jinak ano haproval sem tam volnoběh ale spotřeba pokud nebylo na plnej plyn atd tak byla kolem 6ti litrů díky tý lehounký kastly.
měl sem k tomu samo na max benzín tlak a eds číp

celí to sání prodávám za bura.
jasné no že to nechceš dávat jen ta klapka byla z jiného auta?Tiger.s píše:mám fotek haldu ale nechce se mi něco takovýh dávat na forum kde si to může každej udělat... to sání sem řešil pomalu půl roku a to laborování mi stálo haldu peněz .
jinak ano haproval sem tam volnoběh ale spotřeba pokud nebylo na plnej plyn atd tak byla kolem 6ti litrů díky tý lehounký kastly.
měl sem k tomu samo na max benzín tlak a eds číp![]()
celí to sání prodávám za bura.
hlavní nebo ojniční?Chosse píše:XE ma větší průměry pro ložiska myslím....
víš hovno co bylo pod těma hadicema ..Lukin_GSi píše:Jo ja tu fotku smazu, tady jsou zas vsichni ubrencinci.. budeme brecet jak mali kluci za kus zoxidovaneho urizleho sani, na kterem je druhe uriznute sani spojene sprostyma hadicema stahute sponkama.. ani jsem nevedel ze je to Tvoje, k vuli tomu napisu twin spark, ten odkaz jsem vzal nekde z fora. Na anglickych webech se takovych know how vali hafo, netreba k tomu ani zadne sani z jineho motoruAz si zase nekdo neco vyrobi, tak at si nad tim doma radeji honi, nez by brecel na foru ze mu nekdo zverejnil fotku, jakoby mu to sundal na sprintu z motoru za jizdy.
Hlavní... Hele mrkni na kelly nebo někam na šálky a tam to poznáš určitějanos666 píše:hlavní nebo ojniční?Chosse píše:XE ma větší průměry pro ložiska myslím....
To je vlastně pravda, díkyChosse píše:Hlavní... Hele mrkni na kelly nebo někam na šálky a tam to poznáš určitějanos666 píše:hlavní nebo ojniční?Chosse píše:XE ma větší průměry pro ložiska myslím....
mě by spíše zajímalo jestli to tvoje saní nebo jak tu nahazuje místní provokatér (lukin_gsi) ty fotky toho sání mělo nějakej vliv a přihodilo to nějakýho poníka nebo jestli to byl jen placebo efekt? máte to nějak ověřený? možná bych chtěl taky něco takovýho zkusit vytvořit... otázka na obaTiger.s píše:víš hovno co bylo pod těma hadicema ..Lukin_GSi píše:Jo ja tu fotku smazu, tady jsou zas vsichni ubrencinci.. budeme brecet jak mali kluci za kus zoxidovaneho urizleho sani, na kterem je druhe uriznute sani spojene sprostyma hadicema stahute sponkama.. ani jsem nevedel ze je to Tvoje, k vuli tomu napisu twin spark, ten odkaz jsem vzal nekde z fora. Na anglickych webech se takovych know how vali hafo, netreba k tomu ani zadne sani z jineho motoruAz si zase nekdo neco vyrobi, tak at si nad tim doma radeji honi, nez by brecel na foru ze mu nekdo zverejnil fotku, jakoby mu to sundal na sprintu z motoru za jizdy.
a to že origo sání bylo zoxidovaný na funkčnosti vůbec nic neubírá
jinak napsané je to nahoře na stránce
lukin66 píše:to sání ti určitě pomůže nějakého toho poníka nahnat
Tiger.s píše:nahnalo jich určo dost. lepší než lexmaul co jsem kdysi měl
to je přesně to co jsem chtěl slyšet že to pomůželukin66 píše:to co jsi vyrobil si myslím že se dá udělat i na jiné motory a bude to dobře fungovat třeba na c20xev