89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
otázka pro vás chytré hlavy otázka je na VB jakej je rozdím mezi rámem pod motor na 1.8-2.0 16V a 2.5 V6? je tam vůbec nějaký rozdíl? nebo nemáte někdo foto na porovnání?
Lukin_GSi píše:Hoši kola barový máte regulátor tlaku paliva na svých C20XE ?
3bar
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Zdravim, mam ještě dotaz ohledně převodovek F16 F18 a F20, zda jsou vnitřnosti stejné nebo ne, nejde mi o převodové poměry jednotlivych kvaltu, ale zda by treba sel implantovat 2. kvalt z F18WR na misto 3. kvaltu v F20? je mi jasny ze by se musela přehodit dvojce kol ale jestli by to tam proste pasovalo.
Potřebuji proste vyresit co nejkratsi prevodovku na C20xe, ale ne jen zmenou koncoveho prevodu, ale dat proste kvalty bliž k sobe. Doufam že jsem se vyjadril srozumitelne a snad nekdo pochopi a poradi.
Díky moc za rady.
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
To presne nevim, je tam ryska tusim, mel to kamos na Astre, ale stahnul to na max co to slo a jelo to jak mrdle. Chvilku pak s tim bylo spis vic problemu nez radosti zkusim se ti zeptat pokud nikdo nenapise driv
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
AR166 vůbec to neubrušuj max to srovnej tan motor odejde tohle je už dokázaný ... přídej si 2 -3tis a kup xe do favorita
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
To je přesně ono ten motor se sral jak prase potom, to XE je fakt jiná liga a přitom ne zas tak o moc dražší
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ať na to sere a je rád že ten motor je skoro nerozbitný
-at na to vážně nešahá ten motor je nerozbitnej a at je za to rád .
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Lukyne mam audio za cca 12 tis... Základ je rádio ke kterému můžeš kdykoliv dát lepší repro... Mám rádio Pioneer a k tomu repro Axton v palubce, ovály Axton vzadu a basák se zesákem Spectron... Na hraní pro mě v autě to bohatě stačí a i před základkou bych zabodoval Začni pořádným rádiem a zbytek postupně