechápu proč bych měl do pneumatik cpát takový nesmyslný tlak, nikdy jsem nefoukal jinak než něco mezi 2-2.5... potřebuju aby mě snad ty boky držely a né abych ojížděl prostředek gumy.
LiberaleMiguel> co to je za pojem.. pruží na gumě, proto mám snad 50 profil, aby se s tím dalo jezdit na prase.. když urvu zadek, potřebuju to řídít.. chci aby se ta guma poddala a né tam nafoukat 3.1, aby to akorát odskočilo
ta sorta lidí co mají 165/45 na 10ti palcovém disku a foukají 4 bary každý týden ať to ani nečtou, ti nejezdí jedním kolem po krajnici
Ty fotky jsem tady nedal proto, že bych si stěžoval na sjíždění pneumatik, ale proto, aby bylo vidět že je to celkem dobrá směs, bočnice se nepodlamuje a sjíždí se normálně na takovou jízdu. Pořád tady něco píšete o podvozku, už nevím co lepšího bych na to měl dát, navíc nápravy jsou uložené v polyuretanu a vzadu jsou 2 stabilizátory. Max. by to ještě chtělo přední uložení tlumičů do unibalu. Nevím jestli si myslíte, že to řízení je úplně gumové, nebo co... ale nechápu proč bych měl do pneumatik cpát takový nesmyslný tlak, nikdy jsem nefoukal jinak než něco mezi 2-2.5... potřebuju aby mě snad ty boky držely a né abych ojížděl prostředek gumy.
LiberaleMiguel> co to je za pojem.. pruží na gumě, proto mám snad 50 profil, aby se s tím dalo jezdit na prase.. když urvu zadek, potřebuju to řídít.. chci aby se ta guma poddala a né tam nafoukat 3.1, aby to akorát odskočilo

ta sorta lidí co mají 165/45 na 10ti palcovém disku a foukají 4 bary každý týden ať to ani nečtou, ti nejezdí jedním kolem po krajnici

C20XE inside
C20XE inside
ja jezdim někdy i celou stranou
zvlášť když uhejbam rychlejšímu

zvlášť když uhejbam rychlejšímu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Se Ti divím, že se Ti tu furt chce něco psát, je to úplně mimo mísu jen tak do větru.. já mít takové auto tak ho do té přikopy pošlu jednou pro vždy, aby mě s tím na cestě už nikdo nikdy nepotkal jak překážím.
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel
Jak už jsem psal, já si různé tlaky vyzkousel a vím co funguje
mimochodem jsem si u toho aji hlídal merakem sjíždění gumy. Na těch 3,1 je ta guma porad poddajná.... Ale chapu, cokoliv já napíšu musí zákonitě byt nesmyslné hovno
Podívej se na kolik se hustí gumy u továrních aut sportovního ražení a pak něco mudruj